Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Mia κουπα συστηνουν σε καθε μπανιο. Αν μπορειτε σε μπανιεριτσες καλυτερα αλλα αν εχεις δυο παιδια συμφερει η μπανιερα και απασχολουνται κιολας.

Αχ δε βολευει αυτη η κρεμα για sour creme. Εκανα χθες με την κεφιρ εβαλα εξτρα κεφιρ χθες μεσα μπας και ξυνισει παραπανω, την εβαλα στο ψυγειο κι εχει γινει κι αυτη στοκος ενω χθες ηταν αφρατη.

Ο μικρος χθες δεν εκανε κακα, σημερα εκανε πριν λιγο και ειναι φυσιολογικα, οχι σκληρα, χρωματος καφε και φυσιολογικης βρωμας.

Νεραιδομαμα μου βγαινει η πιστη να τον πεισω να πιει δυο ποτηρακια ζωμο τη μερα με πολυ παρακαλετο και εκβιασμους δεν ξερω για παραπανω.

Τελικα τα σπυρακια συνδεονται με το μουρουνολαδο. Εδωσα προχθες καψουλα και πεταξε μικρα κοκκινα σπυρακια στο πηγουνι. Προς στο παρον οχι στο σωμα. Πηρε και χθες καψουλα.

Απο αυγο θελει παλι μονο το ασπραδι και αν φαει λιγο κροκο θα ειμαι ευχαροστημενη. Εδω του κανα τηγανητα για να μπερδευτουν και να φαει και κροκο και η το σκαλιζε να φυγει το κιτρινο και να μεινει μονο ασπραδι η δεν το τρωγε.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως τα βάζω και τα δυο μαζί στην μπανιερίτσα που διπλώνει και χωράνε μια χαρά, είναι βέβαια αρκετά μεγάλη!

Για μένα είναι που θα τσιγγουνεύομαι να γεμίσω την μπανιέρα τώρα το χειμώνα...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

εμενα μου ρθε 70 ευρω η ευδαπ.....με δυο μπανιερες τη μερα. Συνηθως ερχεται 50. Δεν το θεωρω τραγικο. Τραγικο ειναι το ρευμα που μας ηρθε 300 ευρω και δεν τολμαω πια να αναψω φουρνο και θερμοσιφωνα. Εκανα τη βλακεια να πλενομαι εγω μεσημερι και τα παιδια το βραδυ πριν τον υπνο και αναγκαστικα αναβα θερμοσιφωνα. Τωρα δεν αναβω απλα σε μενα ριχνω μεσα 3 βραστηρες καυτο νερο γιατι μετα τα παιδια δεν φθανει το ζεστο νερο για μια ακομα μπανιερα. και μπορει καμμια μερα να πλυθω με πολυ χλιαρο νερο που ειναι δυσαρεστη εμπειρια. Ευχομαι να κρατησει ο καιρος ακομα γιατι αν πιανσουν τα κρυα τα μπανια θα περιοριστουν.

Φουρνο μονο δυο φορες αναψα για 24ωρο.......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Παντως εχω παρατηρησει οτι εχουν εξαφανιστει τα εκζεματα του μεγαλου...καθε τοσο υποτροπιαζε και τωρα βλεπω καθαρο το δερμα του...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο. Εμενα παλι απο τη γκαπς εχει φτιαξει πολυ το δερμα μου.....καθαρο και λαμπερο.

ευχαριστώ κατερινουλα!

την είχα αυτή τη μπανιερίτσα αλλά ο δικός μου δε χωράει πια εκεί και την αποθήκευσα

πόση ώρα μένουμε στη μπανιέρα?

Aληθεια δεν χωράει?? Γιατί υποτίθεται οτί είναι μέχρι 4 χρονών... Εντάξει απλά κάθεται το παιδί δεν έχει χώρο να κινηθεί αλλά για οικονομία γιατί πρέπει να γίνονται συχνά τα μπάνια.

Οσο περισσότερο μπορεί και αντέχει ο μικρός! Εγώ την άφηνα κανά 20 λεπτο με 30 λεπτο αλλά δεν θέλουν πάντα :rolleyes:

Yugup3.png

Αν παρετε ειδηση οτι υπαρχουν σε στοκ τα μουρουνολαδα βαλτε μια φωνη.

Βερα αν σε ενδιαφέρει έχω ένα μπουκάλι άθικτο blue ice χωρίς γεύση. Δεν μας βλέπω να το παίρνουμε αν θες να στο δώσω. Περιμένω τώρα τις παιδικ'ες καψουλίτσες krill oil (καλά με παρακαλάει να πάρει από τις δικές μου :lol:) και αν τις παίρνει θα πάρω και blue ice καψουλες να τις δώσω.

Yugup3.png

Μιriki του δίνεις κάποιο φάρμακο όταν περναει τις ιώσεις, αντιπυτερικό, αντβιωτικό, ομοιοπαθητικό κλπ??? Δοκίμασε να μην δώσεις απολύτως τίποτα για μια φορά αφού δεν κάνει και υψηλούς πυρετους για να φοβάσαι για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό του γιατί φαίνεται πως κολλάει εύκολα ο καημένος :-(.

Τώρα βέβαια 'εχεις και τον σύζυγο :rolleyes: που μπορεί να διαφωνεί :rolleyes:

Yugup3.png

rosie εγω παρηγγειλα απο το μαγαζι στο κεντρο της αθηνας(ρουμπουλακης),ολα οκ το μονο που με παραξενεψε ηταν οτι μεσα στις σακουλες υπηρχε και αλατι σε κομματια,οπως γινεται νομιζω απο την υγρασια,διαλυεται πολυ καλα ομως μεσα στη μπανιερα.

ο συγκεκριμενος κανει και χονδρικη και προμηθευει πολλα φαρμακεια ,εκει που το βρηκα εγω συγκεκριμενα ειναι απο τα πιο ενημερωμενα φαρμακεια της πολης μου,οποτε τα εμπιστευτηκα...ασε που με τετοια τιμη(χονδρικης??1.23/κιλο)που να αντισταθεις...το φαρμακειο τα ειχε 6.50

κανε την ερευνα σου παρολα αυτα αν εισαι δυσπιστη..

λιγο ετεροχρονισμενο,αλλα σου βγαζω το καπελο για την ψυχραιμια σου;);)

Για βάλτε διεύθυνση παρακαλώ γιατί κι εγώ από τον Φιλιάνο τα παίρνω τα άλατα και τα πληρώνουμε καλά ;)

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Mia κουπα συστηνουν σε καθε μπανιο. Αν μπορειτε σε μπανιεριτσες καλυτερα αλλα αν εχεις δυο παιδια συμφερει η μπανιερα και απασχολουνται κιολας.

Αχ δε βολευει αυτη η κρεμα για sour creme. Εκανα χθες με την κεφιρ εβαλα εξτρα κεφιρ χθες μεσα μπας και ξυνισει παραπανω, την εβαλα στο ψυγειο κι εχει γινει κι αυτη στοκος ενω χθες ηταν αφρατη.

Ο μικρος χθες δεν εκανε κακα, σημερα εκανε πριν λιγο και ειναι φυσιολογικα, οχι σκληρα, χρωματος καφε και φυσιολογικης βρωμας.

Νεραιδομαμα μου βγαινει η πιστη να τον πεισω να πιει δυο ποτηρακια ζωμο τη μερα με πολυ παρακαλετο και εκβιασμους δεν ξερω για παραπανω.

Τελικα τα σπυρακια συνδεονται με το μουρουνολαδο. Εδωσα προχθες καψουλα και πεταξε μικρα κοκκινα σπυρακια στο πηγουνι. Προς στο παρον οχι στο σωμα. Πηρε και χθες καψουλα.

Απο αυγο θελει παλι μονο το ασπραδι και αν φαει λιγο κροκο θα ειμαι ευχαροστημενη. Εδω του κανα τηγανητα για να μπερδευτουν και να φαει και κροκο και η το σκαλιζε να φυγει το κιτρινο και να μεινει μονο ασπραδι η δεν το τρωγε.

Ωχ, λες γι΄αυτό η μικρή μου να είχε κοκκινίλες σήμερα το πρωί γύρω απο το στοματάκι της; κάτι μικροσκοπικά σπυράκια, εχθές το μεσημέρι πήρα δύο κάψουλες krill oil, και φυσικά θήλασα κανονικά χμμ τώρα τι κάνω το σταματάω και το ξεκινάω σε κανά δυο βδομάδες για να δω αν όντως είναι απο αυτό;

Vera σε ενδιαφέρει το CLO να το βρίσκεις στο iHerb;

----------------------

Ωχ' date=' λες γι΄αυτό η μικρή μου να είχε κοκκινίλες σήμερα το πρωί γύρω απο το στοματάκι της; κάτι μικροσκοπικά σπυράκια, εχθές το μεσημέρι πήρα δύο κάψουλες krill oil, και φυσικά θήλασα κανονικά χμμ τώρα τι κάνω το σταματάω και το ξεκινάω σε κανά δυο βδομάδες για να δω αν όντως είναι απο αυτό;

Vera σε ενδιαφέρει το CLO να το βρίσκεις στο iHerb;[/quote']

Πρέπει να το ξεκινήσεις σταδιακά όχι κατευθείαν δύο κάψουλες... Σταμάτα, ξεκίνα με μία σε καμμιά βδομάδα και δες πώς πάει και μετά βάλε άλλη μία σε άλλη ώρα της ημέρας..

Στα ευα'ισθητα παιδάκια όλα πρέπει να γίνονται σταδιακά.

Yugup3.png

Πρέπει να το ξεκινήσεις σταδιακά όχι κατευθείαν δύο κάψουλες... Σταμάτα, ξεκίνα με μία σε καμμιά βδομάδα και δες πώς πάει και μετά βάλε άλλη μία σε άλλη ώρα της ημέρας..

Στα ευα'ισθητα παιδάκια όλα πρέπει να γίνονται σταδιακά.

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση, πως έχω καταναλωσει και γαρίδες και καραβίδες ουκ ολίγες φορές και δεν έβγαλε το παραμικρό, εν τω μεταξύ, δεν μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, το αντίθετο παρόλο που δεν είναι κανένα μεγάλο μωρό, είναι μια χαρά σε όλα της, αχ μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Κατερινούλα, την κάψουλα να την ανοιγω και να πίνω μόνο το ζουμάκι; τι λες; Επίσης αν είναι σύμπτωση αυτό που είδα σήμερα στην μικρή μου, για πόσο καιρό μπορώ να παίρνω krill oil και αν είναι καλό να υπάρχει ένα διάστημα αποχής πριν ξεκινήσω και πάλι

----------------------

Ωχ' date=' λες γι΄αυτό η μικρή μου να είχε κοκκινίλες σήμερα το πρωί γύρω απο το στοματάκι της; κάτι μικροσκοπικά σπυράκια, εχθές το μεσημέρι πήρα δύο κάψουλες krill oil, και φυσικά θήλασα κανονικά χμμ τώρα τι κάνω το σταματάω και το ξεκινάω σε κανά δυο βδομάδες για να δω αν όντως είναι απο αυτό;

Vera σε ενδιαφέρει το CLO να το βρίσκεις στο iHerb;[/quote']

Δεν μπορει να ειναι τυχαιο! Κι εγω νομιζα οτι οφειλονταν στο αυγο και τελικα ειναι το μουρουνολαδο. Ειχε ξαναπαρει αλλη φορα αλλα δεν ειχα προσεξει τοτε. Επισης κριλ του εδινα ενα διαστημα αλλα δεν εβγαλε τιποτα. Ισως τωρα λογω ιντρο να βγαζει.

Αν το χει σε καλη τιμη βεβαιως.

Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση' date=' πως έχω καταναλωσει και γαρίδες και καραβίδες ουκ ολίγες φορές και δεν έβγαλε το παραμικρό, εν τω μεταξύ, δεν μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, το αντίθετο παρόλο που δεν είναι κανένα μεγάλο μωρό, είναι μια χαρά σε όλα της, αχ μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Κατερινούλα, την κάψουλα να την ανοιγω και να πίνω μόνο του ζουμάκι; τι λες; Επίσης αν είναι σύμπτωση αυτό που είδα σήμερα στην μικρή μου, για πόσο καιρό μπορώ να παίρνω krill oil και αν είναι καλό να υπάρχει ένα διάστημα αποχής πριν ξεκινήσω και πάλι[/quote']

Και μενα εφαγε ψαρια μερικες φορες και φυσικα ετρωγα εγω αλλα δεν εβγαλε ποτε κατι.

Διαφημίσεις

Βερα αν σε ενδιαφέρει έχω ένα μπουκάλι άθικτο blue ice χωρίς γεύση. Δεν μας βλέπω να το παίρνουμε αν θες να στο δώσω. Περιμένω τώρα τις παιδικ'ες καψουλίτσες krill oil (καλά με παρακαλάει να πάρει από τις δικές μου :lol:) και αν τις παίρνει θα πάρω και blue ice καψουλες να τις δώσω.

Αμα δεν το χρειαζεσαι το παιρνω.....αυτο το χρησιμοποιω για μενα. Κοντευω να ξεμεινω απο butter oil ομως και θελω τις καψουλες για το γιο.

Εμενα η κρεμα που εφαγα πριν με πειραξε, κιτρινη διαρροια.....δεν μπορει να ηταν κατι αλλο. Τι στο καλο? Χθες δε με πειραξε.

Αλλα τελικα για αν την κανεις με κεφιρ αυτη η μονη υποφερτη περιπτωση ειναι να ανακατευτει με γαλα και μετα με κεφιρ, τοτε μονο μενει μαλακια και κανει καλυτερη ζυμωση,

Ροζι δεν ειπες πως πηγαν τα δικα σου πειραματα?

Δεν μπορει να ειναι τυχαιο! Κι εγω νομιζα οτι οφειλονταν στο αυγο και τελικα ειναι το μουρουνολαδο. Ειχε ξαναπαρει αλλη φορα αλλα δεν ειχα προσεξει τοτε. Επισης κριλ του εδινα ενα διαστημα αλλα δεν εβγαλε τιποτα. Ισως τωρα λογω ιντρο να βγαζει.

Αν το χει σε καλη τιμη βεβαιως.

Θα το παρατηρήσω και σήμερα και αύριο, αν είναι απο αυτό θα απέχω, μπορεί να είναι και η ιντρο που παίζει ρόλο σε εσάς.

Το iHerb πάντα έχει καλές τιμές, εγώ τους έγραψα γράμμα να αρχίσουν να το διαθέτουν, αν μαζευτούμε αρκετοί μπορεί να το ξεκινήσουν δεν έχουμε να χασουμε και τίποτα σωστά;:)

Άσχετο, η υπογραφή μου πως δείχνει, είχε ένα τεχνικό πρόβλημα αυτές τις μέρες.

----------------------

.

δηλαδη τι σημαινει αυτο?οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα γι αυτο?η κατι αλλο?θα του το σταματησεις?

Ροζι δεν ειπες πως πηγαν τα δικα σου πειραματα?

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, αυτή είναι double cream οπότε δεν περιμένω να έχει την υφή της single cream.

Απλά χρειάζεται να την αφήσω για λίγη ώρα εκτός ψυγείου όπως κάνω και με την υπόλοιπη που δεν έχει υποστεί ζύμωση.

Αλλά δεν θα τη ξυνίσω όλη εγώ, θα την αφήσω να την τρώμε έτσι ωμή αφού επιτρέπεται στην GAPS, έτσι κι αλλιώς με την πάροδο του χρόνου θα ξυνίσει φυσικά ακόμη και μέσα στο ψυγείο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Me πειραξε πολυ......θα παω αυτη που εφτιαξα στους γονεις μου, δε νομιζω να ξαναφαω. Καλυτερα να μη την εχω σπιτι. Επαθα τυμπανισμο λεμε, σαν εγκυος ειμαι! Και φυσικα διαρροιες.

Me πειραξε πολυ......θα παω αυτη που εφτιαξα στους γονεις μου, δε νομιζω να ξαναφαω. Καλυτερα να μη την εχω σπιτι. Επαθα τυμπανισμο λεμε, σαν εγκυος ειμαι! Και φυσικα διαρροιες.

Μήπως είναι die off?

Πάντως οι κρέμες φαίνεται να εχουν πειραξει και το μωρό. Ακόμα και η sour cream. Το λάθος μου βέβαια είναι ότι δεν ξεκίνησα με πολύ μικρή ποσότητα. Δάσκαλε που δίδασκες...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...