Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Μόλις τη δοκίμασα μετά από 37 περίπου ώρες ζύμωσης πάνω στον πάγκο και είναι μια χαρά, ακόμη λίγο ξυνή και αρκετά μαλακιά και αφράτη.

Κι εμενα χθες το βραδυ μαλακη κι αφρατη ηταν και τωρα εχει γινει στοκος. Δες αργοτερα, αφου μεινει στο ψυγειο μερικες ωρες και μου λες ξανα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την αφήσω να ξυνίσει κι άλλο εκτός ψυγείου.

Αλλά λογικό είναι να σκληρύνει στο ψυγείο, όπως σου είπα αυτό αναφέρει και ο Katz.

Ουσιαστικά η ωμή double cream γίνεται σαν βούτυρο, αυτό λέει.

Έχει ελάχιστη υγρασία αυτή, αλλά αν θέλετε να την αφαιρέσετε όλη τη χτυπάτε είτε παραδοσιακά είτε σ' ένα food proccessor.

Εμένα μου θύμισε πολύ τη γεύση του Kerrygold και δεν είναι τυχαίο αφού και αυτό είναι cultured butter φτιαγμένο με sour cream δηλαδή.

Fairy's Mom έψαξα για το θέμα της ωμής κρέμας και ναι, η Campbell την επιτρέπει στη full GAPS (την double cream μόνο αρχικά) εάν κάποιος δεν έχει θέμα με τα γαλακτοκομικά.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Τοσο πολυ να σκληρυνει? Με προβληματιζει και το θεμα της γευσης. Δεν μου φαινεται αρκετα ξινη.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Bρε Rosie μου δεν εννοώ κάτι τετοιο... Πχ η δικιά μου ξέρετε πως ανεβάζει για την πλάκα της 41 πυρετό και μου έκανε και πολύ έντονο βήχα κάποια στιγμή το χειμώνα... Αυτά δεν τα θεωρώ πλέον σημαντικά και πάντα 'ήμουν κατά των εισπνεόμενων γιατί είχαμε και κακή προιστορία (έπαθε βροχιολίτιδα 6 μηνων και από τα εισπνεόμενα πήγαμε νοσοκομείο από τις παρενέργειες :mad:)

Ομως υπάρχουν καταστάσεις που μπορέι να είναι πάρα πολύ επικίνδυνες...πχ 3μηνών κοριτσακι γνωστού μας είχε ακατέβατο πυρετό για πάνω από 3 μέρες, οι γονεις περίμεναν...ύστερα για "καλύτερο" το πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο παίδων... εξετάσεις στις εξετάσεις..τελικά ένας νοσοκόμος στα κρυφά τους λέει φυγέτε γρήγορα για τα δημόσια παίδων γιατί το μωρό είναι πολύ σοβαρά και εδώ σας καθυστερούν άδικα... μετά από μία βδομάδα συνολικά με ακατεβατο πυρετο πήγαν στο δημόσιο οπου το παιδί μπήκε εντατική αμέσως και είπαν πως δεν έχει περιθώρια ζωής είχε κολλήσει κάποιον ιό και έιχε ατυπη αρρώστια (δεν θυμάμαι πού το είχε χτυπήσει)... Δόξα τω Θεό μετά από κάποιες βδομάδες τελικά κατάφερε να το ξεπεράσει αλλά είχε υποστ'ηριξη από μηχανήματα κλπ....

Λοιπόν εκει τί κάνει κανείς??? Η θα επέμβεις ή θα αφήσεις την θεωρία της υπερίσχυσης του ισχυρού να γίνει πράξη.....το παιδί εκ των πραγματων θα πέθαινε...Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι σε μερικά πράγματα... Εγώ πρώτη είμαι κατά των ευκόλως συνταγογραφούμενων φαρμάκων κλπ αν και χημικός μισώ τα χημικά αλλά κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε και σε τέτοιες καταστάσεις που είναι αναπόφευκτα...

Yugup3.png

Παιζει και η ηλικια ρολο. 3 μηνων ειναι πολυ μικρο πιστευω, οποτε θα το πηγαινα κι εγω κατευθειαν νοσοκομειο. Τωρα αν ειναι 2-3 χρ κλπ ακατεβατος πυρετος (αναλογα και ποσο ειναι βεβαια) δεν ειναι τοσο ανησυχητικο - αναλογα και με την γενικη εικονα του παιδιου.

(Αλλα κι εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα, ασκησεις θαρρους κανω οταν ειναι αρρωστα, και ακολουθω οτι βρω απο γιατροσοφια)

Το συνηθες παντως ειναι σε πολλες οικογενειες κατευθειαν φαρμακα. Εχω λυπηθει τοσο πολυ την ανηψουλα μου που επειδη εβηχε για μια βδομαδα (ξεροβηχας απ'οτι καταλαβα) και σηκωσε μια μερα 38.5 πυρετο (πολυ σοβαρα συμπτωματα!) της εδωσαν αντιβιωση οι γονεις. Για να πεσει ο πυρετος λεει! Πηγαν στο γιατρο οταν αρχισε ο βηχας, τους ειπε μη κανετε τιποτα θα περασει, μετα απο 2 μερες βηχα το ιδιο, μετα σηκωσε πυρετο και για να τους ξεφορτωθει τους ειπε 'οκ ας παρει αντιβιωση'. Κανανε διαγνωση οι γονεις και ο γιατρος συμφωνησε!

edit: παει προνηπιο

Διαφημίσεις

Τα βότανα δεν αποτελούνε μια οργανωμένη θεραπευτική προσέγγιση γιατί ελάχιστοι γιατροί έχουνε εκπαιδευτεί στη βοτανολογία, ενώ ομοιοπαθητικοί υπάρχουνε πολλοί.

Ευτυχώς που η δικιά μας παιδίατρος κατέχει τα βότανα πάρα πολύ καλά, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ακολουθήσουμε λανθασμένα γιατροσόφια.

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη σοφία πίσω από τα περισσότερα παραδοσιακά γιατροσόφια, αλλά σε δύσκολες καταστάσεις δεν θα τα εφάρμοζα χωρίς την καθοδήγηση γιατρού, πχ δεν θα έκανα κομπρέσσες μαύρης μουστάρδας (που είναι πολύ δυνατή!) στο μωρό αν δεν μου έλεγε η παιδίατρος μου.

Με καθυσηχαζεις (για την παιδιατρο), και εγω τα ψιλοφοβαμαι τα βοτανα, εχω διαβασει οτι ειναι πολυ δυνατα μερικα και επικινδυνα! Αυτο με τη μουσταρδα παντως δε μου το ειπε.

Τα βότανα δεν αποτελούνε μια οργανωμένη θεραπευτική προσέγγιση γιατί ελάχιστοι γιατροί έχουνε εκπαιδευτεί στη βοτανολογία, ενώ ομοιοπαθητικοί υπάρχουνε πολλοί.

Ευτυχώς που η δικιά μας παιδίατρος κατέχει τα βότανα πάρα πολύ καλά, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ακολουθήσουμε λανθασμένα γιατροσόφια.

Αν και προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη σοφία πίσω από τα περισσότερα παραδοσιακά γιατροσόφια, αλλά σε δύσκολες καταστάσεις δεν θα τα εφάρμοζα χωρίς την καθοδήγηση γιατρού, πχ δεν θα έκανα κομπρέσσες μαύρης μουστάρδας (που είναι πολύ δυνατή!) στο μωρό αν δεν μου έλεγε η παιδίατρος μου.

Σε μένα δοκιμάζω πολύ πιο εύκολα γιατροσόφια, και μου έχει μάθει αρκετά και η γυναικολόγος μου που αν και ομοιοπαθητικός προτιμάει τα βότανα σαν πρώτη αντιμετώπιση, είναι πολύ φειδωλή στα ομοιοπαθητικά.

κοριτσια ειστε τυχερες που γνωριζετε γιατρους που οχι μονο εχουν τετοιες "εναλλακτικες" γνωσεις αλλα τις εφαρμοζουν κιολας..αυτο και μονο ειναι μεγαλο κινητρο να κανετε οσο γινεται λιγοτερη "χημικη" παρεμβαση,υπαρχει και ο επιστημονας στον οποιο βασιζεστε...

εκτος απο τους γονεις που περιγραφει η camouflage,που ειναι μια μεγαλη μεριδα,υπαρχουν κι αυτοι που επιθυμουν τη μικροτερη δυνατη χημικη παρεμβαση(οταν χρηζει) αλλα που δυστυχως λογω συνθηκων βρισκουν μονο συμβατικους γιατρους,με τους οποιους ειναι ευχαριστημενοι αν κανουν καλες διαγνωσεις και αν δεν δινουν ευκολα αντιβιωση

εκει βλεπω τον εαυτο μου και ταυτοχρονα νιωθω εγκλωβισμενη που δεν υπαρχουν στην περιοχη μου τετοιοι γιατροι..σε ομοιο δεν εχω παει ακομα ,με βλεπω να το κανω αμεσα,αν και για τα παιδια θα προτιμουσα καποιον ομοιο-παιδιατρο που ομως δεν υπαρχει

οσο για το do nothing approach,σε εναν ιδανικο κοσμο, χωρις τα δηλητηρια στα οποια ειμαστε εκτεθιμενοι καθε μερα,και ειδικα σε βρεφη που ξεκινανε ιδανικα(και διατροφικα),μαλλον θα μπορουσε να σταθει ευρεως..αν και δεν καταλαβαινω γιατι απορριπτει την εχινακεια η το σκορδο...

αληθεια εχετε γραψει πουθενα τα γιατροσοφια που σας εχουνε πει οι γιατροι σας?θα ειχε ενδιαφερον νομιζω..

Motherly έχω καταδιχαστεί με αυτή την βιταμίνη, εκεί που ήμουν αποφασισμένη να την πάρω, πρώτη φορά κιόλας, τελικά διαβασα στο NT πως αυτά τα συμπληρώματα είναι άχρηστα, θα πάρω το cod liver( το οποίο δεν βρίσκω ούτε στο red, και δεν κάνω πλάκα θα γράψω ένα γραμματάκι στο iHerb να αρχίσουν να το διαθέτουν, δεν θα κάνω 800 λογαριασμούς για κάθε προϊόν :lol:) και krill oil, ελπίζω να καλυφθούμε και εγώ και η μικρή.

:D

mommu κι εγω ετσι κατεληξα,ηλιος οσο γινεται και τα λαδια(τα οποια δεν εχω ξεκινησει ακομα)

να ρωτησω για το krill αν υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει αντιδραση και να μην ταιριαξει σε καποιον οργανισμο?π.χ ο 5 ετων γιος μου δεν εχει ακομα φαει θαλασσινα (γαριδες,οστρακα κλπ),δε θελει ουτε να τα μυρισει(δεν του αρεσουν).,και δεν ξερω καν αν εχει καποια αλλεργια σε αυτα..

δεν ξερω πως τα συσχετισα αυτα τωρα ,μπορει και να λεω χαζομαρα:oops:,

οσο για το do nothing approach,σε εναν ιδανικο κοσμο, χωρις τα δηλητηρια στα οποια ειμαστε εκτεθιμενοι καθε μερα,και ειδικα σε βρεφη που ξεκινανε ιδανικα(και διατροφικα),μαλλον θα μπορουσε να σταθει ευρεως..αν και δεν καταλαβαινω γιατι απορριπτει την εχινακεια η το σκορδο...

Δεν τα απορρίπτει αυτά καθαυτά, η Sarah απλά απορρίπτει κάθε είδους "δεκανίκι" στον οργανισμό (όπως και τα ομοιοπαθητικά και όλα τα βότανα) για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια, γιατί παρέχοντας δεκανίκι δεν εκπαιδεύεται σωστά ο οργανισμός.

Την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση έχω κι εγώ με τα παιδιά, ειδικά με την κόρη μου που είναι και GAPS παιδάκι, πρέπει να είναι πολύ επείγον για να πάρω τη γιατρό για βοήθεια σε σκεύασμα, πχ βροχοπνευμονία!

Και ο γιος μου που ειναι 5 μια φορά μόνο πήρε ομοιοπαθητικό και αυτό το μετάνιωσα, ήτανε για ένα χαλάζιο.

Τώρα θα του δώσω εχινάκεια μόνο όταν επιμένει να πάει σχολείο αν και θα προτιμούσα να τον κρατήσω στο σπίτι για να ξεκουραστεί αλλά δεν θέλει.

Καλύτερα από μια άποψη που δεν έχεις ομοιοπαθητικό γιατρό γιατί ίσως και να έκανες κατάχρηση όπως κάνει πολύς κόσμος που ασπάζεται τα εναλλακτικά: με του ψύλλου πήδημα (πχ πυρετό, βήχας) παίρνουνε τηλέφωνο και δίνουνε στο παιδί ομοιοπαθητικό χαπάκι, they miss the big picture!

να ρωτησω για το krill αν υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει αντιδραση και να μην ταιριαξει σε καποιον οργανισμο?π.χ ο 5 ετων γιος μου δεν εχει ακομα φαει θαλασσινα (γαριδες,οστρακα κλπ),δε θελει ουτε να τα μυρισει(δεν του αρεσουν).,και δεν ξερω καν αν εχει καποια αλλεργια σε αυτα..

Η Campbell στην τελευταία της παρουσίαση αναφέρει ότι η "αλλεργία" στο ψάρι και στα θαλασσινά σχετίζεται με σύνδρομο GAPS και έχει να κάνει με την περιεκτικότητά τους σε βαρέα μέταλλα και τοξίνες τα οποία ο GAPS οργανισμός δεν μπορεί να διαχειριστεί και να αποτοξινώσει.

Τώρα υποτίθεται το Krill Oil του Mercola είναι ελεγμένο για βαρέα μέταλλα κτλ οπότε δεν νομίζω να σας πειράξει.

Χθες το βράδυ άνοιξα ένα καινούργιο μπουκαλάκι CLO και το έβαλα στο ψυγείο. Πριν από λίγο το άνοιξα για να δώσω στον μικρό και ήτανε σχεδόν σε στέρεη μορφή!

Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό;

Anyway, έψαχνα στα FAQs στο Green Pastures και λέει ότι είναι νορμάλ και συμβαίνει σε κάποια lots.

Έπεσα και τυχαία πάνω σ' αυτό:

How is High Vitamin Butter Oil different from ghee and other butter oils

They are not the same.

Ghee is pasteurized butter that is re-heated.. some companies will try to market a ghee product and call it butter oil in an attempt to confuse a buyer. They are one and the same.

High Vitamin Butter Oil, as Dr. Price made it and Green Pastures makes today, is extracted from the liquid without heat and never heated. The centrifuge does not generate heat, plus the cows eat a specific type of pasture under certain conditions.

This non-heated butter oil produced is separated into two parts. Only a small % of the oil is used to make the High Vitamin Butter Oil. The product is not heated, controlled grazing, and concentrated. Some suggest that a vortex energy is introduced during the centrifuge process but i am not well versed in this science to describe it other than this brief introduction.

There has been attacks on Dr. Price and his work with High Vitamin Butter Oil since the 1930's. Even today there are some who will dumb down his work and offer imitations with the above description distorted with intentional deception.

Our High Vitamin Butter Oil will have a culture or fermented like flavor. Because we do not use industrial means each lot can have different tastes, odors etc....

Διαφημίσεις

Neraidomama σημερα ειναι χειροτερα. Εκανε κακα το βραδυ μονο κιτρινη λασπη (σαν διαρροια) που βρωμουσε ξυνιλα οπως οταν ετρωγε τα illegal.

Σημερα εφαγε μονο αρνακι με πρασα, αυγα κι ενα σουβλακι και ηπιε ζωμο. Τιποτε απο αυτα δεν ειχε προκαλεσει κατι αναλογο πριν. Χθες και σημερα το βραδακι εφαγε αυγα ματια τηγανισμενα σε γκι. Δεν μπορω να καταλαβω τι δεν παει καλα.......

Εγω εντω μεταξυ παλι διαρροια αλλα το περιμενα γιατι πηρα το ομοιοπαθητικο χθες επειδη δευτερη φορα ειχα πρησμενα ποδια απο κατακρατηση και ταση για κυστιτιδα.

Μου λεει μια φιλη τωρα οτι της ειπε μια μελισσοκομος οτι οταν ζαχαρωνει το μελι σημαινει οτι εχει πολυ υγρασια μεσα, δεν εχει να κανει με καλυτερο ή χειροτερο. Ουφφφφ! Τζαμπα δυο μελια! Αλλη απογοητευση κι αυτη.

Κοριτσια sos!

απεχω απο γαλακτοκομικα,αυγο,γλουτενη,ζαχαρη.Εχετε προχειρη καμια συνταγη με κολοκυθα να μαγειρεψω γι αυριο;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Δες στις συνταγες, κανε μια αναζητηση. Μπορεις να κανεις τηγανιτες με nut butter, πουρε κολοκυθας με αλλα λαχανικα. Μπορεις να την βαλεις μεσα σε μπιφτεκια, να την κοψεις σαν πατατες τηγανητες και να την ψησεις στο φουρνο με λιγο λαδι, γινεται πολυ νοστιμη. Βαλε και μανιταρια. Υπαρχουν και οι κολοκυθοσουπες. Μαφιν με κολοκυθα....

Κοιταξα τωρα την κρεμα που εκανα με γιαουρτι και εχω στο ψυγειο και ειναι ενα χαλι. Βρωμοκοπαει πολυ σαν να χαλασε...θα παει σιγουρα στα σκουπιδια.......δεν μου χει κατσει καλα αυτη η κρεμα. Μπορει να εχει θρεπτικη αξια αλλα δεν μου βγαινει καλη sour creme, εχω απογοητευτει. Η αλλη ηταν πιο ευκολη και πολυ πιο νοστιμη, ακομα κι αυτη με το κεφιρ. Και σκεφτομαι μηπως αυτη μας αρρωστησε.....

Διαφημίσεις

vera δεν θυμάμαι πόσο χρονών είναι ο μικρός σου...απο δόντια τα έχει βγάλει όλα?

τετοια κακά έκανε ο δικός μου για 2 εβδομάδες (χωρίς να εχω αλλάξει κάτι στη διατροφή του και μάλλον ήταν απο τους τραπεζίτες που έβγαζε - το ίδιο υπέθεσε κι η γιατρός), μετά επανήλθαν στο φυσιολογικό

gNrhp2.png

2 misi einai alla δε νομιζω οφειλεται στα δοντια......να βρωμανε ετσι? Θα τον κοιταξω αυριο αλλα οχι δεν νομιζω τα εχει βγαλει ολα.

Εκανε κιτρινα λασπερα κακα που βρωμουσαν ξινιλα?

Κοριτσια sos!

απεχω απο γαλακτοκομικα,αυγο,γλουτενη,ζαχαρη.Εχετε προχειρη καμια συνταγη με κολοκυθα να μαγειρεψω γι αυριο;

Δες εδω

http://www.keeperofthehome.org/2012/11/how-to-identify-and-use-winter-squash.html

2 misi einai alla δε νομιζω οφειλεται στα δοντια......να βρωμανε ετσι? Θα τον κοιταξω αυριο αλλα οχι δεν νομιζω τα εχει βγαλει ολα.

Μήπως περνατε κάποια ιωσούλα?

Μήπως τελικά τον πειράζουν τα αυγά?

Μήπως περνάει die-off?

Yugup3.png

Κοριτσια sos!

Πολύ ωραία είναι και η κολοκυθόσουπα και αρέσει και στα παιδιά! Κάνε αναζήτηση έχουμε γράψει διάφορες...

Yugup3.png

Μήπως περνατε κάποια ιωσούλα?

Μήπως τελικά τον πειράζουν τα αυγά?

Μήπως περνάει die-off?

Σπυρακια δεν εβγαλε. Εντω μεταξυ ετρωγε αυγα και πριν αλλα δεν εκανε τετοια κακα. Αυτα τα κακα ειχαμε προ γκαπς. Με την γκαπς εξαφανιστηκαν και ξανακανε τετοια οταν του δωσε μακαρονια η μαμα μου. Ρωτησα αν εφαγε κατι απαγορευμενο και μου παν οχι. Και το πιστευω γιατι πλεον ουτε μονος θα παρει να φαει κατι που δεν πρεπει.

Τα αμυγδαλα να τον πειραξαν (που εφαγε χθες) παλι ειχε φαει και στη φουλ γκαπς και δεν ειχε θεμα.

Η κρεμα με προβληματιζει, μηπως αυτη μας εκαψε. Δοκιμασα λιγη απο αυτη που μου βρωμαει, να περασε στο παιδι και να του κανε τετοια ζημια?

Ιωση δεν φαινεται να εχει......αλλα και να ειχε γιατι να βρωμανε ετσι τα κακα του?

Μου φαινεται δεν θα γλυτωσουμε το πισωγυρισμα.

Think Saturated Fat and Cholesterol Will Give You Heart Disease? Think Again.

http://ournourishingroots.com/think-saturated-fat-and-cholesterol-will-give-you-heart-disease-think-again/

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!δεν προλαβαινα να κανω αναζητηση κι ηλπιζα να μου απαντησετε αμεσα, οπως κι εγινε! μαλλον θα δοκιμασω να κανω μπιφτεκια και πουρε που ειπε η Βερα.Ευχαριστω!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

ναι, ναι ακριβώς τέτοια και επειδή δεν είχε ξανακάνει είχα ανησυχήσει

gNrhp2.png

Melina εχουμε συζητησει πολλες φορες το θεμα εδω μεσα και με λινκς. Τα μαυρα σφραγισματα ειναι γεματα υδραργυρο kai καθε φορα που τρως και μασας μικες ποσοτητες ελευθερωνονται απο το σφραγισμα και τα τρως. Αυτα επικαθονται στα οργανα σου, προκαλουν εξαρση καντιντα και σε δηλητηριαζουν. Το ποσο που ελευθερωνεται καθε φορα ειναι μεγαλυτερο κι απο αυτο που παιρνεις τρωγοντας ενα ψαρι για το οποιο πλεον γινεται τοσος ντορος και μας αποτρεπουν απο το να τα τρωμε γιατι εχουν υδραργυρο. Κι ομως τα μαυρα σφραγισματα επιτρεπονται ακομα. Στην αμερικη γινεται μεγαλο θεμα (στην Ελλαδα κοιμομαστε ακομα οπως σε τοσα αλλα πραγματα) και οι μισοι τουλαχιστον οδοντιατροι δεν τα χρησιμοποιουν πλεον.

Βεβαια εχει ανακυψει θεμα και με τα λευκα σφραγισματα τα οποια περιεχουν BPA και επηρρεαζουν σε μεγαλο βαθμο τη συμπεριφορα των παιδιων μας και δεν ξερουμε πια απο που να προφυλαχθουμε. Οι ολιστικοι οδοντιατροι ειναιε νημεροι και τα δυο θεματα και χρησιμοποιουν ασφαλη υλικα.

Αν προσπαθησεις να βγαλεις μαυρο σφραγισμα με τις συμβατικες μεθοδους θα καταληξεις να φας μεγαλο μερος του. Υπαρχει ειδικη μεθοδος αφαιρεσης μαυρων σφραγισματων που τα απορροφα την ωρα που αφαιρειται το σφργισμα ωστε να μην εισερθουν μορια του στον οργανισμο. Καπου πιο πισω εχω ποσταρει (ξανα) ενα αρθρο σχετικο απο το weston price.

Bερα σ ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο ότι κοιμόμαστε, εγώ δεν είχα ιδέα κ τώρα έχω θυμώσει κ με τον εαυτό μου που δεν ημουν ενημερωμένη αλλά κ με τη γιατρό μου! Θα θελα να πάρω το μην σου κ να της το δείξω να δω τι θα μου ελεγε! Να σαι καλά που μπήκες στον κοπο να μου τα εξηγήσεις.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...