Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Ναι το ξερω αλλα η Γιωτα μια βδομαδα το κρατησε ολο κι ολο. αναρρωτιεμαι ποσα σταδια εκανε.

Με βοηθησε το μπανιο παντως. Σκεφτομαι το βραδυ να βαλω και τα δυο παιδια στη μπανιερα να παιξουν μπας και κατσουν λιγο. Χρειαζεται και ο μεγαλος αποτοξινωση. Παντως θες πολυ επσομ αλας αν κανεις καθε μερα μπανιο με μια κουπα. Πρεπει ηδη να παρω αλλο.

τα αλατα που πηρα απο το φαρμακειο γραφουν πανω ρουμπουλακης.πηρα τηλ σημερα και μου ειπε οτι στελνουν χονδρικως μονο αλλα θα εκανε μια εξαιρεση να μου στειλει οχι πολυ μεγαλες ποσοτητες.περιμενω απαντηση του

ακουστε τιμες!!!!1.90 το κιλο νομιζω περιπου τα απλα (η 1.40?κολλησα τωρα) και 4.90/κιλο τα food

οσοι ειστε αθηνα , σωκρατους 30(τηλ.2105222294)νομιζω αξιζει απο οικονομικης αποψης ειδικα το απλο

απο οτι καταλαβα εχει παρα πολλα ειδη ,αν βρειτε κι αλλα πραγματα που χρησιμοποιουμε γενικα ενημερωστε γιατι δεν εχει σαιτ

υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αξιοπιστα?το φαρμακειο που τα βρηκα ειναι πολυ ενημερωμενο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα αλατα που πηρα απο το φαρμακειο γραφουν πανω ρουμπουλακης.πηρα τηλ σημερα και μου ειπε οτι στελνουν χονδρικως μονο αλλα θα εκανε μια εξαιρεση να μου στειλει οχι πολυ μεγαλες ποσοτητες.περιμενω απαντηση του

ακουστε τιμες!!!!1.90 το κιλο νομιζω περιπου τα απλα (η 1.40?κολλησα τωρα) και 4.90/κιλο τα food

οσοι ειστε αθηνα , σωκρατους 30(τηλ.2105222294)νομιζω αξιζει απο οικονομικης αποψης ειδικα το απλο

απο οτι καταλαβα εχει παρα πολλα ειδη ,αν βρειτε κι αλλα πραγματα που χρησιμοποιουμε γενικα ενημερωστε γιατι δεν εχει σαιτ

υπαρχει περιπτωση να μην ειναι αξιοπιστα?το φαρμακειο που τα βρηκα ειναι πολυ ενημερωμενο

Πρεπει να δουμε τα συστατικα. Λεει θεικο μαγνησιο? Αν ειναι αξιζει γιατι πλακα πλακα ενα σωρο λεφτα ειναι τα αλατα αν κανεις μπανιο καθε μερα, εγω και τα παιδια. Χθες τα εβαλα και τα δυο στην μπανιερα για οικονομια και για να κατσουν παιζοντας. Μονα τους βαριουνται γρηγορα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ροζι ρωτησα τη φαρμακοποιο γι αυτο που μου ειπες και ειπε οτι το φαρμακο για το βηχα λεγεται bronchosan (αν το γραψα καλα) ειναι της Vogel και πολυ καλο για καθε ειδους βηχα ειτε ξηρο ειτε με φλεμμα. 13 ευρω νομιζω εχει.

Ευχαριστώ!

Λες να το επιβεβαιώσουμε πρώτα με τη Μαρία ότι είναι όντως αυτό πριν το πάρουμε;

Αν της μιλήσεις ρώτα την σε παρακαλώ.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάψουλα αφού την ανοίξεις πριν κοιμηθεί. Το γράφει και στο βιβλίο, νομίζω στο κεφάλαιο για την ωτίτιδα. Την αδειάζεις στον στόμα του παιδιού όταν είναι σχεδόν έτοιμο να κοιμηθεί και τα καλά βακτήρια βοηθούν την ισορροπία στο σύστημα αυτιά -μάτια-στόμα.

Αν δεις τα πράγματα και ξεφεύγουν ή κρατήσουν πάνω από 4-5 μέρες μπορείς να καταφύγεις σε όμοιο, καλύτερα από την συμβατική ιατρική για όσους κάνουν GAPS ... και όχι μόνο.

Τι χρώμα είναι οι μύξες;

Μην ξεκινήσεις την intro αν δεν υποχωρήσουν αυτά.

ευχαριστω mesastoura

ο πυρετος ανεβηκε 2 φορες σε 8 ωρες,εφτασε 39.3 του εδωσα ντεπον για να κοιμηθει λιγο,με το μπανιο και τις κομπρεσες εφτανε 37.8 αλλα δεν ηρεμουσε και δεν ιδρωσε μεχρι που το πηρε.τωρα ειναι λιγο ζεστουλης παλι αλλα εφαγε λιγο.οι μυξουλες ειναι κιτρινωπες αλλα οχι πολυ πηχτες

απο εχθες αρχισε να κανει συχνα κακα ολο και πιο ****** ,επαθε εντονο συγκαμα στον πρωκτο(μηπως το λεμονονερο που του εδωσα χθες το πρωι?και το πορτοκαλι δειχνει να τον πειραζει)σημερα 2 φορες ευκοιλια με βλεννες και μυρωδια εντονη,τετοια μου εκανε στην γαστρεντεριτιδα τον ιουνιο,υποθετω αυτο ειναι παλι.

του εδωσα 1/4 biokult μαζι με μιση ultra levure πριν.ελπιζω να τον βοηθησουν

rosie ευχαριστω για τις απαντησεις

motherly καλο ειναι να αφηνουμε τον πυρετο ακομα και στο 39 να κανει τον κυκλο του γιατι αυτο που προσπαθει να κανει ειναι να σκοτωσει τα μικροβια που προκαλεσαν την αρρωστια. Αν δινεις ντεπον ουσιαστικα τον σταματας και αφηνεις τα μικροβια ανενοχλητα και η αρρωστια θα τραβηξει περισσοτερο. Αυτα μας λεει η δικη μας παιδιατρος μαλιστα μας εκανε σεμιναριο γι αυτο.

Το πορτοκαλι και τα οξινα γενικα κανουν συγκαμμα.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

Πρεπει να δουμε τα συστατικα. Λεει θεικο μαγνησιο? Αν ειναι αξιζει γιατι πλακα πλακα ενα σωρο λεφτα ειναι τα αλατα αν κανεις μπανιο καθε μερα, εγω και τα παιδια. Χθες τα εβαλα και τα δυο στην μπανιερα για οικονομια και για να κατσουν παιζοντας. Μονα τους βαριουνται γρηγορα.

ειναι μια πλαστικη σακουλα με αυτοκολλητο που εχει το ονομα του και λεει

ΘΕΙΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ-MAGNESIUM SULFATE

και εγω παντα και τα 2 μεσα και παιχνιδια για να μην βαριουνται

ειναι μια πλαστικη σακουλα με αυτοκολλητο που εχει το ονομα του και λεει

ΘΕΙΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ-MAGNESIUM SULFATE

και εγω παντα και τα 2 μεσα και παιχνιδια για να μην βαριουνται

Αυτο ειναι!

motherly καλο ειναι να αφηνουμε τον πυρετο ακομα και στο 39 να κανει τον κυκλο του γιατι αυτο που προσπαθει να κανει ειναι να σκοτωσει τα μικροβια που προκαλεσαν την αρρωστια. Αν δινεις ντεπον ουσιαστικα τον σταματας και αφηνεις τα μικροβια ανενοχλητα και η αρρωστια θα τραβηξει περισσοτερο. Αυτα μας λεει η δικη μας παιδιατρος μαλιστα μας εκανε σεμιναριο γι αυτο.

ξαναμιλησα με ρουμπουλακη ,μου ειπε θα τα στειλει αλλα δεν ηξερε μεταφορικα.ελπιζω να μην την πατησω εκει!η τιμη=1.23/κιλο,σουπερ

vera το καταλαβα αυτο που λες απο αυτα που διαβαζω εδω αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που προσεγγιζω ετσι το θεμα του πυρετου,θελω λιγο χρονο να το συνηθισω.περιμενα 4 ωρες πριν δωσω το ντεπον,τις 3 ειχε 39.3.αυτο ειναι προοδος για μενα.αν δεν ηταν 1 το βραδυ,και ηταν μερα ,θα περιμενα κι αλλο

σε ευχαριστω που μου το τονιζεις ,εχω αναγκη να τα ακουω αυτα

ξαναμιλησα με ρουμπουλακη ,μου ειπε θα τα στειλει αλλα δεν ηξερε μεταφορικα.ελπιζω να μην την πατησω εκει!η τιμη=1.23/κιλο,σουπερ

vera το καταλαβα αυτο που λες απο αυτα που διαβαζω εδω αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που προσεγγιζω ετσι το θεμα του πυρετου,θελω λιγο χρονο να το συνηθισω.περιμενα 4 ωρες πριν δωσω το ντεπον,τις 3 ειχε 39.3.αυτο ειναι προοδος για μενα.αν δεν ηταν 1 το βραδυ,και ηταν μερα ,θα περιμενα κι αλλο

σε ευχαριστω που μου το τονιζεις ,εχω αναγκη να τα ακουω αυτα

Καταλαβαινω γιατι κι εγω την πρωτη φορα φοβομουν......εδινα ντεπον μονο για να κοιμηθει 1-2 φορες τη μερα. Περσι που αρρωστησε κι εφθανε το 39 μισι κρατηθηκα και δεν εδωσα ουτε μια φορα. Θελει χρονο. Απλα σου εξηγω τη λογικη της μη επεμβασης.

Στις μυξες ας πουμε δεν αντεχω να μη του δωσω κατι πριν κοιμηθει γιατι και για μενα ειναι μαρτυριο ο υπνος με καταρροη. Βρηκα ενα του vogel και το παιρνω κι εγω.

Καταλαβαινω γιατι κι εγω την πρωτη φορα φοβομουν......εδινα ντεπον μονο για να κοιμηθει 1-2 φορες τη μερα. Περσι που αρρωστησε κι εφθανε το 39 μισι κρατηθηκα και δεν εδωσα ουτε μια φορα. Θελει χρονο. Απλα σου εξηγω τη λογικη της μη επεμβασης.

Στις μυξες ας πουμε δεν αντεχω να μη του δωσω κατι πριν κοιμηθει γιατι και για μενα ειναι μαρτυριο ο υπνος με καταρροη. Βρηκα ενα του vogel και το παιρνω κι εγω.

καλα κανεις και μου τα λες,με βοηθατε ετσι!

το bronchosan που ανεφερες νωριτερα ειναι κυριως βαμμα απο φυτα,πρεπει να ειναι πολυ καλο.(στο pharmacy4u κανει 9.54)

εγω εχω το santasapina που βοηθαει λαιμο,καταροη,ξηρο βηχα

παντως εμενα το βραδυ δε δειχνει να ενοχλειται απο την καταροη,ισως επειδη εχω το κρεμμυδι διπλα...

Διαφημίσεις

καλα κανεις και μου τα λες,με βοηθατε ετσι!

το bronchosan που ανεφερες νωριτερα ειναι κυριως βαμμα απο φυτα,πρεπει να ειναι πολυ καλο.(στο pharmacy4u κανει 9.54)

εγω εχω το santasapina που βοηθαει λαιμο,καταροη,ξηρο βηχα

παντως εμενα το βραδυ δε δειχνει να ενοχλειται απο την καταροη,ισως επειδη εχω το κρεμμυδι διπλα...

Prepei na dokimasv to kremmydi.

Τι μεταφορικα εχει αυτο το σαιτ?

Ευχαριστώ!

Λες να το επιβεβαιώσουμε πρώτα με τη Μαρία ότι είναι όντως αυτό πριν το πάρουμε;

Αν της μιλήσεις ρώτα την σε παρακαλώ.

ευχαριστω mesastoura

ο πυρετος ανεβηκε 2 φορες σε 8 ωρες,εφτασε 39.3 του εδωσα ντεπον για να κοιμηθει λιγο,με το μπανιο και τις κομπρεσες εφτανε 37.8 αλλα δεν ηρεμουσε και δεν ιδρωσε μεχρι που το πηρε.τωρα ειναι λιγο ζεστουλης παλι αλλα εφαγε λιγο.οι μυξουλες ειναι κιτρινωπες αλλα οχι πολυ πηχτες

απο εχθες αρχισε να κανει συχνα κακα ολο και πιο ****** ,επαθε εντονο συγκαμα στον πρωκτο(μηπως το λεμονονερο που του εδωσα χθες το πρωι?και το πορτοκαλι δειχνει να τον πειραζει)σημερα 2 φορες ευκοιλια με βλεννες και μυρωδια εντονη,τετοια μου εκανε στην γαστρεντεριτιδα τον ιουνιο,υποθετω αυτο ειναι παλι.

του εδωσα 1/4 biokult μαζι με μιση ultra levure πριν.ελπιζω να τον βοηθησουν

rosie ευχαριστω για τις απαντησεις

αν έχει διάρροια λογικό το ultra levure αν και είναι το 1/14 σε ποικιλία από το biokult! δες και τι γράφει το βιβλίο για την διάρροια. Και εδώ ένα άρθρο στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που σου γράφει η Βέρα.

Αν βλέπεις πως δεν γλυτώνεις το depon δοκίμασε το 1/4 ή το 1/2 της συνιστώμενης δόσης (να μην τον ρίξει και εντελώς και μετά να κουράζεται ο οργανισμός να ανεβάσει και πάλι)

Ο Κυβέλος έλεγε να μην σταματάμε τον πυρετό ειδικά την ώρα που ανεβαίνει.

bronchosan, λογικά για αυτό το βρογχοδιασταλτικό λέτε...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Prepei na dokimasv to kremmydi.

Τι μεταφορικα εχει αυτο το σαιτ?

απο 29 ευρω και πανω,δωρεαν με κουριερ

κατω απο 29 η παραγγελια,2 ευρω τα μεταφορικα.κατα τη γνωμη μου εχει τις καλυτερες τιμες απο τα on-line φαρμακεια

ειλικρινα απο τοτε που βαζω κρεμμυδι,τα παιδια δεν ενοχλουνται το βραδυ απο το μπουκωμα!δοκιμασε το

ποιο παιρνετε; εμενα μου εδωσε κατι κοκκινες σταγονες η (ομοιοπ.) ΩΡΛ που πηγα το μικρο...

απο 29 ευρω και πανω,δωρεαν με κουριερ

κατω απο 29 η παραγγελια,2 ευρω τα μεταφορικα.κατα τη γνωμη μου εχει τις καλυτερες τιμες απο τα on-line φαρμακεια

ειλικρινα απο τοτε που βαζω κρεμμυδι,τα παιδια δεν ενοχλουνται το βραδυ απο το μπουκωμα!δοκιμασε το

Eυχαριστω!

Διαφημίσεις

ποιο παιρνετε; εμενα μου εδωσε κατι κοκκινες σταγονες η (ομοιοπ.) ΩΡΛ που πηγα το μικρο...

Luffa nasal spray, vogel

Αυτο ειναι για αλλεργικες ρινιτιδες και καταρροη. Και απο 12 χρονων. Παντως το εδωσα στον μεγαλο μια φορα

Υπαρχει αλλο ενα που ειναι για στερεες μυξες και ειναι απο 2 χρονων, δεν θυμαμαι ονομα.

Τοσο που στοιχιζουν αξιζει να παρεις αρκετα μαζι ιν λαιν

αν έχει διάρροια λογικό το ultra levure αν και είναι το 1/14 σε ποικιλία από το biokult! δες και τι γράφει το βιβλίο για την διάρροια. Και εδώ ένα άρθρο στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που σου γράφει η Βέρα.

Αν βλέπεις πως δεν γλυτώνεις το depon δοκίμασε το 1/4 ή το 1/2 της συνιστώμενης δόσης (να μην τον ρίξει και εντελώς και μετά να κουράζεται ο οργανισμός να ανεβάσει και πάλι)

Ο Κυβέλος έλεγε να μην σταματάμε τον πυρετό ειδικά την ώρα που ανεβαίνει.

το ultra levure ειναι μονο ενας μυκητας ,ο boulardii,kai h campbell λεει οτι ειναι για τη διαρροια και μαλλον πολυ καλο για καντιντα.προσωπικα εγω οταν εχω ,με 2-3 καψουλες u.l.ειμαι μια χαρα.εννοειται το biokult ειναι στην πρωτη γραμμη!

εχω μια μικρη εμπειρια με χρηση ομοιοπαθητικων,αλλα πιστευω οτι τον πειραζουν το μικρο λογω της λακτοζης.οταν θα ποσταρω ερωτηση στο αντιστοιχο νημα(για να μην ειμαι οφ-τοπικ εδω)θα σας ενημερωσω

Εφαγε τη σουπα του!!! Και μαλιστα την ηπιε με το κουταλι. Καναμε παιχνιδι, του ελεγα μπραβοοοο σε καθε κουταλια και χειροκροτουσαμε!!! Δεν θελει ομως καθολου την κοτοσουπα και μαλλον αυριο πρεπει να ξανακανω γιουρβαρλακια.

Κοιμηθηκε νωρις σημερα και τωρα αναγκαστικα θα τον παω βολτα, με την ευκαιρια θα περασω απο τη βιολογικη λαικη να παρω καμμια κολοκυθα.

Εμενα παλι μου ποναει η στοματικη κοιλοτητα στο φαγητο. Τι πραγμα ειναι αυτο παλι!!!

μια παρακληση στη yotasam

ειχες γραψει καποια στιγμη οτι σου φερανε αμυγδαλα απο λαρισα,

αν εμεινες ευχαριστημενη,μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του παραγωγου,αν τα εχεις,γιατι ακομα δεν εχω βρει ακρη με αυτο το θεμα?!

bronchosan, λογικά για αυτό το βρογχοδιασταλτικό λέτε...

Μμμ, από κισσό είναι και το Prospan και στο βήχα συνήθως δίνω και τσαγάκι με θυμάρι και γλυκάνισο (κάνει θαύματα ο γλυκάνισος με λίγο μέλι για το βήχα!), κάνω εντριβές με ευκάλυπτο, γλυκόριζα έχω πάντα στο σπίτι.

Οπότε τελικά ίσως να μην το πάρω, είναι και πολύ πιο ακριβό από το Prospan, και το Prospan το δέχονται εύκολα τα παιδιά.

Και αυτό το τσαγάκι που έχει και elderberries είναι πολύ καλό για το βήχα αλλά και γενικά για τη γρίπη, πέρυσι πήρα μισό κιλό σε χάρτινη σακούλα!

http://www.etsy.com/listing/61904523/cold-relief-tea

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

μια παρακληση στη yotasam

ειχες γραψει καποια στιγμη οτι σου φερανε αμυγδαλα απο λαρισα,

αν εμεινες ευχαριστημενη,μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του παραγωγου,αν τα εχεις,γιατι ακομα δεν εχω βρει ακρη με αυτο το θεμα?!

Στειλτης πμ καλυτερα, μπορει να μη το δει.

Πηγαμε βολτα, περασαμε απο ΄λαικη και ειχα ενα φοβο οτι θα παθει ντελλιριο με τα φρουτα και τα λαχανικα. Κυριος ηταν......μου τα δειξε ο καημενος του οχι και σταματησε.

Για μουρουνελαιο το καλύτερο που έχουμε βρει είναι της blue ice fermented clo!

Δες ενδεικτικά εδώ : http://www.red23.co.uk/Healthy-Oils-Omega-3_c_41.html

Αυτά συστήνει και η Campbell στο site της.

Από αυτό το site το αγοράζετε; Υπάρχει στο iHerb ; ανακεφαλαίωση , να πάρω και krill oil του Μέρκολα ποιο ακριβώς είπαμε; Και το blue ice fermented clo, ; Και τα δύο;

Mommu δηλαδή αν κατάλαβα για το φίλτρο μπορείς να το βάλεις μετά την μπαταρία;;; Γιατι εγώ θέλω απο καιρό να το πάρω αλλα έχουμε μια μπαταρία ειδική που ρυθμίζει την θερμοκρασία ( όχι ηλεκτρονική) και δεν ήξερα αν μπαίνει...

Είναι ίδιο με αυτό;

http://www.red23.co.uk/Natural-Shower-Filter_p_125.html

Κατερινούλα το έβαλα κάτω από την μπαταρία, εκεί που συνδέεται με το σπιράλ του τηλεφώνου, δες λίγο αυτά τα μηνύματα, #4250 #4278 (δεν τα βρήκα τα άτιμα εύκολα ) όπως και τις οδηγίες εγκατάστασης, σίγουρα θα βγάλεις άκρη!

Με ενδιαφέρει απίστευτα αυτό το θέμα, δώστε συνδέσμους δώστε άρθρα δώστε σε Ελληνικά και Αγγλικά, δώστε ό,τι έχετε! Η, πείτε το με δικά σας (κάντε μια ανάλυση της προκοπής εεε) λόγια! Ευχαριστώ πολύ!:)

----------------------

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...