Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Βερα στο είπα και το τηλ. αλλά το ξαναγράφω γιατί είναι πολύ σημαντικό και να το δουν κι άλλοι. Το 1ο στάδιο 2-3 μέρες. Αν υπάρχει συνεχόμενη διαρροια τότε το κρατάμε 1 βδομάδα το πολύ.

Τα επόμενα στάδια είναι πολύ προσωπικά πόσο θα κρατήσουν. Ενδεικτικά 2 βδομάδες το καθένα.

Ναι το ξερω αλλα η Γιωτα μια βδομαδα το κρατησε ολο κι ολο. αναρρωτιεμαι ποσα σταδια εκανε.

Με βοηθησε το μπανιο παντως. Σκεφτομαι το βραδυ να βαλω και τα δυο παιδια στη μπανιερα να παιξουν μπας και κατσουν λιγο. Χρειαζεται και ο μεγαλος αποτοξινωση. Παντως θες πολυ επσομ αλας αν κανεις καθε μερα μπανιο με μια κουπα. Πρεπει ηδη να παρω αλλο.

Νεραιδομαμα, καλα ειναι η μικρη?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρώτον να ευχηθώ καλά κουράγια στην Vera.

fairy's mom ποιο μουρουνέλαιο συστήνεις; Το αναφέρεις και σε σχέση με τον θηλασμό που κάνουμε; Του Μέρκολα σκέφτομαι να το παραγγείλω, αυτό εννοείς; http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Krill-Oil-for-Women-90-Fish-Gelatin-Capliques-Capsules/39390 έχει καθόλου παρενέργειες ;, συγγνώμη αν ρωτάω πολλά ε!

Εχθές η μικρή μου έφαγε πρώτη φορά μοσχαράκι, είναι 8 μηνών, και έφαγε πολύ και βαρυστομάχιασε το ζουζουνάκι μου, δεν την τσάκωνε ύπνος με τίποτα, μέχρι αργούτσικα βόλτες μέσα στο σπίτι με βάρδιες την κάναμε για να χωνέψει.

motherly Ευχαριστώ!

Επίσης έχω σκανάρει της Οδηγίες εγκατάστασης για τον αποχλωριωτή , για την Rosie και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται!

----------------------

Τι περιεργα μου χει βγαλει η ιντρο!

Πρωι πρωι εμετους.

Απο το απογευμα μου ποναει πολυ ο ουρανισκος οταν τρωω! Εσωτερικα τα τοιχωματα δλδ, και να πω οτι τρωω κατι σκληρο? Γιουβαρλακια τρωω.

Με πονανε τα ρευματικα μου, χερια ποδια ενω δεν θα επρεπε.

Κατι πονοκεφαλοι που ερχονται και φευγουν.

Ελπιζω να μην ειμαι αυριο χειροτερα. Φαγαμε γιουβαρλακια και χορτασαμε αν και πλεον με το ζορι πινω ζωμο, με αηδιαζει. Χωρις λεμονι δε λεει.

Ομικρος φερεται σε καποιες φασεις παραλογα, χτυπιεται και ειναι ολο νευρα και κλαμμα. Μετα ηρεμει.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Γιατί δεν θα έπρεπε;

Die-off περνάς, οπότε ό,τι πρόβλημα υγείας έχεις που οφείλεται στα παθογόνα του εντέρου διογκώνεται.

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ όταν έχω die-off, αμέσως ημικρανία, αν και με τον καιρό έρχονται ολοένα πιο ήπιες.

Περνάω κι εγώ die-off αυτή τη βδομάδα (μάλλον γιατί πίνω αρκετό κεφίρ και κομπούχα) και άρχισα και πάλι να νιώθω τα γνωστά "τσιμπηματάκια κουνουπιών"!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

και θα το είχε ακόμα στο site του;

Υπάρχει και τηλ και μαιλ... για τους δύσπιστους, όχι ότι δεν είμαι απρόσεχτος μερικές φορές (είχε μάλιστα και καλή ποσότητα! στα 2,6 )

Έχεις δίκαιο, πήρα τηλέφωνο στο Θανόπουλο και το έχουνε!

Αύριο αν βρω χρόνο θα πάρω τηλέφωνο στο Λιβαδερό να δω τι γίνεται.

Υποψιάζομαι ότι σταματήσανε τη διανομή στα μικρά καταστηματάκια βιολογικών προϊόντων γιατί ήτανε ασύμφορη η διανομή μερικών λίτρων στο καθένα.

Γιατί δεν θα έπρεπε;

Γιατι προχθες εκανα τη συντηρητικη θεραπεια και δεν θα με επιαναν κανονικα. Αρα ειναι die off.

πήρα τον Αύγουστο τον OMEGA VERT κ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!

MATILDA τον πηρες απο ukjuicers?2 πραγματα σκεφτομαι-α)χρειαζομαι ενα μοντελο που να κανει κατι ακομα εκτος απο χυμοπ.χ γαλα αμυγδ. η nut butter kai B)τι θα γινει με ανταλλακτικα και σερβις γενικοτερα-μου κανει λιγο χρονοβορο διαδικασια στο εξωτερικο

απο την αλλη,πηρα τηλ στο οικοζωη,ο versapers κανει 380+14 μεταφορικα σε θυριδα του ελτα.με χαλαει η μικρη εγγυηση(2 χρονια το μοτερ,1 για τα αλλα)ειναι απο ολλανδο αντιπροσωπο μου ειπε αλλα ψαχνοντας στο νετ ,ειδα το επισημο σαιτ ανενεργο,δηλ μονο μια αρχικη σελιδα και ο ελληνας εδω εχει πολυ μικρο στοκ..υποπτο..

Τι περιεργα μου χει βγαλει η ιντρο!

Πρωι πρωι εμετους.

Απο το απογευμα μου ποναει πολυ ο ουρανισκος οταν τρωω! Εσωτερικα τα τοιχωματα δλδ, και να πω οτι τρωω κατι σκληρο? Γιουβαρλακια τρωω.

Κατι πονοκεφαλοι που ερχονται και φευγουν.

Ελπιζω να μην ειμαι αυριο χειροτερα. Φαγαμε γιουβαρλακια και χορτασαμε αν και πλεον με το ζορι πινω ζωμο, με αηδιαζει. Χωρις λεμονι δε λεει.

Ομικρος φερεται σε καποιες φασεις παραλογα, χτυπιεται και ειναι ολο νευρα και κλαμμα. Μετα ηρεμει.

vera κουραγιο,απο τη δικη σου ενημερωση θα βοηθιεμαι κι εγω που θα ακολουθησω...

γιουβαρλακια στο πρωτο σταδιο?υπαρχει αυτη η συνταγη στο νημα με τις συνταγες?δεν εχω προλαβει να το ξεκινησω

παιδια οι ζωμοι της campbell ειναι 3-4 ωρες βρασιμο(δεν ειδα κατι αλλο ως τωρα).καλυπτουν αυτοι αν για καποιες μερες δεν εχουμε απο τους bone broths των 12 και βαλε ωρων?επισης οι κοκκοι πιπεριου ειναι θεραπευτικοι η απλα για νοστιμια γιατι δεν εχω βαλει ποτε ως τωρα στο μικρο

vera κουραγιο,απο τη δικη σου ενημερωση θα βοηθιεμαι κι εγω που θα ακολουθησω...

γιουβαρλακια στο πρωτο σταδιο?υπαρχει αυτη η συνταγη στο νημα με τις συνταγες?δεν εχω προλαβει να το ξεκινησω

παιδια οι ζωμοι της campbell ειναι 3-4 ωρες βρασιμο(δεν ειδα κατι αλλο ως τωρα).καλυπτουν αυτοι αν για καποιες μερες δεν εχουμε απο τους bone broths των 12 και βαλε ωρων?επισης οι κοκκοι πιπεριου ειναι θεραπευτικοι η απλα για νοστιμια γιατι δεν εχω βαλει ποτε ως τωρα στο μικρο

Ναι κανεις με κιμα (κοτοπουλο) τριμμενο καροτο και πρασο γιουβαρλακια κι αφου τα περασεις μια βραση απο νερο τα βραζεις σε ζωμο ετοιμο και βαζεις μεσα κρεμμυδι και καροτο. Αν θες βαζεις και μπροκολο η κουνουπιδι. Λιγο αλατι μονο. Κι εγω βραζω τωρα ζωμους κρεατο;, μαζευω μετα τα κοκκαλα και τα βαζω καταψυξη και υστερα αφου μαζεψω αρκετα θα τα βρασω για ζωμο κοκκαλων.

Διαφημίσεις

Ναι κανεις με κιμα (κοτοπουλο) τριμμενο καροτο και πρασο γιουβαρλακια κι αφου τα περασεις μια βραση απο νερο τα βραζεις σε ζωμο ετοιμο και βαζεις μεσα κρεμμυδι και καροτο. Αν θες βαζεις και μπροκολο η κουνουπιδι. Λιγο αλατι μονο. Κι εγω βραζω τωρα ζωμους κρεατο;, μαζευω μετα τα κοκκαλα και τα βαζω καταψυξη και υστερα αφου μαζεψω αρκετα θα τα βρασω για ζωμο κοκκαλων.

ευχαριστω για τη συνταγη!

τα κοκκαλα πρεπει να ειναι ολα απο το ιδιο ειδος για να κανεις ζωμο η μπορεις να τα αναμειξεις π.χ μοσχαριου και κοτοπουλου?

εν τωμεταξυ ο μικρος εχει παλi μυξες,βηχα και τωρα ανεβασε πυρετο

εχω 3 μερες που του δινω 1/4 της καψουλας biokult.μηπως ειναι λαθος και πρεπει να του τα ξεκινησω με την intro?η campbell το συστηνει οταν ειναι αρρωστα τα παιδια αλλα μονο για αυτα που ειναι ηδη εξοικιωμενα?

ευχαριστω για τη συνταγη!

τα κοκκαλα πρεπει να ειναι ολα απο το ιδιο ειδος για να κανεις ζωμο η μπορεις να τα αναμειξεις π.χ μοσχαριου και κοτοπουλου?

Ε δεν ξερω......μπορει να εβαζα μαζι γαλοπουλα και κοτοπουλο.

Ότι έχω δει σε φρέσκο δεν με έχει ικανοποιήσει αλλά προχθές στο σουπερμάρκετ ανακάλυψα κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου από Αλάσκα. Στο κουτί ανέφερε ότι είναι frozen shortly after fishing...

Να το προτιμήσω?

Ναι, αυτό είναι το ιδανικό! Πολλές φορές γράφουνε και "Frozen at sea".

Επίσης βρίσκω πολλά τυριά από raw milk τα οποία μας αρέσουν πολύ, τα τρώμε άφοβα ή κάτι πρέπει να προσέξω? Έχω διαβάσει αρκετά από αυτά που έχετε γράψει αλλά όχι όλα οπότε έχω κάποιους ενδοιασμούς...

Αν δεν κάνεις GAPS μπορείς να τα τρως όλα!

Ναι, αρκούνε και οι ζωμοί κρέατος μόνο σύμφωνα με την Campbell.

Είναι και πιο νόστιμοι ειδικά για τα παιδάκια.

Οι κόκκοι πιπεριού είναι θεραπευτικοί (ελαφρώς crushed), νομίζω το σχολιάζει σε μια συνέντευξή της αυτό.

Διαφημίσεις

Πρώτον να ευχηθώ καλά κουράγια στην Vera.

fairy's mom ποιο μουρουνέλαιο συστήνεις; Το αναφέρεις και σε σχέση με τον θηλασμό που κάνουμε; Του Μέρκολα σκέφτομαι να το παραγγείλω' date=' αυτό εννοείς; http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Krill-Oil-for-Women-90-Fish-Gelatin-Capliques-Capsules/39390 έχει καθόλου παρενέργειες ;, συγγνώμη αν ρωτάω πολλά ε!

Εχθές η μικρή μου έφαγε πρώτη φορά μοσχαράκι, είναι 8 μηνών, και έφαγε πολύ και βαρυστομάχιασε το ζουζουνάκι μου, δεν την τσάκωνε ύπνος με τίποτα, μέχρι αργούτσικα βόλτες μέσα στο σπίτι με βάρδιες την κάναμε για να χωνέψει.

motherly Ευχαριστώ!

Επίσης έχω σκανάρει της Οδηγίες εγκατάστασης για τον αποχλωριωτή , για την Rosie και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται!

Για μουρουνελαιο το καλύτερο που έχουμε βρει είναι της blue ice fermented clo!

Δες ενδεικτικά εδώ : http://www.red23.co.uk/Healthy-Oils-Omega-3_c_41.html

Αυτά συστήνει και η Campbell στο site της.

Yugup3.png

Δηλαδή παιδιά εκτός απο clo τί άλλο είναι απαραίτητο; butter oil ή krill oil ή κάποιο άλλο;; Κυρίως για μένα ρωτάω και αργότερα για την μικρή γιατί δεν θέλω να την γεμιζω καψουλες :? χτες που της έβαλα σταγόνες elderberry σε "τσαγακι" σχεδόν δεν το ακουμπησε! Μόλις ακούει βιταμίνες τρελαινεται και νευριαζει :-(:lol::lol:

Yugup3.png

Mommu δηλαδή αν κατάλαβα για το φίλτρο μπορείς να το βάλεις μετά την μπαταρία;;; Γιατι εγώ θέλω απο καιρό να το πάρω αλλα έχουμε μια μπαταρία ειδική που ρυθμίζει την θερμοκρασία ( όχι ηλεκτρονική) και δεν ήξερα αν μπαίνει...

Είναι ίδιο με αυτό;

http://www.red23.co.uk/Natural-Shower-Filter_p_125.html

Yugup3.png

Δηλαδή παιδιά εκτός απο clo τί άλλο είναι απαραίτητο; butter oil ή krill oil ή κάποιο άλλο;; Κυρίως για μένα ρωτάω και αργότερα για την μικρή γιατί δεν θέλω να την γεμιζω καψουλες :? χτες που της έβαλα σταγόνες elderberry σε "τσαγακι" σχεδόν δεν το ακουμπησε! Μόλις ακούει βιταμίνες τρελαινεται και νευριαζει :-(:lol::lol:

Εγώ παίρνω και τα τρία! :lol:

4 μλ CLO, 2 κάψουλες Krill Oil του Mercola και 4 κάψουλες butter oil.

Αλλά το butter oil το παίρνω κυρίως για τα δόντια μου, αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα τότε άσε το.

Εγώ παίρνω και τα τρία! :lol:

4 μλ CLO, 2 κάψουλες Krill Oil του Mercola και 4 κάψουλες butter oil.

Αλλά το butter oil το παίρνω κυρίως για τα δόντια μου, αν δεν έχεις ιδιαίτερο θέμα τότε άσε το.

Butter oil ποιας εταιρείας; Το krill oil women?

Yugup3.png

εν τωμεταξυ ο μικρος εχει παλi μυξες,βηχα και τωρα ανεβασε πυρετο

εχω 3 μερες που του δινω 1/4 της καψουλας biokult.μηπως ειναι λαθος και πρεπει να του τα ξεκινησω με την intro?η campbell το συστηνει οταν ειναι αρρωστα τα παιδια αλλα μονο για αυτα που ειναι ηδη εξοικιωμενα?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την κάψουλα αφού την ανοίξεις πριν κοιμηθεί. Το γράφει και στο βιβλίο, νομίζω στο κεφάλαιο για την ωτίτιδα. Την αδειάζεις στον στόμα του παιδιού όταν είναι σχεδόν έτοιμο να κοιμηθεί και τα καλά βακτήρια βοηθούν την ισορροπία στο σύστημα αυτιά -μάτια-στόμα.

Αν δεις τα πράγματα και ξεφεύγουν ή κρατήσουν πάνω από 4-5 μέρες μπορείς να καταφύγεις σε όμοιο, καλύτερα από την συμβατική ιατρική για όσους κάνουν GAPS ... και όχι μόνο.

Τι χρώμα είναι οι μύξες;

Μην ξεκινήσεις την intro αν δεν υποχωρήσουν αυτά.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εμενα ο μεγαλος τρελλαινεται για βιταμινες καθε ειδους. Ο μικρος ουτε να τις δει. Εξου και το προβλημα.

Εμεις ζουμε ακομα, τριτη μερα το πρωτο σταδιο. Προς το παρον δεν παρουσιαστηκε κατι το περιεργο, ο μικρος δεν εκανε κακα χθες και περιμενω. Μου κανει εντυπωση. Εγω ανακατευομαι και μονο στη σκεψη να φαω παλι σουπα....ναυτια μου ρχεται.

Τη νυχτα εβηχε κι ο μικρος δεν μπορουσε να κοιμηθει. Η παιδιατρος συστησε bryonia και στους δυο, πηρα με σορβιτολη για τον μικρο αλλα θα περιμενω να του τη δωσω.

Ροζι ρωτησα τη φαρμακοποιο γι αυτο που μου ειπες και ειπε οτι το φαρμακο για το βηχα λεγεται bronchosan (αν το γραψα καλα) ειναι της Vogel και πολυ καλο για καθε ειδους βηχα ειτε ξηρο ειτε με φλεμμα. 13 ευρω νομιζω εχει.

Εν τω μεταξυ ο μεγαλος δεν πηγε σχολειο δεν ηθελε να παει στους παππουδες, ντε και καλα ζητησε να φαει μηλο, τον ειδε ο μικρος και τωρα ζηταει συνεχεια φρουτα. Χθες μεχρι και ψωμι μου ζητουσε που δεν ηθελε τοσο καιρο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...