Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Vera δες το θετικά, χειρότερο κακό από το χλώριο δεν θα μας προκαλέσει το φθώριο, το χλώριο είναι ισχυρό δηλητήριο και μεις το πίνουμε και κάνουμε μπάνιο μ' αυτό!

Η λύση είναι φίλτρο που τα αφαιρεί όλα, το έχουμε συζητήσει ξανά αυτό.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλα θα πεισεις να χρησιμοποιουν φιλτρο και οι γεωργοι για να ποτιζουν τα τροφιμα?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ναι αλλα θα πεισεις να χρησιμοποιουν φιλτρο και οι γεωργοι για να ποτιζουν τα τροφιμα?

Μια τεχνική για το χλώριο είναι να αφήσουν το νερό 24 ώρες πριν το ποτίσουν. Το χλώριο εξατμίζεται.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Γιατί το νερό άρδρευσης χλωριώνεται;

Δεν νομίζω, μόνο το πόσιμο χλωριώνεται ή φθοριώνεται.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στα ωποροκηπευτικά είναι τα τοξικά απόβλητα στα υπόγεια ύδατα και γενικά στους υδάτινους πόρους που χρησιμοποιούνται στην άρδρευση.

Γι' αυτό άλλωστε δεν προτιμάμε ακόμη και βιολογικά φρούτα/λαχανικά από Θήβα/Βοιωτία κτλ, γιατί ο Ασωπός είναι μολυσμένος.

Διαφημίσεις

Αν διαβασεις το αρθρο λεει οτι μεσω του ποτισματος το φθοριο θα περναει και στα τροφιμα. Αλλωστε στα χωρια μας ετσι ποτιζουν τους μπαξεδες, με το ιδιο νερο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Στις εμπορικές καλλιέργειες, βιολογικές ή μη, δεν χρησιμοποιούνε πόσιμο νερό πάντως.

Γι' αυτό όπως είπα ανησυχούμε για τον Ασωπό, το νερό είναι μολυσμένο και δεν έχει υποστεί καθαρισμό έστω και με χλώριο.

σΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ EPSOM SALTS ΡΩΤΗΣΕ Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟς ΤΟ φΙΛΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗς ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, το θειικο μαγνησιο το οποιο το πινουμε. Δεν ηξερε οτι κανουμε μπανιο με αυτο. Εχει κανει κανεις detox bath? Υποθετω οτι βαζω μονο μια κουπα απο αυτο και οχι σαπουνια κλπ ε/

καλο μηνα κι απο μενα..

πηρα epsom απο το φαρμακειο 6.5 ευρω το κιλο το απλο, διπλασια τιμη το food grade.η κοπελα μου ειπε πως το απλο ειναι οκ εφοσον ειναι μονο για μπανιο..μισογεμιζω τη μπανιερα και ριχνω μιση κουπα,ξεκινησα με λιγοτερο και θα το φτασω στη 1 κουπα,θελει σιγα σιγα μου ειπε...βαζω και τα 2 παιδια μεσα

εχουμε κανει συνολικα 6-7 φορες κι εκεινο που προσεξα ειναι οτι ο μικρος δε βγαζει πλεον πολυ κερι απο τα αφτια,ειχε πολυ ως gaps παιδακι που ειναι.

διατροφικα το μονο που αλλαξε το τελευταιο διαστημα ειναι οι ζωμοι με καθε σουπα,ο περιορισμος σε σημειο εξαφανισης του ρυζιου αλλα οχι ακομα της πατατας..

ετοιμαζομαι για intro,νομιζω μονο αυτο μας ταιριαζει στη φαση που ειμαστε...

εχω διαβασει καπου 1900 post απο εδω,θα ηθελα να ρωτησω..

το θεμα με το μικρο μου πλεον εστιαζεται στη συμπεριφορα΄΄εχει ξεσπασματα επιθετικοτητας ακομα και σε μενα,δε μπορει να καθισει ηρεμα σε δημοσιους χωρους,τρεχει πανω κατω,κλαιει ,κανει ανησυχο υπνο-πολλες φορες καταλαβαινω τον φταιει η κοιλια του και το πιο σημαντικο εχει μεινει στασιμος λεκτικα,,,δεν μιλαει παρα ελαχιστες λεξεις που κατεκτησε μεχρι 17 μηνων.οταν θελει να εκφραστει χρησιμοποιει ασυναρτητους,ακαθοριστους ηχους,ουτε καν συλλαβες.αυτο με ανησυχει παρα πολυ

τα κακα του ειναι παντα καλα και σχηματισμενα αλλα αρκετες φορες εχει κατι μαυρα σα μικρες τριχουλες,απεπτα στοιχεια μου ειχε πει η παιδιατρος

γενικα δεν ειναι ουτε δυσκοιλιος ουτε ευκοιλιος..κανονικος θα ελεγα

πιστευεται οτι θα βοηθησει η gaps στη συμπεριφορα του?

νομιζω οτι εχει πολυ αναγκη αποτοξινωσης αφου ειναι εμβολιασμενος μεχρι 12 μηνων.περα απο τα μπανια,προτεινετε κατι αλλο δραστικο για αποτοξινωση σε αυτη την ηλικια,22 και κατι μηνων?ζεολιθος,χλωρελλα μηπως?

Τωρα που λετε για νερα. Στο Γερακα εχω την υποψια (και εχω πεσει σε αρθρα online που το λενε) οτι δε χλωριωνουν (επαρκως) το νερο! Ειναι απο γεωτρηση του Δημου, δεν ειναι ΕΥΔΑΠ. Οποτε ειμαι σε αδιεξοδο ως προς το φιλτρο, χρειαζεται πρωτα απολυμανση!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι εχει πολυ αναγκη αποτοξινωσης αφου ειναι εμβολιασμενος μεχρι 12 μηνων.περα απο τα μπανια,προτεινετε κατι αλλο δραστικο για αποτοξινωση σε αυτη την ηλικια,22 και κατι μηνων?ζεολιθος,χλωρελλα μηπως?

Απο εμπειριες πολλων μαμαδων φαινεται οτι η gaps βοηθαει πολυ στη συμπεριφορα, στον ανησυχο υπνο και στην λεκτικη αναπτυξη.

Για την αποτοξινωση εγω θα ελεγα μονο χυμους απο ενα καλο αποχυμωτη (εχει συζητηθει το θεμα αποχυμωτης) οχι κατι δραστικο. Και βεβαια με τη gaps και λιγη προσοχη να αποφευγονται οσο δυνατο επιπλεον τοξινες (που δεν ειναι μονο απο τη διατροφη).

καλο μηνα κι απο μενα..

πηρα epsom απο το φαρμακειο 6.5 ευρω το κιλο το απλο, διπλασια τιμη το food grade.η κοπελα μου ειπε πως το απλο ειναι οκ εφοσον ειναι μονο για μπανιο..μισογεμιζω τη μπανιερα και ριχνω μιση κουπα,ξεκινησα με λιγοτερο και θα το φτασω στη 1 κουπα,θελει σιγα σιγα μου ειπε...βαζω και τα 2 παιδια μεσα

εχουμε κανει συνολικα 6-7 φορες κι εκεινο που προσεξα ειναι οτι ο μικρος δε βγαζει πλεον πολυ κερι απο τα αφτια,ειχε πολυ ως gaps παιδακι που ειναι.

διατροφικα το μονο που αλλαξε το τελευταιο διαστημα ειναι οι ζωμοι με καθε σουπα,ο περιορισμος σε σημειο εξαφανισης του ρυζιου αλλα οχι ακομα της πατατας..

ετοιμαζομαι για intro,νομιζω μονο αυτο μας ταιριαζει στη φαση που ειμαστε...

εχω διαβασει καπου 1900 post απο εδω,θα ηθελα να ρωτησω..

το θεμα με το μικρο μου πλεον εστιαζεται στη συμπεριφορα΄΄εχει ξεσπασματα επιθετικοτητας ακομα και σε μενα,δε μπορει να καθισει ηρεμα σε δημοσιους χωρους,τρεχει πανω κατω,κλαιει ,κανει ανησυχο υπνο-πολλες φορες καταλαβαινω τον φταιει η κοιλια του και το πιο σημαντικο εχει μεινει στασιμος λεκτικα,,,δεν μιλαει παρα ελαχιστες λεξεις που κατεκτησε μεχρι 17 μηνων.οταν θελει να εκφραστει χρησιμοποιει ασυναρτητους,ακαθοριστους ηχους,ουτε καν συλλαβες.αυτο με ανησυχει παρα πολυ

τα κακα του ειναι παντα καλα και σχηματισμενα αλλα αρκετες φορες εχει κατι μαυρα σα μικρες τριχουλες,απεπτα στοιχεια μου ειχε πει η παιδιατρος

γενικα δεν ειναι ουτε δυσκοιλιος ουτε ευκοιλιος..κανονικος θα ελεγα

Εμενα μου εδωσε αυτο με τα 6 ευρω το κιλο το οποιο μου ειπε ειναι φαγωσιμο! Τι να πω! Σου πε σιγα σιγα να προσθετεις? Γιατι διαβαζοντας ενα βιβλιο για την ιντρο λεει καθε μερα μπανιο παντα μια κουπα ειτε επσομ, ειτε σοδα, ειτε μηλοξιδο. Μια μερα το καθενα. Εμεις θα αρχισουμε αυριο....ελπιζω! Ποση ωρα τα εχεις μεσα? Νομιζω θελει ενα 20λεπτο.

Εχουν πολυ κερι τα gaps παιδακια? Δεν το ηξερα αυτο. Εχουν πολυ τα δικα μου, ειδικα ο μεγαλος αλλα μου εχουν πει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εχουν στενο αυτι.

Οτι τον ποναει η κοιλια του ειναι ανησυχητικο και gaps συμπτωμα. Για την επιθετικοτητα νομιζω οτι θα βελτιωθει η κατασταση, ειδικα οταν αποφυγετε εντελως τα δημητριακα. Το οτι δεν μιλαει σε αυτη την ηλικια τι να πω...ουτε τα δκα μου μιλανε (και μιλαγανε).....

Αν διαβασεις το αρθρο λεει οτι μεσω του ποτισματος το φθοριο θα περναει και στα τροφιμα. Αλλωστε στα χωρια μας ετσι ποτιζουν τους μπαξεδες, με το ιδιο νερο.

Ροζι για να το γραφουν αυτο προφανως εχουν σκοπο να παει φθοριο και στην τροφικη αλυσιδα. Μεχρι σημερα δεν ειχαμε φθοριο πουθενα. Αυριο μπορει να φροντισουν να εχουμε απο ολες τις ποσιμες πηγες.

Απο εμπειριες πολλων μαμαδων φαινεται οτι η gaps βοηθαει πολυ στη συμπεριφορα, στον ανησυχο υπνο και στην λεκτικη αναπτυξη.

Για την αποτοξινωση εγω θα ελεγα μονο χυμους απο ενα καλο αποχυμωτη (εχει συζητηθει το θεμα αποχυμωτης) οχι κατι δραστικο. Και βεβαια με τη gaps και λιγη προσοχη να αποφευγονται οσο δυνατο επιπλεον τοξινες (που δεν ειναι μονο απο τη διατροφη).

ευχαριστω γι το ενδιαφερον.:-)

αποχυμωτης ειναι αυτο που ψαχνω αυτες τις ημερες.θελω ομως να παρω απο ελλαδα.ειδα το site" oikozoi"που προτεινε η rosie,θα παρω τηλ αυριο..απο οτι καταλαβα στα ηλ. μαγαζια τυπου κωτσοβολος δεν θα βρω κατι

υπαρχει αλλο on-line ελληνικο καταστημα που να εχει omega,green star που εχουν παρει καποια κοριτσια απο εξω?με ενδιαφερει παρα πολυ,παρακαλω βοηθηστε με να κανω μια safe επιλογη απο ελλαδα :confused:

κατι ακομα.συνηδειτοποιησα οτι ο μικρος μου δεν παιρνει απο πουθενα ω-3.δεν ειναι ενας επιπλεον λογος για τη συμπεριφορα του?το CLO που θα του ξεκινησω,θα τον καλυψει η θα χρειαστω κατι επιπλεον?rosie,καπου ειδα να λες για krill oil.κανει για το παιδι?επισης ειδα κατι σκευασματα στο shop ths gaps.τα εχει παρει καμια σας?

ευχαριστω γι το ενδιαφερον.:-)

κατι ακομα.συνηδειτοποιησα οτι ο μικρος μου δεν παιρνει απο πουθενα ω-3.δεν ειναι ενας επιπλεον λογος για τη συμπεριφορα του?το CLO που θα του ξεκινησω,θα τον καλυψει η θα χρειαστω κατι επιπλεον?rosie,καπου ειδα να λες για krill oil.κανει για το παιδι?επισης ειδα κατι σκευασματα στο shop ths gaps.τα εχει παρει καμια σας?

Κριλλ διναμε μεχρι τωρα στα παιδια μας, Ομως το femrented cod oil (συνδυασμενο μαλιστα με butter oil) ειναι πολυ ανωτερο. Θα ελεγα καλυτερα να παρεις το αυθεντικο παρα καποιο αλλο σκευασμα που δεν ξερεις αν ειναι συνθετικο η εχει επεξεργαστει.

Διαφημίσεις

Εμενα μου εδωσε αυτο με τα 6 ευρω το κιλο το οποιο μου ειπε ειναι φαγωσιμο! Τι να πω! Σου πε σιγα σιγα να προσθετεις? Γιατι διαβαζοντας ενα βιβλιο για την ιντρο λεει καθε μερα μπανιο παντα μια κουπα ειτε επσομ, ειτε σοδα, ειτε μηλοξιδο. Μια μερα το καθενα. Εμεις θα αρχισουμε αυριο....ελπιζω! Ποση ωρα τα εχεις μεσα? Νομιζω θελει ενα 20λεπτο.

Εχουν πολυ κερι τα gaps παιδακια? Δεν το ηξερα αυτο. Εχουν πολυ τα δικα μου, ειδικα ο μεγαλος αλλα μου εχουν πει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι εχουν στενο αυτι.

Οτι τον ποναει η κοιλια του ειναι ανησυχητικο και gaps συμπτωμα. Για την επιθετικοτητα νομιζω οτι θα βελτιωθει η κατασταση, ειδικα οταν αποφυγετε εντελως τα δημητριακα. Το οτι δεν μιλαει σε αυτη την ηλικια τι να πω...ουτε τα δκα μου μιλανε (και μιλαγανε).....

νομιζω καθε τι που αποτοξινωνει θελει λιγο λιγο γι αυτο μου ειπε ετσι..15-20 λεπτα ειναι ιδανικος χρονος..εγω σκεφτηκα σε καποιο μπανιο να βαλω epsom και σοδα μαζι..δεν ξερω αν κανει,θα ρωτησω την φαρμακοποιο,εχει πολλες γνωσεις και ομοιοπαθητικης

για το κερι σιγουρα παιζει ρολο και ο οργανισμος,ο μεγαλος μου δεν εχει...αλλα πραγματικα στο μικρο μειωθηκε πολυ απο οταν αρχισα τα μπανια..συμπτωση??

εννοεις δε μιλαγανε καθολου ουτε απλες κουβεντες ,ναι-οχι?

Κριλλ διναμε μεχρι τωρα στα παιδια μας, Ομως το femrented cod oil (συνδυασμενο μαλιστα με butter oil) ειναι πολυ ανωτερο. Θα ελεγα καλυτερα να παρεις το αυθεντικο παρα καποιο αλλο σκευασμα που δεν ξερεις αν ειναι συνθετικο η εχει επεξεργαστει.

ναι σιγουρα θα παρω fermented blue ice,σε υγρη μοφη μου φαινεται πιο πρακτικο για το παιδι την καψουλα πως να την υπολογισω?

το butter oil να ειναι ξεχωριστο?ειδα οτι υπαρχουν σκευασματα της ιδιας εταιρειας που συνδυαζει και τα 2

Εγω πηρα την καψουλα μικτη, ο μεγαλος τα πινει ανετα παροτι ειναι μεγαλα.

Το χυμα εχει χαλια γευση αλλα αν το πινεις με κεφιρ ειναι οκ. Μετα βαζω λιγο butter oil σε μια τηγανιτα.

Εχω παρει τα χυμα για μενα αλλα προχθες τα ηπιε και ο μεγαλος. Ομικρος με τιποτα δεν τα πινει. Διαβασα ομως στη Σαρα οτι στα μωρα μπορουμε να τριψουμε λιγο στο πωπο τους και απορροφιεται απο το δερμα.

Επειδη τα εδινα στο μεγαλο για θεραπεια δοντιων, ειναι 6 καψουλες μικτες. Μπορεις να δωσεις και λιγοτερες, ετσι κανω οταν τελειωνουν.

Εγώ είδα μεγάλη διάφορα στη συμπεριφορά όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά και η συμπεριφορά της με καθοδηγήσε στην επανενταξη τους!

Τα μπάνια της έκαναν πολυ καλό και τώρα θα ξαναρχισουμε σε λιγο! Εγώ πήρα μια μπανιεριτσα μικρή για να είναι πιο "πυκνό" το διάλυμα. Οι χυμοί απο πρασινα είναι πολυ βασικοί στην αποτοξινωση!

Αν διαβάσεις ένα post δικό μου θα καταλάβεις τί διάφορα είδα στο παιδί μου με την διατροφή! Και στη συμπεριφορά και στην ομιλια...

Καλό μήνα!!:-D

Yugup3.png

νομιζω καθε τι που αποτοξινωνει θελει λιγο λιγο γι αυτο μου ειπε ετσι..15-20 λεπτα ειναι ιδανικος χρονος..εγω σκεφτηκα σε καποιο μπανιο να βαλω epsom και σοδα μαζι..δεν ξερω αν κανει,θα ρωτησω την φαρμακοποιο,εχει πολλες γνωσεις και ομοιοπαθητικης

για το κερι σιγουρα παιζει ρολο και ο οργανισμος,ο μεγαλος μου δεν εχει...αλλα πραγματικα στο μικρο μειωθηκε πολυ απο οταν αρχισα τα μπανια..συμπτωση??

εννοεις δε μιλαγανε καθολου ουτε απλες κουβεντες ,ναι-οχι?

Στο βιβλίο λέει εναλλάξ σοδα και αλατα. Γιατί να τα βάλεις μαζί;; Πάρε σοδα χωρισ αλουμίνιο απο το iherb.

Yugup3.png

Εγώ είδα μεγάλη διάφορα στη συμπεριφορά όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά και η συμπεριφορά της με καθοδηγήσε στην επανενταξη τους!

Τα μπάνια της έκαναν πολυ καλό και τώρα θα ξαναρχισουμε σε λιγο! Εγώ πήρα μια μπανιεριτσα μικρή για να είναι πιο "πυκνό" το διάλυμα. Οι χυμοί απο πρασινα είναι πολυ βασικοί στην αποτοξινωση!

Αν διαβάσεις ένα post δικό μου θα καταλάβεις τί διάφορα είδα στο παιδί μου με την διατροφή! Και στη συμπεριφορά και στην ομιλια...

Καλό μήνα!!:-D

μου δινεις κουραγιο κατερινουλα..

το μονο γαλακτοκομικο που παιρνει ειναι το υποαλλεργικο nan.σκεφτηκα πολλες φορες να το κοψω αλλα δεν ξερω τι να του δινω 6-7 το πρωι που ξυπναει και πειναει..το πινει και ξανακοιμαται.καμια ιδεα?το χαμομηλι δε θα τον χορταινει ασε που νομιζω οτι μπορει να τον πειραζει- αυτο η το μελι που ειχα μεσα..εχω πολυ καιρο να του δωσω

Εγω πηρα την καψουλα μικτη, ο μεγαλος τα πινει ανετα παροτι ειναι μεγαλα.

Το χυμα εχει χαλια γευση αλλα αν το πινεις με κεφιρ ειναι οκ. Μετα βαζω λιγο butter oil σε μια τηγανιτα.

Εχω παρει τα χυμα για μενα αλλα προχθες τα ηπιε και ο μεγαλος. Ομικρος με τιποτα δεν τα πινει. Διαβασα ομως στη Σαρα οτι στα μωρα μπορουμε να τριψουμε λιγο στο πωπο τους και απορροφιεται απο το δερμα.

Επειδη τα εδινα στο μεγαλο για θεραπεια δοντιων, ειναι 6 καψουλες μικτες. Μπορεις να δωσεις και λιγοτερες, ετσι κανω οταν τελειωνουν.

χυμα εννοεις την υγρη μορφη?

τι εννοεις 6 καψουλες?τοσες εχει το κουτι?please explain..

Τωρα που λετε για νερα. Στο Γερακα εχω την υποψια (και εχω πεσει σε αρθρα online που το λενε) οτι δε χλωριωνουν (επαρκως) το νερο! Ειναι απο γεωτρηση του Δημου, δεν ειναι ΕΥΔΑΠ. Οποτε ειμαι σε αδιεξοδο ως προς το φιλτρο, χρειαζεται πρωτα απολυμανση!

Ούτε του Αμαρουσίου είναι της ΕΥΔΑΠ αλλά χλωριώνεται, μου βρωμάει κάποιες μέρες το χλώριο!

Προσωπικά παίρνω και τα δύο, η Campbell στο βιβλίο τονίζει ότι χρειάζεται και το CLO και επιπλέον ωμέγα-3.

Ο Mercola έχει κριλλ για παιδιά, δες στο iherb.

Λοιπόν, πήγα στην οδοντίατρο μου σήμερα και επιτέλους θυμήθηκα να τη ρωτήσω τι υλικό βάζει στα σφραγίσματα (σημειώστε ότι εγώ δεν ανέφερα τίποτα για ΒΡΑ).

Μου απάντησε ότι βάζει σύνθετη ρητίνη χωρίς ΒΡΑ, γιατί η βισφενόλη λέει εγκυμονεί κινδύνους, ιδιαίτερα στα παιδιά!

Χρησιμοποιεί, σύμφωνα μ΄αυτήν, την καλύτερη και ακριβότερη ποιότητα υλικού για λευκά σφραγίσματα, G-aenial posterior.

Και μια άλλη εξίσου καλή όπως λέει, τη Voco Posterior.

Θα κάνω μια αναζήτηση αργότερα να διαβάσω λεπτομέρειες για τα υλικά αυτά, αλλά όπως είπα την εμπιστεύομαι πολύ.

Μου είπε ότι πάντα ενημερώνεται για τις τελευταίες μελέτες και τα καλύτερα και ασφαλέστερα υλικά στην οδοντιατρική.

Χλωμό το βλέπω κάποιος συμβατικός οδοντίατρος να χρησιμοποιεί ρητίνη χωρίς ΒΡΑ :(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...