Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περάσαμε το βράδυ με πυρετό, τώρα είναι ζωηρή και ζητάει επίμονα pancakes με καρύδα και σοκολάτα!

καλα ολοι αρρωστοι ειμαστε; και τα δικα μου τωρα συνερχονται απο ιωσουλα με μυτη-βηχα. Κρεμμυδι το βραδυ διπλα στο κρεβατι και ολα τα συμπληρωματα και το περασαμε στο ποδι.

Μετά απο αρκετό καιρό και πάλι εδώ, έχετε γράψει τόσα πολλά και ωραία!

Θα μου πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα σας προφτάσω!

Θέλω τα φώτα σας, θα κάνω εδώ την ερώτηση, γιατί ειδικά εσείς, αγόρια και κορίτσια του συγκεκριμένου θέματος, όπως και των υπολοίπων σχετικά με gaps, οικολογικών προϊόντων κλπ νομίζω πως αν γνωρίζετε θα με βοηθήσετε πραγματικά. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για τους ιονιστές-καθαριστές ατμόσφαιρας στο σπίτι ; Χρησιμοποιείτε εσείς;

Ξέρω απο τώρα, πως πριν καλά καλά αρχίζουν να ανάβουν τζάκια και ξυλόσομπες εδώ στην γειτονιά που μένουμε, πως το να αερίζω το σπίτι θα είναι απο αδύνατο εως απαγορευτικό, και θα αναγκάζομαι να ανοίγω παράθυρα όταν δεν καίνε όλοι, πέρσι το τι ντουμάνι φάγαμε άλλο πράγμα, φέτος θα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, και με το μωρό ένας λόγος παραπάνω...

υ.γ. είχαμε έναν της sanyo πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρω το ανταλλακτικό φίλτρο, και όταν το βρήκα σε ξένο site ήταν πανάκριβο, και δεν αποστέλλαν ελλάδα.

----------------------

Τι κανει το κρεμμυδι? Το βαζετε δλδ στο προσκεφαλο?

σε ενα μπολακι η πιατακι οσο πιο κοντα γινεται π.χ σε κομοδινο αν υπαρχει

αν ειναι πολυ εντονα τα συμπτωματα το κοβω στη μεση(εννοειται ξεφλουδισμενο)και κανω και τρυπες με ενα πηρουνι για να διαφευγουν καλυτερα τα αιθ.ελαια,ειναι πιο δραστικο

αλλιως το αφηνω ολοκληρο και κανω μερικες τρυπες,μυριζει λιγοτερο ετσι..

παντως το θεωρω ακρως βοηθητικο...λενε οτι τραβαει τους ιους γι αυτο και συνηθως μαυριζει λιγο....

το πεταω καθε πρωι,βαζω αλλο για την επομενη..καποιοι το κρατουν και 2 μερες

τελειο και ως προληπτικο...με τα παιδακια στο σχολειο ,ολο και κατι ερχεται σπιτι

Διαφημίσεις

α να μην ξεχασω..

εβαλα σημερα λιγο ζωμο απο το κοκκαλο που σας ειπα οτι εβρασα στη σουπα του παιδιου..δεν αλλοιωσε τη γευση και πιστευω οτι πηραμε και λιγα θρεπτικα συστατικα απο αυτον...οποτε δε θα παει χαμενος

Δε σας ειπα. Πηγα την τεταρτη σε μια εκθεση κεραμικης που εκαναν γνωστοι μου. Δεν ειχε παρα ελαχιστο κοσμο, ειχα και τον μικρο μαζι μου. Τον αφηνω μεσα στο καροτσι καπου και κοιταω τα εκθεματα λιγο πιο περα, Μου λενε να κατεβω σε μια αλλη αιθουσα να δω καποια πραγματα αλλα δε μου παει να απομακρυνθω απο το μικρο. Για λιγο γυριζω την πλατη να δω κατι και με την ακρη του ματιου παιρνω ειδηση μια να κινειται απο πισω προς το παιδι κρατωντας ενα μπωλ με πατατακια να του δωσει....ετρεχε κιολας να τον φθασει κι εγω να προσπαθω να την σταματησω 'Μηηηηηηη....δεν τρωμε τετοια!" Τη σταματησα αλλα σκεφτομαι ποσο χαζος ειναι ο κοσμος τελικα.......να πας χωρις να ρωτησεις να δωσεις τετοιες βλακειες σε ενα μωρο??? Και δεν ηταν ουτε μικρη ουτε μεγαλη.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Τελικα τζαμπα προσπαθουσα να μαθω την αληθεια απο τον μεγαλο η τη μητερα μου για το αν εφαγε μακαρονια ο μικρος. Μου το ειπε ο ιδιος. Δεν μιλαει ακομα αλλα κανει καταφαση και αρνηση και σημερα ζαχαρωνε παλι τα μακαρονια που εκανα στον μεγαλο και τον ρωτησα αν εφαγε τετοια. Μου κανει ναι, ρωταω αν του δωσε η γιαγια να φαει και απαντα παλι ναι. Εφαγε πολλα? Ναι! Και η ψευτρα ακομα αρνειται οτι τον ταισε!!! Κανει την παπια οτι δηθεν μπορει να εφαγε κρυφα κανα δυο απο τον αδερφο του. Σημερα το βραδυ αρχισαν να μυριζουν λιγο λιγοτερο τα κακα του....3 μερες μας πηρε. Αρα εφαγε και μπολικο τυρι μαζι και μου χαλασε την dairy intro. Που να καταλαβω τωρα αν εχει ευαισθησια σε καποιο γαλακτοκομικο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Διαφημίσεις

...

Και η κόρη μου μπουκωμένη και γκρινιάρα απόψε και λίγο ζεστή, απελπίστηκα από τους πολλούς θηλασμούς!

...

Σ΄αυτή δεν δίνω τίποτα μια και δεν πάει σχολείο, θα αναρρώσει με το χρόνο της.

Συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι ευχάριστα με το πόσο ελάχιστα παρεμβατική προσπαθείς να είσαι :D

...

Περάσαμε το βράδυ με πυρετό, τώρα είναι ζωηρή και ζητάει επίμονα pancakes με καρύδα και σοκολάτα!

Ξέρεις πόσο ανέβασε;

@Vera: Τι τραβάς ... :cry::evil: κουράγιο...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Καλησπερα! Δεν κανω gaps αλλα σας διαβαζω και μαθαινω αρκετα πραγματα πολυ χρησιμα.

Ηθελα να ρωτησω σε ποιες περιπτωσεις βοηθαει το κρεμμυδι στο προσκεφαλο του μωρου. Οταν εχει βηχα;

Κανει και για πολυ μωρακια αν ειναι να αποφυγουμε καποιο φαρμακο στο μελλον!

Ευχαριστω!:P

43 Natural Alternatives for Colds and Flu

Echinacea use reduces the incidence and duration of the common cold.

Echinacea appears effective in preventing upper respiratory tract infections in children.

Treatment with Echinacea Plus tea at early onset of cold or flu symptoms was effective for relieving these symptoms in a shorter period of time than a placebo.

A yeast-based fermentation byproduct reduces cold and flu incidence in non-vaccinated individuals.

A yeast-based fermentation byproduct reduces cold and flu symptom duration and severity.

Daily dietary probiotic supplementation oor 6 months is a safe and effective way to reduce fever, rhinorrhea, and cough incidence and duration and antibiotic prescription incidence, as well as the number of missed school days for children 3-5 years of age

Long term use of probiotics and synbiotics reduce the incidence and severity of respiratory diseases during the cold season.

Probiotic bacteria reduce the duration and severity of common cold episodes.

American Ginseng is safe and effective in reducing relative risk and duration of respiratory symptoms associated with "cold and flu" in adults.

American ginseng is safe, well tolerated, and potentially effective for preventing acute respiratory illness due to influenza and respiratory syncytial virus infections.

Elderberry appears to be safe and effective treatment for influenza A and B.

Elderberry significantly reduces the duration of infection from influenza in a safe manner.

Green tea is safe and effective in preventing cold and flu symptoms, and for enhancing T cell function.

Green tea consumption is inversely associated with the incidence of influenza among Japanese schoolchldren.

Vitamin D deficiency is associated with susceptibility to influenza.

An herbal preparation containing echinacea, propolis, and vitamin Cin preventing respiratory tract infections in children.

There is evidence that vitamin Cmay reduce susceptibility to the common cold.

Pelargonium sidoides is a safe and effective treatment for the common cold

A Pelargonium sidoides extract has broad antiviral activity against respiratory viruses.

Homeopathic preparation has therapeutic value in the treatment of influenza-like syndromes.

Homoeopathic Oscillococcinum appears to have therapeutic value in influenza and influenza-like syndromes.

Zinc lozenges may provide an effective treatment for the common cold.

Zinc may inhibit influenza virus.

A combination of fruit and vegetable powder extract reduces symptoms associated with the common cold.

An extract of Baptisa (Wild Indigo), echinacea and thuja is safe and effective in the treatment of upper respiratory infections.

Consumption of yoghurt fermented with L. bulgaricus reduced the risk of catching the common cold in elderly individuals.

Chinese skullcap has significant anti-viral activity against Influenza.

Cordyceps contains a polysaccharide that has beneficial therapeutic effects on influenza A virus.

Andrographis has therapeutic activity against upper respiratory tract infections.

Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium longum and Bifidobacterium bifidumsignificantly shortens common

cold episodes and reduces the severity of symptoms.

Beet extractprotects against experimental influenza infection.

Cinnamon has antiviral activity against various influenza viruses.

Horseradishextract attenuates influenza infection (in mice).

Pomegranateshave anti-influenza activity.

Selenium supplementation may provide a feasible approach to improving the immune response to viral infections.

Apple pectin, citrus pectin, flaxseed mucilage, gum acacia (gum arabic), and gum myrrh inhibit viral hemagglutinin in vitro.

Agrimony (A. pilosa) has broad spectrum antiviral activity against Influenzas A, B and Avian Influenza.

Black Tea inhibits influenza virus.

Cranberry juice constituents inhibit influenza virus adhesion and infectivity.

A water extract of dandelion exhibits anti-influenza activity.

Maitake mushroom appears to induce the production of certain factors, including TNF-alpha, which are responsible for the inhibition of viral growth in vitro.

Mullein contains antiviral compounds.

Red Marine Algae exhibits strong HSV and Influenza-inhibiting activity.

http://www.greenmedinfo.com/blog/43-natural-alternatives-colds-and-flu

Ξέρεις πόσο ανέβασε;

Δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ θερμόμετρο (εκτός και είναι εδώ καμιά γιαγιά και με απειλεί για την κοινωνική πρόνοια! :P )γιατί δεν δίνω αντιπυρετικό έτσι κι αλλιώς, ούτε καν ομοιοπαθητικό - η παιδίατρος μας μου είπε ότι δεν κάνει να παρεμβαίνουμε καθόλου όταν το παιδί έχει πυρετό, δεν μπορούμε να ξέρουμε σε πιο στάδιο ίασης βρίσκεται.

Αλλά έκαιγε το κορμάκι της όλο το βράδυ :(

Δεν ξανάκανε πυρετό όμως, φαίνεται να τον καταπολέμησε τον ιό και της έμεινε μυξούλα.

Αν το παιδί δεν πάει σχολείο δεν υπάρχει λόγος να του δώσουμε οτιδήποτε.

Το γιο μου ήθελα να τον κρατήσω στο σπίτι όταν ξύπνησε με πονόλαιμο αλλά επέμενε να πάει σχολείο.

Για το βήχα το βράδυ εμάς μας βοηθάει και τσάι από γλυκάνισο με λίγο μέλι μανούκα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

σταματήστε να δίνεται χρήματα σε κομμωτήρια για βάψιμο. :twisted:

δεν το χρειάζεστε ;)

η γοητεία σας είναι στο μυαλό σας :D

ΥΓ

Άντε να πάω πάσο για χέννα επειδή σας έχω ... αδυναμία :-D

Επιβεβαιώνομαι μετά από 5 μήνες!

Οι άντρες προτιμούν τις έξυπνες, οι γυναίκες τους όμορφους!

;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Χα χα mesastoura δίκαιο έχει η μελέτη, όμορφους και γυμνασμένους τους προτιμάμε!

Αλλά επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί και αναπτυγμένη χώρα καλό είναι να είναι και πλούσιος ο γαμπρός... μάλλον πολλά ζητάμε, ε; :lol:

Και φυσικά, υπάρχει και η κατηγορία των έξυπνων και όμορφων γυναικών, που κατά την γνώμη μου είναι η επικρατέστερη, γιατί καμία, η σχεδόν καμία πραγματικά έξυπνη γυναίκα, δεν παραμελεί τον εαυτό της, προσέχει την υγεία της, και ταυτόχρονα, αναδεικνύει και προβάλλει τα δυνατά της σημεία, όχι, αν έχω άδικο πείτε το.:lol:

Επίσης, να σας θυμίσω και μια άλλη έρευνα

Οι άνδρες ζουν περισσότερο δίπλα σε μορφωμένες γυναίκες

υ.γ. Αν και η μόρφωση με την ευφυΐα την αντίληψη και ειδικά την παιδεία, μπορεί να απέχουν ορισμένες φορές, ακόμη και έτη φωτός…:rolleyes:

υ.γ.2 Βρε παιδιά, πείτε κάτι για τους ιονιστές-καθαριστές ατμόσφαιρας, #4104 τους εμπιστεύεστε; κάνουν δουλειά;

----------------------

Ναι, εγώ το σκεφτόμουνα να πάρω θυμάμαι καθαριστή ατμόσφαιρας, δεν θυμάμαι τι έγινε και έτσι το ξέχασα αργότερα.

Αν βρεις κάποιο καλό ενημέρωσέ μας!

Αλλά σε ένα γάμο δεν επηρεάζεται μόνο η μακροζωία ενός άνδρα ανάλογα με το μορφωτικό επίπεδο της γυναίκας του αλλά και της γυναίκας ανάλογα με την κοινωνική τάξη του συζύγου της! Έτσι, οι Σουηδοί επιστήμονες αποκάλυψαν, πως το κοινωνικό υπόβαθρο ενός άνδρα-δηλαδή τόσο η «τάξη» του όσο και η οικονομική του επιφάνεια-επηρεάζουν σημαντικά τη μακροζωία μιας γυναίκας καθώς αποδείχθηκε, πως όσο μεγαλύτερη είναι η οικονομική επιφάνεια του άνδρα τόσο περισσότερα χρόνια ζει η σύζυγός του!

Τι σας έλεγα, γι'΄αυτό είναι καλά να είναι και πλούσιοι οι άντρες μας! :lol:

Αλλά το συνδιασμό όμορφος-γυμνασμένος και πλούσιος (και φυσικά όχι τούβλο!) πολύ δύσκολα τον πετυχαίνει κανείς...

Κάτι είχα διαβάσει και για αυτούς, πως δεν πρέπει να περιέχουν κάτι λόγω αναθυμιάσεων, ήταν στα αγγλικά. Για την περίπτωσή μας, δεν βλέπω άλλη λύση, να πάρω και καμιά δεκαπενταριά φυτά εσωτερικού χώρου, μπας και σωθούμε.

Γιατι το λες αυτό; Στο Κάπρι και στην Ριβιέρα, βρωμάει ο τόπος απο δαύτους...:lol:

----------------------

Να σας πω τα νεα μας!

Εγώ είχα εξαρση με μύκητες και την επομένη μου βγήκαν και άφτρες στην γλώσσα. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι φταίει. Το μωρό από την άλλη άσχημο ύπνο πάνω που έστρωνε και μου ξύπναγε μόνο μια φορά στις 4. Μάλιστα ψιλοχάλασαν και τα κακά της και έκανε και μεγάλο σε έκταση σύγκαμα ξαφνικά και από το πουθενά. Έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω τι έφταιγε και σήμερα μου ήρθε! Είχα φάει προ 2 ημερών ένα μικροσκοπικό σπόρο κεφίρ γάλακτος. Και αυτή την στιγμή περνάμε ένα απίστευτο die off!

Οπότε προσοχή αν έχετε σκοπό να φάτε κανέναν σπόρο.

Επειδή εμείς έχουμε πετύχει το όμορφος, αλλά όχι σωματαράς, τον πείσαμε όπως σας ξαναπα να αρχίσει γκαπς. Κάνει τώρα 2 βδομάδες περίπου και έχει χάσει 6 κιλά! :D Και το λίπος πάει σύννεφο!

Ας πετύχουμε λοιπόν και το 2ο στα 3 και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε και με το πλούσιος :lol:

Γιατι το λες αυτό; Στο Κάπρι και στην Ριβιέρα' date=' βρωμάει ο τόπος απο δαύτους...:lol:[/quote']

Εκεί που πάμε για καφέ καθημερινά δλδ :lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μιας που λέμε για τους άντρες μας...

Ο δικός μου ο σούπερ γλυκαντζής ειδικά σε τραπέζια που υπήρχαν και πολλά είδη γλυκών έπρεπε να δοκιμάσει από όλα. Λοιπόν τους τελευταίους μήνες που κάνει προσέγγιση gaps τα έχει βεβαίως κόψει τα γλυκά οικειοθελώς ποτέ δεν τον πίεσα γιατί δεν είχε και ποτέ "ανάγκη";). Τώρα τελευταία που μας καλούν και δεν αγγίζει τα γλυκά όλοι μένουν έτσι :shock::shock::shock:. Ολοι του λένε "Καλέ τα έκοψες τελε'ιως??? Από πότε??? Γιατί??". Εχουν πολύ πλάκα!!!

Χτες που γυρνούσαμε από τραπέζι μου λέει: Αχ ανυπομονώ να πάω σπίτι να φάω μια κουταλιά μέλι βανίλιας! :lol::lol:

Yugup3.png

το 25κιλο βούτυρο προχωράει ... ;)

Λοιπόν, προχωράει γρήγορα τελικά, η τιμή του κιλού βγαίνει 3,9?

Δευτέρα μπορούμε να έχουμε 1 ή παραπάνω 25κιλά (θα πάρει ανατίμηση από Οκτώβριο, κάπου 16%)

Μπορώ να πάω να το παραλάβω ο ίδιος από το supermarket που έχω γνωστό (Β. Προάστια) αλλά δεν μπορώ μετά να το πάω σπίτι μου επειδή η γυναίκα μου θα πάθει εγκεφαλικό από την χοληστερίνη :D:D:D

Ζητάω λοιπόν εθελοντή που θα αναλάβει την συνέχεια...

Λοιπόν, ποίοι θέλουν και πόσο;:D

Όλα αυτά σε συνέχεια των Θεσσαλονικιών που προηγήθηκαν 3 μήνες σχεδόν!

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λοιπόν, προχωράει γρήγορα τελικά, η τιμή του κιλού βγαίνει 3,9?

Δευτέρα μπορούμε να έχουμε 1 ή παραπάνω 25κιλά (θα πάρει ανατίμηση από Οκτώβριο, κάπου 16%)

Μπορώ να πάω να το παραλάβω ο ίδιος από το supermarket που έχω γνωστό (Β. Προάστια) αλλά δεν μπορώ μετά να το πάω σπίτι μου επειδή η γυναίκα μου θα πάθει εγκεφαλικό από την χοληστερίνη :D:D:D

Ζητάω λοιπόν εθελοντή που θα αναλάβει την συνέχεια...

Λοιπόν, ποίοι θέλουν και πόσο;:D

Όλα αυτά σε συνέχεια των Θεσσαλονικιών που προηγήθηκαν 3 μήνες σχεδόν!

Ευχαριστούμε! Εγω θέλω 3-4 κιλα.

Θα μπορούσε ο γνωστός σου να μας το διαχωρίσει σε πεντάκιλα;

Το λέω αυτό γιατί στο deli των σούπερμαρκετ έχουνε και τα κατάλληλα μαχαίρια και ζυγαριές.

Και μετά μπορεί να περάσει ο καθένας μας απ' εκεί να πάρει το μερίδιό του.

Γιατί το θεωρώ πολύ απίθανο να έχει κάποιος χώρο στο ψυγείο του για 25 κιλά βούτυρο, με το ζόρι θα βρω χώρο για τα 5 εγώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...