Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσι για τις απαντησεις σου!!!!

1.Μα γιατι κ οι αναρρωτικες ειναι ημερολογιακες ελεος πια.... αφου κυριακη δεν δουλευουμε.... αρα ειναι 2 μηνες χοντρικα αναρρωτικη

2,το χαρτι που μου εδωσε ο γιατροσ του ικα (που ευτυχως ειναι κ ο γιατρος μου)μου το κρατησαν απο την δουλεια να το παρω πισω??

3,στο μισθο του δεκεμβριου κ γενικα σε καθε μισθο μας ,μας βαζουν τον μισθο , επιπλεον ωρες συμβασης, ποσοστα πωλησεων και στο τελοσ το αθροισμα αυτων κανει κρατησεις το ικα..... παλι καλα θα παρουμε κανενα ευρω απο εκει.....νομιζω οτι πρεπει με τισ 119 μερες να παρω τα χρηματα που θα επερνα κανονικα αν δουλευα 4 μηνες τα υπολοιπα που βγενουν ποιος μου τα δινει????

τι να κανω ειμαι καινουργια κ δεν ξερω ποιος θα μου απαντησει σε ολα αυτα!!!!

ευχαριστω κ παλι

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσι για τις απαντησεις σου!!!!

1.Μα γιατι κ οι αναρρωτικες ειναι ημερολογιακες ελεος πια.... αφου κυριακη δεν δουλευουμε.... αρα ειναι 2 μηνες χοντρικα αναρρωτικη

2,το χαρτι που μου εδωσε ο γιατροσ του ικα (που ευτυχως ειναι κ ο γιατρος μου)μου το κρατησαν απο την δουλεια να το παρω πισω??

3,στο μισθο του δεκεμβριου κ γενικα σε καθε μισθο μας ,μας βαζουν τον μισθο , επιπλεον ωρες συμβασης, ποσοστα πωλησεων και στο τελοσ το αθροισμα αυτων κανει κρατησεις το ικα..... παλι καλα θα παρουμε κανενα ευρω απο εκει.....νομιζω οτι πρεπει με τισ 119 μερες να παρω τα χρηματα που θα επερνα κανονικα αν δουλευα 4 μηνες τα υπολοιπα που βγενουν ποιος μου τα δινει????

τι να κανω ειμαι καινουργια κ δεν ξερω ποιος θα μου απαντησει σε ολα αυτα!!

ευχαριστω κ παλι

Το χαρτί αυτό δεν το κρατάνε στη δουλειά, απλά το βγάζουν φωτο οπότε ζητησε το για να πας στις παροχές του ικα να πληρωθείς. Αυτοί θα σου δώσουν ένα τριπλότυπο χαρτί και πας το ένα στην εργασία σου αν θες. Για τις 119 μέρες θα πληρωθείς ένα ποσό από το ικα και έπειτα, αφού πάρεις το επίδομα λοχείας, πας στον ΟΑΕΔ και σου δίνουν ως επίδομα μητρότητας το ποσό σου αναλογεί ώστε να συμπληρώσεις το ποσό που θα πληρωνόσουν από την εργασία σου. Αν πληρωθείς όλο το ποσό από το ικα δεν σου αναλογεί κάποιο ποσό. Το επίδομα τοκετού πλέον νομίζω το έχουν καταργήσει αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

ερώτηση: για να υπολογίσουμε τα λεφτα που θα πάρουμε απο το ικα υπολογιζουμε τα μικτά π.χ. 1000 ευρώ, το διαιρώ διά 25 1000/25=40 και το 40 το διαιρώ πάλι με το 2 δηλαδή 40:2=20 και τέλος πολλαπλασιάζω το 20 με τις 112 ημέρες που δικαιούμε την άδεια εγκυμοσύνης και λοχείας??? 20*112=2240 ευρώ θα είναι τα λεφτά που θα πάρω????

αν ξέρει κάποια παρακαλώ ας μας πει τον τρόπο υπολογισμού.

ερώτηση: για να υπολογίσουμε τα λεφτα που θα πάρουμε απο το ικα υπολογιζουμε τα μικτά π.χ. 1000 ευρώ, το διαιρώ διά 25 1000/25=40 και το 40 το διαιρώ πάλι με το 2 δηλαδή 40:2=20 και τέλος πολλαπλασιάζω το 20 με τις 112 ημέρες που δικαιούμε την άδεια εγκυμοσύνης και λοχείας??? 20*112=2240 ευρώ θα είναι τα λεφτά που θα πάρω????

αν ξέρει κάποια παρακαλώ ας μας πει τον τρόπο υπολογισμού.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή!

Για να υπολογίσεις τα επιδόματα μητρότητας του ΙΚΑ για τις 56+63= 119 μέρες, αν δεν έχει αλλάξει κάτι :

Αν ο μικτός είναι 1000?, τότε 1000:25 = 40 και το 40:2= 20.

Για το επίδομα κυοφορίας (56μερες πριν), είναι 20 επί 56 = 1120?.

Για το επίδομα λοχείας (63 μερες μετά), είναι 22 επι 63 = 1386 ?, υπό την προϋποθεση οτι θα γράψεις πρώτα το μωρό στο δικό σου βιβλιάριο και έτσι θα γίνει προσαύξηση 10% και από 20 θα γίνει 22? / ημέρα για μετά την γέννα. Σύνολο 2506 ? για τα 2 επιδόματα του ΙΚΑ.

Αν εργάζεσαι θα πάρεις και κάποια διαφορά από εργοδότη, καθώς και επίδομα μητρότητας από ΟΑΕΔ.

Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή!

Για να υπολογίσεις τα επιδόματα μητρότητας του ΙΚΑ για τις 56+63= 119 μέρες, αν δεν έχει αλλάξει κάτι :

Αν ο μικτός είναι 1000?, τότε 1000:25 = 40 και το 40:2= 20.

Για το επίδομα κυοφορίας (56μερες πριν), είναι 20 επί 56 = 1120?.

Για το επίδομα λοχείας (63 μερες μετά), είναι 22 επι 63 = 1386 ?, υπό την προϋποθεση οτι θα γράψεις πρώτα το μωρό στο δικό σου βιβλιάριο και έτσι θα γίνει προσαύξηση 10% και από 20 θα γίνει 22? / ημέρα για μετά την γέννα. Σύνολο 2506 ? για τα 2 επιδόματα του ΙΚΑ.

Αν εργάζεσαι θα πάρεις και κάποια διαφορά από εργοδότη, καθώς και επίδομα μητρότητας από ΟΑΕΔ.

Με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!

καλησπέρα!!μήπως ξέρεις τι παίρνουμε από τον εργοδότη;;;ισχύει αυτό που λένε ότι αν δεν έχουμε λείψει καμια μέρα με ασθένεια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μας δικαιούμαστε έναν ολόκληρο μισθό από τον εργοδότη;;;κι αν ναι τι άλλο δικαιούμαστε;;

καλησπέρα!!μήπως ξέρεις τι παίρνουμε από τον εργοδότη;;;ισχύει αυτό που λένε ότι αν δεν έχουμε λείψει καμια μέρα με ασθένεια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μας δικαιούμαστε έναν ολόκληρο μισθό από τον εργοδότη;;;κι αν ναι τι άλλο δικαιούμαστε;;

Ναι αν δεν εχεις παρει αναρρωτικη σου δινει ενα ποσο ο εργοδοτης αλλα δεν ειναι ενας ολοκληρος μισθος,ειναι μια αναλογια που δεν ξερω πως ακριβως την βγαζουν.Επισης απο τον εργοδοτη δικαιουσαι αναλογα την περιοδο της γεννας και δωρο Χριστουγεννων-Πασχα (ολοκληρο η μερος αυτου)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλησπέρα!

Από εργοδότη πληρώνεσαι τον μισθό που αντιστοιχεί σε 25 ημερομίσθια αναρρωτικής άδειας που δικαιούσαι να πάρεις και δεν τα πήρες. Δηλαδή, εγώ είχα σταματήσει 3/2/09 για την άδεια κυοφορίας (56 μερες πριν) και από εργοδότη είχα πληρωθεί για Φεβρουάριο τις 3 μερες που δούλεψα και για ακόμη 22 μέρες ασθένειας (είχα πάρει 3 μέρες αναρρωτικής άδειας σε όλη την εγκυμοσύνη). Δηλαδή αν δεν έχεις πάρει καθόλου αναρρωτικές άδειες, θα πληρωθείς το ποσό που αντιστοιχεί σε 25 μερες ασθένειας...δεν είναι ο μισθός ο κανονικός!:(

Εγώ είχα πάρει σχεδόν τα μισά από τον καθαρό μισθό που έπαιρνα...

Θεωρητικά το σύνολο των αποδοχών από επιδόματα μητρότητας ΙΚΑ, από εργοδότη και από ΟΑΕΔ ισούται με τις μηνιαίες μικτες απολαβές 4 μισθών που θα έπαιρνες, αν δούλευες κανονικά.

Γεια σας κορίτσια κι από εμένα!Εδώ και 4 περίπου χρόνια είμαι άνεργη και τον τελευταίο 1 περίπου χρόνο προσπαθούσαμε με τον άντρα μου για μωράκι όμως τίποτα...Ώσπου την περασμένη εβδομάδα έμαθα πως είμαι έγκυος και πως πρόκειτε να με πάρουν σε μια δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου:shock::shock::shock:...Το θέμα μου είναι τί κάνω...:confused:Όλοι μου λένε να πάω στη δουλειά και μόλις δέσει η εγκυμοσύνη να το ανακοινώσω...Έλα μου όμως που εγώ δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι και πολύ σωστό...Η αλήθεια είναι ότι τη δουλειά την χρειαζόμαστε πολύ γιατί οι δυο μας και τα βγάζουμε τσίμα τσίμα,πού με το μωρό...Για πείτε βρε κοριτσάκια μου τη γνώμη σας...Ουφ...:|

Υ.Γ:Κι αν καμία κοπέλα ξέρει τα δικαιώματα μιας πρόσφατα προσληφθήσας μέλλουσας μανούλας καλοδεχούμενα!

Γεια σας κορίτσια κι από εμένα!Εδώ και 4 περίπου χρόνια είμαι άνεργη και τον τελευταίο 1 περίπου χρόνο προσπαθούσαμε με τον άντρα μου για μωράκι όμως τίποτα...Ώσπου την περασμένη εβδομάδα έμαθα πως είμαι έγκυος και πως πρόκειτε να με πάρουν σε μια δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου:shock::shock::shock:...Το θέμα μου είναι τί κάνω...:confused:Όλοι μου λένε να πάω στη δουλειά και μόλις δέσει η εγκυμοσύνη να το ανακοινώσω...Έλα μου όμως που εγώ δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι και πολύ σωστό...Η αλήθεια είναι ότι τη δουλειά την χρειαζόμαστε πολύ γιατί οι δυο μας και τα βγάζουμε τσίμα τσίμα,πού με το μωρό...Για πείτε βρε κοριτσάκια μου τη γνώμη σας...Ουφ...:|

Υ.Γ:Κι αν καμία κοπέλα ξέρει τα δικαιώματα μιας πρόσφατα προσληφθήσας μέλλουσας μανούλας καλοδεχούμενα!

Καλησπέρα!

Και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό γιατί είμαι άνεργη και ταυτόχρονα προσπαθώ για 2ο παιδί!!! Μια εταιρεία προσλαμβάνει τους εργαζομένους της, θεωρητικά σεβόμενη ότι έχουν και προσωπική ζωή. Επομένως αν δεν σου ξεκαθαρισαν εξαρχής καθόλου το θέμα πιθανής εγκυμοσύνης από σένα, κατά την γνώμη μου να δεχτείς την δουλειά!!!

Πάρε στα χέρια σου αντίγραφο σύμβασης, που λογικά θα είναι ορισμένου χρόνου. Σε κανά 1,5-2 μήνες πες τους ότι είσαι έγκυος (αλλά κρύψε καμιά βδομάδα, πες ότι δεν το περίμενες κλπ) για να μην θεωρήσουν ότι το έκρυψες.

Λογικά,αν η σύμβαση σου έχει κατάλληλη διάρκεια, μπορεί να προλάβεις να μαζέψεις 200 ένσημα πριν τις τελευταίες 56 μέρες από την Π.Η.Τ (πιθανή ημερομηνία τοκετού) και έτσι να δικαιούσαι να πάρεις τα επιδόματα μητρότητας από ΙΚΑ.

Σου εύχομαι να πάει καλά η εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι! Θα δεχτείς την δουλειά και θα δουλέψεις κανονικά και ας είσαι έγκυος, οπότε δεν εξαπατείς κανέναν και φυσικά οφελείσαι και εσύ με τον άντρα σου σε μια τέτοια δύσκολη εποχή!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό γιατί είμαι άνεργη και ταυτόχρονα προσπαθώ για 2ο παιδί!!! Μια εταιρεία προσλαμβάνει τους εργαζομένους της, θεωρητικά σεβόμενη ότι έχουν και προσωπική ζωή. Επομένως αν δεν σου ξεκαθαρισαν εξαρχής καθόλου το θέμα πιθανής εγκυμοσύνης από σένα, κατά την γνώμη μου να δεχτείς την δουλειά!!!

Πάρε στα χέρια σου αντίγραφο σύμβασης, που λογικά θα είναι ορισμένου χρόνου. Σε κανά 1,5-2 μήνες πες τους ότι είσαι έγκυος (αλλά κρύψε καμιά βδομάδα, πες ότι δεν το περίμενες κλπ) για να μην θεωρήσουν ότι το έκρυψες.

Λογικά,αν η σύμβαση σου έχει κατάλληλη διάρκεια, μπορεί να προλάβεις να μαζέψεις 200 ένσημα πριν τις τελευταίες 56 μέρες από την Π.Η.Τ (πιθανή ημερομηνία τοκετού) και έτσι να δικαιούσαι να πάρεις τα επιδόματα μητρότητας από ΙΚΑ.

Σου εύχομαι να πάει καλά η εγκυμοσύνη σου και μην αγχώνεσαι! Θα δεχτείς την δουλειά και θα δουλέψεις κανονικά και ας είσαι έγκυος, οπότε δεν εξαπατείς κανέναν και φυσικά οφελείσαι και εσύ με τον άντρα σου σε μια τέτοια δύσκολη εποχή!!!

Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση!Η αλήθεια είναι ότι δε τέθηκε θέμα από την επιχείρηση για ενδεχώμενη εγκυμοσύνη.Κι εγώ αυτό σκέφτομαι,να πάω και σε λίγο καιρό και να τους πω για την εγκυμοσύνη.Δε θα κρύψω εβδομάδα γιατί αυτό φαίνεται από την ΠΗΤ αλλά θα πω την αλήθεια,ότι πριν δέσει η εγκυμοσύνη δεν ήθελα να το ανακοινώσω σε περίπτωση που κάτι δε πήγαινε τελικά καλά...Ουφ!

Ακόμα δεν έχει γίνει η πρόσληψη,μέσα στον μήνα υπολογίζω...ΠΗΤ έχω τέλος Νοέμβρη.Γιατί;

Γιατι δεν εχεις καθολου ενσημα και για να μαζεψεις τα 200 που χρειαζονται πρεπει να δουλεψεις 8 μηνες και οπως τα υπολογιζω δεν θα τα μαζεψεις.

Αυτο πρακτικα σημαινει οτι περα απο την ετησια αδεια που δικαιουσαι,λογω ελλειψης ενσημων δεν δικαιουσαι να καθησεις καθολου εκτος και αν σου δωσουν αδεια ανευ αποδοχων :?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Γιατι δεν εχεις καθολου ενσημα και για να μαζεψεις τα 200 που χρειαζονται πρεπει να δουλεψεις 8 μηνες και οπως τα υπολογιζω δεν θα τα μαζεψεις.

Αυτο πρακτικα σημαινει οτι περα απο την ετησια αδεια που δικαιουσαι,λογω ελλειψης ενσημων δεν δικαιουσαι να καθησεις καθολου εκτος και αν σου δωσουν αδεια ανευ αποδοχων :?

Έχω σκοπό να το ψάξω μέσω δικηγόρου που ειδικεύται σε αυτά τα θέματα.Αλλά νομίζω πως τα 200 ένσημα τα χρειάζεσαι μόνο για τα επιδόματα όχι για την άδεια κύησης και λοχείας...

Διαφημίσεις

Έχω σκοπό να το ψάξω μέσω δικηγόρου που ειδικεύται σε αυτά τα θέματα.Αλλά νομίζω πως τα 200 ένσημα τα χρειάζεσαι μόνο για τα επιδόματα όχι για την άδεια κύησης και λοχείας...

Εννοεις οτι μπορεις να βγεις σε αδεια κυοφοριας και λοχειας αλλα να μην παρεις τα επιδοματα κυοφοριας και λοχειας?

Νομιζω πως αυτο δεν γινεται :?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Εννοεις οτι μπορεις να βγεις σε αδεια κυοφοριας και λοχειας αλλα να μην παρεις τα επιδοματα κυοφοριας και λοχειας?

Νομιζω πως αυτο δεν γινεται :?

Με τη λογική να το πάρεις,γίνεται γυναίκα με την κοιλιά στο στόμα να δουλεύει μέχρι και τον 9ο;Κι άντε πες να δουλεύει πως γίνεται,5 μέρες αφότου γεννήσει και πρωτού 40ήσει να υποχρεούται να επιστρέψει???Δε νομίζω...Θα το ψάξω όμως όπως σου είπα...

Με τη λογική να το πάρεις,γίνεται γυναίκα με την κοιλιά στο στόμα να δουλεύει μέχρι και τον 9ο;Κι άντε πες να δουλεύει πως γίνεται,5 μέρες αφότου γεννήσει και πρωτού 40ήσει να υποχρεούται να επιστρέψει???Δε νομίζω...Θα το ψάξω όμως όπως σου είπα...

Να μην παρεις τιποτα με την λογικη γιατι πολυ απλα ζουμε στην Ελλαδα :P

Με το καλο ! :-D

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Να μην παρεις τιποτα με την λογικη γιατι πολυ απλα ζουμε στην Ελλαδα :P

Με το καλο ! :-D

Άδικο δεν έχεις αλλά από τη στιγμή που αν είσαι έγκυος ο νόμος σε προστατεύει από μια ενδεχόμενη απόλυση,ε δε νομίζω...Σε ευχαριστώ κι εσύ να χαίρεσαι τα μωρά σου!

Καλησπερα κοριτσακια!!εχω μια απορια!!ειμαι εγκυος στον 6ο,δουλευω ως εκπαιδευτικος ωρομισθια σε ιδιωτικο κολλωντας 8-9 ενσημα το μηνα.οποτε τα επιδοματα απο το ικα θα τα υπολογισω με το μικτο μου μισθο δια 8 κι οχι δια 25 σωστα;;;σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!

• 1 month later...

Κορίτσια γεια σας...Χρειάζομαι την βοήθειά σας..Είμαι στην 23η εβδομάδα και από την αρχή που το μάθαμε παίρνω άδεια...Το πρόβλημά μου είναι αν δικαιούμαι τα επιδόματα κύησης και λοχείας επειδή εργάζομαι σε μια εταιρεία που το καλοκαίρι κλείνει για 2 μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο) και εμείς μπαίνουμε στο ταμείο ανεργίας...Η ΠΗΤ που μου έχει δώσει ο γιατρός μου είναι 10/09 οπότε 56 μέρες πριν είναι γύρω στις 13/07 πράγμα που σημαίνει ότι έτσι και αλλιώς δεν θα δουλεύω γιατί η εταιρεία θα έχει κλείσει.Πρώτον δικαιούται να με διώξει και να με βάλει στο ταμείο ανεργίας για αυτούς τους 2 μήνες?Και αν όντως γίνει έτσι θα πάρω τα επιδόματα?Και αν δεύτερον δεν μπορεί να με διώξει πως θα πάρω τις άδειες αφού η εταιρεία θα είναι κλειστή?Ελπίζω να μην σας ζάλισα και να έχετε να μου προτείνετε μία λύση γιατί είμαι προβληματισμένη και δεν ξέρω τι να κάνω...Είναι κρίμα να χάσω αυτά τα λεφτά αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρω....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Κορίτσια γεια σας...Χρειάζομαι την βοήθειά σας..Είμαι στην 23η εβδομάδα και από την αρχή που το μάθαμε παίρνω άδεια...Το πρόβλημά μου είναι αν δικαιούμαι τα επιδόματα κύησης και λοχείας επειδή εργάζομαι σε μια εταιρεία που το καλοκαίρι κλείνει για 2 μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο) και εμείς μπαίνουμε στο ταμείο ανεργίας...Η ΠΗΤ που μου έχει δώσει ο γιατρός μου είναι 10/09 οπότε 56 μέρες πριν είναι γύρω στις 13/07 πράγμα που σημαίνει ότι έτσι και αλλιώς δεν θα δουλεύω γιατί η εταιρεία θα έχει κλείσει.Πρώτον δικαιούται να με διώξει και να με βάλει στο ταμείο ανεργίας για αυτούς τους 2 μήνες?Και αν όντως γίνει έτσι θα πάρω τα επιδόματα?Και αν δεύτερον δεν μπορεί να με διώξει πως θα πάρω τις άδειες αφού η εταιρεία θα είναι κλειστή?Ελπίζω να μην σας ζάλισα και να έχετε να μου προτείνετε μία λύση γιατί είμαι προβληματισμένη και δεν ξέρω τι να κάνω...Είναι κρίμα να χάσω αυτά τα λεφτά αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρω....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Με το καλό να αποκτήσεις γερό το μωρό σου!

Τα επιδόματα μητρότητας (κυοφορίας 56 ημέρες πριν και λοχείας 63 μέρες μετά) τα δικαιούσαι είτε είσαι άνεργη είτε αν εργάζεσαι και βγεις σε άδεια αρκεί να έχεις 200 ένσημα μέσα στη τελευταία διετία πριν γεννήσεις.

Δηλαδή να πας να ζητήσεις στο ΙΚΑ κατάσταση ενσήμων οπότε να σιγουρέψεις αν έχεις τα 200 ένσημα για το διάστημα αυτό.

Αν εργάζεσαι κανονικά, εκτός από τα επιδόματα ΙΚΑ θα έπαιρνες και λεφτά από εργοδότη και από ΟΑΕΔ, ώστε όλα τα επιδόματα μαζί να ήταν κοντά στους 4 μισθούς (56+63) που θα έπαιρνες αν δούλευες κανονικά... Οπότε εάν είσαι άνεργη, παίρνεις μόνο τα επιδόματα από ΙΚΑ....

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου.Τα ένσημα τα έχω κοιτάξει και τα έχω σίγουρα.Οπότε μακάρι να πάρω έστω τα επιδόματα και ας μην πάρω αυτά από τον ΟΑΕΔ...Θα δείξει σε λίγο καιρό.....

Κορίτσια καλησπέρα!θα ήθελα και εγώ την βοήθειά σας!δουλεύω σε μια επιχείρηση εδώ και 5& 1/2 χρόνια 8ωρη.Όμως από το περασμένο Ιούλιο "λόγω κρίσης" φαίνεται με βάση τα ένσημα ότι δουλεύω 4ωρο,ξέρετε τι επιπτώσεις θα έχει αυτο στα επιδόματα μου και στο εξάμηνο από τον ΟΑΕΔ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...