Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρό στην αιμοκάθαρση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 521
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατα τα αλλα παμε καλα, η ομιλια ειναι πολυ καλυτερη, ακομα και τα ελληνικα βελτιωνονται... η πρωτη λεξη στα ελληνικα βεβαια ηταν το "ΟΧΙ"!!!!

Κλασικοτατος Ελληνας :lol::lol:

Καλη χρονια. Ευχομαι το 2011 να φερει οσα σας στερησε το 2010 κοπελα μου. Ειλικρινα στο ευχομαι.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

αχχχχ τι να πω..τι φταινε τα αγγελουδια μας κ τα τραβανε αυτα...??..

ευχομαι κ πιστευω οτι ο Θεος για να αφησε αυτο το μωρο να ερθει στην ζωη θα το αφησει να την ζησει κιολας για πολλα πολλα χρονια!!!!

ευχομαι μεσα απ την καρδια μου ολα να ερθουν δεξια κ συντομα το μωρακι σας να ειναι γερο κ δυνατο , αν και ειναι γιτι δινει μεγαλη μαχη κ τα καταφερνει!!!!

ετσι αγγελουδι μου συνεχισε θα τα καταφερεις θα δεις!! θα προσευχηθω για σενα αποψε , οπως κ για ολα τα παιδακια ολου του κοσμου!!!!!!!

γλυκια μανουλα κουραγιο κ δυναμη, σε φιλω..

bg1085082.jpg

"μωρακι μου καλως ηρθες..!!

με το καλο να σε παρω αγκαλιτσα..!!"

• 3 εβδομάδες μετά...

Πρώτη φορά διαβάζω την ιστορία σου.Χρειαζεται πολύ δυναμη για αυτό που περνάτε και την έχετε όλοι σας. Έυχομαι ολόψυχα να βρεθεί επιτέλους μόσχευμα για το μικρό αγοράκι σου. Θέλω να πιστευω ότι την επόμενη φόρα αυτό θα μας πεις. Να του δώσεις πολλά πολλά φιλιά.

ki εω πρωτη φορα διαβαζω την ιστορια σου και ξερω γιατι το ιδιο εχει και ο θειος μου που ειναι 28 χρονων.Θελει πολυ δυναμη ψυχης.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα γλυκια και ολα τα καλα του κοσμου να εχει το παιδακι σου.Φιλια πολλα στο αγγελουδι σου και θα προσευχομαστε να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Ο φεβρουαριος δεν εχει τελιωσει αλλα ηδη ο Ηθαν εχει επισκεφτει το χειρουργειο 7 φορες φετος.

Χασαμε 3 καθετηρες περιτοναικης καθαρσης λογω μολυνσεων, και μια γραμμη αιμοκαθαρσης την οποια και τραβηξε μονος του ο Ηθαν (ασθενοφορο, μπλε φωτα κλπ). Ειμαστε σχεδον συνεχεια μεσα στο νοσοκομειο απο τα μεσα δεκεμβριου, και ολοι εχουμε κουραστει με αυτη την κατασταση. Ειδικα ο Ηθαν, ο οποιος ποναει απο τα πολλα χειρουργεια, ξερει οτι ειναι αρρωστος, εχει βαρεθει να τον τρυπανε, και εχει τρελλαθει απο την φαγουρα γιατι ειναι και το δερμα του σε ασχημη κατασταση. Πλησιαζουμε τα 3 χρονια στην αιμοκαθαρση και σχεδον 20 μηνες στην λιστα αναμονης για μεταμοσχευση.

Η περιτοναικη δεν ειναι προς το παρον λυση, οποτε εχουμε καινουργια γραμμη αιμοκαθαρσης την οποια μπορεσαν να τοποθετησουν κατω απο την μασχαλη, ετσι ωστε να μην μπορει ευκολα να την φτανει. Του φοραμε συνεχως φορμακια, και το νοσοκομειο εχει βρει καποια ειδικα ζακετακια για εκζεμα για να μην ξυνεται (νομιζω ειναι καλα, αν καποια μαμα ενδιαφερεται μπορει να δει στο http://www.scratchsleeves.co.uk, αλλα σε μερικους μηνες αν εχουμε ακομα την γραμμη θα ξερω αν τελικα μας βοηθησαν!). Τον ειδε δερματολογος, και αλλαξαν λιγο τα φαρμακα, αλλα προσωπικα νομιζω οτι το δερμα του υποφερει επειδη ειναι τοσο καιρο στην αιμοκαθαρση και το αιμα του ειναι χαλια.

Ειμαστε αρκετο καιρο στο νοσοκομειο τωρα, και εχουμε δει και χειροτερα, οποτε λεμε παλι καλα που τον εχουμε μαζι μας και ελπιζουμε να ερθουν καλυτερες μερες συντομα.

αχ βρε Αμπι ειναι μεγαλο παιδακι πια, και ο δικος μου θα ειχε βγαλει το πετσι του, λιγη ατοπικη εχει και πληγωνει το δερμα του οσο και να του λεω μη

ποση υπομονη πια ......

kKZUp2.png

Κοριτσι μου δεν εχω ξαναγραψει ομως διαβαζω και περιμενω ανυπομονα καποια θετικη εξελιξη και το χαρμοσυνο τηλεφωνο να χτυπησει. ξερω τι περνας γιατι δυστυχως εχω την πεθερα μου εδω και 19 χρονια στην αιμοκαθαρση. κουραγιο θα τα καταφερετε.! εμεις δεν εχουμε ελπιδες γιατι λογω ηλικιας δεν μπηκε απο την αρχη στη λιστα.

εσεις ομως εχετε ολη τη ζωη μπροστα σας και η Παναγια δεν θα σας αφησει ετσι. κουραγιο να εχετε και να στηριζετε το μικρο σας.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ειλικρινά δεν ξέρω τι να γράψω, από χθες που τα διάβασα.........

εύχομαι το επόμενο μήνυμα σου να είναι γεμάτο αισιοδοξία

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τα μηνυματα. Τωρα γυρισαμε σπιτι και ελπιζουμε να μπορεσουμε να μεινουμε ετσι για μερικους μηνες. Κανουμε αιμοκαθαρση στο νοσοκομειο 3 φορες την εβδομαδα. Απο μια αποψη ειναι καλα ετσι γιατι δεν εχω να κανω το μηχανημα καθε βραδυ, την πιεση δυο φορες την ημερα και ολα τα υπολοιπα που περιελαμβανε η περιτοναικη στο σπιτι. Το μονο που εχουμε να κανουμε στο σπιτι ειναι τα φαρμακα και το γαλα (που το δινουμε με μηχανημα) - καθως και ολες τις κρεμες και να τον προσεχουμε συνεχεια να μην παθει τιποτα η γραμμη του.

Ειναι δυσκολα για εμας να τον βλεπουμε ποσο εχει ταλαιπωρηθει απο τα πολλα χειρουργεια, και υπαρχουν φορες που μας λεει οτι ποναει, αλλα γενικα δεν παραπονιεται πολυ. Εχει μαθει στον πονο, και δεν παραπονιεται συχνα.

Καποτε διαβασα σε ενα ελληνικο website την εκφραση "καλη αιμοκαθαρση" (σαν ευχη) και μου φανηκε αστειο.... αλλα τελικα εχω καταλαβει οτι αν μπορεσουμε να πετυχουμε "καλη αιμοκαθαρση", ειμαστε πολυ καλα. Η μεταμοσχευση δεν εγγυαται οτι το αιμα θα "καθαριζει" οπως πρεπει, ενω η καλη αιμοκαθαρση το πετυχαινει αυτο. Εχω παψει να εχω ολες μου τις ελπιδες στην μεταμοσχευση - και ειμαι πλεον πολυ ευχαριστημενη αν ο Ηθαν τα πηγαινει καλα και αισθανεται ενταξει στην αιμοκαθαρση. Αν ερθει η μεταμοσχευση, τουλαχιστον θα γλιτωσουμε τα μηχανηματα και μετα απο καποιους μηνες θα μπορουμε να παμε διακοπες. Αν ολα πανε καλα. Αλλα μπορει και να μην ειναι ετσι.

Αχ γλυκειά Abbie....πραγματικά είναι ολη η κατάσταση δυσκολη...ας γίνει ότι είναι καλύτερο και λιγότερο επίπονο για τον μικρούλη. Αν και εγώ προσεύχομαι για μια μεταμόσχευση με 1 απόλυτα συμβατό μόσχευμα....ώστε να μην χρειάζεται καμία ταλαιπωρία....ίσως και για όλη του την ζωή.

Σας ευχομαι απλα να έχετε πολύ δύναμη, κουράγιο και ας γίνει το καλύτερο !!!

Φιλιά πολλά σε όλους σας !!!

Πόσες ώρες κρατάει η αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο ???? Ειλικρινα δεν ξερω πως τα καταφερνετε με τις δουλειες σας και με την μικρή.....

U80ep3?r=1271337460

Abbie καλο κουραγιο ......δεν σας φοβαμαι, ειναι μια κριση και θα περασει

στην τελικη μπορει να παρει και τον δικο σου νεφρο

ξερω αρκετα ατομα που εχουν δωσει τον νεφρο τους στο παιδι τους ειναι μια χαρα ,και αυτοι και το παιδι τους και ας κρατησει 15 χρονια ,μεχρι τοτε θα υπαρχουν αλλες καινουργιες μεθοδοι για να αντιμετωπιστουν τα προβληματα ,ακομη και ο τεχνητος φορητος νεφρος που διερευναται

Διαφημίσεις

Πραγματικά σας εύχομαι ό,τι καλύτερο,αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι θα είναι χαρά μας..Περαστικἀ και εύχομαι πολύ σύντομα να έχουμε καλά νέα..Περιμένουμε νεότερα...

Καλή αιμοκάθαρση, λοιπόν, αν και εύχομαι το καλοκαίρι να μπορέσετε να έρθετε στην Ελλάδα διακοπές με τον μικρό απαλαγμένο απο το νοσοκομείο...

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπερα Abbie ευχομαι να εχετε μια ''καλη αιμοκαθαρση'' κ επιτελους να βρεθει μοσχευμα..πραγματικα ο μικρος ειναι ηρωας,αλλα κ για εσας δεν εχω λογια..υποκλινομαι στο θαρρος κ στην υπομονη σας!!!!!!!!!να ειστε γεροι κ ευχομαι συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα νεα,που τοσο εχουν αργησει αλλα κ τοσο εχουν ταλαιπωρησει τον μικρο πριγκιπα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΦΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ.ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

Εχω συγκλονιστεί με την ιστορία σας Abbie και Ethan!!!!!! Συγχαρητήρια για την δύναμη ψυχής που έχετε και οι 2. Ο,τι καλύτερο για τον μικρό και γρήγορα.

Με κάτι τέτοια οικτήρω τον εαυτό μου που γκρινιάζει για το παραμικρό...

Μεσα απο την καρδια μου να πάνε όλα καλά για το μωράκι σας!! Είναι πραγματικά πολύ γενναίο παιδί. Αλλα και εσύ βρε κοπέλα μου...διάβασα την ιστορία σου απο την αρχή και πραγματικά είσαι πολύ δυνατή.Ούτε μια στιγμή δεν παραπονέθηκες. Μπράβο σου. Είσαι ΜΑΝΑ με Μ κεφαλάιο!! Έχε πίστη...Ο θεός να είναι δίπλα στο παλικαράκι σου!! Η σκέψη μου μαζί σας.

• 3 εβδομάδες μετά...

Γειά σου Αbbie..Διαβάζω την ιστορία σου εδώ και καιρό και έχω συγκλονιστεί από τη δύναμη που δειχνετε όλοι σας και κυρίως ο μικρός σας! Τι κάνει ο μικρός Ήθαν? Ελπίζω τα νέα σας να είναι γεματα αισοδοξία!! Καλή δύναμη και όταν μπορέσεις πες μας τις εξελίξεις...την αγάπη μας στο μικρό σου πρίγκηπα:)

• 3 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...