Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Καλή σας ημέρα.Τα παιδιά είναι απίστευτα.Ο γιός μου 2 ετών και 5 μηνών βίδωνε κάποια στιγμή με τα εργαλεία του και τον άκουγα που φ΄θσαγε και ξεφύσαγε,οπότε και τον ρωτάω : '' Νικολάκη,τι έχεις αγάπη μου;'' και μου απαντάει :'' Ασε με μαμά.Κούραση ,βάσανα τυρανία''.

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δικιά μου η κακομοίρα έχει ψιλομπερδευτεί με τόσα Χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και με ρωτάει εχθές "μαμά ποιός είναι ο μικρός καμπαναριός...?" :shock::lol:

Mπερδεύτηκε μωρέ :lol::lol::lol::lol::lol:

O δικός μου είναι μικρός και δε μιλάει, άρα δεν έχω να σας πω καμιά ατάκα.

Aλλά με τα δικά σας παιδάκια, βρε κορίτσια, έχω τρελαθεί στα γέλια!!!

Πω-πω, τί έχω ν'ακούσω κι εγώ σε λίγο καιρό!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Κι άλλο φρέσκο....

Ξυπνάει η Μαρία στις 7.30 το πρωί (εγώ φυσικά είμαι με το ένα μάτι κλειστό και το άλλο μισάνοιχτο.... και τρέχω να προλάβω το delivery των παιδιών για να μην αργήσω στη δουλειά).... και είναι αγκαλιά με την Barbie της (μα σε ποιον έμοιασε αυτό το παιδί;;;) και μου λέει:

- Μαμά αυτή η Barbie δεν μας είπε πως την λένε....

- Πως τη λένε Μαρία μου;;;

- Αααα την λένε barbie τελεία gr (barbie.gr)!!!! :shock::shock:

Εεεε φυσικά έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι (και έχουν ανοίξει πλέον και τα 2 μάτια)....

άσχετο.... αυτό το topic πως βρέθηκε σ' αυτήν την ενότητα;;; άσχετο δεν είναι;;; Δεν έπρεπε να είναι στα παιδιά προσχολικής ηλικίας;;

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Εγω ρε γμτ δεν θυμαμαι τις ατακες..... τις ξεχναω.... Αυτο ομως που θυμαμαι τωρα γιατι λογω ημερων το λεει συνεχεια... "Ο μικρος ΤΟΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ!!!" αχου το μωρε.... :wink:

Διαφημίσεις

Προσπαθω 2:00 τα ξημερώματα να βαλω υποθετω στον Δημήτρη που ψήνεται στον πυρετο.. και πίνει παρα πολυ δυσκολα τα σιροπια.. προσπαθωντας λοιπον αυτος το παιρνει χαμπαρι και γυριζει και μου λεει... με κλαμα και νευρο:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??????????

:shock::shock::shock:

:lol::lol:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

22 μηνων ο φουντουκος και τον εχω παρει σε μαγαζι με γυναικεια εσωρουχα...εμφανιζεται μια πληθωρικη κυρια με πλουσιο ντεκολτέ και δειχνωντας με το χερι του την κυρια φωναζει....μανουλα...βυζακια........

προσπαθω να μην το ν ακουσει η κυρια και μπαινω πιο μεσα στο μαγαζι...τοτε αρπαζει ενα σουτιεν της το δινει και εξακολουθει να φωναζει...βυζακια....

εγω προσπαθουσα να μην γελασω και αυτη με αγριοκοιτουσε..αλλα οντως ηταν απιστευτα προκλητικη..

Προσπαθω 2:00 τα ξημερώματα να βαλω υποθετω στον Δημήτρη που ψήνεται στον πυρετο.. και πίνει παρα πολυ δυσκολα τα σιροπια.. προσπαθωντας λοιπον αυτος το παιρνει χαμπαρι και γυριζει και μου λεει... με κλαμα και νευρο:

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??????????

:lol::lol:

Τώρα το είδα... ΤΡΟΜΕΡΟΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Εχθές είχαμε πάει στην σχολική γιορτή του ανηψιού μου Θάνου!

Ο Θάνος ήταν ντυμένος βοσκός (πολύ όμορφος :D ) και είπε το ποίμα του

τέλεια!!! :D:D:D αλλά λίγο χαμηλόφωνα! :D .

....Ηρθε και η ώρα όπου ο μικρός Νικηφός ένας συμμαθητής,του ντυμένος

αγγελάκι έπρεπε να πεί το ποίμα του!!!!

Μπένει λοιπόν μπροστά μπροστά .... και σιγή.......κοιτάει την μαμά του .... και σιγή....

Η μαμά του λέει με έντονο ύφος (και αγριοκοιτόντας τον :(:roll: ) :

ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΠΕΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ!!! :evil::evil::evil:

..... και ο Νικηφοράκος μας , κοιτόντας την δασκάλα του ,λέει την απίστευτη ατάκα!!!! :

ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

... το τι έγινε στην αίθουσα δεν περιγράφετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω πάντως περισσότερο το ευχαριστήθηκα για την μαμα του Νικηφόρου

που τα πήρε στο κρανίο!!!! :evil:

Και να είχε το παιδάκι την τελευταία στιγμή διάθεση να πεί το ποιήματακι

του .... έτσι όπως έκανε αυτή ....δεν υπήρχε περίπτωση! :(

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

καλά δάκρυσα από τα γέλια με όλα αυτά που διάβασα, και τώρα ανυπομονώ ακόμα περισσότερο για το δικό μου //

Να πω μια ατάκα της ανιψούλας μου της Αριάδνης πέρυσι.

ήταν στο πάρκο με την γιαγιά της, και η γιαγιά έχει φωνάξει δύο φίλες της για να τους δείξει την εγγονή.

Λέει λοιπόν η μια κυρία κοιτώντας την Αριάδνη -η οποία είναι μια γλυκύτατη κουκλίτσα με μπουκλίτσες-

"Αχ τι όμορφο κοριτσάκι! Φτου σου!"

Και απαντάει η δικιά μας με τσαντισμένο ύφος :

"ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ"

(ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ Η ΚΥΡΙΟΥΛΑ) :lol::lol::lol::lol:

1Iik.png

Επιτέλους σημείωσα δυο ατάκες να σας της πω !!!

1) Πηγαίνωντας στο The Mall προχθές η Αγγελιάννα κοιμόταν στην διαδρομή... ξυπνάει λοιπόν λίγο πριν φτάσουμε και λέει "Μαμά το διαμάντι το περάσαμε ?"... σκεφτομαι δυο λεπτά και της λέω, "Μήπως εννοείς αγάπη μου το δαχτυλίδι στο Μαρούσι ?", "Ναί μαμα αυτό το δαχτυλίδι εννοώ, αλλά δεν έχει διαμάντι ?"

2) Αυτές τις μέρες ακούει γενικά από διάφορους φίλους κλπ που μας λένε ότι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα γιορτάζει και ο μπέμπης μας κλπ (αφού θα τον βαπτίσουμε Εμμανουήλ, Πρώτα ο Θεός), οπότε κάποια στιγμή μου λέει η Αγγελιάννα "Μαμά, τον μπέμπη μας θα τον λένε Εμμανουήλ ?" της λεω εγω "Ναι μωράκι μου, αλλά από τότε που θα τον βαπτίσουμε και μετά..." και λέει "Ναί !!!!!!!! Θα τον λένε Εμμανουηλ και Μανώλη και Καλα Χριστούγεννα... αφού τα Χριστούγεννα δεν είπες θα γιορτάζει ???"

Διαφημίσεις

Ο ανιψιός μου είναι 4 χρονών. Κουβάλαγε κάτι πράγματα και ήθελε βοήθεια από τη μαμά του, αλλά η αδερφή μου έκανε κάτι άλλο και του είπε να περιμένει λίγο. Προσπαθεί λοιπόν ο μικρός να τα βάλει στο τραπέζι και λέει βαρυγκωμόντας...:"Δε μπορώ...μου φαίνεται γέρασα!!!!!"

5Aqjp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Είναι η Ισαβέλλα(η μικρη μου κορη) 4χρονών και κάνει πολύ φασαρία παίζοντας.Κάποια στιγμή της λέει η μαμά της:''Ισαβέλλα,δεν πας λίγο πάνω να παίξεις με τα παιχνίδια σου?''Και απαντάει η Ισαβέλλα:''Οχι μαμά,προτιμώ να κάτσω κάτω να παίξω με το μυαλό σου!'' :!::!::!:

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

Λέγαμε προχτές με το γιο μου χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Εκεί λοιπόν που αρχίζω να τραγουδαω τον "μικρό τυμπανιστή" μου λέει : "Όχι, μαμά, δε θέλω τυμπανέλα!!" Πέθανα στο γέλιο! Αυτός ο τυμπανιστής τι ονόματα έχει αλλάξει ο καημενούλης!!!

Και το άλλο το τρελό. Ανήμερα πρωτοχρονιάς τρώγαμε για βράδυ και ήθελε ψωμί. Αρχίζει λοιπόν με ένα ενθουσιασμό και φωνάζει:

" Ψωμί, παιδεία, ελέυθελία"

Φανταστείτε ότι εγώ δεν το έχω αναφέρει ποτέ αυτό το σύνθημα...είναι και 2,5 ετών...στο παιδικό μόνο τις 17 Νοέμβρη τους μιλήσανε για πολυτεχνείο. Που το θυμήθηκε μετά από 2 μήνες...και με ένα ενθουσιασμό....έτοιμος να μπει στο πολυτεχνείο να διώξει τα τανκ!!! :lol::lol::lol:

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...