Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Εχθές είχαν έρθει στο σπίτι μας ο νονός και η νονά του Δημήτρη (και κουμπαροι και κολλητοι μας) μαζι με τον ανηψιο τους οποτε είχα φτιαξει μια σπιτική πίτσα...

καποια στιγμή αφου την είχαν τσακίσει τα παιδιά (και οχι μόνο!!) του λεει ο νονος του Δημήτρη μην φας άλλο φουσκωσε η κοιλιά σου... αυτός σηκώνει την μπλούζα και καλά να μας τη δείξει και μας λέει... γελώντας:

Οχι δεν ειναι η πίτσα... το μωρο είναι.. το χω εγω στη δικιά μου κοιλιά!!!!

:shock::P:P:P:P

Καλέ, τι καλό παιδί είναι αυτό που έχεις!!! :D

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα! ΣΟΦΙΑ Φ ο β ε ρ ό ς!! :D

Εχτές βράδυ που έκανα μπάνιο το βλαστάρι μας, αφού τη σκουπίζω της βάζω κρέμες διάφορεςς, στο πρόσωπο, στο σώμα, στέγνωμα μαλλιών κ.λπ, της λέω "..ευκαιρία να κόψουμε και τα νυχάκια μας..". Οπότε γυρίζει και μου λέει: "Mαμά, Jumbo-έλεος!!" :lol::lol: (Ακόμα γελάω..!)

Εχτές βράδυ που έκανα μπάνιο το βλαστάρι μας, αφού τη σκουπίζω της βάζω κρέμες διάφορεςς, στο πρόσωπο, στο σώμα, στέγνωμα μαλλιών κ.λπ, της λέω "..ευκαιρία να κόψουμε και τα νυχάκια μας..". Οπότε γυρίζει και μου λέει: "Mαμά, Jumbo-έλεος!!" :lol::lol: (Ακόμα γελάω..!)

Και πως να μη γελας!!!!!!!!!!!!!! JUMPO - ZOYZOYNA

ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:P:P:P:P

Καλέ, τι καλό παιδί είναι αυτό που έχεις!!! :D

Να σαι καλά Lia μου!! δεν ξέρω για καλό παντως αφασίας είναι σίγουρα!!!

Ετοιμασου να τα ακουσεις και συ!! γιατι τα σημερινά παιδιά είναι απίστευτα!!!

:P:P:P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Εχθές είχαμε παει για φαγητο και στην παρεα μας ήταν και ενας φίλος του Δημήτρη 5 χρονών ο οποιος εχει εναν αδελφό 2,5 χρονών που δεν ήταν μαζί μας.... Καποια στιγμή απο πίσω μας έρχεται μια οικογένεια με μια ζουζουνα γυρω στα 2,5 και οι μαντραχαλαδες μας της πιανουν την κουβεντα... πως σε λένε ποσο χρονών είσαι.. καποια στιγμή ο Φίλος του Δημήτρη πρεπει να ειπε οτι εχει ένα αδελφο 2,5 χρονών και τότε ο Δημήτρης γυρίζει και μου φωνάζει (γιατι καθομουν απεναντι του)

μαμά ο δικος μου αδελφός στην κοιλιά σου ποσο χρονών είναι?????????????????????? :shock::shock:

ολο το μαγαζί πέθανε στα γελια αφου πρωτα με κοιταξε στην κοιλια για να διαπιστωσει ποσο είμαι και φυσικά οπως εφευγα ολοι λέγανε καλη λευτεριααα..... :D

:P:P:P:P

Οι θησαυροί μου:

Διαφημίσεις

Πώ πω τα γλυκά στοματάκια τί ξεστομίζουν!!!!Τόσο αυθεντικές και πρωτοτυπες ατάκες!!!!!Αχ βρε Σοφάκι, μόλις γεννηθεί το μωρό, θα του κάνει ο Δημητράκης κάτι πετυχημένες συζητήσεις που θα τρελαίνονται οι πάντες!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Εχθές είχαμε παει για φαγητο και στην παρεα μας ήταν και ενας φίλος του Δημήτρη 5 χρονών ο οποιος εχει εναν αδελφό 2,5 χρονών που δεν ήταν μαζί μας.... Καποια στιγμή απο πίσω μας έρχεται μια οικογένεια με μια ζουζουνα γυρω στα 2,5 και οι μαντραχαλαδες μας της πιανουν την κουβεντα... πως σε λένε ποσο χρονών είσαι.. καποια στιγμή ο Φίλος του Δημήτρη πρεπει να ειπε οτι εχει ένα αδελφο 2,5 χρονών και τότε ο Δημήτρης γυρίζει και μου φωνάζει (γιατι καθομουν απεναντι του)

μαμά ο δικος μου αδελφός στην κοιλιά σου ποσο χρονών είναι?????????????????????? :shock::shock:

ΤΕΛΕΙΟ!! :lol::lol::lol:

Άλλο, φρέσκο: Τραγουδάγαμε εχτές και μου λέει "να πούμε τον μικρό τουμπανιστή μαμά..."

Χα χα εγώ... Καλέ, ποιον μικρό τουμπανιστή?... χαχα..

"Αυτόν που κάνει τούμπες!..." :lol:

Άλλο, φρέσκο: Τραγουδάγαμε εχτές και μου λέει "να πούμε τον μικρό τουμπανιστή μαμά..."

Χα χα εγώ... Καλέ, ποιον μικρό τουμπανιστή?... χαχα..

"Αυτόν που κάνει τούμπες!..." :lol:

:P:P:P:P:P:P

Είναι τρέλλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι θησαυροί μου:

Διαφημίσεις

Πριν από λίγο έμαθα ακόμα ένα απίστευτο!

Η ξαδέρφη μου , η Ρούλα διαβάζει με τον Θανούλη (μαθητής α' δημοτικού)

δίπλα στο γραφείο υπάρχει ένα κομπιουτεράκι , η Ρούλα προσπαθόντας να τον ξεκουράσει και να κάνουν

ένα μικρό διάλειμα (παίρνει το κομπιουτεράκι στα χέρια της ) και του λέει :

- Κοίτα Θάνο μου , ένα συν ένα μας κάνει 2,

ένα συν δύο μας κάνει 3! (και ταυτόχρονα κάνει τις πράξεις βέβαια)

και ο μικρός Θανούλης απαντάει :

- Μαμά έχει πάει σχολείο και αυτό!!!!!! :P:P:P

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Όταν ο Κωνσταντίνος ήταν 5, ήρθε στο σπίτι μας κάποιος φίλος του συζύγου μου με τη κοπέλα του η οποία πρώτη φορά μας γνώριζε.

Παίρνει λοιπόν το γιό μου αγκαλιά και αυτός αρχίζει να τη χαιδεύει στον ώμο (Τότε το έκανε συχνά στις γυναίκες της ζωής του). Ενώ εμείς μιλούσαμε κι αυτός χάιδευε, σηκώνεται ξαφνικά, κατεβάζει το παντελονάκι του και μου λέει.

" Κοίτα μαμά μου σκληρώθηκε"

Η κοπέλα έγινε κατακόκκινη από ντροπή ενώ εγώ περήφανη.

"Ο γιό μου είναι άντρακλας!!!!"

Φρέσκο και χθεσινό....

Της δίνω ένα κουτάλι για να φάει....

Το κοιτάει καλά καλά και μου λέει:

"Ρε μαμά... αυτό το κουτάλι είναι μεσ' στην μπίχλα"!!!! :shock:

Μα που τα μαθαίνουν αυτά!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Φρέσκο και χθεσινό....

Της δίνω ένα κουτάλι για να φάει....

Το κοιτάει καλά καλά και μου λέει:

"Ρε μαμά... αυτό το κουτάλι είναι μεσ' στην μπίχλα"!!!! :shock:

Μα που τα μαθαίνουν αυτά!!!!

:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Μου λέει πρόσφατα :

-Mαμά θέλω ένα μπέμπη !

- Μπέμπη ή μπέμπα ?

- Και μπέμπη και μπέμπα !

- Καλά αγόρι μου θα το κανονίσουμε !

Περνάει λίγη ώρα :

- Θέλω και μπέμπη και μπέμπα , να ρωτήσεις την κοπέλα !! :shock:

- Ποιά κοπέλα αγάπη μου ?

- Την κοπέλα , που ήταν στο γιατρό που κάναμε ενέσεις ....

Στην τελευταία επίσκεψη στην παιδίατρο ήταν ένα ζευγάρι με διδυμάκια ...

- Την κοπέλα με τα μωράκια εννοείς που είδαμε στο γιατρό ?

- Ναι την κοπέλα να ρωτήσεις να πάρουμε και μεις .... :D:D

Μήπως θέλει αδερφάκι ???? :D

Ελενα - Σοφία Καταπληκτικάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μάλλος τις ατάκες των μικρών μας πρεπει να τις βαζει η διαχείριση στην πρώτη σελίδα του parents... θα ειχαν μεγαλη επιτυχια!!!

Οι θησαυροί μου:

Φοβερή ατάκα της ανιψιάς μου της Νίκης που κλείνει τα 3 το Μάρτιο:

Της λέει χθες η αδερφή μου "σήμερα που γιορτάζεις θα πάρεις γκοφρέτες στο σχολείο να κεράσεις τους φίλους σου".

Κι η Νίκη (που λέει το ρ γ) "να τους κεγάσω? τι να τους κεγάσω? θα τους δώσω κεγάσια?"

Ακόμα γελάω :lol::lol::lol::lol:

6qjVp3.png

6 Δεκεμβρίου 2007 στην γιορτή του άντρα μου, λίγο πριν έρθει κόσμος είπα να βάλω και γω τα παπούτσια μου (να μην είμαι με παντόφλες) με βλέπει ο Βασιλάκης να βάζω παπούτσια και μου λέει "μαμάτα φεύγεις?"

Φοβερή ατάκα της ανιψιάς μου της Νίκης που κλείνει τα 3 το Μάρτιο:

Της λέει χθες η αδερφή μου "σήμερα που γιορτάζεις θα πάρεις γκοφρέτες στο σχολείο να κεράσεις τους φίλους σου".

Κι η Νίκη (που λέει το ρ γ) "να τους κεγάσω? τι να τους κεγάσω? θα τους δώσω κεγάσια?"

Ακόμα γελάω :lol::lol::lol::lol:

τρομερή!!!!!

ατακα του ανηψιου μου δημητρη περίπου 5 (γιου της ειρήνης).Ειχαν παει βρυξελλες οικογενειακώς για 2 μερες και ακουγε μόνο ξενα βεβαια να μιλανε, οπότε του λεει η ειρηνη πως δεν καταλαβαινουν ελληνικά οι ανθρωποι εδω γιατι μιλανε αγγλικά,γαλλικά....

και λεει ο δημητρης "ναι μαμα μιλάνε αγγλικά,γαλλικά...βεγγαλικά" :lol::lol::lol:

Σημερα η Χαρουλιτσα δεν ειχε σχολειο λογω του Αγιου Σπυριδωνος (πολιουχος του Πειραια) και μου λεει το πρωι:

-Μαμα ευτυχως σημερα δεν εχουμε σχολειο.

-Γιατι Χαρουλα μου δεν σου αρεσει το σχολειο που πηγαινεις και μαθαινεις καινουρια πραγματα?

-Ναι μαμα μου αρεσει να πηγαινω και να κανω διαλειμματα.

(Απο την 1η δημοτικου μαθαινουν τωρα τα παιδια το αγαπημενο τους μαθημα :lol::lol::lol: )

Τα παιδια μου ,ειναι η ζωη μου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...