Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Λοιπόν πρέπει να σας πώ και εγώ, πόσο ρεζίλι μας έκανε το σκατούλι μας. Μέχρι και πριν κάνα μήνα δεν μπορούσε να πει το Σ. Ο άντρας μου λοιπόν, έχει μούσι. Προσπαθώντας, λοιπόν να της μάθουμε να λέει μούσι, αποφάσισε να αντικαταστήσει το Σ με το Ν!!!!!

Μια μέρα λοιπόν που είμαστε στην παιδική χαρά, αρχίζει να φωνάζει με περίσσια χάρη και περηφάνια... Μπαμπάς έχει μου@ί, αλλά η μαμά μου@ί όχι........

Που να κρυφτώ η δόλια μάνα;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα με τα ρεζίλια σκέφτηκα κάτι άλλο. Πριν κανα χρόνο ήμασταν στα goodys, στα ταμία και περιμέναμε την παραγγελία. Δίπλα ήρθε μια κοπέλα να παραγγείλει αδύνατη, σγουρά καστανα μαλλιά, γυαλιά σαν ματομπούκαλα και μουστάκι. Με τον που τη βλέπει ο γιος μου φωνάζει δυνατα: ΜΑΜΑ, ΜΑΜΑ Η ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ!

Εκεί να δειτε ρεζιλίκια, που να κρυφτώ;

εμενα ο μεγαλος μου γιος 2,5 χρονων φωναζε μεσα στο σουπερμαρκετ

ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΣΗΛΟΣ (ψηλος)

ΜΑΜΑΚΑ ΚΟΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

:P:p:p:p

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ε.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ:

ΝΟΝΑ:ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?

ΚΩΝ/ΝΟΣ:ΓΑΜΙΣΤΑ...

ΝΟΝΑ:ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ?

ΚΩΝ/ΝΟΣ:ΟΧΙ ΓΑΜΑΤΟ...

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ....:ΓΑΜΙΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p

ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΑΜΙΣΤΑ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

εμενα η μικρη τωρα τελευταια επειδη φοβαται και τον ισκιο της οταν νιωθει φοβισμενη λεει το εξης:δεν βλεπω δεν βλεπω ,το ποδι μου!που πηγε και το σκαρφιστηκε αυτο και το συνδιασε με το φοβο?

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΝΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ.ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ε.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ:

ΝΟΝΑ:ΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ?

ΚΩΝ/ΝΟΣ:ΓΑΜΙΣΤΑ...

ΝΟΝΑ:ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ?

ΚΩΝ/ΝΟΣ:ΟΧΙ ΓΑΜΑΤΟ...

ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ....:ΓΑΜΙΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p

ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΓΑΜΙΣΤΑ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΣΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

εχω πεσει κατω και χτυπιεμαι απο τα γελια

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

• 2 εβδομάδες μετά...

Έχουμε ξυπνήσει όλοι το πρωί και ετοιμάζω το γάλα τους.

Πάω στον γιό μου με το μπιμπερό να του το δώσω και αυτός ετοιμάζεται να κατέβει απ'το κρεβάτι. Του λέω "μην κατέβεις απ'το κρεβάτι, θα πιείς το γάλα σου πρώτα"

Και απαντά "όχι άλλο γάλα μαμά, φτάνει!"

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

ο μεγαλος μου γιος (5 χρονων) προσπαθει με "δικο του" γριφο να πει στο μεσαιο (4 χρονων) τι εχουμε για φαι και του λεει: θα φαμε κατι που αρχιζει απο μακα και τελειωνει

σε ρονια και εχει και σαλτσα. και ο Νικολας με απορια: μαμα ο Γ ιωργος μου λεει οτι θα φαμε κατι που δεν καταλαβαινω...

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές σε μια βόλτα με τα παιδιά στο δάσος, ο μεγάλος μου γιος είδε κάτι βελανίδια κάτω στο χώμα και με ρώτησε "τι είναι αυτά μαμά?". Του λέω βελανίδια αγάπη μου, τα τρώνε ο Τσιπ & ο Ντέιλ τα σκιουράκια.

Εσκυψε, τα μάζεψε, μου τα έβαλε στην τσέπη μου & μου είπε "Τώρα εσύ είσαι η μαμά σκιουρίνα και εγώ το σκιουράκι σου!!!"

.png.png

Είμαστε όλοι μαζί στο αμάξι και ακούμε ραδιόφωνο, επιλογή του μπαμπά SportFM. Στο αμάξι επικρατεί φασαρία γιατί μιλάμε όλοιμαζί, αλλά απ'το βάθος ακούγεται ο εκφωνητής να λέει "... για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;" και πετάγεται ο γιός μου και λέει "ντινν-ντοννν!!!" :lol:

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Ο γιος μου μεχρι πριν ενα χρονο μιλουσε μονο Γερμανικα, οταν αρχισε να μιλαει

Ελληνικα ειχε πολυ πλακα.

Μια μερα ερχεται (μολις ειχε πιει νερο) του λεω:

-Τι εκανες Μιχαλη;

Το σκεφτετε λιγο και μου απανταει:

-Εβαλα νερο στη κοιλια μου!!!

Χθες το βράδυ μπαίνει ο γιός μου στο μπάνιο για να κάνει τσίσα του και λέει "δεν βλέπωωωωω....... μαμάαααα δεν βλέπωωωω.... μπαμπάααααα, δεν βλέπωωωωωω..........."

Πάει ο μπαμπάς του και του ανάβει το φως και λέει: "αααα, τώρα βλέπω!!!"

bUwEp2.png

Ο Χαρης πριν λιγες μερες βρισκει κατι χρωματα που ειναι για τζαμι σε σωληναρια..

Τα παιρνει και θελει να τα τυλιξουμε με χαρτι περιτυλιγματος σαν δωρο.. Το τυλιγουμε και μου λεει

Χαρης:"ελα παρτο ειναι το δωρο σου"..

Εγω: αααα τι ωραιο ευχαριστω κλπ κλπ

Χαρης: ελα τωρα πρεπει να το βαλουμε στη μυτη σου ειναι το φαρμακο σου (συνδιασε τα σωληναρια με τα σπρει για τη μυτη που του βαζω).

Καλη ιδεα σκεφτομαι και γω για να του τα παρω..

Εγω:ναι αγορακι μου δωστα μου τα τα φυλαξω.

Χαρης :οχι .. βαλτο (και ανοιγει το καπακι προσπαθωντας να μου το χωσει στη μυτη)

Εγω..οχι παιδι μου δεν ειμαι αρρωστη

Χαρης: ναι μαμα εισαι αρρωστη

Εγω: οχι παιδι μου δεν ειμαι..

Χ: Εισαι ποναει η κοιλιτσα σου

Ε: Οχι δεν ποναει μια χαρα ειμαι

Χ: Ποναει το μωρο σου λεω.

Ε: Οχι δεν ποναει

Σε αυτο το σημειο μου χωνει μια με το χερι του στην κοιλια κανω εγω ΩΧ και μου λεει: ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΣ!!!:mrgreen: παρε το φαρμακο σου..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αλλο.. Παμε σε μια γειτονισσα το απογευμα για καφε.. Τη γειτονισσα τη συμπαθει πολυ αλλα προφανως τον ενοχλει η μανα της η οποια ειναι μεγαλη σε ηλικια και ολη την ωρα μιλαει και η φωνη της ειναι καπως τσιριχτη.

Οποτε ειμαστε απ εξω (στο εξοχικο τωρα) οι ανθρωποι καθονται στην αυλη και ο χαρης διαμαρτυρεται, δεν θελει να μπει.. Τον ψηνω μπαινουμε κ η γιαγια αρχιζει με τον που τον βλεπει..

Χ: Μαμα κλειστην..

Ε: Πως να την κλεισω παιδι μου?

Χ: Οπως εκλεισες τη Σισι το μεσημερι..Να παρε.. (και μου δινει ενα ασυρματο τηλεφωνο που ειναι πανω στο τραπεζι και θυμιζει τηλεκοντρολ,του ειχα κλεισει την τηλεοραση το μεσημερι)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Σε αυτο το σημειο μου χωνει μια με το χερι του στην κοιλια κανω εγω ΩΧ και μου λεει: ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΣ!!!:mrgreen: παρε το φαρμακο σου..

Τέλειο........είναι καταπληκτικός....

Πρόσφατη απορία της κόρης μου 2,5 χρόνων. Κάθεται στην αγκαλιά της γιαγιάς και τραγουδάνε...."το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα....το φεγγάρι κάνει κύκλο...." ολοκληρώνουν το δίστιχο γυρίζει το κεφαλάκι της στη γιαγιά και ρωτάει....."γιαγιά το φεγγάρι δεν έχει δική του αγάπη...γιατί κάνει βόλτα στης δικής μου την πόρτα????"

:))) Τέλειες ατάκες.

ΤΟ δικό μου δε μιλάει ακόμα αλλά σας παραθέτω την ατάκα της μικρής μιας φίλης μου.

Το κοριτσάκι 3 ετών και πριν λίγες μέρες η φίλη μου έκανε το δεύτερο μωράκι της. Πάει ο μπαμπάς στο σπίτι και δείχνει στη μικρή διάφορες φωτογραφίες του αδερφού της. Αφού τις είδε όλες, και αφού το σκέφτεται δείχνει μία και λέει: "Αυτό θέλω"

Της εξηγεί ο μπαμπάς της ότι όλες είναι από το ίδιο μωράκι, αλλά δεν...

"Εγώ αυτό θέλω να μου φέρετε" κατέληξε.

καλα τα παιδια θα μας τρελανουν.

εμενα να δειτε τι ειπε η μικρη στον πατερα μου οταν την ειδε να παιζει με ενα παιδικο pc και την ρωτησε τι κανει.

μπαινω στο φορουμ ηταν η απαντηση της που αφησε τον πατερα μου με την απορια τι ειναι αυτο και μενα με την αδελφη μου να κοιταζομαστε σαν χαζες:lol::lol:μα καλα να πειτε οτι με βλεπει και συνεχεια στο κομπιουτερ;οταν κοιμουνται προσπαθω να μπω και παντα για λιγο:roll:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

καλα τα παιδια θα μας τρελανουν.

εμενα να δειτε τι ειπε η μικρη στον πατερα μου οταν την ειδε να παιζει με ενα παιδικο pc και την ρωτησε τι κανει.

μπαινω στο φορουμ ηταν η απαντηση της που αφησε τον πατερα μου με την απορια τι ειναι αυτο και μενα με την αδελφη μου να κοιταζομαστε σαν χαζες:lol::lol:μα καλα να πειτε οτι με βλεπει και συνεχεια στο κομπιουτερ;οταν κοιμουνται προσπαθω να μπω και παντα για λιγο:roll:

χα χα, πολύ καλό αυτό geoste!

αν δεις από τα τικεράκια μου τα παιδάκια μας έχουν ελάχιστες μέρες διαφοράς... πρόσεξέ το! ;) απλά τα δικά μου είναι αγοράκια.

.png.png

Εμένα λέει τα πρόβατα.....προβάτια και μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο είχε μπει μία μύγα και την απειλούσε με ένα περιοδικό ότι θα της έριχνε κοπανιά !!!!!

a40Vp3.pngGchMp2.png

εμενα ο μεγαλος μου γιος 2,5 χρονων φωναζε μεσα στο σουπερμαρκετ

ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΣΗΛΟΣ (ψηλος)

ΜΑΜΑΚΑ ΚΟΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τελειο. Εμεις μια απο τα ιδια.

Πριν 2 μηνες στην παιδικη χαρα αφου η κορη μου 26 μηνων εριξε πανω της νερο, βρηκα ευκαιρια να την παρω να φυγουμε και της λεω:

Παμε κοριτσακι στο σπιτι να βαλεις ενα στεγνο σορτσακι και να βαλω κι εγω ενα σορτσακι.

Κι αρχιζει να φωναζει μες στον κοσμο:

Μαμαααα το δικο σου σορτσακι εινα σαν σεντονιιιιι:oops::oops::oops::oops::oops:

Την αλλη μερα αρχησα διαιτα..........

αν δεις από τα τικεράκια μου τα παιδάκια μας έχουν ελάχιστες μέρες διαφοράς... πρόσεξέ το! ;) απλά τα δικά μου είναι αγοράκια.

μολις ειδα το μηνυμα σου ειναι φοβερο καθε παιδι μας δεν εχει ουτε 10 μερες διαφορα:lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...