Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Recommended Posts

Α!!! Ξέχασα, και ένα μεγάλο καλό στην τσέπη όλων των άθλιων ενοίκων της πολυκατοικίας μας, που είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα μας ευγνωμονούν. Είμαι στην διάθεση σας για οτιδήποτε. Και πάλι ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη σας!!!

Διαφημίσεις

Σε δημοτικο της Λαρισας,ειδα με τα ματια μου,ολα τα φαγητα-τυροπιτες,κουλουρακια κ.α-να μαζευοντε απο το πατωμα,τα εριξε κατα λαθος ενα παιδακι της α δημοτικου και η κυρια να απειλει με εντονο υφος το παιδακι οτι θα καλεσει την αστυνομια...Οταν της ειπα οτι το πατωμα ειναι βρωμικο,μου ζητησε να τις πληρωσω τη ζημια...Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες να μιλάμε για την ίδια κυρία? Σε πιο δημοτικό η σε ποιά συνοικία έγινε? Στείλε μου προσωπικό μήνυμα αν θες γιατί απ ότι ξέρω απαγορεύεται να δημοσιεύουμε δεδομένα που μπορεί να σκιαγραφούν το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται η καταγγελία.

Η νομαρχία Αθηνών έχει έναν τετραψήφιο αριθμό για να κάνεις ανώνυμα καταγγελίες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην Λάρισα βρήκα στην Νομαρχία το τηλέφωνο 2413-506113 για το αντίστοιχο τμήμα. Πάρε να μάθεις τι στοιχεία χρειάζονται!

Η νομαρχία Αθηνών έχει έναν τετραψήφιο αριθμό για να κάνεις ανώνυμα καταγγελίες υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην Λάρισα βρήκα στην Νομαρχία το τηλέφωνο 2413-506113 για το αντίστοιχο τμήμα. Πάρε να μάθεις τι στοιχεία χρειάζονται!

Αύριο κιόλας πρωί πρωί!!! Ευχαριστώ θερμά...

Διαφημίσεις

Συζήτησα το θέμα με 2 από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι αρνητικοί απέναντι σε οποιαδήποτε σύσταση η καταγγελία γιατί δεν θέλουν να έχουν μπλεξίματα. Μου είπαν επίσης ότι θα είμαστε σε αυτή τη πολυκατοικία μια ζωή και δεν θέλουν διαμάχες μεταξύ μας... Και το παράλογο???? Μου είπαν ότι γίνομαι κακιά και ότι δεν έχω να ασχοληθώ με τιποτ' άλλο...Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί είναι όλοι 50άρηδες και εγώ με τον άντρα μου είμαστε το μόνο νέο ζευγάρι 27 και 30 και δεν μας δίνουν σημασία, ούτε καν ακουγόμαστε στις συνελεύσεις...Ίσως πρέπει να κάνω κάτι ανώνυμα γιατί έτσι δεν θα μπορέσουν να έχουν αποδείξεις ότι προέρχεται από μένα η καταγγελία!!!

Αυτός ο ωχαδερφισμός θα μας φάει. Απλά τα πράγματα, εδώ αυτοί οι τύποι παρανομούν και πρέπει να κάνετε καταγγελία, για όλους τους λόγους που ανέφερες. Τα διαμερίσματα, οι αποθήκες, οι θέσεις στάθμευσης είναι για να επιτελούν συγκεκριμένους σκοπούς. Αν δεν κοπούν όλα αυτά από την αρχή, η πολυκατοικία θα γίνει μπάχαλο. Φαντάζεστε ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει? Και απορώ τί φοβούνται οι άλλοι... Σε πρώτη φάση ας έπαιρναν το καταστατικό και να τους το δείξουν... Αν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, καταγγελία! Αφού ο νόμος είναι ξεκάθαρος για το τί επιτρέπεται ή όχι, γιατί να αφήσετε το θέμα έτσι? Αν δεν γίνει τίποτα, αύριο-μεθαύριο ο άλλος θα λειτουργεί μπαράκι, άλλος club.... Το ότι δεν μιλάει κανένας δίνει το δικαίωμα στους κάφρους να καταπατούν τα δικαιώματα των υπολοίπων.

• 3 months later...

Πολύ γρήγορα περνά το καλοκαίρι τελικά. Τα σχολεία άνοιξαν και σήμερα η πολυκατοικία μας μοσχοβολά τυρόπιτες και κεικ όλο το απόγευμα....Ψήθηκαν σε μια αποθήκη και αύριο το πρωί θα μεταφερθούν σε κυλικείο σχολείο να φάνε τα παιδιά του κόσμου. Θα τρελλάθω!!!!!!!

Πολύ γρήγορα περνά το καλοκαίρι τελικά. Τα σχολεία άνοιξαν και σήμερα η πολυκατοικία μας μοσχοβολά τυρόπιτες και κεικ όλο το απόγευμα....Ψήθηκαν σε μια αποθήκη και αύριο το πρωί θα μεταφερθούν σε κυλικείο σχολείο να φάνε τα παιδιά του κόσμου. Θα τρελλάθω!!!!!!!

Καλημέρα!! Καταγγελία κάνατε τελικά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...