Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1 εβδομάδα πριν την βάφτιση λάθος βαφτηστικά και μπομπονιέρες!

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα.το Σάββατο είναι η βάφτιση του μπέμπη μιάς φίλης μου,νονά είναι η κολλητή μου.τέλη απριλίου πάμε να κλείσουμε βαφτιστικά σε ένα μαγαζί στην Λεωφ.Ηρακλείου ψηλά προς Λυκόβρυση.Μας λέει η κυρία στο κατάστημα οτι είναι νωρίς&να πάμε αρχές Μαίου.Πάμε αρχές Μαίου τα κλείνουμε όλα ωραία.πάμε μετά απο κανα 2 μέρες&κλείνουμε &μπομπονιέρες μαζί με την μαμά του μωρού.Όλα καλά ώς εδώ.Πρίν μια βδομάδα όμως μας παίρνει η μανταμ απο το μαγαζί και μας λέει να αλλάξουμε μπομπονιέρες γιατί δεν προλαβαίνει να τις φέρει!:shock:Μας γυρίζει το μάτι αλλά πάμε.Βρίσκουμε άλλα σχέδια τα οποία βέβαια δεν είχαν καμία σχέση με το 8έμα της βάφτισης!Το καταπίνουμε&δεν λέμε κουβέντα.Παίρνει λοιπόν την νονά να πάει τα δει τα βαφτιστικά γιατί έχουν έρ8ει!πάμε λοιπόν όλες μαζί&ανακαλύπτουμε πως είναι λά8ος!Της λέμε οτι δεν είχαμε παραγγείλει ενα σκαμπό με πρίγκιππα αλλα ολήκληρο σταντ-κρεμάστρα.Η απάντηση της:Αυτό έφερα αυτό 8α πάρετε 8έλετε δεν 8έλετε γιατί δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτ'άλλο!Τι να της λέμε οτι δεν μας νοιάζει να μας φέρει αυτό που παραγγείλαμε τι οτι 8α τα ακυρώσουμε η απάντηση ήταν μία.Αυτά 8α πάρετε 8έλετε δεν 8έλετε και να τα ακυρώσετε δεν 8α σας φέρει κανένας μια εβδομάδα πρίν την βάφτιση.:evil::evil:

Και το αποκορύφωμα ήταν οτι μας ρώτησε τι μαρτυρικά 8έλουμε (ενώ τα είχαμε κλείσει όλα μαζί).Της ρίχνεις ένα χέ@@μο ή δεν της ρίχνεις!Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.....:mad:

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Διαφημίσεις

Δύσκολη κατάσταση πριν από τη βάφτιση. Εγώ θα έκανα και ένα γύρο σε κάποιο κεντρικό μαγαζί στην Αθήνα μήπως υπάρχει κάτι ετοιμαπαραδοτο. Αν δεν έβρισκα κάτι άλλο και τελικά αναγκαζόμουν να τα πάρω από κεί, θα της ξεκαθάριζα ότι όλοι οι γνωστοί θα μάθουν για το εν λόγω περιστατικό και φυσικά θα μιλαγα παντού με τα χειρότερα λόγια. Γιατί στην ουσία η κυρία δεν είναι επαγγελματίας και σας έχει βρει στην ανάγκη και σας εκβιάζει. Μακάρι να βρίσκατα κάπου αλλου και να της μείνουν αμανάτι. Επίσης κάντε και μια καταγγελία στον ΙΝΚΑ.

συγνωμη η παραγγελια σας δεν ηταν γραμμενη σε καποιο χαρτι;τι σας ειπε δηλ ετσι γουσταρε και εφερε αυτα;

καλα θα την κουτουλαγα δε ξερω τι θα εκανα,αλλα αυτα δε θα τα επαιρνα και δε θα πληρωνα τιποτα.

ψαξτε σε καποιο μαγαζι νυχθημερον και εξηγηστε τη κατασταση σιγουρα καποιος επαγγελματιας θα βρεθει να σας εξυπηρετησει.διαφορετικα φαντασια και αυτοσχεδιαστε με γρηγορες λυσεις οπως μπομπονιερες απο το τζαμο μονοι σας και βρειτε απο καπου ψαθινο ωραιο κουτι και απο ενα καλο καταστημα ενα ωραιο κοστουμακι.

ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και καλη βαφτιση

κοιτα τι μπορει να παθεις τελευταια στιγμη!!!!!!

εγω νομιζω πηγα μαρτιο και τα εκλισα και αυριο θα παω να παρω τα βαπτιστικα και η βαπτιση ειναι σε 20 μερες

εννοειτε οτι την ξεχ#&^#$ζεις και με την τιμη τι κανατε?οτι κανονισατε?

Διαφημίσεις

κοιτα τι μπορει να παθεις τελευταια στιγμη!!!!!!

εγω νομιζω πηγα μαρτιο και τα εκλισα και αυριο θα παω να παρω τα βαπτιστικα και η βαπτιση ειναι σε 20 μερες

εννοειτε οτι την ξεχ#&^#$ζεις και με την τιμη τι κανατε?οτι κανονισατε?

ακριβως αυτο ξεχασα να το πω και εμεις τα ειχαμε τα βαφτιστικα περιπου 10μερες πριν τη βαφτιση,τις μπομπο ειχαμε περασει απο το μαγαζι και τις ειχαμε δει και πριν τις φτιαξουν.δηλ οχι τελευταια στιγμη.

Πωπω ντροπή της πραγματικά.Απαράδεκτη!

Εφόσον σας τα έφερε όλα λάθος,καλύτερα να τα βρεις απο αλλού παρα να της αφήσεις και χρήματα!Αλήθεια,εχετε δώσει προκαταβολή?Να τα πάρετε πίσω!

Ρούχα και μαρτυρικά θα βρειτε πιστεύω εύκολα.

Κουτί (αφού δυστυχώς δεν μπορείς να βρεις την κρεμάστρα που ήθελες) μπορείτε να πάρετε απο οποιοδήποτε κατάστημα ειδών συσκ. και να το στολίσετε μόνες σας με κορδέλες και πρίγκιπες.

Μπομπονιέρες μπορείτε πάλι να φτιάξετε παίρνοντας απλά τούλια κ κορδέλες (ισως και απο το τζαμπο) και διακοσμητικά για να ταιριάζουν με το θέμα.

Δυστυχώς δεν θα είναι όπς τα φανταστήκατε αλλά τουλάχιστον δεν θα αφήσετε ευρώ σε αυτήν!

Θέλει λιγάκι τρέξιμο και δουλίτσα αλλά θα τα καταφέρετε!:)

(αλήθεια,στο εν λόγω κατάστημα ειναι μέσα κι ενας μεγάλος σε ηλικία κύριος?γιατί νομίζω κατάλαβα ποιο λες...)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

δυστηχώς όπου πάμε δεν μπορούν να μας έχουν έτοιμες τις μπομπο είναι πολλές.και απο jumbo να τις πάρουμε 8έλουμε πολλά χέρια για να ετοιμαστούν.το 8έμα κορίτσια είναι οτι μας χάλασε την βάφτιση!ναι είναι ενας μεγάλος κύριος.σε αυτόν δώσαμε την παραγγελία.το 8έμα είναι πως αν ψάξουμε 8α ψάξουμε τρίτη,τετάρτη κλειστά.πέμπτη παρασκευή μετά.σε 3 μέρες τι να κάνουμε είναι δύσκολο άπλα 8α πολεμήσουμε για μια καλύτερη τιμή.

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

φαιη στειλε μου πμ απο που εκανες την παραγγελια. εσπευσμενα γινετε η βαφτιση των διδυμων μας κ εχω την εντυπωση οτι πηγα στο ιδιο μαγαζι κ εκλεισα. σου στελνω πμ απο απο που εκλεισα εγω. πες μου οτι δεν ειναι το ιδιο σε παρακαλω! να εχω το νου μου η' να ακυρωσω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

πω πω κριμα....δεν μπορειτε να τα κανετε μονες σας??? για ποσο μπομπο μιλαμε κ τι κομματια???

μα καλα κ αυτη πως το εχει το μαγαζι αν δεν μπορει να τα εχει ολα οργανομενα.....

Διαφημίσεις

δυστηχώς όπου πάμε δεν μπορούν να μας έχουν έτοιμες τις μπομπο είναι πολλές.και απο jumbo να τις πάρουμε 8έλουμε πολλά χέρια για να ετοιμαστούν.το 8έμα κορίτσια είναι οτι μας χάλασε την βάφτιση!ναι είναι ενας μεγάλος κύριος.σε αυτόν δώσαμε την παραγγελία.το 8έμα είναι πως αν ψάξουμε 8α ψάξουμε τρίτη,τετάρτη κλειστά.πέμπτη παρασκευή μετά.σε 3 μέρες τι να κάνουμε είναι δύσκολο άπλα 8α πολεμήσουμε για μια καλύτερη τιμή.

τωρα εγω θα ειμαι κακια να πω να τα παρετε οτι σας εφερε και να μην αφησετε φραγκο......

:evil:

μετα θα το ξανακανει????

συγχιστηκα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

οχι γμτ το κερας το τραγιο της ψειρας!

οχι! οχι! οχι!

δηλ. παιζει να παρω φουσταλενα για τον μπεμπη?!

κατσε να παω καμια βολτα παλι αυριο κιολας απο εκει κ να της πω για πιο γρηγορη παραδοση! θα αναφερω κ καλα οτι συμβαινουν κ λαθη κ θελω να τα αποφυγω. κ εχω δωσει 200 βρακοπουλα προκαταβολη!

ας ελπισω οτι δεν θα γινει κανενα λαθος σε εμας. θα την εχω αρκετα απο κοντα. κ καλα πως παει η παραγγελια μας!

ποποποποπο! φωτιες που μου αναψες μεσημεριατικο! κ ηθελα να αλλαξω κ το νουμερο της λιλιπουτ μπεμπας! αμ δε! 2αρι το βλεπω να φοραει, 7 μηνων τσιτσιφιογκα! σωστος τσολιας κ αυτη!

βεβαια εγω εκανα την παραγγελια σε μια κυρια ευγενικη, κ ευελπιστω να μην γινει κανενα μπερδεγει!

Διαφημίσεις

κοριτσια συγνωμη αν ειναι διαφημιση αλλα παρε ενα τηλεφωνο στο elxis doro ο ανθρωπος ειναι πολυ εξυπηρετικος και εχει μεσα και ετοιμοπαραδωτα πραγματα και υλικα να φτιαξετε εσεις.μπορειτε να σας φτιαξει αν προλαβαινει καποια κομματια και τα υπολοιπα να τα κανετε μονες σας.δε χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλεφωνο.εμεις ψαχναμε τελευταια στιγμη μπουκαλακια για ποτο και εψαχνε ολο το μαγαζι για να βρει τη ποσοτητα που θελαμε και μας ειπε οτι αν δε τα εβρισκε ολα θα πηγαινε στην αποθηκη τους και το πρωι θα τα εστελνε.τελικα τα βρηκε ολα εκει.

οσο αναφορα την κυρια αν δε βρειτε τιποτα αλλο τοτε δε θα της δωσεις φραγκο!θα παρεις τα πραγματα και θα της πεις οτι αν θελει να πληρωθει ουτε να το σκεφτεται γιατι θα της κανεις καταγγελια!!!μας βρισκουν στην αναγκη και μας πατανε!!!

qcKmp2.png

Αν ειναι το καταστημα που καταλαβα,οταν έψαχνα κι εγω είχα παει και εχω να πω...ειναι τρελοι???Οι τιμες ηταν τριπλασιες απο οπουδηποτε αλλου κοιταξα στα ιδια πραγματα!Και ο κυριος μεσα μονιμως δεν ηξερε τιποτα,με το ακουστικο στο χερι να ρωταει την κορη του τιμες, χρωματα κτλ και με υφος βαριεστημενο σαν να μας εκανε χαρη!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Αν ειναι το καταστημα που καταλαβα,οταν έψαχνα κι εγω είχα παει και εχω να πω...ειναι τρελοι???Οι τιμες ηταν τριπλασιες απο οπουδηποτε αλλου κοιταξα στα ιδια πραγματα!Και ο κυριος μεσα μονιμως δεν ηξερε τιποτα,με το ακουστικο στο χερι να ρωταει την κορη του τιμες, χρωματα κτλ και με υφος βαριεστημενο σαν να μας εκανε χαρη!

μαλλον για αλλον λες...ειναι λιγο παλαβοι στο ελχισ βεβαια ολοι οικογενεια αλλα ξερω οτι εχει σχετικα καλες τιμουλες εχω παρει λιγα πραγματα εκει... κ μερικα τα ειχε φθηνοτερα κ απο το προμηθευτη.(μιλαω για τα υλικα)

μαλλον για αλλον λες...ειναι λιγο παλαβοι στο ελχισ βεβαια ολοι οικογενεια αλλα ξερω οτι εχει σχετικα καλες τιμουλες εχω παρει λιγα πραγματα εκει... κ μερικα τα ειχε φθηνοτερα κ απο το προμηθευτη.(μιλαω για τα υλικα)

νομιζω το ρεβυθακι αναφερεται στο αρχικο ποστ....αληθεια ρεβυθακι τι εγινε με τη βαφτιση σας???ολα τελεια να υποθεσω??να σας ζησει κοριτσι μου!!!

καλε,δεν λεω για τον ελξις,δεν γνωριζω καθολου.Για τον αλλο λεω,στο Ηρακλειο!

spyni μου κουτσα στραβα παει κι αυτο!Ο πατερ μας τα χαλασε λιγο αλλα οκ μια ωρα ηταν περασε!Εσυ πως πας?(σορυ για το οφφ)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

revyθι καλω. οβερ οβερ οβερ! που πηγες κ εσυ ρε κοπελια? στο ιδιο στην ηρακλειου ψηλα προς λυκοβρυση? στο στομα τουλυκου?! θα με τρελανετε ολες μεσημεριατικα? η' απαντας στην μαρια γιαννης? για πες μου, γιατι το γλεπω να εχει λακο η φαβα με τα βαφτιστικα κ στο τελος θα τα βαφτισω με τιραντοσοβρακοκιλωτες!

revyθι καλω. οβερ οβερ οβερ! που πηγες κ εσυ ρε κοπελια? στο ιδιο στην ηρακλειου ψηλα προς λυκοβρυση? στο στομα τουλυκου?! θα με τρελανετε ολες μεσημεριατικα? η' απαντας στην μαρια γιαννης? για πες μου, γιατι το γλεπω να εχει λακο η φαβα με τα βαφτιστικα κ στο τελος θα τα βαφτισω με τιραντοσοβρακοκιλωτες!

τζινι μου,εγω δεν εκλεισα απο εκει,απλα πηγα και ρωτησα.Δεν μου καναν και πηρα απο αλλου.Παραπανω δεν ξερω μη σε τρομαζω κιολας...αυτο με τη φιλη μας εδω μπορει να ειναι μεμονωμενο περιστατικο.Εσυ καλου κακου κανε μια βολτιτσα απο εκει και ξανατσεκαρετε μαζι την παραγγελια σου:)

Ευχομαι ολα καλα!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

καλε,δεν λεω για τον ελξις,δεν γνωριζω καθολου.Για τον αλλο λεω,στο Ηρακλειο!

spyni μου κουτσα στραβα παει κι αυτο!Ο πατερ μας τα χαλασε λιγο αλλα οκ μια ωρα ηταν περασε!Εσυ πως πας?(σορυ για το οφφ)

ωρεεεεε συνεεεεεφιασεεεεεε!

σαν την βλαχοπουλου κ εγω! φτου!

εμάς ήταν ένας ηλικιωμένος και ίσως αυτός να μας έκανε την λαλακία!οι μπόμπο είναι κάπου στις 220 δεν νομίζς σε 4 μέρες να προλαβαίνουμε να φτίαξουμε καλά8ι και τόσες μπομπο!ξαναλέω όμως οτι 8α προσπα8ήσουμε για εξευτελιστική τιμή.αφου είναι ότι γουσταρε η κυρία,ότι ή8ελε προφανώς να ξεφορτω8εί.

tzini μου όσο πιο κοντά μπορείς!!!είχαμε κάνει παραγγελία στισ μπομπο τις μεγάλης μου και είχαμε κα8ησυχαστεί αλλά τελικά την πατήσαμε για τα καλά.

κορίτσια ευχαριστώ πολύ γιατί νομίζαμε με τισ φίλες μου οτι ήμασταν υπερβολικές που 8έλαμε να της τα φέρουμε στο κεφάλι.

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...