Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το χάνω το σπορακι μου?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειχα προβλημα με τον κυκλο μου δεν ηταν ποτε σταθερος.τελευταια περιοδος 19 μαιου του 2009.ιουνιο δεν μου μου ηρθε περιοδος εκανα και τεστ βγηκε αρνητικο.στις 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ειχα κατι καφε.το λεω σε μια φιλη μου και μου λεει παρε τεστ εισαι εγκυος.ασε με ρε της λεω ειμαι εγκυος.για να μην στα πολυλεω κανω τεστ βγαινει θετικο.ηταν κυριακη και την επομενη μερα παω στο γιατρο και μου λεει οτι με βαση την τελευταια περιοδο επρεπε να ημουν 2.5 μηνων περιπου.εμεις ειδαμε μονο σακο.παω μετα απο 2 μερες ειδαμε εμβρυικα στοιχεια και τελικα ενω επρεπε να εχω πητ 27 φεβρουαριου ειχα πητ 25 μαρτιου!!!!εμεινα εγκυος ενω ειχα ηδη καθυστερηση.ο γιος μου αυριο γινεται 26 μηνων οποτε οπως καταλαβαινεις ολα πηγαν σουπερ.το θεμα ειναι να μεγαλωνει το εμβρυο!!!βρες ενα γιατρο που να εμπιστευεσαι και μην σκεφτεσαι αρνητικα

Να πω και εγω το θέμα μου με τον γιατρό; Λοιπόν...δεν έβλεπε κύστη στον υπέρηχο...που άλλος την είδε...και ήταν και ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων. Ακόμα και οταν του ειπα οτι άλλος την είχε δει..ο δικός μου δεν την έβλεπε (ο υπερηχός του έμπαζε νερά) και ο γιατρός αυτός...ο συγκεκριμένος είναι πολυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο όνομα στην Αθήνα...και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα; Απο τα 27 μου με παρακολουθούσε η ..."κορυφή". 10 χρόνια αργότερα βρήκαμε την κύστη και καραμπινάτη ενδομητρίωση..επειδή απευθύνθηκα (κρυφά) σε άλλον γιατί δεν μπορούσα να συλλάβω. Αν ειχα μεινει στην....κορυφή (και να πω εδώ οτι ειναι και συγγενής...δηλαδή με πρόσεχε κι ολας) ακόμα θα πάλευα και δεν θα ήξερα και τι παλεύω. Έχασα τουλάχιστον 3 χρόνια υπογονιμότητας ανεξήγητης..τι καλά! Και τώρα με έχει φάει το άγχος.

:confused:

74kwp3.png

ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο δευτερο παιδι μου, πηγα σε ενα γιατρο ταχα πολυ καλο και η χοριακη ειχε ξεπερασει τις 3000 οποτε περιμεναμε να δουμε σακο.

Με ειχε δυο ωρες στο κρεβατι με τον υπερηχο κι'εγω πηγα να τρελαθω.

Λεω, "δεν το βλεπετε; Ειναι εξωμητριο;"

Και μου απανταει ναι. Τρελαθηκα. Χαθηκε η γη κατω απ'τα ποδια μου.

Κλεισαμε ραντεβου την αλλη μερα για αποξεση.

Στο σπιτι να εχω πεσει στα πατωματα και να λιωνω στο κλαμα και ξαφνικα μου ηρθε στο μυαλο μια αλλη γιατρος που ηξερα απ'ολους οτι ηταν κορυφαια αλλα ηταν πολυ μακρια και γιάυτο δεν την προτιμησα απο την αρχη.

Την πηρα τηλεδωνο μεσα σε λυγμους και με ειδε το ιδιο απογευμα.

Δεν προλαβε να κανει τον υπερηχο και μου το εδειξε αμεσως το μωρακι μου. :shock:

Ναι! Καλα διαβασες. Την επομενη θα πηγαινα για επεμβαση να βρουμε που ακριβως ήταν το εξωμητριο!!!

ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πότε εμφανίζετε ο παλμός διαφέρει από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη. Όλα αυτά από προσωπική μου εμπειρία. Η χοριακή τουλάχιστον στους 3 πρώτους μήνες είναι πολύ αξιόπιστη στο πως προχωράει η εγκυμοσύνη.

Εγώ πηγαίνω σε γιατρό του δημοσίου και με έστελνε για υπερήχους σε εξωτερικούς γιατρούς γιατί το μηχάνημα στο νοσοκομείο είναι πανάρχαιο.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν βλέπαμε τπτ μόνο σάκο ως στην 7η εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά ποτέ δεν μου τα μάσαγε κυρίως όσο η χοριακή πήγαινε καλά. Μετά την 8η εβδομάδα η χοριακή έπεφτε και έτσι επιβεβαιώθηκε ο κενός σάκος. Στην επόμενη εγκυμοσύνη μου είδαμε καρδιά στις 7 1/5 εβδομάδες. Στις 7 δεν είδαμε τπτ μόνο το έμβρυο. (αυτή η εγκυμοσύνη δεν πήγε καλά για άλλους λόγους-μη σας ζαλίζω!).

Στην τελευταία μου εγκυμοσύνη (που γεννήθηκε και η μικρούλα μου) είδαμε καρδιά στις 5 1/5 εβδομάδες, σχεδόν μόλις το έμαθα. Ο γιατρός μου μου είχε πει να κάνω υπέρηχο στην 7η εβδομάδα αλλά εγώ δεν άντεξα!!!

Συνήθως σε μικρή εβδομάδα αυξάνονται οι πιθανότητες να δεις καρδιά με κολπικό υπέρηχο.

Τεσπα στην δική σου περίπτωση αυτό που θα με έβαζε σε σκέψεις είναι οι αντιδράσεις του γιατρού. Ταπεινή μου γνώμη οι γιατροί που είναι ήξεις αφήξεις ή άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα δεν θα πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη ούτε για την γάτα μας.

Διαφημίσεις

annagrig1980 και τι έκανες με τον πρώτο γιατρό; Ελπίζω να πήγες να του χώσεις μία μπουνιά ξεγυρισμένη.....

πωπω όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν τέτοιοι γιατροί που έχουν πάρει στο λαιμό τους, ποιος ξέρεις, πόσες μητέρες και πόσα μωράκια...γκρρρρρ:evil::evil::evil:

καλησπερα κοριτσια.

θελω να σας πω την ιστορια μου γιατι κοντευω να σαλταρω και θελω τη γνωμη σας.

εγραψα και σε αλλο θεμα το ποστ απλα θελω πολυ τις γνωμες σας και αποφασισα να ανοιξω νεο θεμα.

ξερω οτι περνατε ή εχετε περασει απο στιγμες σαν αυτες που ζω.

προσπαθουσα 1 χρονο για μωρο και τπτ.βεβαια ολο το διαστημα αυτο ειχα πολλα προβληματα πολυ αγχος και το μωρο δεν ερχοταν.ειχα παντα κυκλο 35-40 ημερες.με εξαιρεση δυο φορες περισι που πηγε 2 μηνες και τον προηγουμενο κυκλο που παλι πηγε δυο μηνες.τελευταια περιοδος 14 φεβρουαριου παω στο γιατρο για παρακολουθηση ωορηξιας μου λεει με λιγα λογια οτι δν εκανα ωορηξια περιμενε να σου ερθει περιοδος.ανετη εγω λεω δν πιανω σε αυτο το κυκλο και τσουπ πριν ενα μηνα κανω τεστ θετικο.παω στο γιατρο κανω υπερηχο δεν βλεπουμε κατι μονο παχυ ενδομητριο.μου λεει πιθανη εγκυμοσυνη εκανα δυο χοριακες τριπλασιαστηκε η δευτερη.δν μπορουμε ομως με το χαζοκυκλο μου να πουμε σε πια εβδομαδα ειμαι.σε μια εβδομαδα βλεπουμε μονο σακο.ο γιατρος μου τα μασαει λεει κανε χοριακη εκανα μια χαρα.την επομενη εβδομαδα βλεπουμε το σακο πιο μεγαλο με το λεκιθικο ασσκο λεει ο γιατρος θα θελα να δω και εμβρυο μου λεει υπαρχει και το συνδρομο κενου σακου αλλα δεν νομιζω να πεσεις στη περιπτωση, αγχος εγω,παω την επομενη εβδομαδα μου λεει βλεπω εμβρυο που παλλεται και το μετραει και λεει εισαι 7εβδομαδες και 1 μερα, παω σημερα μια βδομαδα μετα λεει με το που αρχιζει α παμε πολυ καλα μεγαλωσε θα δουμε και καρδουλα.που γιατρε λεμε εδω λεει εστιαζει το ειδα δεν μου φανηκε νομιζω οτι κουνιοτανε.μετα απο λιγο και ενω με ανακατεβε με τον υπερηχο και με εβαλε να ανασηκωσω τη λεκανη μουλεει οχι δεν βρισκω καρδια και δεν βλεπω καπια εξελιξη απο την προηγουμενη φορα.του λεω μα ειπατε πριν ...... μου λεει ναι αλλα τωρα δεν μποω νατο πιασω.παγωνουμε.μας λεει τα πραγματα δεν μπορω να πω οτι πανε καλα.θες μου λεει να κανεις εναν τρισδιαστατο υπερηχο ν το δουμε μηπως φταιει το μηχανημα.να κανω λεω.καθως φευγαμε πηγαμε και σε εναν αλλο γιατρο.με βλεπει και λεει βλεπω κυημα 6,5 εβομαδων.για αυτη την εβδομαδα ειναι ολα φυσιολογικα και χωρις να ειμαι 100% σιγουρος νομιζω οτι εχει παλμο.βεβαια μου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν ξερει τι υπηρχε πριν μια βδομαδα για να μου πει αν τα πραγματα πανε καλα η οχι.Το θεμα ειναι οτι και γω το βλεπα πεντακαθαρα και δν το ψαχνα οπως στον αλλο υπερηχο.επισης μου λεει οτι δεν βλεπει καπια αλιωση στα εμβριακα στοιχεια που να δηλωνουν κατι κακο.και γω πρεπει να περιμενω μια βδομαδα μεσα στην αγωνια.τι ειναι ολα αυτα;φταιει ο υπερηχος του γιατρου μου ή κατι δεν παει καλά;επισης πριν μια βδομαδα ημουνα 7 ε και 1 μ και σημερα στον αλλο γιατρο 6μιση.μηπως αρχισε να μικραινει.εσεις τι λετε;συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα κουραστηκα.

user_offline.gif

Ημουν στη 10η εβδομάδα δεν ειχαμε ακούσει καρδια οι χωριακες ειχαν αστεια αυξηση το συνδρομο κενου σακου 99% πιθανο. Σε τρεις μερες είχα κανονισει απόξεση και πηγα για μια τελευταια χωριακη έτσι για να ειμαι 100% σίγουρη ότι αυτο είναι το σωστο. Δεν ήταν !! Η χωριακή για 1η φορά εδειχνε δραματικη αυξηση. Οπως ήμουν πηγα στο γιατρό και ναι επιτελους ακούσαμε καρδουλα παρόλο που ελάχιστα διακρινόταν κατι για όλο αυτο το διαστημα μεγάλωνε προσκολλημενο στο σάκο. Σου ευχομαι όλα να παν καλα!

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Εγω παλι ειμαι υπερ των υπερηχων... Ειδικα στην περιπτωση μεγαλου κυκλου... Νομιζω οτι πρεπει να διαλεξεις εναν γιατρο και να πηγαινεις καθε βδομαδα για να βλεπεις ποσο μεγαλωσε.. Οι χοριακες απο μονες τους δεν εγκυουνται μια επιτυχη εκβαση... Για την ιστορια επειδη εγω εκανα σπερματεγυσεις στην πρωτη εγκυμοσυνη πηγα 5 εβδομαδων και ειδε η γιατρος τον σακο (εγω δεν καταλαβα τιποτα) και μετα 7 που ειδαμε την καρδουλα. Στην δευτερη πηγα στην 7η εβδομαδα και μετα στην 8η. Ενω ειδαμε την καρδουλα δεν φαινοταν να εχει μεγαλωσει. Φωναξε λοιπον και αλλο γιατρο οπως στριφογυρισε το μηχανημα και ειδαμε οτι ολα ηταν μια χαρα. απλα ηταν λιγο περιεργη η γωνια. Εγω χοριακες εκανα 2 σε καθε εγκυμοσυνη αλλα ξεραμε ποτε εγινε η συλληψη...

annagrig1980 και τι έκανες με τον πρώτο γιατρό; Ελπίζω να πήγες να του χώσεις μία μπουνιά ξεγυρισμένη.....

πωπω όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν τέτοιοι γιατροί που έχουν πάρει στο λαιμό τους, ποιος ξέρεις, πόσες μητέρες και πόσα μωράκια...γκρρρρρ:evil::evil::evil:

Κιόμως δεν εκανα τιποτα.

Δεν ηθελα με τιποτα να συγχιστω και να διαταραξω την εκυμοσυνη μου.

Ξερω οτι αν ξαναπηγαινα, οπως ειμαι και οξυθυμη, ειλικρινα δεν ξερω μεχρι που θα εφτανα! :evil:

Αυτο που λες μου περναει διαρκως απ'το μυαλο.

Αποκλειεται να ειμαι η μονη! :cry:

Εγώ έκανα τεστ στο σπίτι στις 43 ημέρες (έχω μεγάλο κύκλο), βγήκε θετικό και πήγα την ίδια μέρα στο γιατρό μου, είδε σάκο και το υπολόγισε για 5,1 εβδομάδες, και 2 εβδομάδες αργότερα ακούσαμε την καρδιά. Δεν έκανα ποτέ χοριακή, ίσως δε χρειάστηκε στην περίπτωσή μου.

Kagly81 έχεις π.μ.!

5k3tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για το κοπο να μου γραψετε και μεσα απο τις δικες σας εμπειριες να παιρνω γνωμες.

σκεφτηκα να κανω χοριακη εχω κανει ηδη 4 μεχρι τωρα, απλα λεω οτι πλεον δειχνει ο υπερηχος τι να πει η χοριακη τωρα;

δεν εχω δωσει καμια ελπιδα στον ευατο μου αλλα δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου πωε γινεται με το που ξεκιναει ο υπερηχος να μου λεει παμε μια χαρα εχει μεγαλωσει και εστιαζει να το δουμε και του λεω γιατρε κουνιεται μου λεει ναι κουνιεται θα δουμε καρδια και μετα να μας λεει οχι οχι δεν παμε καλα δεν βλεπω να εχει μεγαλωσει.και μετα εγω δεν το ξαναειδα και προφανως ουτε ο ιδιος το ξαναδα γιατι εψαχνα και εγω δεν εβλεπα να βρισκει κατι.

ο δευτερος γιατρος το ειδαμε αμεσως και ειχα την ιδια εικονα καθολη τη διαρκεια της εξετασης.δεν το χασα ουτε στιγμη.δεν ειναι σιγουρα κενος ο σακος υπαρχει περιεχομενο.απλα με προβληματιζει γιατι να μην μεγαλωσε μεσα σε μια εβδομαδα αν δεχτω οτι ισχυει αυτο που ειπε ο πρωτος γιατρος.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Kagly λες ότι έχεις κανει 4 χοριακές. Κανε ακόμα 1. Δεν έγινε τίποτα. Οι τιμές τους αυξάνονταν ή όχι; Από την άλλη γιατί κολλάς σε αυτό που σου λέει ο πρώτος γιατρός; Προφανώς ή το μηχάνημα του δεν είναι καλό ή ο ίδιος δεν είναι και τόσο καλός στους υπέρηχους. Το συμπερασμα το βγάζζω απο τα λεγόμενά σου, αφου η ιδια λες ότι στον δεύτερο γιατρό έβλεπες ξεκάθαρη εικόνα. Ό,τι και να συμβαίνει το αποτελεσμα είναι ένα. Ενδεχομένως έχει κάνει λάθος στη μέτρηση και γι' αυτό να φαίνεται ότι δεν μεγαλώνει. Εγώ αυτό θα σκεφτόμουν. Τον εμπιστεύεσαι τόσο πολύ αυτό τον γιατρό; Είσαι τόσο σίγουρη για τα λεγόμενα του;

Σου προτείνω να πας σε ένα πραγματικά καλό γιατρό άμεσα για να μη βασανίζεσαι. Θα είναι καλύτερα και για σένα και για την εγκυμοσύνη σου!

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

να σας πω και την συνεχεια...

πηγα σημερα ξανα εκανα υπερηχο, στο δευτερο γιατρο.

το εμβρυο δεν φαινεται να μεγαλωσε, αλλα αυτο που θα γινει ο πλακουντας εχει μεγαλωσει και ο σακος φυσιολογικος.

και ακουσα κατι σαν να ακουγα αλογα να καλπαζουν τακ τακ τακ. ο γιατρος λεει μπορει να ειναι η καρδια του αλλα μπορει να ειναι και η μητρια τι ειναι αυτο παλι.υπαρχει περιπτωση λογω της θεσης του να μην φαινεται οτι μεγαλωνει;παιζει τετοιο ενδεχομενο;επισης τον ρωτησα αν ειχε παλλινδρομησει τι θα βλεπαμε και μου λεει δεν θα αναπτυσοταν αυτο το δαχτυλιδι.τι γινεται επιτελους;θα κανω δυο χοριακες να δω πως αυξανονται και τη δευτερα θα παρθει η αποφαση αν τελειωσε αδοξα αυτο που ηθελα περισσοτερο στη ζωη μου.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Διαφημίσεις

ακου, ημουν σε παρομοια φαση με σενα οταν ημουν εγκυος στη κορη μου.. κι επειδη ειχα τρομερα αγχος, πηγα τελικα σε μαιευτηριο και εκανα υπερηχο.. εκει τα μηχανηματα ειναι πιο ισχυρα απο εκεινα των ιατρειων, και μπορεσαμε να τσεκαρουμε το εμβρυο και να ακουσουμε και καρδια απο την 5η κι ολας εβδομαδα...

εγω ειχα παει στο λητω.. κανε ενα κοπο, και πηγαινε σε μαιευτηριο

Δίκιο έχει το φυστικάκι. Αν δε θες να μπλέξεις με τρίτο ιδιώτη γιατρό ή να μείνεις με την αγωνία ως τη Δευτέρα, είναι μια πολύ καλή λύση.

Και τα μηχανήματα είναι πιο καλά και οι χειριστές πιο έμπειροι.

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, επειδή ο δικός μου ο γιατρός είναι λίγο "αυτό, αυτό και εκείνο-τέλος", αυτά τα ήξεις αφήξεις μου φαίνονται περίεργα. Από την άλλη, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και επειδή δεν είμαι γιατρός, να μη λέω μεγάλα λόγια.

Καλά αποτελέσματα όπως και να έχει κοριτσάκι!!!

Και να είσαι αισιόδοξη, ε??? Όλα καλά θα πάνε!

5k3tp2.png

Αχ κορίτσια, κι εγώ στιγμές αγωνίας ζω...

Διανύω την 9η εβδομάδα μετά από σπερματέγχυση αλλά... κενός σάκος.

Έτσι φαινόταν στις 8 εβδομάδες ακριβώς, παρόλο που στις 6,5 είχαμε δει σάκο με εμβρυικά στοιχεία και λεκιθικό ασκό και είχαμε θεωρήσει ότι όλα βαίνουν καλώς.

Η χοριακή μου ανεβαίνει ικανοποιητικά μεν, αλλά όχι τρελά.

Ο γιατρός δεν βιάζεται, είπε να ξαναπάω την προσεχή Τετάρτη (θα είμαι 9 εβδομάδων και 2 ημερών) κι αν και τότε δεν έχουμε εξέλιξη ... απόξεση... (κλαψ)

Εντάξει, ψύχραιμα το έχω πάρει, όμως θα ήθελα να ξέρω ότι έχω κάνει ότι είναι και δεν είναι δυνατό για το σποράκι μου...

Μόλις έκλεισα ραντεβού και με το γιατρό της αδερφής μου, εμπιστοσύνης άνθρωπος, μήπως και δούμε κάτι.

Αχ κορίτσια, αν κάποια γνωρίζει κύηση που ξεκίνησε αντίστοιχα και τελικά εξελίχθηκε ομαλά, δεν ξέρετε πόσο κουράγιο θα έπαιρνα.

s-age.png

pAfOp2.png

Γεια σας.Θα σας πω και εγω την ιστορια μου για να ξερετε απο τι πρεπει να προφυλασεστε.Το 2009 καναμε με τον αντρα μου προσπαθεια για μωρακι και επι μια βδομαδα ερχομασταν σε επαφη.Ο κυκλος μου εκεινο τον καιρο ηταν 40-42 μερες.Στην επομενη περιοδο καταλαβα πως ειχα καθυστερηση και μην τολμωντας να το πιστεψω σαν απειρη που ημουν εκανα τεστ και βγηκε θετικο.Πετουσα απο την χαρα μου εκανα ονειρα. Οταν πηγαμε μετα απο καιρο στον γυναικολογο με αγωνια περιμενα να ακουσω τα ευχαριστα.Κανουμε τον υπερηχο και ο γιατρος μου λεει πραγματι εισαι εγκυος, 7 βδομαδων και μετα μου λεει, αλλα.... Μολις ακουσα το αλλα εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.Ειπε οτι εχω αποκολληση πλακουντα.Εγω δεν ειχα ιδεα τι μπορει να σημαινει αυτο κ ποσο επικινδυνο ειναι.Θελαμε να παρουμε και δευτερη γνωμη κ πηγαμε αλλου.Ο αλλος γιατροσ μου ειπε το ιδιο και εκτος απο την αποκολληση μου ειπε πως εχω και κυστη στην μητρα και πολυκυστικες ωοθηκες,και μαλιστα μου ειπε πως εμεινες εσυ εγκυος;Τα χασα.Πηγαμε και για τριτη γνωμη σε μια γυναικολογο και μου λεει οτι ειπε πως ημουν στην 8 βδομαδα και οτι η κυηση ηταν παλινδρομη και πως δεν χτυπαει η καρδια του εμβρυου.Επρεπε να κανω αμεσως αποξεση.Μετα επρεπε να περιμενω 4-5μηνες για να ξαναπροσπαθησω.Μετα απο ενα χρονο το καλοκαιρι του '10 συνειδητοποιω πως ειμαι και παλι εγκυος χωρις να το επιδιωξουμε.Χαρουμενη κ εγω λεω ενταξει ολα θα ειναι καλα αυτη την φορα.Απο την αγωνια μου κ την λαχταρα μου να πανε ολα καλα παω οταν ημουν στην 3η βδομαδα στην γιατρο μου αυτη που μου εκανε κ αποξεση για να με κοιταξει και οντος μου λεει οτι εχεις αρχομενη κυηση αλλα ειναι νωρις ακομα μου λεει ελα μετα απο μια βδομαδα παλι.Πηγα κ μου λεει η καρδουλα ακομα δεν χτυπαει ελα μετα απο τρεις μερες που κανονικα πρεπει να χτυπησει.Πηγα κ μετα και με λυπη μου ανακοινωσε πως η κυηση μου ειναι κ παλι παλινδρομη.Τρελαθηκα τα χασα.Αμεσως καναμε την αποξεση.Μετα απο εξετασεις που καναμε ανακαλυψαμε οτι ειχα ουρεοπλασμα,μικροβιο που δεν αφηνει το εμβρυο να αναπτυχθει.Κ αναρωτιεμαι εγω;Την πρωτη φορα που ειχα την ατυχια δεν μπορουσε να με στειλει για εξετασεις για να μην περασω τα ιδια.Ειναι τοσο ψυχοφθορο ολο αυτο!Αλλα τα λεφτα τα επερνε κανονικα.Απο τοτε εχω κανει 5 φορες εξετασεις για μικροβιο και ηταν ολα αρνιτικα.Οποτε τωρα ξαναπροσπαθησαμε και περιμενω αυτες τισ μερες.Πρωτη μερα τη τελευταιας μου περιοδο ηταν 4 μαϊου.Εχει πριστει το στηθος μου εχω αυξημενη θερμοκρασια σωματος και τραβηγματα κατω χαμηλα.Αυτη την φορα δεν βιαζομαι ενω εχω αγωνια κ ειμαι πιο ωριμη.Μακαρι αυτη την φορα να ειμαι.

Πήγα στο 2ο γιατρό... ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Έχει αρχίσει να "καταρρέει" το ενδομήτριο κι ο σάκος να εκφυλίζεται. Μου είπε ότι η κατάσταση συντηρείται και δεν αιμορραγώ εξαιτίας των πολλών ορμονών που παίρνω (λόγω σπερματέγχυσης).

Αν ήμουν δικό του περιστατικό λέει, θα μου έκλεινε αύριο κιόλας ραντεβού για απόξεση.

Η αλήθεια είναι πως κοιλίτσα-στήθος μου αρχίζουν και ξεφουσκώνουν: Σήμερα "μπήκα" στο παλιό μου τζην και σε κανονικό σουτιέν... τον τελευταίο μήνα φόραγα μόνο ρούχα εγκυμοσύνης.

Θα τηλ. αύριο στον γιατρό μου για τα περαιτέρω...

Ολγάκι καλωσόρισες, εύχομαι όλα καλά να σου πάνε.

Με προβλημάτισες με το ουρεόπλασμα, θα τσεκάρω να δω αν το έχω ελέγξει, κι αν όχι θα του τα ψάλλω ένα χεράκι του γιατρού μου (θα πέσω απ΄τα σύννεφα αν δεν τόχει κάνει πάντως, είναι αρκετά σχολαστικός)

s-age.png

pAfOp2.png

Καλός σε βρήκα! Πρέπει να σου πάρει δείγμα απο κολπικα υγρά κ να τα πας για καλλιέργεια . Έτσι γίνεται. Τώρα εγινα εξπερ σε αυτα! Αλλα σε εκείνη την Γυναικολογο δεν ξαναπαω.να μην μου πει να κάνω προληπτικά εξετάσεις; Αν δεν ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει;πόσο πρέπει να προσέχει κανείς! Κ το τοξοπλασμα είναι επικίνδυνο κ βρίσκεται σε γάτες κ σε λαχανικά που μεγαλώνουν κ ακουμπούν στο χώμα όπως τα μαρουλια.πολυ προσοχή κ σε αυτα!

και γω παω για αποξεση.τελειωσαν ολα η χοριακη πεφτει.

ολγακι σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και ολα να πανε καλα.ναι το εχω υποψιν μου να κανω καλλιεργια κολπικου υγρου μολις ηρεμησω.για την ωρα ειμαι σε φυσιολογικα πλαισια, αλλα ξερω οτι θα ξεσπασω.μακαρι να περασει γρηγορα.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

ky1Ap2.png?YVrPElRM

και εγώ έχω αντίστοιχες εμπειρίες με παλινδρομήσεις και αποξέσεις στις 8 εβδομάδες και καταλαβαίνω απόλυτα! Υπομονή και όλα θα γίνουν ' μπαίνω σε κύκλο εξωσωματικής ξανά και ελπίζω για καλά νέα σύντομα. εύχομαι και σε εσένα σύντομα να προχωρήσεις με νέα επιτυχημένη εγκυμοσύνη και ένα υγιές μωράκι!

Αρνητικό κ το δεύτερο τεστ! Είμαι στην 34η μέρα απο την προηγούμενη περίοδο. Μήπως είναι νωρίς ακόμα κορίτσια; Δεν θέλω να απογοήτευτω απο τώρα. Ναι μεν είναι 32-34 μέρες ο κύκλος αλλα δεν έπρεπε αν ήμουν έγκυος να βγει θετικο; Έχω μπερδευτεί δεν θέλω να πάω ακόμα στην Γυναικολογο!ουφ έσκασα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...