Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν μ' αρέσει!! (μηνύματα ξεσπάσματος...)

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και αρκετα φορτωμενη απο νευρα αυτον τον καιρο. Θα ηθελα να γραψω και εγω τι δεν μου αρεσει

Δεν μου αρεσει που δεν προλαβαινω να δω τα παιδια μου

Δεν μου αρεσει που πρεπει συνεχεια να τσακωνομαι με την μαμα μου για να παω στην δουλεια.

Δεν μου αρεσει που κλαιω απο τα νευρα και την κουραση μπροστα στα παιδια

Δεν μου αρεσει που δεν μπορω να τα παω μια βολτα το σαββατοκυριακο γιατι και τοτε ακομα δουλευουμε

Δεν μου αρεσει που ξυπναω στις 5.30 και καθομαι για να φαω για μεσημερι στισ 11.00 και ακουω " γιατι εισαι ετσι, τι εκανες ολη μερα...?"

Ουφ τα ειπα και ξεσπασα... Να ειστε καλα... :evil::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 269
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι εγώ!

Δε μ' αρέσει που θέλω να πάω διακοπές κι ο γιατρός μου περιόρισε δραματικά τις επιλογές μου, χωρίς να έχω πρόβλημα!

Οι περσινές διακοπές ήταν χάλια, του χρόνου θα έχουμε το πιτσιρίκι και δεν θα μπορούμε να πάμε όπου θέλουμε, και φέτος μου είπε να μην πάω ούτε Δωδεκάνησα (λόγω κακής συγκοινωνίας) ούτε Κυκλάδες (δεν έχει γιατρούς) ούτε Σποράδες (είναι μακριά), ούτε μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο.

Ε τότε φίλε μου, προτιμώ να μείνω Αθήνα!!!

Αχ έχω νεύρα, πολλά νεύρα... :evil::evil::evil:

• 4 εβδομάδες μετά...

Δε μ' αρέσει που άρχισαν οι εκπτώσεις και δεν προλαβαίνω να πάω για ψώνια.

Δε μ' αρέσει που δεν προλαβαίνω να μιλήσω με τη mata στο τηλέφωνο.

Δε μ' αρέσει που η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και μονίμως κάτι δεν προλαβαίνω :(

6qjVp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Δε μου αρεσει που μας αρεσει να λεμε συνεχεια δεν ειμαι καλα!

γυναικειο σπορ ειναι αυτο!

τι καταφερνουμε δηλαδη αν συνεχεια λεμε δεν ειμαι καλα?

εχω βαρεθει να ακουω γυναικες να γκρινιαζουν ολη την ωρα και να λενε οτι δεν ειναι καλα!! ελεος

η αλλη παντρευεται ειχε 8-10 μηνες για τις προετοιμασιες και συνεχεια γκρινιαζει! ελεος κυρα μου! παντρευεσαι! παψε να γκρινιαζεις :evil::evil:

Διαφημίσεις

Μερικες φορες δεν πειραζει να λεμε οτι δεν ειμαστε καλα και μονο που το λεμε εχουμε ξαλαφρωσει κατα το ημισυ παιρνω παραδειγμα τον εαυτο μου .Το πρωι ειχα μια στεναχωρια μιλησα με την παρεουλα μας εδω και ηδη ενιωσα πολυ καλυτερα.Σας ευχαριστωωωωω 1269598fkrqvy7liq.gif

.png .png

Μερικες φορες δεν πειραζει να λεμε οτι δεν ειμαστε καλα και μονο που το λεμε εχουμε ξαλαφρωσει κατα το ημισυ παιρνω παραδειγμα τον εαυτο μου .Το πρωι ειχα μια στεναχωρια μιλησα με την παρεουλα μας εδω και ηδη ενιωσα πολυ καλυτερα.Σας ευχαριστωωωωω 1269598fkrqvy7liq.gif

συγγνωμη θα γκρινιαζες ΣΥΝΕΧΕΙΑ επειδη θα παντρευτεις και κουραζεσαι??? τι το κανεις και καθολου?

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ sofia_nefeli με εχεις μπερδεψει μπρε κοριτσακι με αλλη μαλλον .........ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ .......ειμαι ηδη παντρεμενη εδω και 12 χρονια και εχω 2 παιδια .

.png .png

Διαφημίσεις

καλε δε το λεω για σενα!!!!! πωπω μπερδεμα! καλα αν νομιζα οτι καποιος ελεγε κατι τετοιο για μενα θα τσατιζομουνα! απορω με την ηπια και καλη αντιδραση σου! γιατι να το λεω για σενα?

για μια τυπισα το λεω που συνεργαζομαστε...συνεχεια εχει πολυ δουλεια, τρεχει και για το γαμο! πως κανεις ετσι! εγω που ειχα το μισο χρονο και ειχα και μια κοιλια τουρλα δε γκρινιαζα ετσι...μου εχει σπασει τα νευρα!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΔΕΝ μου αρέσει που είμαι μονίμως κουρασμένη

ΔΕΝ μου αρέσει που ο μόνος καφές που πίνω ανενόχλητη είναι στη δουλειά

ΔΕΝ μου αρέσει που τσακωνόμαστε συνέχεια με τον άντρα μου για τα παιδιά

ΔΕΝ μου αρέσει που εξαρτώμαι από την διάθεση των γιαγιάδων

ΔΕΝ μου αρέσει που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τον εαυτό μου.

ΔΕΝ μου αρέσει που έχω χαθεί με τις φίλες μου.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

...που γύρισα στη δουλειά κια δεν μου αρέσει το αντικείμενο που ασχολούμαι...

...που έχουμε νοικιάσει το σπίτι στη χαλκιδική και δεν έχω πατήσει το πόδι μου μέχρι σήμερα....

....το ύφος τη μάνας μου ορισμένες μέρες....

...που δεν ξέρω τι πραγματικά θέλω.... :cry:

Δεν μου αρέσει που φεύγει σιγά σιγά το καλοκαίρι....

Δεν μου αρέσει που άρχισε και σκοτεινιάζει πιο νωρίς.

Δεν μου αρέσει που σιγά σιγά θα ξανακλειστώ μέσα...

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif

Γεια σας,

όλη μέρα ασχολούμε με εναν ιο που μου κατσικόθηκε στο κομπιουτερ και έχουν σπάσει τα νεύρα μου , τελικά τον σκότωσα!!! :D

Τώρα που ειμαι νικητης παω να ξαπλώσω, αλλά γενικά ολα άσχημα μου πάνε τελευταία, το γατί μου έγινε ανορεξικό και μάλλον δεν την πολυβγάζει, κρίμα γιατι είναι μεγάλη σε ηλικια 13 αλλά δεν νομιζω οτι είναι η ώρα της ακομη, εχει ρέψει και αν δεν την φωνάξω για φαγητό και νερό ουτε που σαλεύει απο το διπλα χωράφι που έχει βρει δροσιά. :cry: Της δίνω βιταμίνες απο σημερα, για να δουμε γιατί ειναι πολύ αντιδραστική και δεν κάθεται λιγο ήσυχη στον κτηνιατρο για να της πάρουμε αίμα για εξέταση και έτσι δεν ξέρουμε τι ακριβως έχει .

ΑΧ...ευχομαι να πανε ολα καλά και να δροσίσει, γιατι και οι ορμόνες μου και το κεφάλι μου βράζουν απο τη ζέστη. :roll:

Καληνύχτα και ελπίζω να μη σας κούρασα... :oops::?

Κρίμα το καημένο το γατάκι....

Δεν μου αρέσει που είμαι όλη μέρα μόνη μου με τα παιδιά,γιατί ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες.

Δεν μου αρέσει να πληρώνω συνέχεια λογαριασμούς....

Δεν μου αρέσει το ευρώ...θέλω την δραχμούλα μας!!!!!

Δεν μου αρέσει το συκώτι,ούτε το γάλα..

Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω....αλλά το κάνω...!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Δεν μου αρέσει που έχω γίνει σαν φάλαινα και πρέπει να χάσω 17 κιλάααα!!!!!!!!!

Δεν μου αρέσει που δεν έχω ρούχα να βάλω αλλα ούτε και παπούτσια γιατι δεν με χωράν ακόμα!!!

Δεν μου αρέσει που απο τις πολλές ραγάδες έχω γίνει σαν χάρτης και δεν μου αρέσει που δεν περνάω αρκετό χρόνο με τον άντρα μου!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ για τώρα ΟΥΦΦΦ!!! :evil::mad:

Δεν μου αρέσει που έχω γίνει σαν φάλαινα και πρέπει να χάσω 17 κιλάααα!!!!!!!!!

Δεν μου αρέσει που δεν έχω ρούχα να βάλω αλλα ούτε και παπούτσια γιατι δεν με χωράν ακόμα!!!

Δεν μου αρέσει που απο τις πολλές ραγάδες έχω γίνει σαν χάρτης και δεν μου αρέσει που δεν περνάω αρκετό χρόνο με τον άντρα μου!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ για τώρα ΟΥΦΦΦ!!! :evil::mad:

ομοιως

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...