Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!!

Με λένε Νάνσυ και είμαι μια ευτυχισμένη μανούλα εδώ και 3μιση χρόνια...

Ελπίζω να τα λέμε συχνά και να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας γύρω απο τα ζουζουνάκια μας!!!

(πολύ σύντομα ελπίζω να σας ξανασυστηθώ ως μανούλα ΔΥΟ μωρουδακίων!!!!! Βάζουμε μπρος και για δεύτερο!!!)

229053.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Με λένε Λίνα και έχω την χαρά να έχω αποκτήσει 2 κοριτσάκια.Την Αθηνά-Μαρία που είναι 2 χρονών και την μπεμπούλα μας που είναι 4 μηνών.Η αλήθεια είναι ότι είχα επισκεφτεί το Site την περίοδο που ήμουν έγκυος στην Αθηνά-Μαρία αλλά δεν είχα σκεφτεί να γίνω μέλος.Χτες ψάχνοντας κάποια παιδιατρικά θέματα ενθουσιάστηκα από την ποικιλία των πληροφοριών και αποφάσισα να γίνω μέλος.

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. :)

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Καλώς ήρθες Λινούλα!!!!

Να σου ζήσουν οι κουκλίτσες σου και να τις καμαρώνεις πάντα ευτυχισμένες, γερές και χαμογελαστές!!!! :D

Σε ευχαριστώ πολύ.Και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου.Είναι 3 χρονών αν κατάλαβα καλά.Πως το λένε?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Διαφημίσεις

Αγοράκι :D

Θα είσαι ξετρελαμένη μαζί του φαντάζομαι.Και εδώ που τα λέμε σε ζηλεύω και λίγο γιατί τα αγοράκια ήταν ο μεγάλος μου καημός αλλά ο Θεός μου έστειλε κοριτσάκια.Ας ελπίσουμε για το τρίτο!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΕΣ

Καλώς ήρθες Λινούλα!!!!

Να σου ζήσουν οι κουκλίτσες σου και να τις καμαρώνεις πάντα ευτυχισμένες, γερές και χαμογελαστές!!!! :D

Σε ευχαριστώ πολύ.Και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου.Είναι 3 χρονών αν κατάλαβα καλά.Πως το λένε?

Σ'ευχαριστώ πολύ!Τον Μάρτιο κλείνει τα τέσσερα η Κωνσταντίνα μου!

229053.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...