Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα! ειμαι η αννα και εχω ενα κοριτσακι 5 μηνων. καιρο τωρα εμπαινα στο site και ενημερωνομουν απο τις συζητησεις σας και τελικα με πεισατε να γινω μελος. ευχαριστω πολυ! :D

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.........

5ba48f516d.png.png

Raphaella μου, χιλία συγνώμη άν σε έφερα σε δυσκολη θεση και σε αναγκασά να θυμηθείς άσχημες καταστάσεις της ζωή σου. χιλια συγνώμη νοιώθω πολύ άσχημα. δεν κατάλαβα ότι ενοούσες καθαρά ιατρικά το θέμα αλλα πίστευα μόνο ψυχικά.κατάλαβα τώρα γιατί το έλεγες και η αλήθεια είναι ότι αυτό ισχύει. γι αυτό οι γυναίκες πρέπει να πέρνουν αποφάση πότε θα γίνουν μητέρες πιο νωρίς αν βέβαια τους το επιτρέπουν οι συνθήκες της ζωής.Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.εύχομαι και σε σένα ότι επιθυμείς. και πάλι συγνώμη. φιλάκια :D:D:D:):)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 14 ΜΗΝΩΝ. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ....

url=http://www.xarakas.gr]line_m121_beg_boy_time_1186372800_text_cf20caf9ed2fedeff220eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

line_m121_beg_boy_time_1186372800_text_cf20caf9ed2fedeff220eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σασ ειμαι νεα μαμα και το μωρακι μου ειναι 30 ημερων

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!

(ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΩΣΤΑ?)

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ?

5ba48f516d.png.png

Γεια σας. Με λένε Βάσω και έχω μία μπέμπα 4 μηνών. Μπράβο σε όλους και όλες που γράφουν τις απορίες, απόψεις τους και εμπειρίες τους στο συγκεκριμένο site. Βοηθάει αρκετά και ιδιαίτερα τους νέους γονείς. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ.

167025wwcbbqnzg9.gif

να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!!!

κι αν δέχεσαι μία συμβουλή θα σου έλεγα για λόγους ασφάλειας σου να αλλάξεις το "όνομα μέλους" και να αφαιρέσεις το επίθετο σου

διάβασε εδώ: http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2726

age.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...