Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Κορίτσια

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσορισμά σας και τα όμορφα tikker. Ειστε γλυκητατες.

Elias-Christina παρατήρησα ότι οι κόρες μας έχουν μόνο 2 μέρες διαφόρα!!!!

Καληνύχτα - sweet dreams

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες μαμα του μαριου,να σας ζησει!

Και εσύ μαμά του Μάριου είσαι απ΄οτι βλέπω. Πολύ γλυκός!!!

Εγώ είμαι ψεύτικη μαμα του Μάριου. Κανονικά είμαι του Παντελή αλλά επειδή μου αρέσει περισσότερο το δεύτερο όνομα που του έδωσα, το προτίμησα και εδώ!!!

Ο άντρας μου με κράζει γιατί Παντελής είναι του πατέρα του αλλά δεν μου αρέσει... γούστα είναι αυτά!!!

Με τον καιρό όμως το συνδεω με το μουτράκι του μικρού και θα μου αρέσει. Μόλις πρόσφατα τον βαφτίσαμε. :roll:

WbmQ.jpg.png

καλησπερα! ειμαι η αννα και εχω ενα κοριτσακι 5 μηνων. καιρο τωρα εμπαινα στο site και ενημερωνομουν απο τις συζητησεις σας και τελικα με πεισατε να γινω μελος. ευχαριστω πολυ! :D

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλοσώρισες και απο μένα. το όνομα είναι πολύ ωραίο. να χαίρεσαι την κορούλα και ότι επιθυμείς. Θέλω να μάθω γιατί θες να μάθεις για μητέρες άνω των 38 ετών υπάρχει κάτι διαφορέτικο απο τις μικρότερες. σε ρωτάω γιατί προσπαθώ να μείνω έγκυος και η αλήθεια είναι ότι το ακούω συχνά αυτό. ότι αν γίνεις μητέρα μετά τα 35 είναι διαφορετικά. γιατί όμως? μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? και πάλι καλοσώρησες!!!!! :D:D:D:):)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

αναστασία το κάναμε τελικά του το είπαμε ότι δεν θα ξαναπερπατήσει και το πήρε τελικά καλα έτσι μας έδειξε τελοσπάντων. μασ είπε ότι νοίωθει τα δακτυλα των ποδίων του. μπόρει να συμβαινει αυτο . φοβάμαι ότι απο την λαχτάρα του για να ξαναπερπατησει να φαντάζεται κάποια πράγματα. πολύ το φοβάμαι αυτο και δεν ξέρω τι να κάνω. έχω μιλήσει με το γιατρό και μου είπε ότι δεν υπα΄ρχει περιπτωση να νοίθει κάτι γιτί έναι πόλυ νωρίς. δεν του έχω πεί τίποτα τον αφήνω να έχεις μερικές ελπίδες ακόμα. νομίζω ότι κα΄νω καλά. ποστεύω ότι έχοντας ελπίδες τον βοηθάω να ελπίζει για την ζωή του διαφορετικά ποιος ο λόγος να ζείς φαντάζομαι πως κάπως έτσι το σκέφτεται.ελπίζω να συμφωνείς μαζί μου. φιλία :D:D:D:):)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Σε ευχαριστώ ανδαλουσία....χθες το βράδι απλώς έβγαλα το μικρό από το παιδικό δωμάτιο όπου κοιμούνται και τα δύο και τον έβαλα στο διπλό το δικό μας και η νύχτα κύλησε λίγο καλύτερα....Δεν ξέρω πως θα ξεφωλιάσω τη ζήλεια από την ψυχούλα του... Φεύγει ποτέ; και αν ναι πόσο διαρκεί αυτή η περίοδος;...βέβαια από παιδί σε παιδί διαφέρει...αλλά ελπίζω να μη μου πάρει χρόνια

Hi Jour,

Νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να παίρνεις τον μεγάλο στο κρεββάτι σου, αν είναι να παίρνεις κάποιον από τους δύο. Μακάρι να ήξερα ποτε θα του φύγει η ζήλεια.....εμένα ακόμα ζηλεύουν το ένα το άλλο. Ευτυχώς ο μεγάλος είναι καλό παιδάκι και δεν την ταλαιπωρεί την μικρή.

Μαμά του Μάριου τι τραβάς και εσύ!

Με το όνομα εννοώ...αυτά τα έθιμα μας έχουν τσακίσει...

και εγώ θα ήθελα να είμαι η μαμά της Μυρσίνης...αλλά είμαι τελικά η μαμά της Μαρίας (μόνο που τη φωνάζουμε Μάιρα)

Καλησπέρα σε όλες,

Ευχαριστώ πολυ την Aretousa, την Gavrias, και την Katrin69 για τις ευχες και καλωσορισμα.

Aretousa, δεν νομίζω οτι διαφέρει το να γίνεις Μανα σε όποια ηλικία. Το ξέρω πολλοι λένε ότι οι μεγαλύτερες μητέρες είναι πιο συνειδητοποιημενες (συγχωρέστε τα λάθη στην ορθογραφία μου, σε Αγγλικό σχολείο πήγαινα), αλλά εγώ πιστεύω ότι το να γίνεις μάνα, με όλη τη σημασία της λέξεως δεν έχει ηλικία. Μπορει μια κοπέλα 25 να είναι πολυ πιο συνειδητοποιημένη από μια 40αρα. Στο μόνο που σίγουρα διαφέρει είναι στις αντοχές και στις επιπλοκες στην εγκυμοσύνη και προφανώς και στον τοκετό. Ο λόγος που ρωτάω αν υπάρχει ενότητα με μητέρες ανω των 38 ειναι οτι και εγω είμαι μια απο αυτές και μάλιστα μεγαλύτερη (γέννησα την κόρη μου στα 42) και επειδή η πρώτη μου εγκυμοσύνη στα 39 παλινδρόμησε την 9η εβδομάδα, και η δεύτερη κατέληξε σε αποβολή την 5η εβδομαδα, θυμάμαι που έψαχνα site, και τα περισσότερα ήταν ξένα, για παρηγοριά, να διαβάσω αν αλλες ειχαν τετοιες εμπειρίες γιατι τότε νομιζα ότι ήμουν η μοναδική 40αρα που έχανε τα μωρά της. Ετσι λοιπον νομίζω ότι μια τετοια ενότητα στο Parents μπορεί να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες με τις ιστορίες μας. Ακόμα και οι κάτω των 38 μπορουν να παιρνουν δυναμη ξέροντας ότι καποιες τα καταφέραν και μετα τα 40.

Παντως δεν θα σας κουράσω αλλο αλλα διαβασα χθες σε κάποιο θέμα που παραπονιόταν μια κοπέλα για την συμπεριφορά του γυναικολόγου της. Δεν ξέρω αν έχω χρονο απόψε αλλα σιγουρα συντομα θα βρω το θέμα και θα προσθέσω και εγω την δραματική ιστορια μου με τον επι 8 χρονια γυναικολογου και την συμπεριφορα του απο την ημερα που μου ειπε οτι δεν χτυπουσε η καρδια του πρωτου μου μωρου και ειμαι σιγουρη οτι θα παθετε "πλάκα". Φυσικα και τον αλλαξα!!! (Δεν ξερω αν πρεπει να γραψω την ιστορια μου σε αυτο το θεμα με τον απαισιο γυναικολογο η στις παληνδρομες κυησεις.?) Help.

Τελος Aretousa, σου εύχομαι σύντομα να μεινεις εγκυος, πανω απ όλα μην αγχωνεσαι για αυτο και εχε πιστη οτι θα τα καταφέρεις.

Εγω με το να σταματήσω να αγχωνομαι (σχεφτικαμε με τον συζυγο μου περσυ τον Μαιο να κανουμε τις διακοπες μας και με το καλο το Σεπτεμβριο να ξεκινησουμε εξωσωματική, μονο και μονο γιατι δεν με επαιρνε η ηλικια μου να δοκιμασουμε φυσιολογικά γιατι μετα τα 40 ο ενας μηνας ειναι ενας χρονος για μια νεα κοπελα) και με αυτη τη σκεψη, επαψα να εχω αγχος και ενα μηνα μετα, τον Ιούνιο, έπεινα έγκυος στην κουκλα μας που by the way δεν μας σταματησε να κανουμε τις διακοπες μας (μονο που φοβόμουν πολύ λόγο ιστορικού, και σε κάθε μέρος που πηγαιναμε πρωτα έψαχνα τα ιατρικα τους κεντρα που ειναι και μετα το ξενοδοχείο).

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...