Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους!!

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ φόρουμ αν και με τους υπολογιστές έχω μια φιλική σχέση...Την αρχή την έκανε η ανάγκη μου για πληροφορίες σχετικές με τα παιδιά...

Είμαι μικρομάνα με 2 γιους

Ο μεγάλος είναι 17 μηνών και ο μικρός είναι 6 μηνών.

Όπως καταλαβαίνεται αντιμετωπίζω τόσα και η αναζήτηση για άρθρα με οδήγησε στο να γραφτώ στο φόρουμ...Ευτυχώς υπάρχετε!! βλέπω ότι και άλλοι γονείς είναι στο ίδιο καράβι και τουλάχιστον το αίσθημα της συμπόρευσης απαλύνει λίγο το στρες της διαχείρισης κρίσεων που βιώνω τώρα...

Ακούστε λοιπόν τι μου συμβαίνει και ειλικρινά δεν ξέρω πως να τ' αντιμετωπίσω...

Ο μεγάλος μου όταν ήταν 11 μηνών έφυγα για να πάω στην επαρχία να γεννήσω και τον άφησα μόνο με γιαγιά και παππού και γύρισα μετά από 11 μέρες με τον αδερφό του.

Από 6 μηνών κοιμόταν σε χωριστό δωμάτιο αλλά μαζί ή με εμένα ή με τον μπαμπά του....

Όταν ήρθαμε με το μωρό το πρώτο που αντιμετωπίσαμε ήταν η επιθετικότητα...τράβημα μαλλιών, δάγκωμα , γκρίνια... Στον ύπνο του όμως κύριος.

Τώρα που ο μπέμπης έγινε 6 μηνών τον περάσαμε στο δικό τους δωμάτιο και αυτόν...

Στην αρχή του φάνηκε αστείο...κουνάγαμε την κούνια του κ.λ.π.

Μετά έκανε φασαρία και αναγκαστικά τον παίζαμε λίγο μέχρι να κοιμήσουμε τον μικρό και μετά πηγαίναμε για να κοιμήσουμε και τον μεγάλο στο ίδιο δωμάτιο βέβαια, το δωμάτιό τους...

τώρα πια δεν κοιμάται καθόλου στο δωμάτιο...γκρίνια ...θέλει να τον έχω όλο εγώ και αγκαλιά και ενώ κοιμόταν από της 9:30 το βράδι στην πορεία έγινε 10:00 αλλά τώρα κοιμάται όρθιος στα χέρια μου στις 11:30 μέχρι που κλείνουν τα ματάκια του και κλαίει και εξαντλείται μέχρι τελικής πτώσεως...όπως καταλαβαίνεται η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική για όλους.

Σημειωτέον, είπαμε ότι είναι τα δόντια...του πήρα αλοιφή και του την έβαλα...είπαμε ότι είναι από το συναχάκι ίσως που είχε ...του πήρα otrivin του το έβαλα....το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι ενώ κοιμόταν μαζί του ο πατέρας του...τώρα αλλάξαμε και κοιμάμαι εγώ...Το ότι κοιμάται κάποιος μαζί του είναι απαίτησή του όπως και το ποιος κοιμάται μαζί του επίσης...στην αρχή ζήταγε τον πατέρα του και τώρα εμένα...

Η περίοδος όμως με την προύπνια ανησυχία έχει αρχίσει και παρατείνεται ανησυχητικά....όποτε τον πηγαίνουμε στο κρέβάτι του κλαίει σπαρακτικά...ενώ νυστάζει....

Και ένα άλλο στοιχείο....για να σταματήσει να τσιρίζει και να κάνει κινήσεις βίας, δάγκωμα...τράβηγμα μαλλιών...μετά από προειδοποιήσεις βέβαια τον άφηνα την ημέρα πάντα...στο κρεβάτι του για κανά μισάωρο...δεν ξέρω αν είναι σχετικό...στην αρχή έκλαψε...την επόμενη φορά ήταν ήσυχος...και απλώς περίμενε να τον πάρω ώσπου έκλαψε...και μετά έπαψα να το κάνω αυτό γιατί εγώ υπέφερα πιο πολύ από το μεγάλο μου γιο...

Αυτό με την προύπνια ανησυχία το έβγαλε μέρες μετά...

Δεν ξέρουμε πως να το αντιμετωπίσουμε και ειλικρινά έχουμε αγγίξει όρια εξάντλησης....

Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει;;;;

Μητέρα 2 μωρών με 11 μήνες διαφορά

BONJOUR JOUR,

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ Ή ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ Ή ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΚΛΠ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ.... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ....) ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..!!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΑΣ... ΚΑΗΚΕΣ...

Καλωσήρθες Δαφνη μην στεναχωριέσαι καθε μέρα θα ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο εδω το φορουμ. πεσ μασ λιγο για σενα απο που είσαι?καλη συνέχεια. :D:D:D:):)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Διαφημίσεις

Δάφνη μόλις τώρα είδα ότι έχει και εδώ θέμα γι αυτό καλωσόρισες και απο εδώ. να σου ζήσει το αγοράκι σου και ότι χρειαστείς είμαστε στη διαθεσή σου. :D:D:D:):)

ΧΤΕΣ ΤΑ ΧΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΟ FORUM ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ? ΓΕΛΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΜΑΙ. :D:D:D:roll::):):)

ΔΑΦΝΗ2

Καλημερα σας!Ονομαζομαι Μαρια και περιμενω το πρωτο μου παιδακι μεσα στο Δεκεμβριο.Ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο,μα ειμαι αναγκασμενη να καθομαι στο κρεβατι πολλες ωρες,για να μπορεσει να γεννηθει στην ωρα του.Δυστηχως εχω προωρες συσπασεις και αναγκαστηκα να διακοψω τη δουλεια μου.Αλλα δεν με νοιαζει γιατι θελω πολυ το μωρο μου. Ευχαριστω :oops:

Καλημερα σας!Ονομαζομαι Μαρια και περιμενω το πρωτο μου παιδακι μεσα στο Δεκεμβριο.Ειμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτο,μα ειμαι αναγκασμενη να καθομαι στο κρεβατι πολλες ωρες,για να μπορεσει να γεννηθει στην ωρα του.Δυστηχως εχω προωρες συσπασεις και αναγκαστηκα να διακοψω τη δουλεια μου.Αλλα δεν με νοιαζει γιατι θελω πολυ το μωρο μου. Ευχαριστω :oops:

Διαφημίσεις

ολα θα πάνε καλά και κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα που στο επιβάλουν γιατί αργότερα θα θέλεις και δεν θα μπορείς.... φιλιά καλώς ήρθες.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Oχι δεν χρειαζεται να γραφεις κατι. απλως δινε την απαντηση που θες και ολα μετα οκ. θα μαθεις σιγα-σιγα. αν χρειαστεις οτιδηποτε, να ρωτησεις, χωρις να φοβασαι οτι θα σε πουμε ασχετη. κανεις δεν τα ηξερε απο την κοιλια της μανας του. μην θεωρεις τον ευατο σου χαζο, γιατί δεν είσαι είμαι σίγουρη για αυτό. φιλακια :D:D:D:):)

καλωσηρθες Μαρια σου ευχομαι να σου πανε όλα καλά. να εισαι αισιοδοξη γιατι αυτο το μεταδιδεις και στο μωράκι σου. :D:D:D:):)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FORUM 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΗΚΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!! ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ FORUM..

ΔΑΦΝΗ2

Καλώς ήθρες στην παρέα μας!

Με το καλό να έρθει το νινάκι σου...!

Ελπίζω το φορουμάκι να σου κρατάει όμορφη συντροφιά

και να περάσει ο καιρός σαν το νεράκι.

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια,να ειστε καλα με τα παιδακια σας!Το forum ειναι πολυ καλο,βρισκω πολλες πληροφοριες ωστε να ειμαι ετοιμη για την μεγαλη στιγμη που ο γιος μου θα με κοιταξει στα ματια.Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!! :D

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια,να ειστε καλα με τα παιδακια σας!Το forum ειναι πολυ καλο,βρισκω πολλες πληροφοριες ωστε να ειμαι ετοιμη για την μεγαλη στιγμη που ο γιος μου θα με κοιταξει στα ματια.Ευχαριστω για το καλωσορισμα!!! :D

Όλα καλά θα πάνε...΄να είσαι αισιόδοξη!!

welcome.gif

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Σε ευχαριστώ ανδαλουσία....χθες το βράδι απλώς έβγαλα το μικρό από το παιδικό δωμάτιο όπου κοιμούνται και τα δύο και τον έβαλα στο διπλό το δικό μας και η νύχτα κύλησε λίγο καλύτερα....Δεν ξέρω πως θα ξεφωλιάσω τη ζήλεια από την ψυχούλα του... Φεύγει ποτέ; και αν ναι πόσο διαρκεί αυτή η περίοδος;...βέβαια από παιδί σε παιδί διαφέρει...αλλά ελπίζω να μη μου πάρει χρόνια

Μητέρα 2 μωρών με 11 μήνες διαφορά

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...