Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!

Καλώς ήρθες καρακάξα... μμμμ συγνώμη χελιδόνι ήθελα να πω, να σου ζήσει το καρακαξάκι σου, το πιο όμορφο του κόσμου... :lol::lol::lol::lol:

Εδώ είμαστε πολλές καρακάξες μαζεμένες και τα λέμε κάθε μέρα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αναστασία 22 καλοσήρθες και απο μένα. χαιρομαι που δείχνεις να αγαπας τοσο πολυ το επαγγελμα σου γιατι για μενα αυτο που κάνεις δεν είναι δουλεία αλλα λειτούργημα. το να προσπαθείς να δώσεις φροντίδα και αγάπη σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες που ξέρεις οτι δεν την καταλαβαίνουν παντα και δεν μπορουν να ανταποδώσουν το καλο που τους κάνεις αύτο και μόνο είναι υπέροχο. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. χαιρομαι πολυ που έγινες μέλος. θα έχουμε πολλα να πούμε μιας που εγώ δεν κατάφερα να σπουδάσω κάτι τέτοιο θα χαρώ να μοιράζεσαι μαζί μου τις εμπειρίες σου γιατί στον δρόμο μας συναντάμε συχνά άτομα με ειδικές ανάγκες και καμία φορά δεν ξέρω πως να τους κάνω να νοίωσουν όμορφα. αυτο που κάνω πιο συχνά είναι να τους αντιμετοπίζω σαν να είναι φυσιολογικοί άνθρωποι χωρίς κανένα πρόβλήμα. κάνω καλά?καλή συνέχεια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...