Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες σας,με λενε Αλεκα ειμαι 31 ετων και μενω στον Πειραια και καταγομαι απο την Αρτα ειμαι 5 χρονια παντρεμενη και αποφασισαμε επιτελους να γινουμε γονεις.το forum το βρηκα τυχαια και εχω μεινει αφωνη κοριτσια εισαστε φοβερες τι να πω τα λογια ειναι περιττα εμενα μου αρεσει να δεχομαι συμβουλες,να ακουω γνωμες κτλ οπως επεισης και να προσφερω πιστευω οτι πολυ ευκολο και καλυτερο να μιλας με κοσμο που δεν ξερεις θα τα πεις ολα και ξεκαθαρα.Πιστευω να συμφωνηται με αυτο που λεω.

Κοριτσια θα τα λεμε ποιο συχνα λοιπον

Φιλακια σε ολες σας

Φιλακια στα αγγελουδια σας

:D

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες της παρέας

Με λένε Γκέλυ, ζω στο Παλ. Φάληρο με τους δύο πρίγκιπες της ζωής μου, το Γιάννη 14 ετών και τον Άγγελο-Δημήτρη 5 ετών.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην αγαπημένη μου Πάτρα, είμαι μια εργαζόμενη μητέρα και προσπαθώ και το "καλή νοικοκυρά.

Χαίρομαι απίστευτα που σας βρήκα, με μια πρώτη ματιά, είναι καταπληκτικό

το forum!

Σίγουρα θα τα ξαναπούμε σύντομα

Φιλιά σε όλους

Γκέλυ

:D

Το χαμόγελο των παιδιών μου μου φτιάχνει τη μέρα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ,ΟΥΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!ΣΕ ΒΟΛΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!! :lol:

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ssss

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...