Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα είδα το μήνυμα σου... :oops: λοιπόν κάνεις κλικ πάνω στις εικόνες μπαίνεις αυτόματα στη σελίδα με τα clip art μετά διαλέγεις αυτο που θέλεις..και κάνεις κλικ πάνω του... μετά θα βρεις 2 κωδικούς απο κατω ... κάνεις αντιγραφή επικόλληση τον 2ο κωδικό στο κείμενο σου...

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Κ΄λώς τον διπλευτυχισμένο....Κοιμήσου τωρα που μπορεις και ξεκουρά σου γιατι μετά.....

Καλώς όρισες.Με το καλό τα αγγελούδια σου..... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

:D ELKARAK κ ΚΩΝΚΩΝ σας ευχαριστω πολύ... :D

ΕΛΚΑΡΑΚ έχεις ασχολήθει με το χώρο κ έχεις διαπιστώσει ότι δεν είναι κ πολύ καλα τα πράγματα ; φαίνεται σαν να ξέρεις.... ; :?:?:?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ22!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑ ΗΤΑΝ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΩ.ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΜΕΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΥ!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κατα κύριο λόγο με ενδιάφερει να αποκτήσω εμπειρίες σε παιδιά με ειδικές ανάγκες για να χω κ κάποια προυπηρεσία.... Όμως επειδή βρίσκομαι σε ένα στάδιο, όπου δεν δούλευα δυο χρόνια γιατί, δεν ξέρω, αν έχει κανείς υπόψην του από ιεκ, αλλά το ωράριο ειναι τέτοιο, που, αν θες πραγματικα να ασχοληθεις κ με τη σχολη δε προλαβαινεις κ τη δουλειά κ δεν υπάρχει κ δουλειά με τέτοια ωραρια και και και.... Τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό ας μην το συνεχίσω! Δεν δουλέυω λοιπόν ακόμη είμαι εθελόντρια σε κάποιους φορείς κ συγχρόνως διάβαζω για την πιστοποιήση του ιεκ γιατί χωρίσ αυτή τουλάχιστον επίσημα, δουλειά δεν παίζει στο προσκήνιο!!! Οπότε δε θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο nano

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες στην ομορφη παρέα του parents.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

καλημέρα σε όλους! λέγομαι Τζένη,μένω Γλυκά Νερά και έχω ένα γιο 19 μηνών! έχω λίγες μέρες που έγινα κ εγώ μέλος και χαίρομαι πολύ γι αυτό. είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρονται τα θέματα που συζητάτε!

w.gife.gifl.gifl.gifc.gifo.gifm.gife.gif

να χαίρεσαι την κορούλα σου και καλή αναμονή για τα παλικαράκια σου!!!

επίσης στο

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7549

θα βρεις πως μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα όπως avatar κλπ.

age.png

w.gife.gifl.gifl.gifc.gifo.gifm.gife.gif

να χαίρεσαι το παλικάρι σου και καλή αναμονή για την κουκλίτσα σου!!! :D

ακόμη μπορείς να πας στο

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7549

και να διαβάσεις για το πως να βάλεις π.χ. avatar κλπ.

age.png

:D σας ευχαριστώ όλους. τι γλυκά μωράκια ειναι αυτά που ειδα!!!!

θέλω να σας καλησπερησω όλες και όλους (αν ειναι και μπαμπάδες εδώ) και ειδικά τις μανούλες χωρίς γάμο, να τις πω ότι ειμαι κοντά τους, ήμουν κι εγώ για ένα διάστημα, επέλεξα να μην είμαι πια, ομολογώ ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για μια μαμά που μεγαλώνει χωρίς βοήθεια το παιδί της, και τις συμπαραστέκομαι, η χώρα μας δυστυχώς εχει πολύ δρόμο να κάνει ακόμα και μιλάω για το λειτουργικό κράτος παροχών και διευκολύνσεων για την άγαμη μητέρα, που είναι ανύπαρκτο!

το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση...

οποιος θέλει να προσθέσει κατι ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

φιλιά πολλά

Agneska

.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...