Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΙΧΕΣ ΘΕΤΙΚΑ ΝΕΑ;

ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΑΙΡΗ

Ναι θα θέλαμε να μάθουμε για να χαρούμε...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, είμαι καινούρια στη παρέα σας, έχω ένα αγοράκι που θα γίνει τριών ετών τον Αύγουστο.

Έχει πολύ καιρό που μπαίνω στη σελίδα αυτή και βρίσκω πολυ ενδιαφέρων τα θέματα που συζητάτε. Ευτυχώς πλέον έχω και αρκετό χρόνο να μπορώ να συμμετέχω κι εγώ στις συζητήσεις σας (ελπίζω δηλαδή... :lol: )

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Ειμαι και εγώ καινούριο μέλος.Αν και είμαι μόλις 29 έχω βιώσει μία παλίνδρομη κύηση,μία εξωμήτρια και μια σαλπιγγογραφία που δείχνει ότι και οι δύο σάλπιγγες μου είναι κλειστές λόγω συμφύσεων.Τον άλλο μήνα ξεκινάω τις προσπάθειες για εξωσωματική.

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

Καλησπέρα! Είμαι 28 ετών, παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια και άνευ απογόνων (προς το παρόν!). Δεν έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες ακόμα για να γίνουμε γονείς αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μας αφού χάσω τα περιττά κιλά μου...! :D

Το forum φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και ελπίζω ότι θα τα λέμε συχνά!

Alex

Καλώς όρισες. Σου εύχομαι γρήγορα να χάσεις τα κιλά σου και να τα ξαναπάρεις με τη μορφή ένος μπεμπέ!!!!! :)

Kαλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλο!!!!!!!!!

Καλώς ορισες.Καλοστεριωτη

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Καλησπέρα σε όλους.

:) Είμαι η Ρούλα η μαμά του 14 μηνών Γιαννάκη-μπουγατσάκι απο την Θεσσαλονίκη. Παρακολουθούσα όλο αυτό τον καιρό τη θεματολογία σας και αποφάσισα να συμμετέχω και εγώ. Θέλω να μοιραστώ και εγω μαζί σας τις εμπειρίες μου και τους προβληματισμούς μου.

φιλιά πολλά σε όλους.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...