Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες Ειρήνη,

εύχομαι να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη

και με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά. :D

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

καλησπέρα! είμαι νέα μαμά στο site. Έχω μια κορούλα που συμπληρώνει τους 5 μήνες αύριο. Πρόκειται να επισκεφτούμε την παιδίατρο για ένα εμβόλιιο και θα συζητήσουμε και για την έναρξη των γευμάτων της με κουτάλι. Μέχρι τώρα τη θηλάζω και θα συνεχίσω να τη θηλάζω παράλληλα. Διάβασα παλαιότερη συζήτηση για το βιολογικό ρυζάλευρο και θα με ενδιέφερε. Έκανα σήμερα μια δοκιμή και της φάνηκε καλό. Μια κουταλίτσα μόνο έδωσα για δοκιμή. Απλά θέλω να ρωτήσω σε τι αναλογία γάλα- νερό το φτιάχνεται?

Τρελή με την κόρη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕRNET ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΕΣ(ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ DISNEY). ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ, ΜΠΑΛΟΝΙΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Διαφημίσεις

ρηξε μια ματια γενικα στο φορουμ στο θεμα βαφτιση

ενδεικτηκα αναφερω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7310

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7419

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6381

και αλλα πολλα ...καλοσηρθες! να σου ζησουν ...με το καλο η βαφτιση!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες.Είμαι καινούργιο μέλος και έχω βρει πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο site.Έχω μία κορούλα 9 1/2 χρονών και ένα αγοράκι 1 έτους.

Δεν θα ήθελα να αρχίσω στην πρώτη μου επαφή μαζί σαςμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με την κόρη μου απλώς ήθελα να συστηθώ και θα είμαι συνεχώς σε επαφή για να επικοινωνώ με όλες σας. Τα λέμε σύντομα.

Διαφημίσεις

Καλωσήρθατε! μπορείς να μπεις στην ενότητα για τα παιδιά της ηλικίας της κόρης σου για να συζητήσετε και πιο συγκεκριμένα. Τα προβλήματα είναι μέρος της καθημερινότητας όλων μας, οπότε το σημαντικό είναι να τα διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι να βρεις παρηγοριά ή/και λύση στις σελίδες του φορουμ

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...