Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ ολες σας για το καλωσορισμα! Χαιρομαι πολυ που βρηκα το site γιατι εχω αναγκη να ανταλασσω αποψεις με μανουλες γιατι οι συνομηλικες φιλες μου δεν εχουν ακομα παιδακια :wink:

Καλημέρα. Ονομάζομαι Ειρήνη και είμαι στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου... Πριν απο λίγες μέρες κάναμε τον μεγάλο υπέρυχο και εκτός του ότι επιβεβαιώσαμε οτι όλα είναι μια χαρά στο μωράκι μας μάθαμε ότι έχουμε κοριτσάκι... (Είναι το πρώτο μας παιδί).

Το site το βρήκα εντελώς τυχαία και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να μοιράζομαι την χαρά μου με τόσο πολύ κόσμο που με καταλαβαίνει....

Εύχομαι να έχουμε μια ευχάριστη διαδρομή....

bMIhp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ 2,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ 11 ΜΗΝΩΝ. ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ-ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

:P

MAMAKA!!! ''H ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!''

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ!!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΛΙΓΟ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ . . . ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!

MAMAKA!!! ''H ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!''

Διαφημίσεις

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και με το καλο να κρατησεις την κοριτσαρα σου... Τι νικ ειναι αυτο που διαλεξες βρε κοριτσακι μου και τις τρεμω τις ατιμες!!! :lol::lol::lol::lol: (πλακιτσα)

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης και με το καλο να κρατησεις την κοριτσαρα σου... Τι νικ ειναι αυτο που διαλεξες βρε κοριτσακι μου και τις τρεμω τις ατιμες!!! :lol::lol::lol::lol: (πλακιτσα)[/quote

Μεγάλη ιστορία για το νικ. Μου το έβγαλε κάποτε ένας πολύ καλός φίλος και έμεινε. Και να φανταστείς ότι και εγώ τις τρέμω.....] :wink:

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες!!!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Αν θελεις οποιαδηποτε πληροφορια για την μεριμνα στειλε μου πμ. Πηγαινει ο μεγαλος ηδη ενα χρονο και απο ιανουαριο θα παει και ο μικρος. :)

Κατσαριδούλα καλώς μας ήρθες...και συ και το κατσαριδούλι σου που περιμένεις!!!Απόλαυσε αυτό το χρόνο που περνάς.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.Οτι χρειαστείς οι παλιότερες μητέρες είμαστε εδώ... [/b][/i]

SOFTZ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...