Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

109051s9yr6lye4q.gif

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη,έναν εύκολο τοκετό και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές κι όμορφο μωράκι!!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Kαλως ήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Γειά χαρά σε όλες-

σας διαβάζω αρκετό καιρό και μόλις σήμερα πήρα το θάρρος να φτιάξω κι εγώ ένα profile για να μπορώ να μπώ στη παρέα σας!

Με λένε Νάντια, είμαι 30 ετών και είμαι έγκυος στην 20 εβδομάδα,στο πρώτο μου μωράκι!

Ελπίζω οι εγκυούλες της παρέας να περνούν όσο γίνεται ανώδυνα την ζέστη - για μένα είναι σχεδόν ανυπόφορη- και να έχουν μια υπέροχη εγκυμονσύνη και οι μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους!

1350736gir077siii.gif

Kαλώς ήρθες Νάντια,με το καλό το μωράκι σου και ...κουράγιο με τη ζέστη :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους.

Με λένε Νάνσυ και διανύω το 8ο μήνα εγκυμοσύνης αναμένοντας το πρώτο μου παιδάκι το οποίο είναι αγόρι.

Ψάχνοντας την ιστορία με τα βλαστοκύτταρα ανακάλυψα και το site σας το οποιο βρήκα πολύ πολύ ενδιαφέρον!!!

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

4381d9c304.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...