Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρουχαλάκια πριν την βάφτιση

asteraki

Recommended Posts

Μανούλες του forum, βαφτιζόμαστε αρχές

Ιουνίου και ήθελα την γνώμη σας για κάτι. Η είσοδος του μπέμπη μας στην εκκλησία είναι πολύ σημαντική, γιατί πάντα η πρώτη εντύπωση μετρά αλλά επίσης οι περισσότερες φωτογραφίες θα είναι πριν την μεγάλη βουτιά. Έτσι αγόρασα κάτι υπέροχα ρουχαλάκι (άσπρο και κόκκινο) στο αστεράκι μου, παπουτσάκια καλτσάκια όλα ασορτί... η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να του βάλω στο κεφάλι του??? η μπαντάνα είναι πολύ casual, το καπελάκι πηγαίνει στην περίσταση? Εσείς πως πήγατε τα αγοράκια σας στην εκκλησία?

Διαφημίσεις

Λοιπόν εμείς έχουμε ένα ωραίο παντελονάκι λινό μπεζ και λέω να του πάρω και ένα πουκαμισάκι τυρκουάζ, γιατί του πάει αυτό το χρώμα. Γενικά δέ θα ξοδευτώ θα κοιτάξω zara και okaidi. Καπελάκι μάλλον δε θα του βάλω γιατί δε θα προλάβει να εκτεθεί στον ήλιο...

εμενα μου αρεσουν πολυ τα καπελακια, ειδικα τα τζιν. εγω θα του βαλω τζιν σαλοπετα και τζιν καπελακι, αν βρω, αλλιως αυτο που εχουμε...το πηρα απο τα mothercare. πολυ ομορφο, του παει πολυ. να τον εχεις μαζι σου να τα δοκιμαζει, γιατι εμεις δοκιμασαμε αρκετα κα δεν μας αρεσαν πανω του. γυρισα επισης ολη την αγορα για παπουτσακια, εχουμε μεγαλο ποδι!!!! βρηκα τελικα στο cosmos...

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...