Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ

Recommended Posts

Εμεις γεννησαμε πριν 2 εβδομαδες στο αττικο.Γιατρος μας ηταν ο διευθυντης της μαιευτικης,ο Κασσανος.Δεν μας ζητησε ουτε ενα ευρω!!!Πραγματικα ανθρωπος με τα ολα του και φυσικα ειναι απο τους κορυφαιους στο αττικο.Δυσκολα ομως αναλαμβανει εγκυους πλεον.

tdmnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας. Γνωρίζετε αν κανένας άλλος δε ζητάει αμοιβή; Γιατί παιδιά οι εποχές είναι δύσκολες.Και το ραντεβού για υπέρηχο τον κλείνεις στο 1535 ή στα εξωτερικά ιατρεία; Μετά ξέρουν αυτοί πότε θα κάνεις τους υπόλοιπους υπερύχους,επιπέδου,doppler κλπ;

ευγενω καλησπερα......τα ραντεβου για τους υπερηχους τα κλεινεις στο τμημα υπερηχων του μαιευτικου το πρωτο τουλαχιστον και μετα στα προγραμματιζουν οι ιδιοι αναλογα με το ποτε πρεπει να τους κανεις....φυσικα μιλαω για αυχενικη διαφανεια,β-επιπεδου κ.λ.π.εγω ειμαι 24 εβδομαδων και πηγαινω απο την αρχη στα εξωτερικα ιατρεια του αττικου..για καλη μου τυχη ολες τις φορες με ειδε ο ιδιος γιατρος....λογω οικονομικων δεν μπορουσα να εχω εναν στανταρ γιατρο και να δωσω οσα χρηματα ζητανε...

• 2 months later...

καλησπερα! ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα αν μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για αυτον τον γιατρο. αυριο θα ειναι η πρωτη μου συναντηση μαζι του.

σε ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!επειδα τα γνωριζω ολα πολυ καλα σχετικα με τις αμοιβες εχω να πω τα εξης που ειναι η γνωμη μου βεβαια.

α)εννοειται οτι μπορεις να γεννησεις σε δημοσιο χωρις να πληρωσεις αρκει φυσικα απο την αρχη να σε παρακολλουθουν στα εξωτερικα ιατρεια οποιος τυχει την καθε φορα.Βεβαια υπαρχουν και νοσοκομεια που παρολο που εχεις καρτελα παρακολουθησεις την ημερα της γεννας δεν σε δεχονται αν δεν εφημερευει.Νομιζω στο τζανειο.

β)θεωρω ομως απαραδεκτο να θελεις να εχεις γιατρο τον επικουρο καθηγητη,τον λεκτορα κτλ,να τον φερεις απο το σπιτι του η να αφησει το ιατρειο του οτι ωρα τυχει η γεννα η οποια μπορει να ειναι απο εναν τελειο τοκετο,μεχρι την πιο επικινδυνη επιπλοκη και να μην τον πληρωσεις κανονικα απο την στιγμη που δεν πληρωνεις ουτε νοσοκομειο.Και απλα σαν γνωση ο επικουρος στην ελλαδιτσα μας αμοιβεται με 1200 το πολυ καθαρα το μηνα και αντε ενα500 οι εφημεριες και εχουν ευθυνη ολοκληρης κλινικης απο την καθε γυφτισσα μεχρι την πιο κυριλε που τους τρεχουν σταδικαστηρια για να παρουν λεφτα με το παραμικρο

3ο)οσον αφορα στους αναισθησιολογους η επισκληριδιος στα δημοσια ειναι προαιρετικη και σε καποια δεν κανουν κιολας οποτε αν δεν πληρωσεις αυτα τα λεφτα μπορουν να πατησουν στο οτι εχουν δουλεια και να μην σου κανουν

4)απο προσωπικη εμπειρια οι μαιες δεν αμοιβονται εκτος και αν εσυ θες δικη σου μαια και δυστυχως πολυ γιατροι λενα κατι τετοια για 200-300 ευρω για να αυξησουν την αμοιβη τους.

• 3 months later...

Πάτε και δίντε ένα σωρό λεφτά στους γιατρούς στα Δημόσια, και χωρίς απόδειξη, για να σας ξεγεννήσουν οι ειδικευόμενοι, ενώ με τα ίδια λεφτά θα ήσασταν βασίλισσες στα καλύτερα ιδιωτικά! αυτό κι αν είναι διαστροφή!

Τα Δημόσια Μαιευτήρια είναι για να γεννάει δωρεάν ο κοσμάκης που πραγματικά δυσκολεύεται, δεν είναι ιδιωτικές κλινικές των καθηγητάδων να ζητούν όσα τους καπνίσει μαύρα! Αλλά εμείς τους κάναμε έτσι άπληστους!

Ορίστε τώρα που χάνουμε τις δουλειές μας και έχουμε ανάγκη πρέπει να τους πληρώσουμε αδρά. ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

Εχεις λεφτά πηγαινε στο ιδιωτικό και γέννα σαν άνθρωπος με το γιατρό και τη μαία σου!

Δεν έχεις λεφτα? Εχεις δικαίωμα να γεννήσεις δωρεάν στα Δημόσια Νοσοκομεία! δεν κλέβεις, τα έχεις πληρώσει τόσα χρόνια με τις εισφορές σου και τα χαράτσια.

Εγώ απορώ με τις κοπέλες που θέλουν μεν να έχουν συγκεκριμένο γιατρό στο δημόσιο, αλλά να μην τον πληρώσουν :confused: για τον τοκετό.

Γενικά, υπάρχουν τρεις εναλλακτικές:

• Ιδιωτική κλινική με τον γιατρό της επιλογής σου. Εντάξει, εδώ είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.
  • Δημόσιο νοσοκομείο με συγκεκριμένο γιατρό της επιλογής σου (επομένως ο γιατρός δικαιούται επιπλέον αμοιβή για να παραστεί στον τοκετό).
  • Δημόσιο νοσοκομείο με τον γιατρό που είναι διαθέσιμος στην εφημερία (εδώ δεν πληρώνεις τίποτε).

Εγώ πάντως θα επιλέξω την τρίτη επιλογή. Βέβαια είμαι στις τυχερές που είναι υγιείς και δεν έχουν κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη. Επίσης δεν έχω ψυχολογικά θέματα (π.χ. για το ποιος θα με δει γυμνή) και είμαι προετοιμασμένη/διαβασμένη (π.χ. για τα δικαιώματα της επιτόκου, πώς να επιδιώξω αποκλειστικό θηλασμό και ούτω καθεξής).

Πάτε και δίντε ένα σωρό λεφτά στους γιατρούς στα Δημόσια, και χωρίς απόδειξη, για να σας ξεγεννήσουν οι ειδικευόμενοι, ενώ με τα ίδια λεφτά θα ήσασταν βασίλισσες στα καλύτερα ιδιωτικά! αυτό κι αν είναι διαστροφή!

Τα Δημόσια Μαιευτήρια είναι για να γεννάει δωρεάν ο κοσμάκης που πραγματικά δυσκολεύεται, δεν είναι ιδιωτικές κλινικές των καθηγητάδων να ζητούν όσα τους καπνίσει μαύρα! Αλλά εμείς τους κάναμε έτσι άπληστους!

Ορίστε τώρα που χάνουμε τις δουλειές μας και έχουμε ανάγκη πρέπει να τους πληρώσουμε αδρά. ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

Εχεις λεφτά πηγαινε στο ιδιωτικό και γέννα σαν άνθρωπος με το γιατρό και τη μαία σου!

Δεν έχεις λεφτα? Εχεις δικαίωμα να γεννήσεις δωρεάν στα Δημόσια Νοσοκομεία! δεν κλέβεις, τα έχεις πληρώσει τόσα χρόνια με τις εισφορές σου και τα χαράτσια.

εγω γέννησα σε δημόσιο και με ξεγέννησε ο δικός μου γιατρός,και ναι είχε μέσα τους ειδικευόμενούς του και τί έγινε;

αν ήθελα να γεννήσω χωρίς να τον πληρώσω θα μπορούσα κάλλιστα να πήγαινα στα εξωτερικά ιατρεία κάθε μήνα,να με έβλεπε όποιος ήταν εκεί και στη γέννα να με αναλάμβανε ο γιατρός της βάρδιας...εγω όμως επέλεξα να με βλέπει ο γιατρός εκτός,ο ίδιος γιατρός πάντα και για να είναι παρων στη γέννα αυτός συμφώνησα να του τα δώσω μαύρα..

έχεις δίκιο οτι όπως τα κάναμε τώρα τα λουζόμαστε αλλά κάνει ο καθένας τις δικές του επιλογές.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...