Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Έχω κάποιες λέξεις κλειδιά...

Τον φωνάζουμε Μπουμπούλη και Βουλ-Μπουλ(τρέχα γύρευε,χαχαχα).

Με φωναζουνε Μπουμπουλη

ο μπαμπας και η μαμα

και πολυ με καμαρωνουν

ειμαι απ τα καλα παιδια!

Αλλοι παλι εχουν τρελλα

μ αλλο υποκοριστικο παιδια

και Βουλ-Μπουλ ολο με λενε

τρεχα γυρευε, χαχα!

Τωρα ονομα θα εχω

οπως ολοι και εγω

και θα πρεπει να φωναζουν

κατι ...πιο κανονικο!

Ολοι ελατε να με δειτε

που θα κανω τη βουτια

σουπερ θεαμα σας λεω

μην το χασετε, καλα???????

βγηκε πολυ χιουμοριστικο αν θες αλλαγη πες μου

Διαφημίσεις

Με φωναζουνε Μπουμπουλη

ο μπαμπας και η μαμα

και πολυ με καμαρωνουν

ειμαι απ τα καλα παιδια!

Αλλοι παλι εχουν τρελλα

μ αλλο υποκοριστικο παιδια

και Βουλ-Μπουλ ολο με λενε

τρεχα γυρευε, χαχα!

Τωρα ονομα θα εχω

οπως ολοι και εγω

και θα πρεπει να φωναζουν

κατι ...πιο κανονικο!

Ολοι ελατε να με δειτε

που θα κανω τη βουτια

σουπερ θεαμα σας λεω

μην το χασετε, καλα???????

βγηκε πολυ χιουμοριστικο αν θες αλλαγη πες μου

Είναι πάρα πολύ ωραίο,σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ κι εγώ και η αδερφή μου!!!!:D:D:D:D

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Μια χάρη...

Αν έχεις χρόνο και μπορείς,θα ήθελα να συνθέσεις και άλλο ένα χωρίς τις λέξεις "κλειδιά"που σου είπα.

Σε ευχαριστούμε πολύ-πολύ!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Ο μπαμπας με καμαρωνει

ειμαι λεει τελειος γιος

κι η μαμα μου λεει πως ειμαι

της ζωης της θησαυρος!

Η αληθεια ειναι μια

ηρθα στη ζωη εγω

ολα για να τα αλλαξω

τα νερα να τους ταραξω!

Μια που ειπα για νερα,

λεω να κανω μια βουτια,

αλλα θελω και κοινο,

ειμαι διασημος εγω!

Περιμενω ολοι να ρθείτε

τη βουτια μου για να δειτε

και η Βικυ η νονα μου

θα σας πει το ονομα μου!

Η αληθεια ειναι μια

ηρθα στη ζωη εγω

ολα για να τα αλλαξω

τα νερα να τους ταραξω!

Έγραψες μεγάλη αλήθεια,μιας και ήρθε και έμεινε με το έτσι θέλω,χαχαχαχαα

Είναι τέλειο και αυτό!!!

Σε υπερ-υπερ ευχαριστούμεεεε!!! :)

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι μια

ηρθα στη ζωη εγω

ολα για να τα αλλαξω

τα νερα να τους ταραξω!

Έγραψες μεγάλη αλήθεια,μιας και ήρθε και έμεινε με το έτσι θέλω,χαχαχαχαα

Είναι τέλειο και αυτό!!!

Σε υπερ-υπερ ευχαριστούμεεεε!!! :)

σημασια εχει οτι σας βολεψα κι εσας

αντε με το καλοοοοοοοοο

Ελπίζω να μην με βρίσεις....Είδα κάτι παραπάνω και μου ήρθε ιδέα....

Θα μπορούσες να βάλεις και 'μενα μέσα στο ποιηματάκι μιας και είμαι η νονά;Εγώ πρώτη τον βάφτισα Μπουμπούλη. :)

Το όνομά μου είναι Βίκυ.

Ελπίζω να μην με βρίσεις....Είδα κάτι παραπάνω και μου ήρθε ιδέα....

Θα μπορούσες να βάλεις και 'μενα μέσα στο ποιηματάκι μιας και είμαι η νονά;Εγώ πρώτη τον βάφτισα Μπουμπούλη. :)

Το όνομά μου είναι Βίκυ.

αιντε να στο κανω το χατηρι!

ανεβα να δεις τη διορθωση

αιντε να στο κανω το χατηρι!

ανεβα να δεις τη διορθωση

Πάλι καλά,το γλίτωσα το δημόσιο βρίσιμο....:D:D

Είσαι φοβερή,να είσαι καλά!!

Πάλι καλά,το γλίτωσα το δημόσιο βρίσιμο....:D:D

Είσαι φοβερή,να είσαι καλά!!

ειπα να σε μαλωσω αλλα δεν το βασταξε η ψυχη μου

οποτε ναι τη γλυτωσες τη διαπομπευση!

αντε με το καλο!

Διαφημίσεις

καλησπερα αγαπητη μας ποιητρια.

κατ αρχας σε συγχαιρω γιατι μπορεις κ βαζεις τη δικη σου υπογραφη κ τα δικα σου λογια καρδιας σε μια απο τις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης μας κ των παιδιων μας.

θα ηθελα με τη σειρα μου να ζητησω τη βοηθεια σου στη δικη μας πολυ σημαντικη στιγμη,στη βαφτιση του μορφονιου μας που θελουμε να κανουμε τελη οκτωβρη...του μικρου μας ηρωα,με τη μεγαλη αλλα ευαισθητη καρδουλα...

οπως ισως καταλαβες ο μικρος μου μορφονιος 9 μηνων,εχει ενα προβλημα με τη καρδουλα του..αναβαλαμε ηδη μια φορα τη βαφτιση του,γιατι εκανε ηδη ενα χειρουργειο στο ωνασειο κ δεν θελαμε αλλα κ δεν επρεπε να τον ταλαιπωρησουμε,εκτος αυτου ηταν εντονα κ τα σημαδια στο κορμακι του αλλα κ τα δικα μας σημαδια στη ψυχη μας,που δεν θα αμς επετρεπαν να χαρουμε οσο θελαμε τη βαφτιση του.

τωρα ομως ειναι καλυτερα,απο το ωνασειο πηραμε το οκ και το επομενο χειρουργειο θα γινει αργοτερα,να ειναι ακομα πιο δυνατος,οποτε ειπαμε να κανουμε κ τη βαφτιση του να του δωσουμε κ το ονοματακι του,να μη τον φωναζουν σκετο κουκλο,να ειναι κουκλος με ονοματεπωνυμο.να ειναι ο κωστακης κ μορφονιος.:wink:

θα ηθελα λοιπον αγαπητη μου,να βαλω στο προσκλητηριο ενα κειμενο που δεν θα ειναι ενα πολυ ομορφο αλλα κοινοτυπο ποιηματακι αλλα κατι συναισθηματικο,κατι που να αγγιζει τις καρδιες μας..και επειδη ειδα οτι τα κειμενα σου,μονο αυτο κανουν,ζητω τη βοηθεια σου για κατι αναλογο.θεωρω οτι αυτο το πλασματακι που ο Θεος κ η Μοιρα του επελεξαν γι αυτον να αποδεικνυει απο πολυ μικρος ποσο δυνατος κ αντρακι ειναι,αξιζει απο μενα οτι το καλυτερο μπορω να του δωσω,εκτος απο την αγαπη μου κ τη ζωη μου ολη αν χρειαστει...

σε ευχαριστω εκ των προτερων και εγω και ο μπεμπακος μου,γιατι θα βαλεις ενα κομματι της ψυχουλας σου,στο να ομορφυνουμε τη χαρα της βαφτισης του..

να εισαι καλα οπου και να εισαι..

με ολη μου την καρδια κοπελα μου να σε βοηθησω, να χαιρεσαι τον κουκλο σου και να ειναι απο δω και περα γερος και δυνατος, απεδειξε ηδη οτι ειναι ενας μαχητης και δε μασαει! και μονο μ αυτα που μου ειπες, επειδη κι εγω ειμαι με αυτοανοσο και εχω και δικο μου ατομο μικρης ηλικιας που μπαινοβγαινει στο Ωνασειο, θα κανω οτι καλυτερο μπορω κι αν θες και 100 διορθωσεις θα στις κανω....παμε λοιπον!!!

Ηρθα για να αποδειξω

η ζωη πως θελει κοτσια

δε χαριζεται σας λεω,

και υπογραφω, με λεν' Κώστα!

Καθε μερα που περναει

γινομαι πιο δυνατος

κι η μαμα και ο μπαμπας μου,

λεν πως ειμαι μορφονιος

Ειμαι απο ωραιο σοι,

πως θα γινει δηλαδη

κι ολα τα εχω, δεν το κρυβω,

ειμαι και καλο παιδι

Τωρα ειπαν θα με βαφτισουν,

ονομα να μου χαρισουν

με νονο και με παπαδες,

πωπω βρε παιδια μπελαδες!

Τι να κανω θα δεχτω,

τη μανουλα μου αγαπω

και το νταντυ μου επισης

και δε θελω αντιρρησεις!

Περιμενω να σας δω,

στα βαφτισια μου εγω

μια ευχη για να μου πειτε,

και για να προσευχηθειτε!

εκανα ενα χιουμοριστικο γιατι φανταζομαι θα ειναι καπως σφιγμενοι και στεναχωρημενοι οι συγγενεις σας με την ταλαιπωρια του παιδιου, αμεσως σου γραφω και ενα ρομαντικο οπως ηθελες για να διαλεξεις

Τ αστρα καθε βραδυ ταζουν

στους γονεις χωρις παιδια

πως οι άγγελοι θα στειλουν

ενα, απο εκει ψηλα!

Ετσι ειπαν και σε μενα,

οτι ηρθε η σειρα μου

να κατεβω εδω στον κοσμο,

να διαλεξω τη μαμα μου!

Επρεπε να δωσω μαχη

στης μαμας την αγκαλια

μην τυχον και με προλαβουν

αλλαι αγγέλοι απο ψηλα

και την κερδισα σαν κουκλος,

σαν μεγαλος μαχητης

στης μαμας την αγκαλιτσα,

πρωτος μπηκα νικητης!

Τωρα ονομα μου λειπει

και γι αυτο και σας καλω

για να μαθετε πως λενε

το παιδι το πιο καλο!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ αγαπητη bobyboom αν κ δεν ειμαι κοπελια βρε,κοτζαμ μπαμπας φωτης ειμαι...

συγνωμμη αν σου εξυσα πληγες με τις δικες μου...ξερω κ ξερεις οτι τα σημαδια στο κορμι φευγουν καποια στιγμη,ο μπεμπακος μου ειναι μικρος ακομη κ σιγουρα δεν υα θυμαται τις μαχες του,αλλα εμεις που τις ζησαμε δεν θα τις ξεχασουμε ποτε,θα ειναι κατι που σαν σταχτη στη καρδια μας που οταν τη φυσας σου βουρκωνει τα ματια...

τελος παντων ας μη συνεχισω αλλο τετοια συζητηση...

σε ευχαριστω κ παλι για τη ψυχη σου που εκανες λογια για το μπεμπακο μας κ θα ηθελα αν δεν σου κανει κοπο κ αν δεν κανω καταχρηση της καλοσυνης σου,να μου γραψεις ενα κειμενακι χωρις στιχο,ενα πιο ελευθερο κειμενο,κατι απο τις ομορφες σκορπιες σκεψεις που εχεις ..

εχεις τις ευχαριστιες κ απο τη μαμα του μπεμπακου κ φυσικα απο την αδελφουλα του που τον αγαπα πολυ παρ ολο που περασε πολλα κ αυτο το τελευταιο καιρο στην ανταρα που μας βρηκε...

να εισαι καλα παντα οπου κ να εισαι κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου....

ελα βρε μπαμπα, σορρυ που σου αλλαξα φυλο, εκ παραδρομης.......τι να σου γραψω αλλο, θες ενα κειμενο .........με καποια ομοιοκαταληξια αφου ειναι για προσκληση φανταζομαι.....για να δω....

Σ αυτην την οικογενεια ξερουμε ν αγαπαμε

ξερουμε τι ειναι η υπομονη, η αγωνια, η προσευχη

σε καθε δυσκολη στιγμη γροθια τα χερια ενωνουν

και μια μεγαλη αγκαλια μας κλεινει ολους σφιχτα

Το γελιο μας ακουγεται στον ουρανο επανω

οταν η μοιρα και ο θεος θαυματα μας κερνα

και θα μαστε παντα μαζι, με μια καρδια θα ζουμε

ο ενας για τους αλλους 3, κι οι αλλοι 3 γι Αυτον!

Αν αγαπατε εσεις λοιπον αυτη την οικογενεια

ελατε να χαρουμε ολοι μαζι αυτη μας τη στιγμη

και μια ευχη χαριστε μας για το μικρο μας δωρο

να ειναι η ζωη του λαμπερη και τυχερη...

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω αγαπητη μας φιλη κ σε συγχωρω φυσικα για την αλαγη φυλου που πηγες να μου κανεις...

μαλον θα επιλεξουμε το πρωτο γιατι οντως η βαφτιση του μικρου κωστακη,τουλαχιστον για εμας θα ειναι ηδη φορτισμενη συναισθηματικα κ ισως πιο πολυ για μενα..βλεπεις εκτος ολων των αλλων,ο κωστακης θα παρει το ονομα του πατερα μου,αλλα αυτος δυστυχως θα τον βλεπει κ θα τον προσεχει απο εκει ψηλα που ειναι,εκει που πολυ προωρα ταξιδεψε κ ελπιζω να ειναι καλα κ δεν θα μπορει να τον παρει στην αγκαλια του..τον αγαπουσα κ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ πολυ κ ας μην του το ειπα ποτε οσο ηταν εδω μαζι μας...τελος παντων..για αυτους τους λογους λοιπον λεμε να βαλουμε το πρωτο ποιηματακι που μας χαρισες κ ειναι παιχνιδιαρικο.

οπως και να εχει παντως σε ευχαριστουμε κ ευχομαι να εισαι παντα καλα οπου και να σαι..

[quote=μπαμπα φωτης;

κι εγω γι αυτο το εγραψα γιατι σκεφτηκα πως ολοι θα εχουν φορτιστει αρκετα και θελει κατι τσαχπινικο....οσο για τον πατερα σου, σιγουρα ειναι εκει ψηλα και προσεχει το εγγονακι του, οπως και ο δικος μου που δεν προλαβε να το δει.........ευχομαι ολα καλα και με το καλο η βαφτιση...

Kαλησπερα!Θα ηταν ευκολο να γραψεις και για μας 2-3 σειρες ή στιχακια(κειμενο ή ποιημα,ό,τι βολευει) για τη μπουμπου μας..Ελπιδα θα την βγαλουμε,το ονομα της γιαγιας που δεν ζει πια..Θα θελαμε κατι σοβαρο,με νοημα και ισως κατι που να παιζει με τη λεξη ελπιδα...Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)

eNortjK1UjIzNDewULIGXDAStAKi72.png

Kαλησπερα!Θα ηταν ευκολο να γραψεις και για μας 2-3 σειρες ή στιχακια(κειμενο ή ποιημα,ό,τι βολευει) για τη μπουμπου μας..Ελπιδα θα την βγαλουμε,το ονομα της γιαγιας που δεν ζει πια..Θα θελαμε κατι σοβαρο,με νοημα και ισως κατι που να παιζει με τη λεξη ελπιδα...Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!:)

Ονομα ηρθε η ωρα μου

κι εγω να αποκτησω

και στη γιαγια μου τη χαρα

αυτη θε να χαρισω

να ειμαι παντοτε γερη ,

ελατε να ευχηθειτε

και καθε ελπιδα κι ονειρο

ευχομαι να το βρειτε!

με το σοβαρο με τρομαξες λιγο, τι να κανω αλλο δεν ξερω.........

ποιητριες καλημερουδια.δεν ξερω που πρεπει να απευθυνθω γι' αυτο κ γραφω εδω.ειστε τοσο τελειες στα βαπτιστικα στιχακια κ αναρατιωμουν αν μπορειτε να με βοηθησετε κ εμενα το καημενο.ψαχνω για ενα ιδιαιτερο στιχακι....αλλα να σας εξηγησω πως εχει η κατασταση.ειμαστε παντρεμενοι με πολιτικο κ εχουμε μια κορουλα.αποφασισαμε να κανουμε το θρησκευτικο αλλα θελω στο προσκλητηρια να φενεται σαν να μιλαει η μπουμπου μας π.χ. τουσ γονει μου θα παντεψω ενα 2ωρο θ αντεξω? νυφη την μαμα θα ντυσω τον μπαμπα μου θα ξυρισω...........(πως να το συνεχισω κ να το τελειωσω δεν εχω ιδεα)???? αν παλι εχετε καμια καλυτερη ιδεα ειμαι ανοιχτη σε ολα. κ επισης θα ηθελα κ ενα ρομαντικο ευχαριστηριο.σας παρακαλω βοηθηστε με.σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!!!!!!!!!!

nati μου ειχες γραψει σε λαθος τοπικ και σου ειχα απαντησει εκει, δεν το ειδες?

Η μανουλα το μπαμπα μου στριμωξε για τα καλα

και του ειπε μην αργησει, να την παει στην εκκλησια

λεν αυτοι να παντρευτουνε και αιωνια να δεθουνε

καλεσαν λοιπον κι εμενα, που με λενε μπουμπουδενια

Τη μαμα θα συνοδευσω, κουκλα μες το νυφικο

μα τα φλας ολα θα κλεψω σας το υποσχομαι εγω

Με καμαρι θα τη δωσω απ το χερι στο μπαμπα

και μαζι τους θα βαδισω ισια μες την εκκλησια

Ολοι ελατε να μας δειτε μην το χασετε αυτο

θα ναι σιγουρα το ξερω,θεαμα ξεχωριστο

περιμενουμε να ρθείτε φιλοι μας και συγγενεις

στη χαρα μας να χαρειτε, ολοι να παρευρεθειτε!!!

ρομαντικο ευχαριστηριο..........

ευχαριστουμε που ησασταν μαζι μας στην πιο ομορφη στιγμη μας

:lol::lol::lol:καρδουλα μου ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ κ εχω ψιλοχαθει.που πρεπεο να γραψω?καλα το στιχακι σου τελειο..................αν παλι ομως σου ερθει κ κατι αλλο στο μυαλο μην διστασεις.....

:lol::lol::lol:καρδουλα μου ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε φορουμ κ εχω ψιλοχαθει.που πρεπεο να γραψω?καλα το στιχακι σου τελειο..................αν παλι ομως σου ερθει κ κατι αλλο στο μυαλο μην διστασεις.....

δεν πειραζει θα μαθεις σιγα σιγα

χαιρομαι που σου αρεσε

τωρα που σε βρηκα που μπορω να γραψω για να μου δωσουν καμια πρωτοτυπη ιδεα για γαμο.εχω συναντησει να πετανε περιστερια μεσα απο καλαθι.αλλου εχω δει να αφηνουν μικρα αεροστατα με κερακι στον ουρανο..........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...