Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!!!είσαστε υπέροχες με τα στιχακια!!!Γι' αυτό παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω και για τη μικρή μου ένα ποιηματακι. Θα τη βαπτίσουμε στις 15/5/2010 σε ενα εκκλησάκι πολύ γραφικό Παναγίτσας. Το θέμα της βάπτισης θα είναι πριγκίπησες, κάστρα κ.λ.π. και οι νονοί Αποστόλης και Σοφία. Οι γονείς Βίκυ Γίωργος. Το όνομα θα είναι Δέσποινα αλλα θα ήθελα να μην αναφέρεται.Κάτι παραμυθένιο.....Σας ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου συνονόματη stella αν και καινούρια στο forum δεν άργησα να ανακαλύψω το ταλέντο σου!!!Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό >>>βαπτίζω την φραουλίτσα μου στις 22/5/2011 και θα ήθελα αν μπορείς να μου γράψεις κάτι που να εμπνέει μυστήριο ως προς το όνομα της αλλά να έχει και μια δόση χιούμορ και αν γίνεται να συμπεριλάβης και το όνομα του νονού της (Ανδρέας) ξέρω ζητάω πολλά είμαι ομως μια κλασική χαζομαμά!!!!!!

γεια σου στελιτσα μολις βρηκα αυτη την σελιδα κ ειπα αμεσως εδω ειμαστε.........σε 3 μηνες βαπτηζω τον παιδαρο μου κ θελω επιγοντως ποιηματακι...θελω να βαλεις ολη σου την τεχνη ειναι το πρωτο μου κ καταλαβενεις...............ειμαι μια τρελοχαζοευτυχισμενη μανουλα το ονοματακι του θα ειναι ΔΗΜΗΤΡΗς αν τοιχον θες να το βαλεις κ επειδη μου αρεσε η ιδεα της στελιτσας απο πανω θελω να τημισω κ εγω τον νονο του γιατι ειναι κ γαμω τα παιδια(ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Κ ΤΟ ΝΟΝΟ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)περιμενω.............

EqSap2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!είσαστε υπέροχες με τα στιχακια!!!Γι' αυτό παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω και για τη μικρή μου ένα ποιηματακι. Θα τη βαπτίσουμε στις 15/5/2010 σε ενα εκκλησάκι πολύ γραφικό Παναγίτσας. Το θέμα της βάπτισης θα είναι πριγκίπησες, κάστρα κ.λ.π. και οι νονοί Αποστόλης και Σοφία. Οι γονείς Βίκυ Γίωργος. Το όνομα θα είναι Δέσποινα αλλα θα ήθελα να μην αναφέρεται.Κάτι παραμυθένιο.....Σας ευχαριστώ!!!

Μια φορα κι εναν καιρο

σ ενα καστρο μακρινο

ζουσε μια πριγκηποπουλα

μια μικρη και ομορφουλα

Ονομα ηθελε να εχει

στο χορο να συμμετεχει

κι ο νονος και η νονα της

ετρεξαν κι οι δυο κοντα της

Βαφτιση εκλεισαν σπουδαια

μες το καστρο η πιο ωραια

κι ολους τωρα σας καλουν

για να σας καλοδεχτουν!

Ο νονος ο Αποστολης

κι η Σοφια η νονα

μα κι ο Γιωργος ο πατερας

και η Βικυ η μαμα!

Να ρθετε ολοι μαζι μας

σ ενα χωρο μαγικο

πρωτη σας φορα θα δείτε

μυστηριο πριγκηπικο!

Γεια σου συνονόματη stella αν και καινούρια στο forum δεν άργησα να ανακαλύψω το ταλέντο σου!!!Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψητό >>>βαπτίζω την φραουλίτσα μου στις 22/5/2011 και θα ήθελα αν μπορείς να μου γράψεις κάτι που να εμπνέει μυστήριο ως προς το όνομα της αλλά να έχει και μια δόση χιούμορ και αν γίνεται να συμπεριλάβης και το όνομα του νονού της (Ανδρέας) ξέρω ζητάω πολλά είμαι ομως μια κλασική χαζομαμά!!!!!!

Ειμαι μια φραουλιτσα

μια μπουμπου σκετη κουκλιτσα

και αποφασισα εγω

συντομα να βαπτστω

Γιατι θα ρθει καλοκαιρι

και σαν γνησιο αστερι

πρεπει και στην παραλια

να εχω ονομα εγω

κι οταν ερχονται τα αγορια

να μπορω να συστηθω!!!

Ρωτησα και τον Αντρεα

κανουμε καλη παρεα

δεχτηκε λοιπον να ειναι

στη χαρα μου ο νονος

κι υποσχεθηκε ακομα

να ναι φυλακας σωστος

αν τυχον στην παραλια

παρεκτραπει η ιστορια!!!

Κι ετσι τωρα σας καλουμε

τ ονομα για να σας πουμε

μα δε σας το μαρτυρω

γκαλοπ κανω ακομα εγω!

Ολους θα σας περιμενω

και θα σας καλοδεχτω

με χαρα και με γελάκια

και πολλα πολλα φιλακια!

Διαφημίσεις

γεια σου στελιτσα μολις βρηκα αυτη την σελιδα κ ειπα αμεσως εδω ειμαστε.........σε 3 μηνες βαπτηζω τον παιδαρο μου κ θελω επιγοντως ποιηματακι...θελω να βαλεις ολη σου την τεχνη ειναι το πρωτο μου κ καταλαβενεις...............ειμαι μια τρελοχαζοευτυχισμενη μανουλα το ονοματακι του θα ειναι ΔΗΜΗΤΡΗς αν τοιχον θες να το βαλεις κ επειδη μου αρεσε η ιδεα της στελιτσας απο πανω θελω να τημισω κ εγω τον νονο του γιατι ειναι κ γαμω τα παιδια(ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΛΕΝΕ Κ ΤΟ ΝΟΝΟ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)περιμενω.............

δε μου λες θεμα, δε μου λες αν θες χιουμοριστικο η οχι, δε μου λες που να κυμαινεται πανω κατω

επειδη σε εκοψα για μαμα με χιουμορ γραφω ενα χιουμοριστικο

αν δε θες το αλλαζουμε!!!!!!!!!

Της μαμας μου το αστερι

ειμαι ομοφωνα εγω

κι ο μπαμπας σε ολους λεει

εχει γιοκα φοβερο!

Κουκλο ολοι με φωναζουν

παιδαρο και παιχταρα

ενα ονομα ας ειχα

θα ταν τοση η χαρα!!!

Τελικα θα το αποκτησω

ο Δημητρης ο νονος

τα κανονισε μου ειπε

για το μεγα γεγονος!

Ειμαι ετοιμος και θελω

να την κανω τη βουτια

φερτε και πολλα κοριτσια

να θαυμασουν λεβεντια!!!

Και στο τελος θα μοιρασω

γελια και πολλα γλυκα

και αυτογραφα που λενε

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΣ ΦΙΛΑ!!

Στελλα μάντεψε!!!! Θέλω κ εγω ποιηματακι σε παρακαλω ..:lol:

Η βάφτιση θα γινει 15/05/2011 , 11.30 στο Περιβαντολογικο Πάρκο Α.Τρίτση στον Προφήτη Ηλία στο Ιλιον. Η μικρη μου θα ειναι 16 μηνων κ θα βαφτιστει Νικολέτα!

Θέμα μας.. το μανιτάρι κ τα χρώματα κοκκινο κ ασπρο. Να σημειωσω οτι τα μαλλακια της κοκκινιζουν... τα πηρε απο εμενα αλλα αυτο δεν χρειαζετε να αναφερθει.. δεν θα ειναι δικαιο για τον μπαμπα βλεπεις:lol::lol:

Την μαμα την λενε Κορινα κ τον μπαμπα Γιάννη..

Το όνομα του νονου δεν χρειαζεται να αναφερθει. Το ποιηματακι θα ηθελα σε παρακαλω να ειναι μικρο λογω του οτι το προσκλητηριο ειναι μικρο..

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

Ajnwp2.png

Στελλα μάντεψε!!!! Θέλω κ εγω ποιηματακι σε παρακαλω ..:lol:

Η βάφτιση θα γινει 15/05/2011 , 11.30 στο Περιβαντολογικο Πάρκο Α.Τρίτση στον Προφήτη Ηλία στο Ιλιον. Η μικρη μου θα ειναι 16 μηνων κ θα βαφτιστει Νικολέτα!

Θέμα μας.. το μανιτάρι κ τα χρώματα κοκκινο κ ασπρο. Να σημειωσω οτι τα μαλλακια της κοκκινιζουν... τα πηρε απο εμενα αλλα αυτο δεν χρειαζετε να αναφερθει.. δεν θα ειναι δικαιο για τον μπαμπα βλεπεις:lol::lol:

Την μαμα την λενε Κορινα κ τον μπαμπα Γιάννη..

Το όνομα του νονου δεν χρειαζεται να αναφερθει. Το ποιηματακι θα ηθελα σε παρακαλω να ειναι μικρο λογω του οτι το προσκλητηριο ειναι μικρο..

Σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

το μανιταρι δε μου λεει κατι για ποιημα για δες αυτο αν θες πιο μικρο γινεται

Ειμαι μια γλυκεια μπεμπουλα

ομορφη και ζωηρουλα

με πανεξυπνα ματακια

και κοκκινωπα μαλλακια.

Τ' ονομα μονο μου λειπει

μα δεν εχω διολου λυπη!

Η Κορινα η μαμα μου

και ο Γιαννης ο μπαμπας μου

βαφτιση μου ετοιμαζουν

κι εκπληξη σε ολους ταζουν!

Νικολετα θα με πουνε

σας το μαρτυρω εγω

μα ελατε να με δειτε

που βουταω στο νερο!

Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδη ομως εχω την εντυπωση πως πιθανον να μην χωραει στο προσκλητηριο γραψε μου σε παρακαλω, οποτε εχεις χρονο, και το πιο μικρο κειμενακι για να ειμαι σιγουρη!

Ειδικα το παρακάτω κομματακι με τρελλανε!!!:P:p:p:p

"Ειμαι μια γλυκεια μπεμπουλα

ομορφη και ζωηρουλα

με πανεξυπνα ματακια

και κοκκινωπα μαλλακια."

ααααα κ φυσικα η αναφορα στο ονοματα μας φοβερη!!!!!!!

Να είσαι καλα.. σε υπερευχαριστω!!!!!

Ajnwp2.png

Διαφημίσεις

αν αφηναμε τα τρια στιχακια???? αλλιως χανεται και το νοημα....

Ειμαι μια γλυκεια μπεμπουλα

ομορφη και ζωηρουλα

με πανεξυπνα ματακια

και κοκκινωπα μαλλακια.

Η Κορινα η μαμα μου

και ο Γιαννης ο μπαμπας μου

βαφτιση μου ετοιμαζουν

κι εκπληξη σε ολους ταζουν!

Νικολετα θα με πουνε

σας το μαρτυρω εγω

μα ελατε να με δειτε

που βουταω στο νερο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΥΧΕΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΕ ΄ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ΄.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΥΧΕΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΣΕ ΄ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ΄.

Oλοι εσεις που μ αγαπατε

μια ευχουλα τωρα καντε

που αναμνηση θα γινει

στο βιβλιο αυτο σαν μεινει!!!

Θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη.... μα μετά από αλεπάλληλες συσκέψεις με νονούς και φίλους αποφασίσαμε να βάλουμε κάποιο άλλο στιχάκι που βρήκα διαβάζοντας προς τα πίσω για να μη σε ενοχλήσω ξανά!( Ελπίζω να μη σε πειράξει αυτό) Μα τώρα όμως και πάλι σε χρειάζομαι! Θα με βοηθήσεις σε παρακαλώ?

Το στιχάκι που βρήκα είναι:

Χθες βράδυ τρεις νεράιδες μπήκαν στα όνειρά μου

και μου σιγοψιθύρισαν κρυφά το όνομά μου....

με έραναν χρυσόσκονη και μου 'παν να το κρύψω

γιατιί οι κακές οι μάγισσες θα μου το πάρουν πίσω...

Μα είπα στις νεράιδες εγώ πως δεν φοβάμαι

και θα το πώ τραγουδιστά και ήσυχη θα κοιμάμαι...

Ελάτε 12:30 .... 30 του Απρίλη (Σάββατο)

για να τ' ακούσετε και εσεις απ' των νονών τα χείλη...!

*Έτσι καταλήξαμε. Το θέμα όμως είναι πως θά'θελα να συμπληρώσουμε αν γίνεται μία το πολύ δύο σειρές ακόμα εδώ που να παραπέμπει κάποιον να διαβάσει τα έντονα γράμματα και να βρεί το όνομα (το προσκλητήριο δεν θα χωρέσει παραπάνω γραμμές... είναι μικρό!)

Ι.Ν.Κοιμησης της Θεοτόκου

Θα ακολουθήσει τραπέζι στο μαγαζί του Α.Κ.

στην Αγ. Π.

Στέλλα μου καλησπέρα!!!Σε ευχαριστώ για το πολύ όμορφο και ξεχωριστό ποιηματάκι που έγραψες για τη μικρή μου πριγκίπησσα!!!Είσαι θησαυρός και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!!!Ο θέος να σε έχει πάντα καλά εσένα και τους δικούς σου και να σου δίνει δύναμη!Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Φιλιά

Διαφημίσεις

καλησπερα και συγγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα τωρα ειδα το μνμ σου.Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Το θεμα της βαπτισης ειναι γοργονες και ψαχνω ενα ωραιο κειμενακι....ευχαριστω και παλι για την βοηθεια

Καλή μου δεν πειράζει που δεν το είδες ποιο πριν …ΟΚ το θέμα είναι γοργόνες αλλά δώσε μου και λίγα στοιχεία για την μικρή μας , για να μπορέσω να γράψω ένα κείμενο ποιο ιδιαίτερο για εκείνη και για να με βοηθήσεις και εμένα .Όπως είπε και η Στέλλα ποιο πάνω, επειδή ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος δυστυχώς, αν γίνεστε πιο συγκεκριμένες μας βοηθάτε ώστε να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο και να μπορούμε να βοηθάμε περισσότερες μαμάδες χωρίς να χρειάζεται να αγχωνόμαστε και να στερούμε τον χρόνο από τα παιδιά μας ….θα περιμένω νέα σου ,φιλιά πολλά!!!!

Αχ θα ήθελα και εγω κάτι ξεχωριστό για την γαμοβάφτιση . Αν εχει κάποια κοπέλα εμπνευση ......... ;)

Είναι 7 Μαιου Σαββατο πρωι και την μικρή θα την πούμε Ιωάννα . Είναι το ονομα της μαμάς μου και την φωνάζουμε ήδη ετσι .

Η μικρή θα είναι και παρανυφάκι στο γάμο . Εχει μεγαλώσει αρκετά , περπατάει αρκετά καλά και στα μυστήρια θα είναι 14 μηνών .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διάθεση να βοηθήσετε . :-D

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

Αχ θα ήθελα και εγω κάτι ξεχωριστό για την γαμοβάφτιση . Αν εχει κάποια κοπέλα εμπνευση ......... ;)

Είναι 7 Μαιου Σαββατο πρωι και την μικρή θα την πούμε Ιωάννα . Είναι το ονομα της μαμάς μου και την φωνάζουμε ήδη ετσι .

Η μικρή θα είναι και παρανυφάκι στο γάμο . Εχει μεγαλώσει αρκετά , περπατάει αρκετά καλά και στα μυστήρια θα είναι 14 μηνών .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διάθεση να βοηθήσετε . :-D

Ρωτησα να μαθω ποιο θα ειναι τ' ονομα μου

και μου ειπαν Ιωαννα θα με πουν σαν τη γιαγια μου

μου ειπαν ομως για να γινει επισημο αυτο

θα πρεπει πρωτα να τακτοποιησω τη μαμα μου!

Ετσι αποφασισα κι εγω γαμο να ετοιμασω

και το μπαμπα μου απροειδοποιητα να πιασω

και να τον παω γρηγορα στην εκκλησιά ντυμενο

να περιμενει τη μαμα την ομροφη που εγω θα συνοδευω!

Ετσι λοιπον κανονισα πρωτα να παντρευτουνε

και υστερα το ονομα μου σε ολους σας να πουνε!

Και οταν καμαρωσετε τον γαμο τον ωραιο

θα ειναι ωρα για βουτιες, αληθεια σας το λεω!!!

κοριτσια καλησπερα!

διαβαζω τα κειμενα σας και εχω μεινει αφωνη!

συγχαρητηρια!!!

θα ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε να γραψουμε ενα κειμενο για τη βαφτιση της μικρης μας..

θα την πουμε Κυριακη!καμια ιδεα?

θα μας αρεσε να ειναι αστειο το κειμενακι και παιχνιδιαρικο...!

η ακομη και αν ειναι ευκολο και κατι ακομη εκτοσ απο το παιχνιδιαρικο κειμενακι,να ειναι καθετα το κυριακη)το ονομα)και απο καθε αρχικο γραμμα του ονοματος να βγαινει προτασουλα...θα με ενδιεφεραν και τα δυο(κειμενακι απο το ονομα και παιχνιδιαρικο κειμενακι)...ευχαριστω εκ των προτερων..!

για να δουμε τι μπορει να γινει και για σενα μια που η κουκλα σου γιορταζει μαζι μου!!!!!!!!! (7 Ιουλιου εχω γενεθλια!!!!!!!!) παμε λοιπον!

Κ αθε φορα που τους ρωτω να πουνε το ονομα μου

Υ στερα λενε θα το πουν σαν κανω τη βουτια μου

Ρ ωτω ποτε θα γινει αυτο με ανυπομονησια

Ι σως να ειναι μυστικο μα τι ταλαιπωρια!

Α ν ειναι να το μαθουμε να παω να βουτηξω

Κ αι απ το νερο οταν θα βγω τ ονομα να ζητησω

Η μερα θα ναι υπεροχη, φτανει κι εσεις να 'ρθειτε, να το ευχαριστηθειτε!

η και αυτο

Κ ρατατε προσκλητηριο σημαντικης στιγμης

Υ παρχει λογος σοβαρος το λεω μετα τιμης

Ρ αδιοφωνα και η ΤV ολοι ανυπομονουνε

Ι σως και να μας δειξουνε μα δεν το μαρτυρουνε

Α υτο ειναι το σιγουρο θα μαθω τ ονομα μου

Κ αι θελουμε κι ολοι εσεις να ερθετε κοντα μου

Η μερα θα ναι αξεχαστη, κανεις μην το ξεχασει, γιατι αυτος θα χασει!!!

η αυτο

Κ ουκλα ολοι με φωναζουν

Υ στερα το κουβεντιαζουν

Ρ ωτησα για να μου πουν

Ι σως το ονομα μου

Α υτοι ομως δεν το μαρτυρουν

Κ αι θελουν μια βουτια μου

Η μερα πια πλησιασε, κανεις να μην το χασει, γιατι αυτος θα χασει!!!

η και..........

Κ ρατα με νονε καλα

Υ στερα απ τη βουτια

Ρ ωτα πρωτα τη μαμα μου

Ι σως ξερει τ ονομα μου

Α υτο πρεπει να δηλωσεις

Κ αι μετα να με παραδωσεις

Η μερα θα ναι φοβερη, ελα να με λαδωσεις!!!!!!

ουφ σημερα τι εμπνευση!!!

Κ ρατατε προσκλητηριο

Υ περοχης κουκλαρας

Ρ ωτουσατε το ονομα?

Ι σως και να ν'μπροστα σας!

Α ρκει να το διαβασετε

Κ αθετως το στιχακι

Η μπεμπα σας μαρτυρησε το μυστικο.......λιγακι!!!

καλησπερα σας!

ξερω οτι θα ειμαι εκτος θεματος,απλα δε γνωριζω πως μπορω να δημιουργησω νεο θεμα...

stella7778 σου ειχα ζητησει να μου πεις κειμενο για το προσκλητηριο βαφτισης της μικρης μας και τα καταφερες αψογα!:-)

θα ηθελα να σε ρωτησω,εαν μπορεις να μου πεις καμια ιδεα και για το προσκλητηριο γαμου μας...να σου ελεγα και με δυο λογια πως γωριστικαμε με τον αντρα μου γιατι θα ηθελα να συμπεριλαμβανεται στο προσκλητηριο ο τροπος γνωριμιας μας...

καλησπερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω.ειδα τα ποιματακια βαπτισης και θα ηθελα και εγω ενα.βαπτιζω τον μπεμπη μου τον ιουνιο.εχω βρει προσκλητηρια και μπουμπουνιερες με θαλασσινο θεμα και θα ηθελα κατι αντιστοιχο για ποιηματακι. ευχαριστω.φιλια:lol::lol::lol::lol:

καλησπερα.ειναι η πρωτη φορα που γραφω.ειδα τα ποιματακια βαπτισης και θα ηθελα και εγω ενα.βαπτιζω τον μπεμπη μου τον ιουνιο.εχω βρει προσκλητηρια και μπουμπουνιερες με θαλασσινο θεμα και θα ηθελα κατι αντιστοιχο για ποιηματακι. ευχαριστω.φιλια:lol::lol::lol::lol:

Το καλοκαιρι εφτασε

βουτιες θελω να κανω

και τα κοριτσια ολης της γης

εγω να τα τρελλανω!

Θα πρεπει ομως ονομα

να αποκτησω πρωτα

και υστερα ποιος ειμαι εγω

αν θες ελα και ρωτα!

Θα γινει σιγουρα χαμος

σαν βγω στην παραλια

κι ολες οι κουκλες στο νερο

θα τρεχουν με μανια!

Ελατε ολοι στη βαφτιση

να δειτε πως βουταω

θα κανω μια επιδειξη

γιατι σας αγαπαω

κι οταν θα παρω τ ονομα

θα δειτε τι αξιζω

το καλοκαιρι στα νησια

εγω που θα γυριζω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...