Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

γεια σασ ειμαι και εγω νεο μελοσ καλα ειναι υπεροχα αυτα που γραφετε!!!!!!!!!!! και εγω θα ηθελα την βοηθεια σασ για ενα κειμενακι να ειναι λίγο παιχνιδιαρικο και εγω βαπτιζω το νινι μου δευτερη μερα του πασχα αλλα η κουμπαρα μου βαπτιζει και αυτη το παιδακι τησ και εβαλε ενα κειμενο που εχει σχεση με μηχανακια και δεν θα ηθελα να βαλω και εγω... λοιπον το νινι μου ειναι ναζιαρικο εχει πρασινα ματακια θα τον πουμε πετρο εχουμε νονο και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα βαπτισησ απλα θα ηθελα κατι παιχνιδιαρικο αχ ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε

μου αρεσε πολυ το πιο πανω κειμενο για την καρτα με το δωρο του νονου αν δεν υπαρχει προβλημα θα ηθελα να το χρησιμοποιησω και εγω ειναι υπεροχο

Διαφημίσεις

καλησπερα σας,

θα ηθελα και γω να ζητησω μια μεγαλη χαρη για τα βαφτησια του γιου μου.το θεμα ειναι αμαξι .θα γινει και ο γαμος ταυτοχρονα

το κειμενο του προσκλητηριου το εχω βρει και θα ειναι το εξης

"θα γκαζωσω ,θα φρεναρω ,στην εκκλησια θα παρκαρω ,το ονοματακι μου να παρω.

Οι Νονοι μου θα παντρεψουν την μαμα και τον μπαμπα και θα ριξουμε ριζακι να ριζωσουνε γερα"

Στην εξοδο ,στην χαιρετουρα θελω να βαλω ενα banner και να γραψω κατι σαν ευχαριστηρια που ηρθε ο κοσμος να παρεβρεθει.θα ειναι ενα μεγαλο banner και θα

απεικονίζει

ενα παιδακι με ενα αμαξακι που καθεται.

τι να γραψω σαν ευχη?σαν ευχαριστηριο?

μπορειτε να με βοηθησετε?

σας ευχαριστω πολυ

ευχαριστουμε που ηρθατε βολτα με το αμαξι της αγαπης μας και οδηγο τον Σουμαχερ μας!

γεια σασ ειμαι και εγω νεο μελοσ καλα ειναι υπεροχα αυτα που γραφετε!!!!!!!!!!! και εγω θα ηθελα την βοηθεια σασ για ενα κειμενακι να ειναι λίγο παιχνιδιαρικο και εγω βαπτιζω το νινι μου δευτερη μερα του πασχα αλλα η κουμπαρα μου βαπτιζει και αυτη το παιδακι τησ και εβαλε ενα κειμενο που εχει σχεση με μηχανακια και δεν θα ηθελα να βαλω και εγω... λοιπον το νινι μου ειναι ναζιαρικο εχει πρασινα ματακια θα τον πουμε πετρο εχουμε νονο και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα βαπτισησ απλα θα ηθελα κατι παιχνιδιαρικο αχ ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε

μου αρεσε πολυ το πιο πανω κειμενο για την καρτα με το δωρο του νονου αν δεν υπαρχει προβλημα θα ηθελα να το χρησιμοποιησω και εγω ειναι υπεροχο

και βεβαια μπορεις να το χρησιμοποιησεις, το επιτρεπει ο δημιουργος χιχιχι

τωρα για κειμενακι για να δουμε...

Ειμαι μωρακι ζορικο

και κανω ολο ναζακια

μα ειμαι κουκλος, ομορφος

με πρασινα ματακια,

και ολα μου τα συγχωρουν

οταν χαμογελασω

μπορω με τα κολπακια μου

ολους να τους γελασω!

Θα παω να κανω μια βουτια

ελατε να με δειτε

Και σα θα βγω απ το νερο

Πετρο θε να με πειτε

Θελω ζουζουνες για κοινο

κοριτσια ολο χαρη

κι οποια πιο ομορφη φανει

ενα φιλι θα παρει!

Μη χασετε το θεαμα

τετοιο κορμι σφυραει

στη βαφτιση να ερθετε

αλλου κανεις μην παει!

αχ ειναι τελειο σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δεν περιμενα να μου απαντησεισ τοσο γρηγορα πωπω να σου πω το μονο που καπωσ μου φαινεται

εκει που λεει και με τα ματια τα ομορφα

ποια κουκλα θα με παρει? καπωσ αλλιωσ να το κλεισουμε θα προσπαθησω να σκεφτω κατι αλλα θα το βαλω σιγουρα αχ ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!

καλησπέρα,πολύ ωραια στιχάκια γράφετε. Αν μπορείτε βοηθήστε και εμένα.Βαπτίζω τον γιό μου Δευτέρα του Πάσχα και σαν θέμα θα έχω το ραδιόφωνο καθώς ο μπαμπάς μας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και έχει τρέλα με το ραδιόφωνο,ο πεθερός μου του οποίου το όνομα θα πάρει ο μπέμπης (Σπύρος) έχει ιδρύσει πριν πολλά χρόνια τον ραδιοφωνικό σταθμό και έχει και αυτός τρέλα με αυτά.Ξέρω πολλά ζητάω και είναι και δύσκολο θέμα αλλά ότι μπορείτε κάνετε.Το προσκλητήριο θα είναι φωτογραφία του σε studio και θα φαίνεται μπροστά το μικρόφωνο και θα φορά ακουστικά.

Διαφημίσεις

καλησπέρα,πολύ ωραια στιχάκια γράφετε. Αν μπορείτε βοηθήστε και εμένα.Βαπτίζω τον γιό μου Δευτέρα του Πάσχα και σαν θέμα θα έχω το ραδιόφωνο καθώς ο μπαμπάς μας είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και έχει τρέλα με το ραδιόφωνο,ο πεθερός μου του οποίου το όνομα θα πάρει ο μπέμπης (Σπύρος) έχει ιδρύσει πριν πολλά χρόνια τον ραδιοφωνικό σταθμό και έχει και αυτός τρέλα με αυτά.Ξέρω πολλά ζητάω και είναι και δύσκολο θέμα αλλά ότι μπορείτε κάνετε.Το προσκλητήριο θα είναι φωτογραφία του σε studio και θα φαίνεται μπροστά το μικρόφωνο και θα φορά ακουστικά.

Tελειο θεμα! εγω τον μικρο μου τον ειχα τραγουδιστη γιατι ο μπαμπας μας τραγουδουσε παλια...και καναμε ηογραφηση σε στουντιο με διαφημιστη !!! λοιπον, για να δουμε!!!

Μη χασετε την πρωτη πανελληνια μεταδοση

του νεου αστεριου του ραδιοφωνου

στην εκπομπη "Η Βαφτιση" που

Δευτερη μερα του Πασχα κυκλοφορει στον αερα της πολης!!!

Ο Σπυρος στα decks,

μαμα, μπαμπας, παραγωγοι

και οι νονοι του χορηγοι

παππους σε ηχοληψια

θα ειναι η βαφτιση αυτη

πρωτη στην ιστορια!

Η μουσικη επιμελεια

θα ειναι ολη δικη του

και στο ραδιοφωνο εσεις,

θ' ακουτε τη φωνη του!

Οσοι στη βαφτιση θα 'ρθουν,

θα λαβουν και γλυκακι

θα μπουνε και σε κληρωση,

για ενα ζεστο φιλακι!

Σας περιμενουμε λοιπον,

παρεα μας να ειστε

και την ακροαματικοτητα,

αν θελετε, μετρηστε!!!

Στελλιτσα!! Συγχαρητηρια κοπελα μου! Θα ηθελα αν εχεις εμπνευση, να μου βρεις ενα κειμενο για τα γεννεθλια του Τασουλη μου που πλησιαζουν.. 28 Μαρτη! Γινομαστε 3 ετων παρακαλω!! Ειναι ενα μικρο θαυμα..και ενα μικρο θηριακι! Του αρεσει πολυ ο Μικυ και μαλλον αυτο θα ειναι και το θεμα των γεννεθλιων μας... Ο μπαμπας του, στον οποιο εχει και τρομερη αδυναμια, εχει μετα απο 3 μερες γεννεθλια και σκεφτομαι να τους τα κανω την ιδια μερα. Και μιας και ειναι <κολλητοι> πιστευω θα το χαρουν ιδιαιτερα και οι δυο τους! Κανε λοιπον τα μαγικα σου σε παρακαλω και βρε μου ενα χιουμοριστικο καταπροτιμηση ( η και οχι..οτι θες εσυ!) κειμενακι για το προσκλητηριο. Δε με νοιαζει να εχει ομοιοκαταληξια. Οτι σου βγει!

Στελλιτσα!! Συγχαρητηρια κοπελα μου! Θα ηθελα αν εχεις εμπνευση, να μου βρεις ενα κειμενο για τα γεννεθλια του Τασουλη μου που πλησιαζουν.. 28 Μαρτη! Γινομαστε 3 ετων παρακαλω!! Ειναι ενα μικρο θαυμα..και ενα μικρο θηριακι! Του αρεσει πολυ ο Μικυ και μαλλον αυτο θα ειναι και το θεμα των γεννεθλιων μας... Ο μπαμπας του, στον οποιο εχει και τρομερη αδυναμια, εχει μετα απο 3 μερες γεννεθλια και σκεφτομαι να τους τα κανω την ιδια μερα. Και μιας και ειναι <κολλητοι> πιστευω θα το χαρουν ιδιαιτερα και οι δυο τους! Κανε λοιπον τα μαγικα σου σε παρακαλω και βρε μου ενα χιουμοριστικο καταπροτιμηση ( η και οχι..οτι θες εσυ!) κειμενακι για το προσκλητηριο. Δε με νοιαζει να εχει ομοιοκαταληξια. Οτι σου βγει!

O μικρος μας ποντικουλης γινεται 3 χρονων

θα καλεσει την παρεα για ενα παρτυ το λοιπον

δε θα λειπει ο Μικυ Μαους, ειναι φιλοι καλλητοι

με τον Τασο, το θηριο, θα ειναι και οι δυο μαζι!

Η τουρτιτσα θα ειναι ωραια, θα χει και 3 κερια

ενα για να σβησει ο Τασος, ενα ο Μικυ κι ο μπαμπας

που έχει τα γενεθλια του λιγες μερες πιο μετα

θα του κανουμε ομως φιεστα ολοι μας μαζι παιδια!

Μην το χασετε σας λεω, θε να γινει πανικος

θα έχει γλεντι και τραγουδι και ακολουθει χορος

γιατι δεν γιορταζουν παντα ο μπαμπας κι ο γιος μαζι

μονο στην περιπτωση μας κατι τετοιο θα συμβει!

Ολοι ελατε να χαρειτε τη γιορτουλα μας αυτη

και να πειτε στον Τσαουλη μια γλυκια γλυκια ευχη

δωστε και στον μπαμπακουλη ενα τρυφερο φιλι

μας προσεξτε οι γυναικες, η μαμα θα ειναι εκει!!!

mersy....εχω διαβαση ολα τα κειμενα που εχεις γραψει και ειναι φανταστικα...θελω και εγω την βοηθεια σου...τον σεπτεμβριο βαπτιζουμε τα διδυμακια τις συνυφαδας μου ειναι αγορακι κ κοριτσακι θα ηθελα να μου προτεινεις ενα κειμενο το θεμα τις βαπτισεις θα ειναι δυο στεματακια....γαλαζιο και ροζ...ευχαριστω....:D

Διαφημίσεις

kalispera eimai new sto foroum kai exo xetrelathei me ta stoixakia.

psaxno kai ego stoixaki gia tin vaptisi ton paidion moy.

o gios mou einai 26 minon tha ton poume konstantino exei galana matia.

i kori mou einai 8.5 minon tha tin vaftisoume argyro alla tha tin fonazoume yro exei kai auti galana matia.

to thema tis vaftisis tha einai mickey kai mini/.

ta stoixakia tha ithela na einai xioumoristika epidi i mpempa itan proori anavalame tin vaptisi toy konstantinoykai etsi tha ta vaftisoume kai ta 2 mazi. elpizo na vreite kai kati gia emena sas euxaristo poli.

Γειά σας και από μένα, καταρχήν συγχαρητήρια σε όλες που έχετε τέλειες εμπνευσεις εδω μέσα. θα ζητήσω τη βοήθειά σας για 2 διαφορετικά προσκλητήρια για τα ανηψάκια μου.

Το πρώτο είναι για την ανηψούλα μου, ένα κοριτσάκι του οποίου η μαμά είναι στρατιωτικός (σε στρατιωτικο νοσοκομείο) ο μπαμπάς του στρατιωτικός (λοχαγός) και ο νονός στρατιωτικός(στις ειδικές δυνάμεις)! έχω βρεί αυτό:

Στρατιωτικός είναι ο νονός μου

αυστηρός και με γαλόνια

μα με το δικό μου κλάμα

θα του κάνω εγώ καψόνια!

Κι ο μπαμπάς μου που ΄ναι λοχαγός

δεν θα τη βγάλει σοβαρός!

τα μάτια του σπίθες χαράς θα πετάνε

μέχρι και τ΄αυτιά του... θα γελάνε!

Πιάσαμε όπως βλέπετε

τα σώματα ασφαλείας!

Σε παράταξη θα μπούνε

στα σκαλιά της εκκλησίας!!

(Έχει πολύ χιούμορ που ταιριάζει και στους τρείς τους απλά θα ήθελα κάποια αλλαγή ή να προσθέσουμε κάτι ν α είναι πιο μεγάλο- να είναι και λίγο κοριτσίστικο αλλά χωρίς πολλά "φρου φρου" και "μπεμπεκίστικα" γιατί δεν αρέσουν στους γονείς.Αν μπορούμε να συμπεριλάβουμε και τη μαμά μέσα και πάνω απ'όλα πολύ χιούμορ.)---Ευχαριστώ

Το δεύτερο προσκλητήριο είναι για τον ανηψιό μου

Εδώ θα προτειμούσα ένα κειμενάκι που να καλεί η αδερφούλα του που είναι ενάμιση έτους και τη λένε Στέλλα(Στελλίτσα-Στελλίνα ότι θέλετε)

έχω βρεί αυτό:

Είμαι ένα κοριτσάκι, ένα τόσο δα παιδάκι

Θα σας πώ ενα παραμυθάκι, για τον αδερφό μου τον Γιωργάκη

(Μήνες πρίν ήμουνα μόνη..................

όλοι με αγαπούσανε το ξέρω, μα έπαιζα μονάχη.)----διόρθωση?????

Μια μέρα η μάμα μου είπε, κοριτσάκι μου γλυκό

σε λίγους μήνες απο τώρα θα 'χεις έναν αδερφό.

Ταράχτηκα ειναι αλήθεια αλλά μόνο στην αρχή

γιατί σκέφτηκα πως θα 'χω, παρτενέρ πια στη ζωή.

Στο παιχνίδι στο σχολείο σε ότι και να μου συμβει

θα χω ένα αδερφάκι στήριγμα μου στην ζωή.

Τώρα πια μεγάλωσε, έγινε σωστό αντράκι,

όμως πρέπει τώρα εγώ (να του βρω) ονοματάκι,-----διόρθωση????

όλα να τα κανονίσω και εγώ να τον φροντίσω .

Α' ξέχασα να σας το πω, έκλεισα και εκκλησάκι

για τον αδερφό μου τον Γιωργάκη!

(Θα ήθελα τις διορθώσεις σας στα υπογραμμισμένα ή και όπου αλλού νομίζετε οτι θα ακούγεται καλύτερα)--Και ότι άλλες ιδέες έχετε για άλλο κείμενο που να καλεί η αδερφούλα του.---ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ελπίζω να μην σας κούρασα- περιμένω με ανυπομονησία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ :lol:

mersy....εχω διαβαση ολα τα κειμενα που εχεις γραψει και ειναι φανταστικα...θελω και εγω την βοηθεια σου...τον σεπτεμβριο βαπτιζουμε τα διδυμακια τις συνυφαδας μου ειναι αγορακι κ κοριτσακι θα ηθελα να μου προτεινεις ενα κειμενο το θεμα τις βαπτισεις θα ειναι δυο στεματακια....γαλαζιο και ροζ...ευχαριστω....:D

δεν ειμαι η μερσυ, και δεν ξερω απο ποτε εχει να γραψει η κοπελα, αλλα ο τιτλος εμεινε στο τοπικ, αν θες παντως τη δικη μου βοηθεια να προσπαθησω!!!

Ειμαστε δυο διδυμακια

δυο ομορφα αδερφακια

πανω απ ολα αγαπημενα

τυχερα και παινεμενα!

Στεμα θα μας βαλουν τωρα

και στους δυο αληθινο

για να γινουν τα βαφτισια

ονειρο πριγκηπικο!

Περιμενουνε να'ρθειτε

στη μεγαλη μας χαρα

τις βουτιες μας για να δειτε

μια ευχη για μας να πειτε!

Θα ναι βαφτιση ωραια

θα ειμαστε παιδακια δυο

ονομα που περιμενουν

απο τον καλο νονο!

kalispera eimai new sto foroum kai exo xetrelathei me ta stoixakia.

psaxno kai ego stoixaki gia tin vaptisi ton paidion moy.

o gios mou einai 26 minon tha ton poume konstantino exei galana matia.

i kori mou einai 8.5 minon tha tin vaftisoume argyro alla tha tin fonazoume yro exei kai auti galana matia.

to thema tis vaftisis tha einai mickey kai mini/.

ta stoixakia tha ithela na einai xioumoristika epidi i mpempa itan proori anavalame tin vaptisi toy konstantinoykai etsi tha ta vaftisoume kai ta 2 mazi. elpizo na vreite kai kati gia emena sas euxaristo poli.

Ειμαστε δυο αδερφακια

ομορφα και γαλανα

δυο υπεροχα μουτρακια

με γονεις ολο χαρα

Λενε πια να μας βαφτισουν

να εχουμε ονομα κι εμεις

να κυκλοφορουμε πλεον

σαν παιδια περιωπης!

Σας καλουμε στα βαφτισια

να εισαστε κι εσεις εδω

θα περασετε ωραια

και θα παρετε γλυκο!

Κωνσταντινο θα με πουνε

το μαρτυρησα εγω

να μην εχετε αγωνια

και τη μπεμπα Αργυρω!

Γιώργο λενε το νονο μου

που πολυ τον αγαπω

Κατερινα τη νονα

που εχει την κουκλα, η Ηρω!

[quote=martsou

Στρατιωτικός είναι ο νονός μου

αυστηρός και με γαλόνια

μα με το δικό μου κλάμα

θα του κάνω εγώ καψόνια!

Κι ο μπαμπάς μου ο λοχαγός

δεν θα μεινει σοβαρός!

τα μάτια του σπίθες θα πετάνε

ως και τ΄αυτιά του... θα γελάνε!

Κι η μαμα μου επισης ειναι

του επαγγελματος κι αυτη

μα τη μερα εκεινη θα ειναι

χαρωπη και ανεκτική!!!

Πιάσαμε όπως βλέπετε

τα σώματα ασφαλείας!

Σε παράταξη θα μπούνε

στα σκαλιά της εκκλησίας!!

Ολοι ελατε να μας δειτε

τιμωρια δε θα μπειτε

ουτε αγγαρειες θα εχει

μην το χασετε, δεν πρεπει!!!

Είμαι ένα κοριτσάκι,

ένα τόσο δα παιδάκι

Θα σας πώ παραμυθάκι,

για τον αδερφό μου τον Γιωργάκη

Μήνες πρίν ημουνα μονη

και ηθελα μια συντροφια

μια παρεα στο παιχνιδι,

μια αδερφικη αγκαλια!

Μια μέρα η μάμα μου είπε,

κοριτσάκι μου γλυκό

σε λίγους μήνες απο τώρα

θα 'χεις έναν αδερφό.

Ταράχτηκα ειναι αλήθεια

αλλά μόνο στην αρχή

γιατί σκέφτηκα πως θα 'χω,

παρτενέρ πια στη ζωή.

Στο παιχνίδι, στο σχολείο

σε ότι και να μου συμβει

θα χω ένα αδερφάκι

να ειναι παντοτε εκει!

Μα τώρα πια μεγάλωσε,

και έγινε αντράκι,

και πρεπει βεβαια εγω

να ψαξω ονοματακι

Ολα να τα κανονίσω

και εγώ να τα φροντίσω

Για να ειμαι η σωστή

Η Στελλίτσα η αδερφή!

Α' ξέχασα να σας το πω,

έκλεισα και εκκλησάκι

για τον αδερφό μου τον Γιωργάκη!

κι οποιος ερθει να τον δει

θα κερασω εγω γλυκακι!

Διαφημίσεις

stela σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ειναι τελειο το κειμενο αρεσε κ στην μαμα των παιδιων.....επισης και τα υπολιπα κειμενα που εγραψες ειναι φανταστικα..μπραβο!!!!!

:P Στέλλα σ'ευχαριστώ πολύ μου αρέσανε πολυ. Δεν περιμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση. Μπράβο! Φτάνει μόνο να τα δείξω στους γονείς.

Μήπως μπορείς να σκεφτείς κάτι χιουμοριστικό για ευχαριστήριο στον νονό τον στρατιωτικό?

Θέλω ένα κείμενο για τα 2α μας γενέθλεια του γιού μου!

Επίσης έχετε κατα νου καμιά πρόσκληση σε τύπο ημερολογίου δηλ να έχει τον μήνα και να σημειώσεις εσύ πάνω την ημερομηνία γενεθλίων και να γράψεις το κειμενάκι ?

[/url]

Κορίτσια καλημέρα!!!Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας!Τον άλλο μήνα το κοριτσάκι μας έχει τα πρώτα της γενέθλια!Ακόμα δεν την έχουμε βαφτίσει,η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο!Για τη βάφτιση θα ζητήσω πάλι βοήθεια!Θέλω να φτιάξω προσκλήσεις που θα δώσουμε στους παπούδες και γιαγιάδες και θείες μπορεί και σε μερικούς φίλους αλλά δεν ξέρω τί κειμενάκι να βάλω!Είναι ψηλή στρουμπουλή με πολλά μαλλιά από τότε που γεννήθηκε και γελάει συνέχεια!Επειδή όταν γεννήθηκε ήταν Τρίτη του Πάσχα και μετά από 20 περίπου μέρες θα έχουμε πάλι Πάσχα σκεφτόμουν να της κάνω τούρτα γενεθλίων πασχαλίτσα!Χαρακτηριστικά την φωνάζουμε βουβούκι!όχι μπουμπούκι αλλά βουβούκι!Μπορείτε να βρείτε κάτι και για την στρουμπούλο μου?Σας ευχαριστώ πολύ!

:P Στέλλα σ'ευχαριστώ πολύ μου αρέσανε πολυ. Δεν περιμενα τοσο γρήγορη ανταπόκριση. Μπράβο! Φτάνει μόνο να τα δείξω στους γονείς.

Μήπως μπορείς να σκεφτείς κάτι χιουμοριστικό για ευχαριστήριο στον νονό τον στρατιωτικό?

Νονέ, ΠΡΟΣΟΧΗ!

Λαμβάνω την τιμή να αναφέρω οτι σε ευχαριστούμε πολύ

για την ευγενική συνεισφορά σου στη βάφτιση!!!

Παίρνεις 5ημερη άδεια από τη σημαία επειδή λάδωσες τα χέρια σου!

Αναλαμβάνεις την εκπαίδευση μου οταν ερθει η ώρα και η στιγμή

και υπολογίζω εννοείται οτι θα έχω βύσμα για να μη με στείλουνε στην Ανω Μαγουλίτσα!

Μετά τιμής

Στρατιώτης πεζικού + ονομα!!!

Ειμαι ενας μπομπιρακος

ενας τοσο δα ανθρωπακος

εγινα 2 χρονω

και γενεθλια εχω εγω!!

Το δικο μου παρτυ θα'ναι

απο ολα πιο καλο

με φαι μα και τραγουδι

και πολυ τρελο χορο

Φερτε αγορια και κοριτσια

να βοηθησουνε κι αυτα

τα κερακια μου να σβησω

να γλεντησουμε μετα

Μην το χασετε σας λεω

ειναι το παρτυ της χρονιας

θα το δειξουν τα καναλια

θα φωτιζεται με φλας!

Διασημος αν θες να γινεις

ελα να μου ευχηθεις

οι ειδησεις θα σε δειξουν

πρωτο θεμα θα γενείς!

Ολους εγω σας περιμενω

την ημερα την καλη

που θα ειναι η γιορτη μου

φιεστα υπερπαραγωγη!

προσκλησεις δες στο google!!!!!!!!!!!

Ειμαστε δυο αδερφακια

ομορφα και γαλανα

με υπεροχα ματακια

και γονεις ολο χαρα

να εχουμε ονομα κι εμεις

να κυκλοφορουμε πλεον

σαν παιδια περιωπης!

Σας καλουμε στα βαφτισια

να εισαστε κι εσεις εδω

θα περασετε ωραια

και θα παρετε γλυκο!

Κωνσταντινο θα με πουνε

το μαρτυρησα εγω

να μην εχετε αγωνια

και τη μπεμπα Αργυρω!

se euxaristo polu stella an den sou einai kopos

mporoume na prosthesoume kai tous nonos

tou kwnstantinou to nono ton lene giwrgo

kai tis argyros tin nona katerina.

aaa kai edo kati den mou kalaei kala

Ειμαστε δυο αδερφακια

ομορφα και γαλανα

με υπεροχα ματακια

και γονεις ολο χαρα

se eyxaristo kai pali

Κορίτσια καλημέρα!!!Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας!Τον άλλο μήνα το κοριτσάκι μας έχει τα πρώτα της γενέθλια!Ακόμα δεν την έχουμε βαφτίσει,η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο!Για τη βάφτιση θα ζητήσω πάλι βοήθεια!Θέλω να φτιάξω προσκλήσεις που θα δώσουμε στους παπούδες και γιαγιάδες και θείες μπορεί και σε μερικούς φίλους αλλά δεν ξέρω τί κειμενάκι να βάλω!Είναι ψηλή στρουμπουλή με πολλά μαλλιά από τότε που γεννήθηκε και γελάει συνέχεια!Επειδή όταν γεννήθηκε ήταν Τρίτη του Πάσχα και μετά από 20 περίπου μέρες θα έχουμε πάλι Πάσχα σκεφτόμουν να της κάνω τούρτα γενεθλίων πασχαλίτσα!Χαρακτηριστικά την φωνάζουμε βουβούκι!όχι μπουμπούκι αλλά βουβούκι!Μπορείτε να βρείτε κάτι και για την στρουμπούλο μου?Σας ευχαριστώ πολύ!

Η μαμά με λεει βουβούκι

γιατι ειμαι στρουμπουλη

δεν πειραζει ομως διολου

γιατι ειμαι και ψηλη!

Γελαστο εχω μουτρακι

και πολλα πολλα μαλλια

θα τα δεσω κοτσιδακι

και θα κανω ενα παρτακι

Φτασαν τα γενεθλια μου

γινομαι ενα χρονω

φερτε μου μια πασχαλιτσα

που την αγαπω εγω

Θελω γλεντι και τουρτιτσα

θελω ομορφο κερι

θελω να ναι ολοι οι φιλοι

και οι συγγενεις εκει!

Σας υποσχομαι πως θα'ναι

ενα παρτυ αξεχαστο

θα μοιρασω και φιλακια

στο τελος για ευχαριστω!

Ειμαστε δυο αδερφακια

ομορφα και ζωηρα

με γαλανα ματακια

και γονεις ολο χαρα

να εχουμε ονομα κι εμεις

να κυκλοφορουμε πλεον

σαν παιδια περιωπης!

Σας καλουμε στα βαφτισια

να εισαστε κι εσεις εδω

θα περασετε ωραια

και θα παμε για χορο!

Κωνσταντινο θα με πουνε

το μαρτυρησα εγω

να μην εχετε αγωνια

και τη μπεμπα Αργυρω!

stella7778 ηθελα να σε ενημερωσω πωσ το ποιηματακι πουμασ εγραψεσ[για το δωρο νονας απο Λυδια] μου ετοιμασε μια φιλη τη φωτο τησ μικρησ με την τινκερμπελ του προσκλητηριου κ το ποιημα σε ριζοχαρτο,το εκανα παπυρακι με κορδελα κ το βαλα σε κουτι!ετσι δωσαμε στη νονα τα προσκλητηρια για τουσ καλεσμενους τησ,τα δωρα της κ αυτο το σουπερ δωρο!εκλαψε οταν το διαβασε! σε υπερευχαριστω!

να σαι γερη κ να χεισ εμπνευση κ ολα τα καλα του κοσμου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...