Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

BIKY74 χωρίς παρεξήγηση το θεμα αγγελος με παραπέμπει λίγο στα χριστούγεννα!!! Παντα πιστευα πως τα βαφτισια θελουν λιγο πιο χρωμματιστό θεμα (συνηθως οι αγγελοι εχουν να κανουν με το λευκο χρωμα)!!:-Dτελοσπαντων εσυ θα επιλεξεις;)

δυσκολο το θέμα σου ομως δες το παρακατω:

Είμαι Άγγελος μικρός

και λουσμένος απο φώς,

όνομα δέν έχω ακόμα

αλλά ήρθε ο καιρός.

Ο νονός μου κ η νονά μου (τωρα εδω αν αυτο δε συμπιπτει πες να το αλλαξουμε)

που με αγαπούν πολύ,

τώρα πιά θα με βαφτίσουν

θα μου δώσουν μιά ευχή.

Ετσι είπαν στους γονείς μου

να διαλέξουνε αυτοί

όνομα να μου ταιρίαζει

απο όλα πιο πολύ.

Και άν έχετε απορία

όχι δεν ειναι μυστικό,

διαβάστε πάλι και θα βρείτε

το όνομά μου το γλυκό.

;)

αυτα απο μένα

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

[/html]

Καλή μου SPINELA η αλήθεια είναι πως και εμένα κάπου δεν μου κάθετε καλά, αλλά αυτή την στιγμή πνίγομαι και δεν έχω μυαλό για να το εντοπίσω, πες μου που ακριβώς σε χαλάει ή τι θα ήθελες να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε και εγώ θα σου το φτιάξω…φιλιά !!!

εφτασε η βοήθειΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!:P:p:p manoula me tria asterakia καταλαβαινω πως με 3 αστερακια ειναι δυσκολα τα πραγματα. αν καταλαβα καλα ετοιμαζεις κ εσυ βαφτιση ???? οποτε ακομα πιο πιεστικα θα ειναι. ειπα να κανω μια αποπειρα να σε....ξαλαφρωσω!!!!

Πηρα το δικό σου και του κανα μερικές αλλαγουλες μηπως της κανουν της SPINELA...

ΛΟΙΠΟΝ

Φέτος προετοιμάστηκα

στη φόρμουλα να πάω,

με ένα τίμ αχτύπητο

πρωτιά πάω να πάρω.

Είμαι εγώ μελαχρινός

δε μοιάζω του Σουμάχερ,

κι όμως θα είμαι νικητής

θα κάνω χρόνους σούπερ!

Θα χω στο πίτ στόπ τρείς νονούς

που θα με καμαρώνουν,

θα με βοηθούν στα δύσκολα

και θα με συμμορφώνουν.

Για να γραφτώ στο πίνακα

με τις βαθμολογίες

πρέπει να πάρω όνομα

χωρίς δικαιολογίες.

Αντώνη - Μιχάλη σκέφτηκαν

λοιπόν να με βαφτίσουν

και στις επιτυχίες μου

θα πιούν και θα γλεντησουν!

Ελπιζω να βοηθησα λιγο!;)

manoula me ta tria asterakia, ξέχασα να αναφέρω ότι τα διδυμάκια έχουν ήδη ονόματα και τα φωνάζουμε με τα ονόματά τους, Riccardo και Niko. (γεννήθηκαν στην Ιταλία και εκεί δίνεις το όνομα στο μαιευτήριο).. Τους αρέσουν πολύ τα τηλέφωνα (βέβαια δενε ίναι απαραίτητο να αναφερθεί). Τα ζουζούνια μου είναι δίδυμα που δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Έχουν και τα δύο μπλε μάτια, ανοιχτόχρωμα μαλλιά και ο ένας είναι πιο στρουμπουλός από τον άλλο. Όταν έχεις χρόνο θα ήθελα εαν μπορείς να γράψεις ένα λίγο πιο μεγάλο ποιηματάκι...

Εγώ με τον συντροφό μου ειμαστε μαζί σχεδόν 7 χρόνια... Είμαι πολύ ερωτευμένη και περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η μεγάλη στιγμή...

Συγγνώμη που ζητάω πολλά...και που σε ζαλίζω, όμως έχω διαπιστώσει ότι είσαι μια πολύ ευγενική ψυχή και καμμιά φορά χρειάζεσαι κάποιον να πεις τις ανησυχίες σου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ και με το καλό η βάπτισή σας.

Καλή μου Bellissima τώρα ελπίζω να είναι εντάξει και να σου αρέσει …και δεν με ζάλισες, όλοι έχουμε την ανάγκη κάποιες φορές να πούμε κάτι παραπάνω για να νιώσουμε καλύτερα …εγώ τώρα τελευταία λέω πολλά παραπάνω, μάλλον έχω μεγάλη ανάγκη να τα πω κάπου .... εξάλλου ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα των μαμάδων είναι να ακούνε…… σου εύχομαι τα καλύτερα και να γίνει γρήγορα ο γάμος και η βάφτιση των ζουζουνιών σου…Φιλιά πολλά και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε εμείς ….

Είμαστε δυο διδυμάκια

δυο πανέμορφα αγοράκια.

Έχουμε και μπλε ματάκια

και ανοιχτόχρωμα μαλλάκια.

Όμως μη σας ξεγελάει αυτό

δεν μοιάζουμε εμείς οι δύο.

Δίδυμα διαφορετικά

μα στον κόσμο αγαπητά.

Όταν γεννηθήκαμε στην Ιταλία

όνομα μας ‘δωσαν με την μία.

Νίκο και Riccardo μας φωνάζουν

Και όλοι μας θαυμάζουν.

Υπάρχει όμως πρόβλημα

λέμε να σας το πούμε.

Θέλουμε χριστιανή να βαφτιστούμε

και στης κολυμπήθρας τα νερά να μπούμε.

Πριν όμως από αυτό

γάμο στην εκκλησιά θα οργανώσουμε.

Και την γλυκιά μας την μαμά,

στον μπαμπά θα παραδώσουμε.

Είναι τόσο ερωτευμένοι

εφτά χρόνια αγαπημένοι.

τους αξίζει η ευτυχία

χωρίς καμιά αμφιβολία.

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά την ………………..2010 και ώρα ………..

Στην εκκλησία ………….

Οι μελλοντική νιόπαντρη και γονείς μας ………………………..

Οι οικογένειες …………………………..

Και φυσικά οι νονοί μας ………………………………..

Μου αρεσε ενα παραμυθακι με το πειρατή και το σεντούκι των ευχών για να το βάλω στο βιβλίο των ευχών.Πως θα μπορούσε να γίνει μια παραλλαγή με τομ Πητερ Παν;

Καλή μου maria 4 κατάλαβα για ποιο παραμυθάκι λες γιατί το έγραψα τώρα τελευταία και το θυμάμαι… σου έκανα την παραλλαγή που θες και ελπίζω να σου αρέσει …Φιλιά πολλά και μόλις βρω χρόνο θα σου γράψω και ποιηματάκι για το προσκλητήριο ….

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο Πήτερ Πάν . Μια μέρα εκεί που κάθονταν στο κλαρί ενός δέντρου , εμφανίστηκε μια νεράιδα και του είπε: «Αν καλέ μου Πήτερ Παν σε δύο μέρες δεν βρεις το σεντούκι με τις ευχές , το δάσος θα σε καταραστεί και δεν θα μπορείς να σταθείς πουθενά μέσα σε αυτό, οι βλάστηση και τα ζώα θα σε κυνηγούν », και αμέσως μετά χάθηκε στον καταγάλανο ουρανό, αφήνοντας πίσω τον Πήτερ Παν σκεφτικό και λυπημένο.

Όταν πέρασε η πρώτη μέρα του ήρθε μία ιδέα, να ζητήσει από φίλους και συγγενείς να του γράψουν από μια ευχή μέσα σε ένα βιβλίο, έτσι σκέφτηκε πως όλες αυτές οι ευχές μαζί, θα του δώσουν μια ζωή γεμάτη υγεία, τύχη, ευτυχία και αγάπη. Έτσι το δάσος δεν θα μπορούσε να τον πειράξει γιατί οι ευχές όλων θα τον προστάτευαν, έτσι και έγινε… και έζησαν αυτή καλά και εμείς καλύτερα!!!

Γιʼ αυτό αν θέλουμε και ο δικός μας Πήτερ Παν να είναι προστατευμένος, θα πρέπει και εμείς να του δώσουμε όλες τις ευχές που ο νους μπορεί να βάλει……..

Μπραβο σου μανουλα με 3 αστερακια!!!Εισαι καταπληκτικη!!!Οποτε εχεις εμπνευση θυμισου και τις διδυμουλες μου!!!Ξεχασα να γραψω πως το θεμα θα ειναι νεραιδες ή πριγκιπισσες!!:D:D

Μανούλα Διδυμακι81 ελπίζω να σου αρέσει …Φιλιά !!!

Είμαστε δυο διδυμούλες

όμορφες και ζωηρούλες.

Είμαστε αγαπημένες

και στον κόσμο διαλεγμένες.

Ξέρουμε πως μας αγαπάνε

και στα μάτια μας κοιτάνε.

Ξέρουμε πως μας θαυμάζουν

και νεράιδες μας φωνάζουν.

Οι γονείς μας οι καλοί

που μας αγαπούν πολύ.

Σαν πριγκίπισσες μας έχουν

και όλοι μέρα μας προσέχουν

Γι’ αυτό και εμείς ζητήσαμε

ονόματα να μας χαρίσουνε.

Μες στο νερό να βουτηχτούμε

και με τα βαφτιστικά μας να ντυθούμε.

Την Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα …………….

Στην εκκλησία …………………….

Οι γονείς μας ……………….. Οι Νονοί μας ……………

Διαφημίσεις

κοριτσια,γεια σας!χρειάζομαι την βοήθεια σας! Επειγόντως!Βαπτίζω το γιο μου τον επόμενο μήνα, τέταρτο παιδακι στη σειρα.θεμα βαπτισης Πητερ παν.χρειαζομαι κείμενο

που να αναφερεται το ονομα του ηρωα ,να μιλαει για νεραιδες,ευχες,ανεμελια ,ευτυχια.Το μωρό θα το πούμε Μιχάλη.Θα περιμένω νέα σας! Ευχάριστώ!

δε καταλαβα αν τελικα βρηκες κειμενο για τη προσκληση η η manoula σου εγραψε μονο για το βιβλιο των ευχων, επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα παραπανω...ειμαι στη δουλεια και πνιγομαι αλλα σου εγραψα κατι χθες το βραδυ! Λογω ομως βλαβης το ιντερνετ δεν μπορεσα να το ποσταρω ... Το πηρα σε στικακι και το φερα μαζι μου:cool:

ελπιζω αν δεν εχεις βρει να σου αρεσει ( ζητησες κειμενο και οχι ποιηματακι ετσι?)

-------------------------------------------------------------------------

...o Πήτερ πάν χαμογέλασε στο μικρό αγοράκι, και κοιτώντας το ανοιχτό παράθυρο του είπε με ανυπομονησία:"'Αντε τί περιμένεις, έλα να σου δείξω τη χώρα του Ποτέ!!! Κι αν είσαι τυχερός, πού ξέρεις, κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί!"

Το αγοράκι του απάντησε:

-Μα.... δέ ξέρω να πετώ!

-Έλα, εγώ θα σε μάθω!

Κι έτσι, ξεκίνησαν το μαγικό τους ταξίδι, πάνω απο Θάλασσες, κοιλάδες και βουνά.

Η Χώρα του Ποτέ είναι το πιό μαγευτικό μέρος που μπορεί κανείς να επισκεφθεί. Νεραϊδες παίζουν και γελούν πετώντας εδώ κι εκεί, μοιράζοντας απλόχερα τη μαγική τους νεραϊδόσκονη. Εκεί όλοι τρέχουν,παίζουν και χοροπηδούν ανέμελα... και έτσι μένουν για πάντα παιδιά.

Ο Πήτερ Πάν και ο μικρός του φίλος, προσγειώθηκαν δίπλα σε μία καταγάλανη λιμνούλα. Η μικρή νεραϊδούλα Τίνκερμπελ, που εδω και λίγη ώρα τους παρακολουθούσε κρυφά, γνώριζε πως το μικρό αγοράκι δεν είχε ακόμα όνομα και σκέφτηκε να του κάνει ένα μοναδικό δώρο!

Πλησίασε σιγά σιγά, το άγγιξε με το μαγικό της ραβδάκι, το έρανε με τη νεραϊδόσκονή της και του είπε: "Θα σου κάνω το πιο σπουδαίο δώρο του κόσμου! Θα κάνω τη μεγαλύτερη ευχή και Θα σου χαρίσω το όνομά σου... ΜΙΧΑΛΗΣ!!!"

Μεμιάς εμφανίστηκαν μικρά ξωτικά και έστησαν χωρό, και νεράϊδες που τραγουδούσαν πετώντας τριγύρω για να το γιορτάσουν.

Ο Μιχάλης περήφανος που είχε πιά ένα τόσο ωραίο όνομα, χαμογελούσε τρισευτυχισμένος!!!

Ναι, χαμογελούσε, αλλά ήταν στον ύπνο του! Γιατι αυτό ήταν το ομορφότερο όνειρο που θα μπορούσε να δεί ενα μικρό αγοράκι πρίν απο τη βάφτισή του!

Την ................στις ............στον Ι. Ναό ..................

σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζι το όνειρο του μικρού μας Μιχάλη πραγματικότητα.

Οι γονείς........... Οι νονοί.................

-------------------------------------------------------------------------

Αν το χρησιμοποιησεις και τελικα ειναι μεγάλο για σένα και δε σου χωράει, πες να το μικρυνω...

φιλακιαααα:)

V&a το παραμύθι σου είναι τέλειο!!!!Με συγκίνησες.Δεν το χορταίνω να το διαβάζω.Το προσκλητηριο που σκέφτομαι να δώσω είνα το DVD του πήτερ παν.Στη πρωτη πλευρα της θήκης θα έχει τη φωτογραφία του μπέμπη μου μαζι με τον ΠΗΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΝΓΚΕΡ ΜΠΕΛ.ΑΝΟΙΓΟΝΤΑς ΣΤΟ θα εχει την προσκληση,θα ακολουθει το DVD και στο πίσω μέρος ισως να γράψω τι συμβολίζει το παραμυθι.Πως σου φαίνεται; Περιμενω την γνωμη σου.εχω το σαββατοκυριακο να το σκεφτω.αν νομιζεις οτι μπορεις πες μου τι θα έκοβες για να το κάνουμε μικρότερο.αν και νομιζω οτι θα καταφέρουμε να το βάλουμε όλο.α! ξέχασα να σου πω ότι θα προσαρμόσω κορδελα με κουφετακια.περιμενω νεα σου.

λοιπον εκοψα καποια πραγματακια. επισης αυτα που σου εχω σε κοκκινο ισως να μπορεις να τα βγαλεις σε περιπτωση αναγκης αν κι εγω πιστευω πως θα μπορεσετε να το χωρεσετε, ειναι αρκετος ο χωρος του σιντι...εσεις θα τα φτιαξετε ή θα τα δωσετε σε μαγαζι? (αν τα κανετε εσεις κ δε μπορεσεις να το χωρεσεις αν θες να μου στειλεις το σχεδιο αυτηνης της οψης να το δω να σου πω πως θα χωρεσει;)) Για το πισω μερος συμφωνω...

Τωρα αυτο με τα κουφετακια μονο μου φαινεται περιττο εξοδο και κοπος αν τα φτιαξεις μονη σου... γιατι θα θυμιζει μπουμπουνιερα λιγο. δε ξερω σκεψου το! μπορεις να βαλεις μονο τις κορδελες ή καποιο μπιχλιμπιδι , καραμελα, αν βρω καμια αλλη ιδεα θα σου πω.

--------------------------------------------------------------

...o Πήτερ πάν δείχνοντας το ανοιχτό παράθυρο είπε στο μικρό αγοράκι:"'Αντε τί περιμένεις, έλα να σου δείξω τη χώρα του Ποτέ!!! Κι αν είσαι τυχερός, πού ξέρεις, κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί!"

Το αγοράκι του απάντησε:

-Μα.... δέ ξέρω να πετώ!

-Έλα, εγώ θα σε μάθω!

Κι έτσι, ξεκίνησαν το μαγικό τους ταξίδι, πάνω απο Θάλασσες, κοιλάδες και βουνά.

Η Χώρα του Ποτέ είναι το πιό μαγικό μέρος. Νεραϊδες παίζουν πετώντας εδώ κι εκεί, μοιράζοντας απλόχερα τη μαγική τους νεραϊδόσκονη.

Ο Πήτερ Πάν και ο μικρός του φίλος, προσγειώθηκαν δίπλα σε μία καταγάλανη λιμνούλα. Η μικρή νεραϊδούλα Τίνκερμπελ, που τους παρακολουθούσε κρυφά, γνώριζε πως το μικρό αγοράκι δεν είχε ακόμα όνομα και σκέφτηκε να του κάνει ένα μοναδικό δώρο! Πλησίασε, το άγγιξε με το μαγικό της ραβδάκι, το έρανε με νεραϊδόσκονή και του είπε: "Θα σου κάνω το πιο σπουδαίο δώρο του κόσμου! Θα κάνω τη μεγαλύτερη ευχή και Θα σου χαρίσω το όνομά σου... ΜΙΧΑΛΗΣ!!!"

Μεμιάς μικρά ξωτικά έστησαν χωρό, και νεράϊδες τραγουδούσαν πετώντας τριγύρω για να το γιορτάσουν.

Ο Μιχάλης περήφανος που είχε πιά ένα τόσο ωραίο όνομα, χαμογελούσε τρισευτυχισμένος!!!

Ναι, χαμογελούσε, αλλά ήταν στον ύπνο του! Γιατι αυτό ήταν το ομορφότερο όνειρο που θα μπορούσε να δεί ενα μικρό αγοράκι πρίν απο τη βάφτισή του!

Την ................στις ............στον Ι. Ναό ..................

σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζι το όνειρο του μικρού μας Μιχάλη πραγματικότητα.

Οι γονείς........... Οι νονοί.................

----------------------------------------------------------------------------------

ααα επισης θα μπορουσες να τυπωσεις και να κοψεις μικρους χαρτινους πητερ παν και τινκερμπελ και να τους δεσεεις σε κορδελες ( αντι τα κουφετακια)

Επεξεργάστηκαν by v & a
προσθηκη ιδεας!

86568154.png

0001aaw.jpg

00013bb.jpg

00012p.jpg

00014r.jpg

σας ανέβασα τις σελιδες με σειρά ως εχουν.. μπορούμε ομως να τις ανακατέψουμε..

ναι λεω να εκτυπώσω κ τις εικονες δηλαδή η ιδεα ειναι πρόσκληση-παραμυθι.

απο την 1η φωτο εχω αφαιρέσει το κείμενο..απο τις υπόλοιπες αγνοήστε το.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

για την πρωτη σελιδα ειχα σκεφτει κατι αλλα μου φαίνεται φτωχό-

η αγγελινα η νεράιδα γεννήθηκε ενα βραδυ του φλεβαρη σκορπίζοντας τριγύρω της

χαρά κ ευτηχια.

απο τοτε ζει με την οικογένεια της στο δεντροσπιτο που έφτιαξε ο μπαμπας της,σενα λιβάδι γεματο λουλούδια κ αρώματα

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

petalouditsa ΔΕ σε ξεχασα αλλα ειναι λιγο ιδιεταιρο το θεμα μιας και εχει εικονες που πρεπει να συνδυαστουν, και το σκεφτομαι λιγο παραπανω!

ελπιζω κατι να εκανα!!!:)

86568154.png

Μια φορά κι έναν καιρό, ενα βραδυ του φλεβαρη γεννήθηκε μια μικρή νεράιδα, και ο ερχομός της έφερε στους γύρω της

χαρά κ ευτυχια.

Ζούσε με την οικογένεια της στο Νεραϊδοδάσος στο δεντρόσπιτο που έφτιαξε ο μπαμπας της στη μέση ενός λιβαδιού που ειναι πλυμμυρισμένο λουλούδια κ αρώματα !

0001aaw.jpg

Ολη μέρα έπαιζε, πετούσε απο λουλούδι σε λουλούδι και τραγουδούσε μαζί με τις άλλες νεραϊδες... Η φωνή της ήταν τόσο ξεχωριστή που μόλις ξεκινούσε το τραγούδι όλοι ερχονταν να την ακούσουν μαγεμένοι!

00013bb.jpg

Ήταν πάντοτε καλή και ευγενική και ήταν δίπλα σε όποιον την είχε ανάγκη γιαυτο και τα ζωάκια την φώναζαν " η καλή μας νεραϊδα". Ποτε δεν είχε αφήσει κανέναν χωρίς βοήθεια κι έτρεχε πάντα στην ανάγκη των φίλων της.

00012p.jpg

Όμως η νεραϊδούλα μας είχε εναν κρυφό καημό. Δέν είχε όνομα! Εβλεπε τις φίλες της που είχαν ονόματα και στεναχωριοταν... όταν δε κοιτούσε κανείς ,κρυβόταν πάνω στα κλαδιά του ψηλότερου δέντρου και έκλαιγε, έκλαιγε......

Η κοτσυφίνα που είχε τη φωλιά της στο δέντρο αυτό, μια μέρα την είδε που εκλαιγε και την άκουσε να ψιθυρίζει "αχ μακάρι να είχα κι εγω ενα όνομα"!

00014r.jpg

'Ετσι μάζεψε όλα τα ζωάκια και τις νεράίδες του Δάσους και κανόνισαν βάφτιση σπουδαία, στη λιμνούλα με τα νούφαρα, μιά μεγάλη γιορτή για να δώσουν στη μικρή νεραϊδουλα αυτο που τόσο λαχταρούσε! Το όνομα της... Αγγελίνα!

Είστε καλεσμένοι κι εσείς σ'αυτη τη γιορτή!

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά την ………………..2010 και ώρα ………..

Στην εκκλησία ………….

Οι γονείς………….

Οι νονός/νονά ………………………………..

Διαφημίσεις

v&a ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον. Σκεφτόμουν κάτι σε επίθετα όπως αξιαγάπητος, αξιολάτρευτος, απίθανος ή ουσιαστικά όπως αγγελούδι, αστεράκι, αγαπούλα κτλ. Η ιδέα είναι το α αυτών των λέξεων να γραφτεί με κεφαλαία μιας και στις μπομπονιέρες θα βάλω ένα μονόγραμμα Α. Αν μπορείς να σκεφτείς κάτι θα ήμουν ευγνώμων..:P

sopet ελπιζω να είναι αρκετά καλο ωστε να το χρησιμοποιησεις και οπου υπαρχει λεξη απο Α αν θελεις να αλλαξεις αυτες που εβαλα . μπορείς βέβαια να κρατησεις και μόνο το ποιηματάκι

------------------------------------------------------------------------

Την .....(ημερα) στις ....(ημερομηνια) του ....(ετος) η μαμα εφερε στο κοσμο τον μικρο μου Αδελφουλη.

Ξερετε, ήταν μικρός αλλα Αξιαγαπητος! Η μαμά μου έλεγε πως είναι η Αγαπούλα μας κι ο μπαμπάς πως είναι Απίθανος!!!Εγώ, αμέσως σκέφτηκα πως επιτέλους ήρθε ο Άγγελός μας ...κι έχω βγάλει κι ένα ποιηματάκι. Να σας το πω?

Ήρθε κι ήταν τοσοδούλης,

Αξιολάτρευτος μικρούλης

το μικρό μας το αγοράκι

ένα τοσο δά Αστεράκι.

Όλοι μας τον αγαπάμε

και βολτούλα θα τον πάμε,

στη βάφτιση του τη μεγάλη

που όμοιά της δέν θα ναι άλλη,

και εσάς σας προσκαλούμε,

όλοι θα παραβρεθούμε!

Κι άν σας άρεσε το ποιηματάκι μου, ελάτε κι εσείς να δώσουμε το όνομα του στον Αξιολάτρευτο αδελφούλη μου, την ...... και ώρα ..... στον Ι. Ναο ............................

( ή αν σκοπεύετε να ανακοινώσετε το ονομα του στη πρόσκληση μπορεις να γράψεις:Κι άν σας άρεσε το ποιηματάκι μου, ελάτε κι εσείς να δώσουμε στον Ανδρέα το όνομα που του αξίζει.)

'Αλκηστη

---------------------------------------------------------------------

το προσπαθω! εβαλες δυσκολα! και να μιλαει το αλογακι, και να μην ειναι πολυ παιδικο...!!!!! το ψαχνω το ψαχνω!!! κατι θα βγει;)

δες αυτο κ τα ξαναλεμεεεε!!!!

εγω ειμαι αλογάκι

κι έχω πάνω μου πιστό,

ένα φίνο αναβάτη

ενα γενναιο σύντροφο.

Πάμε βόλτα νύχτα μερα,

πότε εκεί και πότε εδω

κανουμε καλή παρέα

καλπάζουμε στον ουρανο.

Τωρα εφτασε η ωρα

το αγορακι το μικρό

στη βαφτισή του να το πάω

όνομα να χει επισημο.

Πάμε γρηγορα αγοράκι

κράτα γερα το χαλινάρι,

είμαι εγω τ αλογατακι

στην εκκλησιά που σ'οδηγω.:mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ.. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΠΡΟΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ!!!!! Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

εχει γραψει η mersy παλιοτερα ενα πολυ ωραιο ποιηματακι για πεταλουδες... για δες το:

Πεταλουδίτσα μου όμορφη,

πεταλουδίτσα ωραία

Σεπτέμβρη σε βαφτίζουμε

μ΄ όλη μας την παρέα.

στις ... του μηνός

θα δούμε τη βουτιά σου

και ώρα ....

θα 'ρθούν όλοι κοντά σου.

Θαύμα είσαι του ουρανού

που μπήκες στη ζωή μας

την έκανες πολύχρωμη

και πέταξες μαζί μας.

πέτα λοιπον σταλίτσα μου

άνοιξε τα φτερά σου

ολη η ζωή ανοίγεται

και απλώνεται μπροστά σου...

οι γονείς και οι νονοί σου

Σας περιμένουμε στην εκκλησία/ στο ναό ....... εμείς και η πεταλουδίτσα μας...!

επισης αν ψαξεις εδω στο φορουμ για βαφτιση με πεταλουδες εχει πολυ ωραιες ιδεες!!! δες αυτα και πες μας!!!;)

Κι εγω θελω ενα ποιηματακι για το προσκλητηριο..Τα ονοματα που θα της δωσουμε ειναι Βασιλικη-Κωνσταντινα..Το ενα γιατι το θελει πολυ η πεθερα μου και το αλλο γιατι ειναι ιδια εγω που ειμαι ιδια η μητερα μου οποτε της μοιαζει..Ειναι μωρο που χαμογελαει σε ολους συνεχεια κι εγω τη φωναζω συνεχεια μπουρμπουλιθρα γιατι εχει πολυ μεγαλα μαγουλα..Μπορει καποια να γτιαξει ενα ποιηματακι μ αυτα?Ευχαριστω εκ των προτερων

daniela δικό σου...

"Είμαι μια μπουρμπουλήθρα

μια ζουζούνα μαγουλήθρα

απο δώ κι εκεί γυρνάω

κι όλους σας, σας αγαπάω.

Τ'ονομά μου σαν θα πάρω

ως τον ουρανό θα πάω

κι απο την πολλή χαρά μου

όλο θα χοροπηδάω!

Άντε λοιπον, και μήν αργείτε

τη βάφτιση μου κανονίστε

γιατι είμαι εγω τσαχπίνα...

...σας φιλώ,

Βασιλική- Κωνσταντίνα"

Θέλετε να δώσουμε όλοι μαζι δύναμη, στην ανυπόμονη μπουρμπουλήθρα μας να πάει ως τον ουρανό?

Σας περιμένουμε την ............. στις .............. στον Ι. Ναο ...................

(παρεμβασεις καλοδεχούμενες απο όλες σας):D

Κορίτσια οι ιδέες σας είναι φοβερές!!! Θα ήθελα και εγώ βοήθεια!!!!!!

Έχω σκεφτεί κάτι χιουμοριστικό...

Θα είναι γάμος και βάφτιση μαζί, το μωράκι μας είναι αγοράκι και έχω σκεφτεί με την ξαδέρφη μου (η οποία μπορεί και ζωγραφίζει) να βάλουμε στο προσκλητήριο το πουλάκι το μικρό του Αρκά που την λέει συνέχεια στον μπαμπά του. Και τον μπαμπά (πουλί) ντυμένο γαμπρό και δίπλα εγώ πουλί πάλι αλλά νύφη. Σκέφτομαι να λέει το κείμενο το άτακτο πουλάκι.... Αν σας έρθει καμιά ιδέα θα ήθελα πολύ να την μοιραστείτε μαζί μου!! Ο γάμος με την βάφτιση είναι 2 Οκτωβρίου 2010.

Το πουλακι θα μπορουσε να λεει:

Ειδες πατερα?

Τελικα δε θα τη γλυτωσουμε με τιποτα! (αν θες το βαζεις: Αυτη η γυναίκα), μας έχει και τους 2 στο χερι!!!

Εσενα θα σε παντρευτει κι εμενα θα με βαφτισει...την .......(ημερα) στις ....ημερομηνια ..... στον Ι. ναο........

Καλα, με φαντάζεστε βρεγμένο?

Κάνε πατέρα εσύ πρωτος την αρχή και βλέπουμε...(μμμ λετε να τα καταφέρω να "την κάνω" οταν δε θα κοιτάζουν?)

δε μπορω να φανταστω κατι διαφορετικο κι αν σου αρεσει κατι τετοιο, αν υπαρχει καμια αλλη ιδεα να βοηθησετε!!!!:!::!::!::!::!::!::!:

Διαφημίσεις

daniela δικό σου...

"Είμαι μια μπουρμπουλήθρα

μια ζουζούνα μαγουλήθρα

απο δώ κι εκεί γυρνάω

κι όλους σας, σας αγαπάω.

Τ'ονομά μου σαν θα πάρω

ως τον ουρανό θα πάω

κι απο την πολλή χαρά μου

όλο θα χοροπηδάω!

Άντε λοιπον, και μήν αργείτε

τη βάφτιση μου κανονίστε

γιατι είμαι εγω τσαχπίνα...

...σας φιλώ,

Βασιλική- Κωνσταντίνα"

Θέλετε να δώσουμε όλοι μαζι δύναμη, στην ανυπόμονη μπουρμπουλήθρα μας να πάει ως τον ουρανό?

Σας περιμένουμε την ............. στις .............. στον Ι. Ναο ...................

(παρεμβασεις καλοδεχούμενες απο όλες σας):D

Εκανα αποπειρα να το αλλαξω λιγο αν δεν ξερω αν ειναι καλο ή κουλο

Δεν εχω ξαναγραψει ποιηματακι κι ετσι θελω την αποψη σας

ειναι το εξης:

Ο μπαμπάς με φωνάζει τετραγωνομαγουλιτσα

Κι η μαμά με λέει τσιχλοφουσκιτσα

Μα εγώ είμαι μπουρμπουλήθρα

Που σαν θα μπω στην κολυμπήθρα

Χέρια πόδια θα κουνάω

Γιατί πολύ σας αγαπάω..

Πολλά θα σκάσω χαμογελακια

Για τα δικά σας τα ματάκια

Τον παπα θα κατουρήσω

Να γελάσετε θα βοηθήσω

Ονόματα θα πάρω δυό

Απ τις γιαγιάδες που αγαπώ

Βασιλική όνομα αρχοντικό

Γλυκό σαν το βασιλικό πολτό

Μα θα με πουν και Κωνσταντίνα

Γιατί είμαι και πολύ τσαχπίνα

Κορίτσια λέω να γράψω στο βιβλίο ευχών κάτι με τα γράμματα του ονόματός μας

Ενα αστέρι του ουρανού σήμερα που γιορτάζεις να σου χαρίσω θα'θελα αφου πολύ του μοιάζεις.

Υ

Θα στείλω αηδόνια του βουνού Πουλιά του παραδείσου Για να σου πούν Χρόνια Πολλά Κι ότι ποθεί η ψυχή σου.

Υ

Μέρα που δέχεσαι ευχές,δέξου και μια απο μένα,χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!

Ι

Οσα λουλουδια εχει η ανοιξη και ο χειμωνας χιονια τοσα σου ευχομαι κι εγω ευτυχισμενα χρονια!!!

Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις.

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Αλλιώς θα βάλω το "φίλοι μου αγαπημένοι γράψτε τώρα μια ευχή..."

Λέτε να γράψω κάτι άλλο που να συμπεριλαμβάνει και τα αδερφάκια του? (Παναγιώτης, Κλέα, Ελένη) Δύσκολο το βλέπω. :rolleyes:

Κατι τετοιο εννοεις?

Κατι τετοιο εννοεις?

Τέλειο είναι daniela20. :-D Μου έδωσες την ιδέα να το βάλω στην 1η σελ σαν ευχούλα από τους γονείς του και τα αδερφάκια του!!!

Αυτό που εννοούσα βασικά ήταν για να καλεί τους καλεσμένους να γράψουν στο βιβλίο, αλλά θα βάλω το απλό:

Φίλοι μου αγαπημένοι

γράψτε τώρα μια ευχή

να την έχω να θυμάμαι

τούτη την όμορφη στιγμή.

Θα'ναι το πιο γλυκό μου δώρο

που θα έχω από εσάς

σαν φυλαχτό θα είναι πάντα

μέσα στα βάθη της καρδιάς.

και αυτό που λες θα το κρατήσω για μας. Σε υπερευχαριστώ. Αρκεί να βρούμε κάτι και για τα Υ Υ Ι. Να προσθέσω ότι το θέμα μας είναι μικρός πρίγκηπας.

8jPDp3.pngmAB8p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ alex4!

ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΑ ΜΠΛΕ.... :)

Ενα αστέρι του ουρανού σήμερα που γιορτάζεις να σου χαρίσω θα'θελα αφου πολύ του μοιάζεις.

Υπνωτισμένο θα σταθεί πανω απ την ομορφια σου, θα λαμπει ασταματητα στη μερα τη δικια σου

Θα στείλω αηδόνια του βουνού Πουλιά του παραδείσου Για να σου πούν Χρόνια Πολλά Κι ότι ποθεί η ψυχή σου.

Υστερα θα ρθουν αετοι διπλα σου να πεταξουν για να σε εχουν βασιλιά, την τυχη ν' αλλαξουν

Μέρα που δέχεσαι ευχές,δέξου και μια απο μένα,χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευτυχισμένα!

Ισως να φαίνονται αυτα πολλά και το γνωρίζω μα θελω να με σκεφτεσαι γιαυτο και στα χαρίζω

Οσα λουλουδια εχει η ανοιξη και ο χειμωνας χιονια τοσα σου ευχομαι κι εγω ευτυχισμενα χρονια!!!

Σου εύχομαι μες στη ζωή το πόνο μη γνωρίσεις και να 'ναι μόνο από χαρά όποτε θα δακρύσεις.

Οι αλλες κοπελιες θα σκεφτω κατι

Καλημερα,η βαφτιση θα γινει σε ενα εκκλησακι διπλα στη θαλασσα και μετα θα κανουμε παρτι στην παραλια που ειναι ιδιωτικη.θα ειναι πολυ καλοκαιρινη και θελω να εχει κατι με καραμελες μια και το μωρο το λεμε καραμελιτσο.ελπιζω να σκεφτιτε κατι κοριτσια

διαβασε αυτο

Eίμαι γλυκός σα καραμέλα

μια γλυκα, μια τρέλα

εχω γαλανά ματάκια

και ξανθούλικα μαλάκια.

"Καραμελίτσο" με λέει η μαμα μου

κι όλοι γυρω απορούν,

όταν όμως με κοιτάξουν

θέλουν να με δοκιμάσουν.

Δυστυχώς όμως δε ξέρουν

τι όνομα να μου φωνάξουν

ετσι φεύγω μακρυά τους

μη τυχόν και με αρπάξουν!

Όμως άλλο δε γλυτωνω

βάφτιση θα μου ετοιμάσουν

και το γλυκό το όνομα μου

σ΄ολο το κόσμο θα φωνάξουν!

Ξέρετε, εγω το ξέρω

μα το κραταω μυστικό

μα σε εσάς το φανερώνω:

"Νικήτας", όνομα γλυκο!

:P

pedialove

δικό σου

Μιά φορά κι ένα καιρό,

παραμύθι θα σας πώ

ξερετε όμως δέ συνέβη

τόσο μακριά απο δώ!

Μία μέρα η μαμά μου

έφερε στο κόσμο αυτό

μιά μικρούλα φραουλίτσα

το μωρό μας το γλυκό.

Έχει ρόζ τα μαγουλάκια

κι ολοκόκκινα χειλάκια,

κ όλοι όσοι τη κοιτάζουν

λενε "άχ οι δυό τους μοιάζουν"!

Αναφέρονται σε μένα

Τη μεγάλη αδελφούλα,

και μου λένε να σας ζήσει

η φραουλίτσα η μικρούλα.

Αχ, κι η μέρα της πλησιάζει

για να παρει τ'ονομα της

Δάφνη πιά θα τη φωνάζουν

και θα χαρεί με τη καρδιά της...

Κι έγω η Ανθή την αγαπώ

και πιό πολυ θα το χαρώ,

γιαυτό όλοι σας να ρθείτε

στη βαφτιση σας προσκαλώ!

:P:p

alex4

Θελωντας να κανω κατι παρομοιο με σενα(μου αρεσε η ιδεα με τις ευχες) εψαξα ευχες για τη μπεμπα αλλα δε βρηκα..αντιθετως βρηκα για ενα απ τα κοριτσακια σου..δες αμα σ αρεσει

Κανω καραβι τα ονειρα κι εσενα καπετανιο να εχεις παντα ο,τι ποθεις κι ενα παραπανω

Λιγες γραμμες πολλες ευχες για μια ζωη ολο χαρες..Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα για μια ζωη παραμυθενια,δακρυ ποτε να μη γνωρισεις κι οτι ποθεις να τ'αποκτησεις

Ευχες κι αγαπη στελνω σου,να ρθουνε να σε βρουνε χρονια πολλα χρονια καλα,καρδια μου να σου πουνε

Αυτο που παντα νοσταλγεις ονειρο να μη μεινει να στο χαρισει η μοιρα σου κι αληθινο να γινει

ninazax

δεν αργησα!!!????

Πάντα πρωτος στο κολυμπι

κολυμπηθρα με στολίδι

οη νονο/α μου ειναι

ο καλυτερος.../ η καλύτερη....

(κρατα ενα απο τα δυο επομενα αν θες να μοιαζει με το ρυθμο απ το τραγουδακι γιατι ειναι 2 4στιχα...)

Τ 'ονομα μου θα μου δωσει

κι υστερα θα με λαδώσει,

Γιώργο θα με λένε

απ την ημέρα αυτη....

ή

Ολους σας, σας περιμενω

με κεράκι αναμενο

στις βουτιες εγώ θαμαι

πρωταθλητης

Θα μαι καλο παιδι,

και θα ενθουσιαστεις,

αμά στη βαφτιση μου

γρηγορα κι εσυ θα 'ρθεις,

Αλλη δε θα χεις δεί,

πιο εντυπωσιακή

σαν τη δική μου τη βουτιά,

τόσο ξεχωριστη!!!!

οεοοοοοοοοοοοοοοοο

φιλακιααααααααα@!:P

Ευχαριστώ πολύ daniela μου, είσαι φοβερή! Τώρα βέβαια με βάζεις στο τρυπάκι να βρω και για τα άλλα χιχι :-D

Ευχη συνηθισμενη τα χρονια μου πολλα μα ειναι διαφορετικη σαν βγαινει απ την καρδια

Λουλουδια ανθισμενα,για σενα απ τον Νοτια μ'αρωματα απ την Ιμβρο,ευχες και γιασεμια..Γεμισε τα ποτηρια να πιουμε ενα κρασι και να σου ευχηθουμε να χεις καλη ζωη

Ευτυχια θε να φερει,να σου γεμισει την ψυχη,με τα ονειρα σου ταιρι να σου γελαει η ζωη

Να σου στειλω μια αγκαλια μα δεν ξερω αν θα φτασει γι αυτο σου στελνω μια ευχη που σιγουρα θα πιασει

Αμετρητες ευχες σου στελνω απ την καρδια μου που ζωγραφισαν πολυχρωμες μια νυχτα τα ονειρα μου

Βασιλικη-Κωνσταντινα..Ειναι και τα δυο δυσκολα..

αυτο μπορεσα να σκεφτω προς το παρον...δες αν σου αρεσει, ειχες δικιο δυσκολα εεεε;) τελικα σε ομοιοκαταληξια μου βγηκε!

Βάλε στο νού σου όνειρα

Ασπρα στα δυό σου χέρια

Σαν όνειρο να ερθουνε

Ιδια με περιστερια

Λέγω ευχές στο διάβα σου

Ισως τις ξεχωριζεις

Και γίνε παιδάκι δυνατό

Ηττα να μή γνωρίζεις.

Κάπου ψηλά στον ουρανό

Ως τ αστέρια ευχη κανω

Να ζήσεις και στα δυσκολα

Σαν το δεντρί στην άμμο

Τη μέρα που σ άντικρυσα

Αλλαξες τη ζωη μου

Να ναι η τυχη σου καλη

Ταμα κανω ψυχη μου

Ισα με τα ψηλα βουνα

Να ναι η ζωη σου ολη

Αγαπη γεματη και χαρα...το περιμενουμε ολοι!

καπου στο τελος μου χαλασε λιγο γιατι δεν εβγαινε ηθελε αλλο ενα γραμμα το ονομα!!!!! ( να επινοησουμε ενα????:shock:) αλλα με λιγο βοηθεια πιστευω να το βρουμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...