Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Ενθουσιαστηκα....

Και ενω εχουμε καταληξει σε προσκλητηριο με το κειμενο εχουμε προβλημα. Μανουλα με τα τρια αστερακια αν μπορεις βοηθησε με..

Το θεμα μας ειναι ο πειρατης... το προσκλητηριο μας ειναι σαν χαρτης θησαυρου, υπαρχει ενα καραβακι που ταξιδευει και προσπαθει να φτασει στον θησαυρο (εκκλησια)..

Σκεφτομαι κατι που να εχει σχεση με πειρατες και θαλλασσα αλλα να λεει και για το ταξιδι του μικρου μας πειρατη που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο, να εχει χιουμορ αλλα να δινει και σημασια στην ημερα της βαπτισης και να ειναι σχετικα μικρο...... δυσκολα βαζω το ξερω...

Οποια ιδεα εχετε θα με βοηθησετε πολυ πολυ.. Ευχαριστω

Μανούλα ΜΑΧΗ ελπίζω να σου αρέσει …χρόνος πολύ λίγος και δεν μπόρεσα να το σκεφτώ καλύτερα …..Φιλιά πολλά!!!

Καλή μου v & a δεν υπάρχει θέμα ίσα ίσα όποια μπορεί να βοηθήσει είναι καλό …εγώ φτιάχνω τα προσκλητήρια και έχω μείνει πολύ πίσω, γιατί έχω μια εβδομάδα τώρα τα δύο μικρότερα αστεράκια μου αρρώστα με υψηλό πυρετό… έγραψα ένα ποιηματάκι πολύ γρήγορα και δεν έχω χρόνο να το σκεφτώ καλύτερα, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό, χαίρομαι που η μανούλα MAXH έχει την δυνατότητα να διαλέξει… το ποιηματάκι σου είναι πολύ καλό μπράβο……Φιλιά πολλά !!!!

Είμαι πειρατής μεγάλος

και στον κόσμο δεν είν’ άλλος.

Και θα βρω και θησαυρό

με τον χάρτη που έχω εγώ.

Θα μου δήξει πώς να φτάσω

στο όνομα που λαχταρώ.

για να μπορέσω εγώ να μπω

Στης κολυμπήθρας το νερό.

Διαφημίσεις

Kι εγω τωρα που το θυμηθηκα χρειαζομαι τη βοηθεια σας!!! θελω αν εχετε κατα νου ενα ποιηματακι ευχαριστηριο 4 στιχο ας πουμε,( δε με ενοχλει ομως το μεγεθος) και να ειναι ευχαριστηριο απο 2 κοριτσακια. αν βοηθαει ειναι σε νησι, οπου ολοι κι εμεις και οι καλεσμενοι θα ταξιδεψουμε για να παρεβρεθουμε...ψαχνω δηλαδη κατι σε πληθυντικο...οτι "εμεις οι 2 σας ευχαριστουμε που ηρθατε" κλπ

εχω στιψει το κεφαλι μου αλλα με δυο δε βρισκω κατι καλο!

Μανούλα v & a ελπίζω να σου αρέσει …..αν το θες τετράστιχο μπορείς να παραβλέψεις το «Και ήρθατε εδώ στο νησί» …..Φιλιά πολλά!!!

Ευχαριστούμε όλους εσάς

που ταξιδέψατε για μας

Και ήρθατε εδώ στο νησί

Για να γιορτάσουμε μαζί

Την βάφτιση μας την διπλή.

Μανούλα v& aελπίζω να σου αρέσει …..αν το θες τετράστιχο μπορείς να παραβλέψεις το «Και ήρθατε εδώ στο νησί» …..Φιλιά πολλά!!!

Ευχαριστούμε όλους εσάς

που ταξιδέψατε για μας

Και ήρθατε εδώ στο νησί

Για να γιορτάσουμε μαζί

Την βάφτιση μας την διπλή.

ααααα manoula me tria asterakia πολυ ωραίο και μπορώ να το γράψω και πρώτη σελίδα στο βιβλιο ευχών αν το κάνω:

Ευχαριστούμε όλους εσάς

που ταξιδέψατε για μας

Και ήρθατε εδώ στο νησί

για να γιορτάσουμε μαζί

Γράψτε μας και μία ευχή

στη βαφτισή μας τη διπλή!

ή να το αφήσω όπως το χες και το τελευταιο το δικο μου να το γραψω μονο στο βιβλιο!!!! για να δουμε...θα το σκεφτω

(κι ετσι ελυσα κ το προβλημα τι θα γραψω στο βιβλιο ευχων που ηθελα ενα κειμενακι!:rolleyes:)

*edit: και περαστικα στα μικρα σου ε... φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να κανεις και προσκλησεις και με 3 μικρα γυρω γυρω τα 2 αρρωστουλια!

...πιστευω να μπορω να με βλεπετε εδω περα συχνοτερα μολις τελειωσω με τα "της βαφτισης"... και να συμπληρωνω στην εμπνευση σου

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Τέλεια όλα!!! Μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα!!!! Το θέμα βάφτισης είναι η φράουλα (ακόμα προσκλητήριο δεν έχω βρει αλλά το βλέπω για την φραουλίτσα). Έχω ένα κοριτσάκι που όλοι λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και εγώ προσπαθώ να τους πείσω ότι τα μάτια (το σχήμα μόνο γιατί το χρώμα είναι του μπαμπά της) είναι δικά μου. Έχει τα δικά μου χρώματα και τα αυτιά μου και έτσι λέω ότι μοιάζει στον μπαμπά της αλλά κάποιες λεπτομέρειες είναι δικές μου και όπως ξέρετε η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!!!! Άν μπορειτε να με βοηθήσετε και εμένα!!! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μανούλα floram ελπίζω να σου αρέσει ….Φιλιά !!!

Είμαι ένα κοριτσάκι

Όμορφο και γελαστό.

Και η μαμά μου, μου φωνάζει

Φραουλίτσα Σ’ αγαπώ.

Έχω πρόβλημα μεγάλο

δεν ξέρω ποιανού μοιάζω.

Άλλη λένε του μπαμπά μου

και άλλη λένε της μαμάς μου.

Έχω του μπαμπά τα μάτια

ίδιο χρώμα, τι να πω.

Όμως της μαμάς το σχήμα

τι άκρη ποια να βρω.

Στα χρώματα, μοιάζω της μαμάς μου

φυσιογνωμικά όμως, του μπαμπά μου.

Τι να πω, τι να πιστέψω

θεέ μου άκρη δεν θα βρω.

Θέλω στην βάφτιση να ‘ρθείτε

και την γνώμη σαν να πείτε.

Ειλικρινά σε ποιόν μοιάζω

θέλω τώρα εγώ να μάθω.

Θα σας περιμένω την…………….και ώρα……………στην εκκλησία……………..

Οι γονείς………………… Η/Ο νονά/ος ……………………………….

Για βρειτε κ για μενα ενα ποιηματακι...

θελω οπωσδηποτε να εχει μεσα το ονομα Μαρινα, κατι απο νεραιδες κ να λεει ξεκαθαρα πως σε οποιον δεν αρεσει το ονομα να μην ερθει στη βαφτιση (εχουμε θεμα κ γι αυτο σας το λεω:lol::lol:)

Ελεγα να μην το ανακοινωσω αλλα αφου υπαρχει περιπτωση καποιοι να φυγουν απο την εκκλησια γιατι να πληρωνω τσαμπα ατομα στο τραπεζι :lol::lol::lol:

Καλή μου μανούλα dora γιατί δεν γίνεσαι ποιο διπλωματική για χάρη της νεραιδούλας σου? Δώσε δύο ονόματα στο παιδί, βάλε πρώτο το δικό σου και φώναζέ το με αυτό, έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένη και το παιδάκι ποιο ήσυχο. Εγώ πάντως έτσι θα κάνω. Και σε έμενα δεν μου αρέσει να υποχωρώ όταν έχω δίκιο, αλλά δεν θα αφήσω ποτέ τρίτους να χαλάσουν την ηρεμία της οικογένειας μου ,έτσι φέρομαι λίγο ποιο διπλωματικά… γι’ αυτό σου έφτιαξα ένα ποιο ήπιο ποιηματάκι από αυτό που ήθελες …ελπίζω να σου αρέσει και εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα και το παιδάκι να έχει μια φωτογραφία ενθύμιο από όλοι την οικογένεια του …..να χαίρεσαι την νεραιδούλα σου….φιλιά πολλά!!!!

Νεραιδούλα είμαι εγώ

και πετώ στον ουρανό.

Έχω ομορφιά και χάρη

τον γονιών μου το καμάρι.

Θα ‘θελα να συστηθώ

δεν θέλω κρυφό να το κρατώ.

Μαρίνα θα είναι το όνομα μου

χρυσή θα είναι η καρδιά μου.

Ήθελα πρώτη εγώ να σας το πω

μην τα μαθαίνετε από κει και από δω.

Θέλω σε όλους να αρέσει

θυμό κανείς μαζί μου να μην έχει.

Ένα φιλί γλυκό γλυκό

θα δώσω σε σας που αγαπώ.

Είμαι αθώο και μικρό

γι’ αυτό σας θέλω όλους εδώ.

Την ……………………..2010 και ώρα …………. Στην εκκλησία…………

Οι γονείς μου………………… Η/Ο νονά/ος …………………………

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια πειτε μου την γνωμη σας για το κειμενακι του προσκλητηριου. Μου ειχε γραψει και ενα η manoula me tria aterakia αλλα μου βγηκε και μενα ενα σημερα και θελω γνωμες

μπεμπα

ειμαι μια νεραιδουλα

με ραβδακι μαγικο

την καρδια μου σας ανοιγω

να σας πω ενα μυστικο

Μαριτινα θα με λετε

ειπε τωρα η μαμα

εκλπηρωνοντας το ταμα

που κανε στην Παναγιά

Και οσο αφορα το Τινα

μην το ψαχνετε ωστοσο

η γιαγια μου μου το δινει

που με αγαπαει τοσο.

μπεμπης

Ειμαι εγω ενα αγορακι

με ευγενεια και τροπους

ενας πριγκηπας σωστος

μεσα σε ολους τους ανθρωπους

Λαμπρο θα με λετε τωρα

ειπε ο μπαμπας μου χθες

για να κανω τον παππου μου

να αρχισει τις χαρες

Σας περιμενουμε στην βαπτιση...κλπ

πως σας φαινεται?

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Μανουλα ηταν πολυ ωραιο.. Αλλα πολυ μεγαλο για το προσκλητηριο μου..

Για να το βαλω ολο αυτο θα πρεπει να βαλω τοσο μικρα γραμματα που θα θες μεγενθυντικο φακο για να διαβασεις..

Θελω 6 στιχους μαξιμουν.. κ δεν θελω το ονομα να φαινεται ξεκαθαρα..

Βρηκα κατι..

μετα απο πολλα (on line) συμβούλια κ μονταρισμα πριν το στειλω στον αντρα μου για εγκριση:mrgreen::mrgreen:

Σας το γραφω να μου πειτε τη γνωμη σας..

Χτες βραδυ τρεις νεραιδες

Μπηκαν στα ονειρα μου

Και μου σιγοψιθυρισαν κρυφα το ονομα μου

Με εραναν χρυσοσκονη κ μου παν να το κρυψω

Γιατι οι κακες οι μαγισσες θα μου το παρουν πίσω

Μα είπα στις νεράιδες εγω πως δεν φοβαμαι

και θα το πω τραγουδιστα κ ησυχη θα κοιμαμαι

Καπως ετσι..

Εχω κολλησει λιγακι στους τελευταιους δυο στιχους που δεν μου πολυαρεσουν..

Και θελω ιδεες γι αυτους. Ομως η προταση πρεπει να εχουν οπωσδηποτε τα κοκκινα γραμματα καπου στη μεση (γιατι τα εχω στοιχισει ετσι ωστε το ονομα να κανει ακροστοιχιδα )το νοημα που θα βγαινει να ειναι οτι γενικοτερα τους εχω γραμμενους κ οτι κ να κανουν αυτο το ονομα γουσταρω εγω κ αυτο θα βγει.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Μανουλα ηταν πολυ ωραιο.. Αλλα πολυ μεγαλο για το προσκλητηριο μου..

Για να το βαλω ολο αυτο θα πρεπει να βαλω τοσο μικρα γραμματα που θα θες μεγενθυντικο φακο για να διαβασεις..

Θελω 6 στιχους μαξιμουν.. κ δεν θελω το ονομα να φαινεται ξεκαθαρα..

Βρηκα κατι..

μετα απο πολλα (on line) συμβούλια κ μονταρισμα πριν το στειλω στον αντρα μου για εγκριση:mrgreen::mrgreen:

Σας το γραφω να μου πειτε τη γνωμη σας..

Χτες βραδυ τρεις νεραιδες

Μπηκαν στα ονειρα μου

Και μου σιγοψιθυρισαν κρυφα το ονομα μου

Με εραναν χρυσοσκονη κ μου παν να το κρυψω

Γιατι οι κακες οι μαγισσες θα μου το παρουν πίσω

Μα είπα στις νεράιδες εγω πως δεν φοβαμαι

και θα το πω τραγουδιστα κ ησυχη θα κοιμαμαι

Καπως ετσι..

Εχω κολλησει λιγακι στους τελευταιους δυο στιχους που δεν μου πολυαρεσουν..

Και θελω ιδεες γι αυτους. Ομως η προταση πρεπει να εχουν οπωσδηποτε τα κοκκινα γραμματα καπου στη μεση (γιατι τα εχω στοιχισει ετσι ωστε το ονομα να κανει ακροστοιχιδα )το νοημα που θα βγαινει να ειναι οτι γενικοτερα τους εχω γραμμενους κ οτι κ να κανουν αυτο το ονομα γουσταρω εγω κ αυτο θα βγει.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μανούλα dora τώρα είναι καλύτερο?

Χτες βράδυ τρεις νεράιδες

Μπήκανε στα όνειρα μου

Και μου σιγοψιθύρισαν κρυφά το όνομα μου.

Με έραναν χρυσόσκονη και μου παν να το κρύψω

Γιατί οι κακές οι μάγισσες θα μου το πάρουν πίσω.

Μα εγώ νεράιδες μου καλές, κανέναν δεν φοβάμαι

θα το φοράω μια ζωή, κι ήσυχη θα κοιμάμαι.

ή

Χτες βράδυ Μία νεράιδα, ήρθε μες στα όνειρα μου

Και μου σιγοτρΑγούδησε γλυκά το όνομα μου.

Με έρανε χΡυσόσκονη και μου πε να το κρύψω

Γιατί οι κακές οι μάγΙσσες θα μου το πάρουν πίσω.

Μα εγώ Νεράιδα μου καλή, κανέναν δεν φοβάμαι

θα το φοράω μιΑ ζωή, κι ήσυχη θα κοιμάμαι.

Αστερομανουλα το δοκιμασα :lol::lol::lol:

το Ν πρεπει να παει αναγκαστικα πιο μεσα γιατι βγαινει εξω απο τη σελιδα.. Οι διαστασεις του προσκλητηριου ειναι λιγο μικροτερο απο μισο Α4.

Και θελω να μου αλλαξεις κ το "ησυχη θα κοιμαμαι.." δεν μου αρεσει τελικα καθολου..

Επισης οι τρεις νεραιδες δεν μπορουν να γινουν μια :lol:

εχω τρεις στις φωτο που με τα μαγικα τους ραβδακια δειχνουν σημει ατου κειμενου.

Και επισης εχω εκτυπωσει ηδη διαφορα αλλα με αυτες τις τρεις..

σκεφτηκα ο τελευταιος στιχος να παει καπως ετσι..

... και αμα οι μαγισσες θΑ ρθουν.....μπλα μπλα μπλα

μου λειπει το αλλο μισο..μαλλον μου ηρθε αλλα δεν παει για προσκληση :mrgreen::mrgreen::mrgreen: περισσοτερο να τους το πω καταμουτρα παει..

Καλή μου dora δεν ξέρω αν σου αρέσει, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο……αν σκεφτείς κάτι άλλο και θες βοήθεια πες μου….Φιλιά !!!!

Χθες το βράδυ τρεις νεράιδες ,Μπήκανε στα όνειρα μου

Και μου σιγοτραγούδησΑν γλυκά το όνομα μου.

Με έραναν χΡυσόσκονη και μου παν να το κρύψω

Γιατί οι κακές οι μάγΙσσες θα μου το πάρουν πίσω.

Μα εγώ νεράιδες μου καλές, καΝέναν δεν φοβάμαι

σαν φυλακτό θα το φορώ, πάνω μου όσο θΑ ζω

και άμα η μάγισσες θα ‘ρθουν, με μιας θα εξαφανιστούν .

Λοιπον....παιρνω κατι κ απο τις δυο σας..

και κατοχηρωνετε ο στιχος...

Μα εγω καλες νεραιδες καΝεναν δεν φοβαμαι

σαν φυλακτο θΑ το φορω κ ησυχη θα κοιμαμαι :D:D:D

Αλλα να σας πω κατι???:roll::roll::roll:

πηρα σημερα ενα "νεραιδοβιβλιο" που λεγεται τα μυστικα των νεραιδων

κ εχει μεσα ενα παραμυθι κ "τα μυστικα των νεραιδων" μεσα σε μικρα φακελακια που τα βγαζεις κ τα διαβαζεις..

Και σκεφτηκα μηπως (μηπως λεω τελικα) να εγραφα ενα παραμυθακι με πρωταγωνιστρια την κορη μου :lol::lol::lol: κ να κολλαγα μικρα φακελακια κ μεσα να εβαζα το κειμενο με τις πληροφοριες της βαφτισης, του τραπεζιου κλπ

Το σκεφτομαι δηλαδη.. δεν ξερω ακομα.:roll::roll:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας..θα ηθελα και εγω μια βοηθεια..θα ηθελα ενα κειμενακι,να γραψω στη αρχη του βιβλιου ευχων..τη μπεμπουλα θα τη βγαλουμε καλλιοπη-μαρια....καλλιοπη της γιαγιας που προσφατα πεθανε..και το μαρια ταμα στην τηνο..εκει θα την βαφτισουμε...βηθειαααααα

Μανούλα ολγακι είχα γράψει δύο ποιο παλιά για άλλες μανούλες, δεν αν σου κάνουν ….με το καλό η βάφτιση….Φιλιά !!!!

Φίλοι μου κι αγαπημένοι

γράψτε τώρα μια ευχή.

Να την έχω να θυμάμαι

τούτη την όμορφη στιγμή.

Θα είναι το πιο γλυκό μου δώρο

Που θα έχω από εσάς .

Σαν φυλαχτό θα είναι πάντοτε

μέσα στα βάθη της κάρδια.

ή

Φίλοι μου κι αγαπημένοι μια ευχούλα σας ζητώ

Για να έχω στην ζωή μου πάντα ένα φυλαχτό.

Και έτσι η πρώτη δυσκολία που θα μου έρθει στην ζωή

Από τις γλυκές ευχούλες με μιας θα ξορκιστή.

γειά σας κορίτσια,όπως είπα τον σεπτέμβριο βαφτίζω τον γιό μου.αυτό που σκεφτόμαστε ως θέμα είναι το εξής: επειδή έχω ρίζες απο τον έβρο και ο σύζυγος ως χόμπι έχει τους παραδοσιακούς χορούς ,λέμε να τον ντύσουμε με παραδοσιακή στολή και θα βάλουμε την φώτο στο προσκλητήριο και το στιχάκι που θα βάλουμε θα είναι και στα εβρίτικα γραμμένο.αχ σας παρακαλώ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.βοηθηστε με.....ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυ:-)

Καλή μου ioanna new mummy ένα είναι το σίγουρο πως εβρίτικα δεν ξέρω, νησιώτισσα βλέπεις, άλλα μπορείς να προσαρμόσεις το κείμενο εσύ στα εβρίτικα …..ελπίζω να σου αρέσει, αν όμως θες διορθώσεις πες το…με το καλό….Φιλιά!!!

Από τον Έβρο έχει ρίζες η μαμά μου.

Και στους παραδοσιακούς χώρους,

έχει αδυναμία ο μπαμπάς μου.

Γι’ αυτό για το χατίρι μου ντύθηκε με στολή

και φιγουράρισε στην πρόσκληση αυτή.

Τώρα αν τον καταφέρω,

που μεταξύ μας λίγο δύσκολό το βλέπω

στην βάφτιση να έρθει με στολή,

τότε το σίγουρο είναι πως μ’ αγαπάει πολύ.

Όσο για την μανούλα μου για να της κάνω χάρη

την πρόσκληση αυτή στα εβρίτικα έχω κάνει.

Και αν δεν καταλάβατε τι θέλει να σας πει

δεν έχετε παρά να έρθετε στην βάφτιση αυτή.

Θα σας περιμένω το…………..Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα……………..στην εκκλησία………….

Οι γονείς μου………………….. Η/Ο νονά/ος ……………………………

Καλημερα καλημερα.... Μανουλιτσα αφου με βοηθησες με το προσκλητηριο θα ηθελα να με βοηθησεις και με τα καρτελακια που θα βαλω στο μπουκαλι του κρασιου. Ο πατερας μου και περηφανος παππους πλεον, εχει δικο του αμπελι με μεγαλη παραγωγη κρασιου και την βαπτιση θα δωσουμε δικο μας κρασι.. οποτε θελω καποιο στιχακι για να βαλω με καρτελακια επανω στο μπουκαλι οπου θελω να αναφερει πως να πιειτε ενα ποτηρακι στην υγεια του νεοφωτιστου αλλα να αναφερεις και πως το κρασι ειναι του παππου... δυσκολο?

του παππού μου το κρασί

πιείτε στην υγειά μου

και να περάσετε καλά

μέσα απ' την καρδιά μου!

Γεια σας κορίτσια ετοιμάζω ένα βιβλίο ευχων με θέμα πειρατες. Στηνπρώτη σελίδα θέλω να βάλω ένα παραμύθι σχετικό με το θέμα. Έχετε καμια ιδέα?

Καλή μου penyπως πάνε οι προετοιμασίες του ανιψιού? Ελπίζω όλα καλά …. Να και η συνέχεια από το παραμυθάκι για το βιβλίο ευχών …ελπίζω να σου αρέσει, με το καλό….Φιλιά πολλά !!!

Αγαπημένοι μου νομίζω πως ήρθε η ώρα να μάθετε αν το όνειρο του μικρού μας βγήκε αληθινό, Που είχαμε μείνει, Α΄ ναι…. Κι εκεί που άπλωσε το χέρι να πιάσει το στέμμα, εμφανίστηκε πάλι ο άγγελος και του είπε «Μπράβο τώρα για να ολοκληρώσεις την αποστολή σου και να γίνεις και επίσημα ο μικρός πρίγκιπας της Παραμυθούπολης, πρέπει οι φίλοι και οι γνωστοί σου που έγιναν μάρτυρες στην απόκτηση του ονόματος σου, να σου γράψουν από μία ευχή. Μετά όλες οι ευχές αυτές μαζί, θα σε προστατεύουν και θα σε ακολουθούν σε όλοι σου την ζωή, θα σε βοηθήσουν να γίνεις ένας ευτυχισμένος, καλός και δίκαιος πρίγκιπας». Έτσι και έγινε όλοι έγραψαν από μία ευχή και βοήθησαν τον μικρούλη μας να γίνει ένας καλός και ευτυχισμένος πρίγκιπας και έζησαν αυτή καλά και εμείς καλύτερα !!!

Καλημερα καλημερα.... Μανουλιτσα αφου με βοηθησες με το προσκλητηριο θα ηθελα να με βοηθησεις και με τα καρτελακια που θα βαλω στο μπουκαλι του κρασιου. Ο πατερας μου και περηφανος παππους πλεον, εχει δικο του αμπελι με μεγαλη παραγωγη κρασιου και την βαπτιση θα δωσουμε δικο μας κρασι.. οποτε θελω καποιο στιχακι για να βαλω με καρτελακια επανω στο μπουκαλι οπου θελω να αναφερει πως να πιειτε ενα ποτηρακι στην υγεια του νεοφωτιστου αλλα να αναφερεις και πως το κρασι ειναι του παππου... δυσκολο?

Μανούλα ΜΑΧΗ χαρά μου να σε βοηθήσω, με το καλό η βάφτιση του μικρού σου πειρατή… ελπίζω να σου αρέσει φιλιά πολλά!!!

Του παππού μου το αμπέλι

βγάζει κρασάκι διαλεχτώ,

μεγάλη θα είναι η χαρά μου

μαζί σας να το μοιραστώ,

να το πιείτε στην υγειά μου

σαν χάρη μόνο σας ζητώ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!! Εμείς βαφτίζουμε τον μπουμπούκο μας τον Σεπτέμβρη και θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!!!!

Οι κουμπάροι μας, μας ζήτησαν να τους πάρουμε μια τηλεόραση (ο άντρας του ζευγαριού θα είναι ο νονός) όμως πήραμε και της γυναίκας του (για το καλό ένα ρολογάκι) αλλά δεν ξέρω τι να γράψω στο ευχαριστήριο μήνυμα....θα ήθελα να έχει σχέση με το ρολόι μιας και την τηλεόραση θα την δώσουμε νωρίτερα........το όνομα του γιου μας θα είναι Σταύρος!! Σας ευχαριστώ!!!!

Καλή μου μανούλα ΚΥΡΙΑΚΗ_ ελπίζω να σου αρέσει ….με το καλό , φιλιά !!!!

Είναι μεγάλη η χαρά,

που θα ‘μαστε κουμπάροι.

Θα μοιραστούμε όλοι μαζί,

του Σταύρου μας όλη την ζωή.

Μα για να σας δείξουμε,

πως για μας και οι δύο είστε το ίδιο .

Ρολόι στην κουμπάρα μας θα δώσουμε,

για να μας θυμάται, κάθε ώρα και στιγμή.

Μανούλα με τα τρία αστεράκια σε ευχαριστώ πολύ για το παραμύθι θα το χρησιμοποιήσω και αυτό όμως αυτό που ήθελα ήταν για πειρατή. Σύντομα θα βάλω φωτό από όλα τα βιβλία που ετοιμάζω! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!!! Αν έχεις κάτι και σε πειρατή πολύ θα με βοηθούσε!

peny αυτό εντάξει? το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως είναι λίγο μεγάλο γιατί δεν ξέρω τι χώρο έχεις.... ελπίζω να σε βοήθησα και να σου αρέσει ...φιλιά πολλά!!!

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας πειρατής . Μια μέρα εκεί που κάθονταν στην πλώρη του καραβιού, εμφανίστηκε μια γοργόνα και του είπε: «Αν καλέ μου πειρατή σε δύο μέρες δεν βρεις το σεντούκι με τις ευχές , οι θάλασσες θα σε καταραστούν και θα σηκώσουν τόσο μεγάλα κύματα που το καράβι σου θα εξαφανιστεί », και αμέσως μετά χάθηκε μέσα στα καταγάλανα νερά, αφήνοντας πίσω τον πειρατή μας σκεφτικό και λυπημένο.

Όταν πέρασε η πρώτη μέρα του ήρθε μία ιδέα, να ζητήσει από φίλους και συγγενείς να του γράψουν από μια ευχή μέσα σε ένα βιβλίο, έτσι σκέφτηκε πως όλες αυτές οι ευχές μαζί, θα του δώσουν μια ζωή γεμάτη υγεία, τύχη, ευτυχία και αγάπη. Έτσι οι θάλασσες δεν θα μπορούσαν να τον πειράξουν γιατί οι ευχές όλων θα τον προστάτευαν, έτσι και έγινε… και έζησαν αυτή καλά και εμείς καλύτερα!!!

Γι’ αυτό αν θέλουμε και ο δικός μας πειρατής να είναι προστατευμένος, θα πρέπει και εμείς να του δώσουμε όλες τις ευχές που ο νους μπορεί να βάλει……..

Manoula me 3 asterakia, η άμεση ανταπόκρισή σου με συγκίνησε... Συγγνώμη που σου προσθέτω και άλλα στον ήδη περιορισμένο χρόνο σου. Απλώς δεν ξέρω πού να στραφώ, πανικοβλήθηκα και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, το ποίημα εμένα μου είχε αρέσει πολύ, αλλά υπήρχε διαφωνία μέσα στο σπίτι. Στο ζητούμενο τώρα... Το φαντάζομαι να είναι κάτι απλό αλλά συνάμα τρυφερό και χαρούμενο. Τα στοιχεία που τριγυρίζουν στο μυαλό μου είναι τα εξής: Να φαίνεται ότι το γράφουν οι αδελφούλες της, να μην είναι πολύ μεγάλο, ίσως να έχει σχέση με πριγκίπισσα μια που το σχέδιο είναι κορώνα, ίσως να αναφέρεται το όνομα της -Ηλιάνα-, ίσως πάλι να αναφέρεται έμμεσα, μια που θα βαφτιστεί την μέρα της γιορτής της. Δε θέλω να τα βάλεις όλα μέσα. Διάλεξε κάποια στοιχεία και ό,τι σου βγει. Σε ευχαριστώ θέρμα για το χρόνο που διαθέτεις. Καλή επιτυχία με τις προετοιμασίες σου!!! Η επιτυχία είναι δεδομένη!!!

Γλυκιά μου 3girlsmom πραγματικά μέσα από την καρδιά μου ελπίζω να αρέσει και σε εσένα αλλά και στην οικογένεια, για να ηρεμήσεις λιγάκι…εύχομαι όλα να πάνε καλά και να προλάβεις να τελειώσεις εγκαίρως τις προετοιμασίες σου ....να σου ζήσουν οι κούκλες σου φιλιά πολλά !!!

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε

στην βάφτιση της γλυκιάς μας αδερφούλας.

Για μας είναι μια μικρή πριγκίπισσα

και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας

το όνομα της που είναι «Ηλιάνα».

Θα σας περιμένουμε την ημέρα της γιορτής της

(θα γράψεις την ημέρα και την ημερομηνία)

και ώρα ….. στην εκκλησία ……..

για να της χαρίσετε τις ποιο γλυκές ευχές σας.

Οι αδερφούλες ………………. Οι γονείς……………….Η/Ο νονά/ος ……………………

Αγαπήτη μου mercy ,έχεις κάνει καταπληκτική δουλεία με τα ποιηματάκια τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!Θα γίνω νονά και με την μαμά του μωρού ετοιμάζουμε τις προσκλήσεις για την βάπτιση που θα γίνει το Σεπτέμβριο και θα θέλαμε πολύ την βοήθειά σου...στιχάκια για την πρόσκληση....Μερικά στοιχεία για το κοριτσάκι μας είναι: αξιόλάτρευτη αξιάγάπητη της αρέσει πολυ το νερό ,τα καλυντικά, καμαρώνει με τα φορεματάκια της , έχει πολύ εκφραστηκά ματάκια είναι μια γλύκα την λατρεύω και εγώ και οι γονείς της.Βοήθησε μας σε παρακαλώ πολύ.Πές μου αν χρειάζεσαι και άλλα στοιχεία

Καλή μου Μαρια – Ευα, δεν ξέρω μέχρι που διάβασες, αλλά η mersy μας, είναι πάνω από ένα χρόνο απών, σίγουρα έγγραφε καταπληκτικά ποιηματάκια και μακάρι να ήταν μαζί μας αλλά δεν. Με χαρά όμως θα σε βοηθήσουμε οι υπόλοιπες μαμάδες … σου έγραψα ένα και ελπίζω να σου αρέσει…… με το καλό να γίνεις νονά και να δώσεις στην πνευματική σου κόρη ότι ορίζει η λέξη νονά … φιλιά πολλά !!!!

Είμαι ένα κοριτσάκι , ένα αξιολάτρευτο μουτράκι

θέλω στην ζωή να λάμπω και φορέματα όμορφα να βάζω.

Έχω μάτια λαμπερά και πολύ εκφραστικά

μου αρέσει το νερό και όλο παίζω με αυτό.

Έχω θέμα φοβερό, με τα καλλυντικά της μαμάς παίζω εγώ

ελπίζω μόνο μην το μάθη, γιατί στο ντουλάπι θα πάει να τα βάλει.

Τώρα θέλω ονοματάκι, για να βάλω στο χαρτάκι

θα σας περιμένω με χαρά, στης κολυμπήθρας τα όμορφα νερά.

Την………………………Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα ……………. Στην εκκλησία……………

Οι γονείς………………. Η νονά …………………………

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 13 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΩ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΕΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ... ΣΤΟ EVENDI. ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΜΕRCI ME TΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ. ΑΧ.. ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλή μου μανούλα ΒΕΒΟΝΙΤΑ όπως είπα και ποιο πάνω στην μανούλα Μαρια – Ευα η mersy μας άφησε, παρόλα αυτά θα σε βοηθήσω εγώ. Σου γράφω ένα που το είχα φτιάξη πιο παλιά σε μανούλα με δίδυμα, απλός έκανα μερικές διορθώσεις … ελπίζω να σου αρέσει με το καλό …Φιλιά !!!!

Ήρθε μία πεταλουδίτσα

μια μικρή μικρή κουκλίτσα.

Έχει κλέψει την καρδιά μας

έχει πάρει τα μυαλά μας.

Έχει ομορφιά και χάρη

έχει χρώματα πολλά.

Και στο πέρασμά της όλοι

κάνουν όνειρα πολλά.

Η μικρή πεταλουδίτσα

έχει όσα ο νους ποθεί.

Όμως όνομα δεν έχει

και έχει λύπη τρομερή .

Έτσι αποφασίσαμε

την λύπη να διαλύσουμε.

Βάφτιση ετοιμάσαμε

χαρά για να της δώσουμε.

Την ……………..Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα…….Στην Εκκλησία ………………….

Οι γονείς ……………………..Η/Ο Νονά/ος………………..

γεια σας τελειες μανουλες ! μολις σημερα σας ανακαλυψα, ΜΠΡΑΒΟ για την τελεια δουλεια σας !!!

εμεις βαφτιζουμε τον Αυγουστο την μικρη μας και πολυ θα ηθελα τη βοηθεια σας για ξεχωριστο κειμενο....

το ονομα, Μαρια (της μαμας μου που εχει πεθανει.....) - Εμμανουελα (της πεθερας)....

της αρεσει πολυ το μπανακι. εχει γλυκα ματακια και ομορφα χειλακια... το προσκλητηριο το φτιαχνω εγω με φωτογραφια της με φτερα που ειναι στο χορταρι..μανιταρια, πυργος παραμυθιου, πασχαλιτσες ..γενικα σκηνικο παραμυθενιου δασους...

θα χαρω πολυ να με βοηθησετε...ευχαριστω μανουλες !

swity δες αν σου κανει αυτο

Είμαι μιά μικρή νεράϊδα

απο το παραμυθένιο δάσος

όνομα όμως δέν έχω

και ετούτο είναι λάθος!

Τα μικρά τα ξωτικούλια

που γυρνάνε δώθε πέρα

είπανε να με βαφτίσουν

μιά ονειρεμένη μέρα!

"Δε πειράζει" θα πουν όλοι

άν θα κλάψω και λιγάκι

εγώ θα μπώ στη κολυμπήθρα,

μου αρέσει το μπανάκι!

'Ονομα λοιπόν θα πάρω

το "Μαρία - Εμμανουέλα"

να΄ρθετε όλοι να με δείτε,

θα περάσουμε μια τρέλα!

( τα γλυκα ματακια και ομορφα χειλακια επειδη δε μου ταιριαζανε δε τα εβαλα επειδη ειναι και λιγο συνηθισμενα :D:D:D:D:D)

Δε το πιστευω ! τοσο γρηγορα ? και ειναι και τελειο....εχω μεινει αφωνη....

Μου αρεσε πολυ! κοριτσαρες αν δεν εχετε και κατι ακομα θα βαλω αυτο!! πως τα καταφερνετε ? τωρα χαρηκα πολυ εκτος απ το προσκλητηριο θα εχω και προτοτυπο κειμενο...

ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

θα περιμενω λιγο ακομα και μετα θα το αποτελειωσω και θα το στειλω για εκτυπωση...

--δε θα ταιριαζε να βαλω κατι για τη μαμα μου που πεθανε ε?---μαλλον οχι γιατι ειναι ευχαριστο γεγονος...εννοω που θα ακουστει τονομα της...

rys1ubq6nuoz3bc1.png

//www.connectedmoms.com/tickers/]tdikmjscwjfbqzbn.png[/url]

gia sas kopeles.

gyrevo thema gia vaftisi agoriou .

exo skeftei to aerostato .

kamia alli idea??

voithiste me ligo sta stixakia me aerostato gia prosklisi onoma andreas

eyxaristooooooo

Λοιπον αν καταληξεις στο αεροστατο βρηκα τη τελεια κατασκευη

( γνωμη μου βεβαια) αν σκοπευεις να φτιαξεις κατι μονη σου! ( ή να βρεις να σου την φτιαξουν)

Δες εδω φωτο

Hot_Air_Balloon_Ornaments_-_BEauty_Shot_2_lg.jpg

και το λινκ με οδηγιες....http://www.hgtv.com/holidays-occasions/hot-air-balloon-ornament/index.html

Πάρε κ ένα ποιηματάκι ελπιζω να σου αρεσει, παρεμβάσεις δεκτές απο όλες σας ;)

Αερόστατο θα πάρω

και στον ουρανό θ'ανέβω

κι απο την πολλή χαρά μου,

ολημερίς θα ταξιδεύω!

Βάφτιση λέν θα μου κάνουν,

και γι'αυτό όλο μιλάνε,

μια υποψία κι εγώ έχω,

για βουτιές πως θα με πάνε!

Στη κολυμπήθρα θα με βάλουν

και μετά θα με λάδώσουν

το σταυρό θα μου φορέσουν,

τα μαλλιά μου θα μου κόψουν!

Μάρτυρες θα είστε όλοι

μίας βάπτισης σπουδαίας,

και θα λέτε "να σας ζήσει,

ο νεοφώτιστος Ανδρέας!"

αχχχ...τελικα ζηλεψα!!!!θα μπορουσατε παρακαλω να μου γραψετε κ εμενα ενα ποιηματα κι για τον γιοκα μου??το θεμα τησ βαπτισης ειναι η φορμουλα κ γενικα τα αυτοκινητα. μερικα στοιχεια..ειναι μελαχρινος ,θα εχει 3νονους,πολυ καταφερτζης με το ναζι κ το χαμογελο του,το ονομα του ειναι Αντωνης-Μιχαλης,κ η αδερφη του Ουρανια τον αγαπαει πολυ.Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου................

Καλή μου SPINELA αν και γράφτηκε βιαστικά, ελπίζω να σου αρέσει με το καλό …φιλιά !!!!

Φέτος προετοιμάστηκα στην φόρμουλα να πάω,

με ένα τιμ αχτύπητο πρωτιά πάω να πάρω.

Είμαι μελαχρινός εγώ δεν μοιάζω του Σουμάχερ,

όμως θα είμαι άπαιχτος στις πίστες που θα πάω.

Θα έχω μαζί μου τρείς νονούς που θα με καμαρώνουν,

θα με βοηθούν στα δύσκολα και θα με συμμορφώνουν.

Πριν από αυτό όμως εγώ λέω όνομα να πάρω,

Και στον βαθμολογικό τον πίνακα Αντώνη και Μιχάλη να γράφω.

Κορίτσια γεια σας.. Πραγματικά υπέροχα κείμενα γράφεται... Μου αρέσουν πάρα πολύ. Θα ήθελα και εγώ ένα ποιημα για την καταστασή μου... Λοιπόν είχα ξαναγράψει παλιότερα για ένα ποιήμα για την βάπτιση των διδύμων αγοριών μου, η οποία τελικά δεν έγινε λόγω πολλών προβλημάτων. Τώρα σκεφτόμαστε να κάνουμε τον γάμο μας και την βάπτιση μαζί (ελπίζω να εκδοθεί αυτό το διαζύγιο επιτέλους) και θα ήθελα ένα ποιήμα ή κάτι πού όμορφο και για τα δύο. Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα, απλά μου αρέσει να ξεκινήσω από κάπου. Όποτε έχετε χρόνο και όρεξη γράψτε μου...δεν είναι κάτι βιαστικό, μπορείται να δώσετε προτεραιότητα σε άλλες μανούλες. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω αυτή την φορά να πάνε όλα κάλά και να γίνουν και τα βαπτίσια και ο γάμος που τόσο πολύ ποθώ!

Bellissima ελπίζω όλα να πάνε καλά και να σου αρέσει το ποιηματάκι …..φιλιά πολλά !!!

Είμαστε δυο διδυμάκια ,δυο πανέμορφα αγοράκια

και θέλουμε ονοματάκια, να δίνουμε στα κοριτσάκια.

Πριν όμως από αυτό, γάμο στην εκκλησιά πρέπει να οργανώσουμε

Και την γλυκιά μας την μαμά, στον μπαμπά να παραδώσουμε.

Τότε ήσυχα πια πως το χρέος μας το κάναμε

Στης κολυμπήθρας τα νερά βουτιά εμείς θα κάνουμε.

Θα σας περιμένουμε όλους με χαρά την ………………..2010 και ώρα ………..

Στην εκκλησία ………….

Οι μελλοντική νιόπαντρη και γονείς μας ………………………..

Οι οικογένειες …………………………..

Και φυσικά οι νονοί μας ………………………………..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...