Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σε ολα τα περατα της γης σε ολη την οικουμενη

αρχοντες ητανε πολλοι,τρανοι και παινεμενοι

εκεινους ζηλεψα και εγω

και εψαξα και βρηκα

ονομα να ναι ταιριαστο

σε εναν πριγκηπα μικρο

stef's mom πες μου αν σου αρεσει να το παλεψω γιατι κολλησα.αν δεν σου αρεσε να μην το συνεχισω αδικα.καθε βοηθεια δεκτη

Κορίτσια γεια σας!

Χρειάζομαι και εγώ την βοήθεια σας.Βαφτίζω την κορούλα μου τον Σεπτέμβρη (τώρα μόλις έκλεισε τους 6 μήνες) και χρειάζομαι τό πολύτιμο ταλέντο σας στο κείμενο του προσκλητηρίου.Δυστυχώς όμως είμαι λίγο ιδιότροπη.Δεν μου αρέσουν τα κείμενα του τύπου "είμαι μια μικρούλα όμορφη και στρουμπουλούλα" ή τα κείμενα που μιλάνε "για το όνομα της μικρής μας το λατρευτό" ,γιατί όπως (υποθέτω) καταλάβατε δεν είναι δική μου επιλογή το όνομα και έχω θέμα με αυτό.Θα μου άρεσε όμως να αναφέρετε την νονά της στο κείμενο γιατί είναι η κολλητή μου (και είμαι χαρούμενη γι'αυτό) είναι και αρκετά τρελή (με την καλή έννοια της λέξης).

Δυστυχώς παλεύω πολύ καιρό τώρα να γράψω κάτι και δεν μου βγαίνει τίποτα.

Θα μου άρεσε να είναι χιουμοριστικό όμως.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμων και ότι άλλες πληροφορίες θέλετε πείτε μου να σας τις δώσω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

"...It's like they've got a contract on us...

Do you think it's because we're so awesome ?

I think it's because we're so awesome..."

Dean Winchester

βαφτιζουμαι κ εμεις το αγορακι μας στις 6 ιουνιου κ το θεμα μας ειναι πειρατης.Στις μπομπονιερες,στα γλυκα,στο στολισμο,στα προσκλητηρια....παντου.μονο το κειμενακι δε μου καθεται γιατι οσα ειδα ηταν καπως ασεχτα....εχω στο μυαλο μου ενα στιχακι αλλα θα ηθελα λιγη βοηθεια απο οποια μανουλα εχει χρονο κ διαθεση.

μικρος κουρσαρος ειμαι εγω και δε φοβαμαι το νερο

τρεις φορες βουτια θα κανω κ ενα ονομα θα βγαλω

και με το ονομα αυτο θα σαλπαρω παντα εγω

και κατι αοριστο ακομα που θελει λιγο παραπανω δουλιτσα

μεσα σε μια κολυμπηθρα

καποιοι πειρατες μια νυχτα

εκρυψαν εκει βαθια

ενα θησαυρο παλια

και μου ζητησαν να παω

κ απο μεσα να τον βγαλω

κ αν το καταφερω αυτο

ονομα θα εχω εγω

ααααχχχχχχχχ....εχω πονοκεφαλιασει απο την υπερπροσπαθεια....βοηθεια μανουλεςςςςς.τα στιχακια δεν ειναι το φορτε μου

καλή μου mamagαυτό το είχα γράψει για άλλη μαμά ποιο παλιά αλλά αυτή την στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο και επειδή είναι αρκετά καλό είπα να σου το γράψω να το δεις…. ελπίζω να σου αρέσει…..με το καλό …Φιλιά !!!!

Είμαι ένας πειρατής τρανός

όμορφος και ζωηρός.

Τις θάλασσες κουρσεύω εγώ

και όλους τους τρομοκρατώ.

Όμως πρέπει πια να πάψουν

μπέμπη να μ’ αποκαλούν.

Βάφτιση λέω να κάνω

και όλους να τους ξεκουφάνω.

Τον Ιούνιο θα πάω

ένα ταξίδι μακρινό.

Γι’ αυτό τρέξτε να με δείτε

βουτηγμένο στο νερό.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 ώρα…………. Στην Εκκλησία ………………………….

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

…………………………. ………………………………………

Κορίτσια γεια σας!

Χρειάζομαι και εγώ την βοήθεια σας.Βαφτίζω την κορούλα μου τον Σεπτέμβρη (τώρα μόλις έκλεισε τους 6 μήνες) και χρειάζομαι τό πολύτιμο ταλέντο σας στο κείμενο του προσκλητηρίου.Δυστυχώς όμως είμαι λίγο ιδιότροπη.Δεν μου αρέσουν τα κείμενα του τύπου "είμαι μια μικρούλα όμορφη και στρουμπουλούλα" ή τα κείμενα που μιλάνε "για το όνομα της μικρής μας το λατρευτό" ,γιατί όπως (υποθέτω) καταλάβατε δεν είναι δική μου επιλογή το όνομα και έχω θέμα με αυτό.Θα μου άρεσε όμως να αναφέρετε την νονά της στο κείμενο γιατί είναι η κολλητή μου (και είμαι χαρούμενη γι'αυτό) είναι και αρκετά τρελή (με την καλή έννοια της λέξης).

Δυστυχώς παλεύω πολύ καιρό τώρα να γράψω κάτι και δεν μου βγαίνει τίποτα.

Θα μου άρεσε να είναι χιουμοριστικό όμως.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμων και ότι άλλες πληροφορίες θέλετε πείτε μου να σας τις δώσω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλή μου μαμά-πλουπλούδι καλά όλα αυτά, αλλά δεν δίνης καθόλου στοιχεία για την μικρούλα…λες ότι δεν θες αυτά που γράφουμε συνήθως δεν λες όμως τι θες, πως το σκέφτεσαι? Θες να αναφέρουμε την νονά, όμως ούτε για την νονά δίνεις κάποιο στοιχείο έστω και χιουμοριστικό για να το προσαρμόσουμε…δώσε στοιχεία και κάτι θα κάνουμε …Φιλιά !!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια εχω ξαναγραψει αλλα δεν εχω λαβει απαντηση..κειμενακι για βαπτιση διδυμων αγορι κ κοριτσι με θεμα πριγκηπα κ πριγκηπισσα. η βαπτιση ηταν να γινει ιουλιο αλλα μαλλον θα γινει σεπτεμβρη γιατι η μανουλα μου ειναι αρρωστη...(καρκινος μαστου)

το κοριτσι θα το πουμε Μαρια Αικατερινη αλλα θα την φωναζουμε Μαριτινα κ τον μπεμπη Λαμπρο του πεθερου..γεννηθηκαν 17 Σεπτεμβριου της Σοφιας,Αγαπης, πιστης

τι αλλο να σας πω??ρωτηστε με

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

τι ομορφα κειμενα!και τι προθυμες κοπελες,παρα τις τοσες δουλειες που εχει η καθεμια να βοηθησουν!μπραβο σε ολες σας!

να τολμησω και εγω να ρωτησω για κειμενακι?εχω δυο κορουλες(10 μηνων και 3.5 χρονων).θα τις βαφτισω μαζι τελη ιουλιου.το θεμα ειναι νεραιδες-παραμυθι.για μας ειναι ταυτοχρωνα και παρτι αποχαιρετισμου,γιατι μετακομιζουμε στην κερκυρα,ειναι και γενεθλειο παρτι για την μικρη.τι αλλο?ειναι αγαπημενες αδερφουλες,παιζουν πολυ μαζι,και γενικως τα κανουν σχεδον ολα μαζι(μπανιο,υπνο,φαγητο,παιχνιδι)ειναι δηλαδη και φιλες.την μεγαλη την λενε μελινα- μιχαελα και την μικρη λυδια- ραφαελα.ηθελα αρχαγγελους ως φυλακες αγγελοι διπλα τους.σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλή μου MELYDIA ελπίζω να κατάλαβα καλά και να θες παραμύθι…ελπίζω να σου αρέσει…. με το καλό η βάφτιση και καλή αρχή στο καινούργιο μέρος που θα μείνετε…Φιλιά !!!

Μια φορά και ένα καιρό ήταν δυο νεραιδούλες. Ήταν πολύ αγαπημένες και τα πάντα τα έκαναν μαζί. Παίζανε, τρώγανε, κάνανε μπάνιο, ακόμα και η ώρα του ύπνου ήταν ίδια. Όμως τις φώναζαν μπεμπούλες γιατί δεν είχαν ακόμα όνομα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στις νεραιδούλες μας και έτσι αποφάσισαν τα μιλήσουν με τους γονείς τους και να ζητήσουν μια βάφτιση που θα γράψει ιστορία.

Τότε λοιπόν έμαθαν οι μικρούλες μας, πως πραγματικά η βάφτιση αυτή δεν θα είναι σαν τις άλλες, γιατί μετά από την βάφτιση θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι που θα έχει δύο σκοπούς, ο ένας θα είναι για τα γενέθλια της μικρής μας νεραιδούλας και ο άλλος για να αποχαιρετίσουν όλους τους φίλους και τους αγαπημένους, γιατί θα μετακομίσουν σε ένα άλλο μέρος που το λένε Κέρκυρα……Αν θέλετε να μάθετε την συνέχεια του παραμυθιού δεν έχετε παρά να έρθετε την……………..Ιουλίου 2010 και ώρα……….. στην εκκλησία ……………και μετά στο …………που θα γίνει το πάρτι για να γράψουμε την συνέχεια και το τέλος του παραμυθιού μαζί.

Λέμε όμως να σας πούμε και κάτι ακόμα, την μεγάλη μας νεραιδούλα θα την λένε Μελίνα-Μιχαέλα και την μικρότερη Λυδία-Ραφαέλα.

Σας περιμένουμε όλους !!!

Καλή μου μαμά-πλουπλούδι καλά όλα αυτά, αλλά δεν δίνης καθόλου στοιχεία για την μικρούλα…λες ότι δεν θες αυτά που γράφουμε συνήθως δεν λες όμως τι θες, πως το σκέφτεσαι? Θες να αναφέρουμε την νονά, όμως ούτε για την νονά δίνεις κάποιο στοιχείο έστω και χιουμοριστικό για να το προσαρμόσουμε…δώσε στοιχεία και κάτι θα κάνουμε …Φιλιά !!!

Καλημέρα manoula me tria asterakia και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Να σαι καλά και να χαίρεσαι τα αστεράκια σου και την οικογένεια σου.Σωστά χθες δεν έδωσα πολλά στοιχεία λόγω κούρασης.

Λοιπόν η μικρή μου είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό με φουσκωτά μαγουλάκια (της έχω δώσει και καλά ινδιάνικο όνομα "το κρεμαστό μάγουλο")που τρώει όλο της το φαί.Ο μπαμπάς της την φωνάζει "πλουπλού" από ένα τραγούδι από μια σειρά της tv. Εγώ την φωνάζω διάφορα :κουναβάκι και τέτοια.

Η νονά της έιναι ξεναγός στο Dubai και είναι τρελή και γελαστή συνέχεια.Όλο clubing και βόλτες είναι συνέχεια.Ήθελε μικρή να γίνει στρατιωτικός αλλά δεν τα κατάφερε.Περιμένει πότε θα μεγαλώσει η μικρή να την έχει συνέχεια έξω.

Είχα στείλει κάποιες φωτο της μικρής σε κάτι διαγωνισμούς για μωρά και είχε κερδίσει το μούτρο (σε περιοδικό και tv).Mε την νονά κάνουμε πλάκα και λέμε συνέχεια ότι θα την κάνουμε διάσημη (η μαμά μου ράβει ρούχα-φασόν)και λέμε αφού έχει γιαγιά σχεδιάστρια μόδας και γελάμε.Καταλαβαίνεις!

Ο άντρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής και αστυνομικός στο επάγγελμα και λέμε ότι οταν μεγαλώσει θα την παρακολουθούμε σαν ντέντεκτιβ με τα αγόρια και τέτοια.Της τραγουδάει τραγούδια της αεκ αντί για παιδικά τραγουδάκια.

Για μένα δεν ξέρω τι να πω... Μόνο ότι είμαι τρελά ευτυχισμένη ,(την έχω συνέχεια κολλημένη πάνω μου) που την έχω γιατί είχα κάνει εξωσωματικά και είχα δίδυμα και το αγοράκι όταν μπήκα στον μήνα μου πέθανε...Τέλος πάντων να μην σε στεναχωρώ...

Σου δίνω μια ιδέα πιο κάτω τι εννοώ χιουμοριστικά γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω να φτιάξω ένα,εσύ είσαι ταλέντο σε αυτά.

Σε ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που σε βάζω σου είμαι υπόχρεη!!!

πχ

Απʼ τη μαμά μου ζήτησα

Για μπάνιο να με πάει

Μα εκείνη μου απάντησε

Το καλοκαίρι πάει.

Μου έκλεισε όμως ραντεβού

με τη μικρή νονά μου

Στις ; του σεπτεμβρίου

να πάρω το όνομά μου (ή να κάνω τη βουτιά μου). κτλ

ή

ειπα το προσκλητηριο

με μέιλ να σας στειλω

ανοιξα το ιντερνετ

προσπαθησα για λιγο

εκει που ήμουν ετοιμος

πω-πω τι συμφορα μου

μια σκεψη περασε απ΄το νου

και ηταν η γιαγια μου!!

σκεφτηκα αυτη ολη τη γενια

πι-σι αυτοι δεν εχουν

λετε λοιπον στη βαφτιση

να μη σκεφτουν να έρθουν?

ετσι αποφασισα με μιας

φωτογραφια να βγαλω

κι εμπρος λοιπον απ΄το πι-σι

την προσκληση να κανω!!!!

ή

Στρατιωτικός είναι ο νονός μου

αυστηρός και με γαλόνια

μα με το δικό μου κλάμα

θα του κάνω εγώ καψόνια!

Κι ο μπαμπάς μου που ΄ναι λιμενικος

δεν θα τη βγάλει σοβαρός!

τα μάτια του σπίθες χαράς θα πετάνε

μέχρι και τ΄αυτιά του... θα γελάνε!

Πιάσαμε όπως βλέπετε

τα σώματα ασφαλείας!

Σε παράταξη θα μπούνε

στα σκαλιά της εκκλησίας!!

ή

Ελεγα πως τη γλιτωσα μα ασχημα τα νεα!

Βαπτιση μου ετοιμαζουν με μπολικη παρεα.

Μου'παν δεν ειναι τιποτα,ωραια θα περασω,

ρωτησα ομως και εμαθα και λεω να το σκασω.

Καλα καλα στα ψαλλουνε,σε γδυνουν,σε λαδωνουν

και στο νερο σε βαζουνε και το μαλλι σου κοβουν.

Ότι άλλο θες θα χαρώ να σου απάντησω. Η βάπτιση είναι Σεπτέμβριο.

σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ.

Ίσωσ να έχει θέμα η βάπτιση με νεραίδες και ξωτικά, ακόμα δεν ξέρω.

"...It's like they've got a contract on us...

Do you think it's because we're so awesome ?

I think it's because we're so awesome..."

Dean Winchester

ειχα γραψει νωριτερα απο μαρτη..

σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!

αν εχεις κατι για μας πες μου!αν πανε ολα καλα ιιισως προλαβουμε να κανουμε να την κανουμε 25 ιουλιου

Καλή μου marilina ελπίζω να σου αρέσει …. Με το καλό η βάφτιση και περαστικά μέσα από την καρδιά μου για την μαμά σου…..Φιλιά πολλά!!!!

Έχουμε δύο διδυμάκια

δύο όμορφα παιδάκια.

Το ένα η πριγκίπισσα μας

και το άλλο ο πρίγκιπας μας.

Θέλουμε να είναι ευτυχισμένα

στα πούπουλα μεγαλωμένα.

Όμως αυτά είναι λυπημένα

δίχως όνομα τα καημένα.

Έτσι η βάφτιση είναι γεγονός

και όνομα θα πάρουν προσεχώς.

Όλα τα έχουμε οργανώσει

με τις λεπτομέρειες έχουμε τελείωση.

Βρήκαμε και ονοματάκια

στα γλυκά μας τα παιδάκια.

Μαρία Αικατερίνη το κοριτσάκι

Λάμπρος θα είναι το αγοράκι.

Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2010 και ώρα………… Στην Εκκλησία………

Οι γονείς…………………….. Η/Ο Νονά/ος …………….

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

εχετε καμια ιδεα για κειμενακι βαπτισης με θεμα "πριγκιπισσα"??? ευχαριστω! ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες!

Haroullini αυτό το είχα σε άλλη μανούλα επειδή δεν δίνεις στοιχεία για να φτιάξουμε άλλο, νομίζω πως είναι ότι πρέπει με το θέμα που έχεις…Φιλιά!!!

Είμαι ένα κοριτσάκι

που δεν έχω ονοματάκι.

Θα αποκτήσω στη πορεία

με όλους σας στην εκκλησία.

Πριγκίπισσα γλυκιά θα γίνω

και έτσι πάντοτε θα μείνω.

Γυναίκα, κούκλα, παινεμένη

στα πούπουλα μεγαλωμένη...

Κι όσο για την εκκλησία

αν θέλετε λοιπά στοιχεία.

Οι υπήκοοί μου θα σας πούνε

που τυφλά με υπακούνε.

Η αυτού μεγαλειοτάτη πριγκίπισσα ……….

Το ……………..2010 και ώρα………

Στην εκκλησία …………

Οι υπήκοοί μου………………… Η/Ο Νονά/ος ………………………

Βαφτίζουμε τον μικρό μας Στέφανο τον Οκτώβριο!Έχετε καμιά ιδέα για πρωτότυπο κειμενάκι βάφτισης?Το θέμα μας θα είναι ο πρίγκηπας..μάλλον

Καλή μου stefsmomτο ίδιο ισχύει και για σένα όπως με την μανούλα Haroulliniόποτε το ίδιο κείμενο γίνετε ως εξής

Είμαι ένα αγοράκι

που δεν έχω ονοματάκι.

Θα αποκτήσω στη πορεία

με όλους σας στην εκκλησία.

Πρίγκιπας γλυκός θα γίνω

και έτσι πάντοτε θα μείνω.

άντρας' date=' κούκλος, παινεμένος [/size']

στα πούπουλα μεγαλωμένος ...

Κι όσο για την εκκλησία

αν θέλετε λοιπά στοιχεία.

που τυφλά με υπακούνε.

Ο αυτού μεγαλειότατος πριγκίπισσας Στέφανος

Το ……………Οκτωβρίου 2010 και ώρα………

Στην εκκλησία …………

Καλημέρα manoula me tria asterakia και σε ευχαριστώ για την απάντηση.Να σαι καλά και να χαίρεσαι τα αστεράκια σου και την οικογένεια σου.Σωστά χθες δεν έδωσα πολλά στοιχεία λόγω κούρασης.

Λοιπόν η μικρή μου είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό με φουσκωτά μαγουλάκια (της έχω δώσει και καλά ινδιάνικο όνομα "το κρεμαστό μάγουλο")που τρώει όλο της το φαί.Ο μπαμπάς της την φωνάζει "πλουπλού" από ένα τραγούδι από μια σειρά της tv. Εγώ την φωνάζω διάφορα :κουναβάκι και τέτοια.

Η νονά της έιναι ξεναγός στο Dubai και είναι τρελή και γελαστή συνέχεια.Όλο clubing και βόλτες είναι συνέχεια.Ήθελε μικρή να γίνει στρατιωτικός αλλά δεν τα κατάφερε.Περιμένει πότε θα μεγαλώσει η μικρή να την έχει συνέχεια έξω.

Είχα στείλει κάποιες φωτο της μικρής σε κάτι διαγωνισμούς για μωρά και είχε κερδίσει το μούτρο (σε περιοδικό και tv).Mε την νονά κάνουμε πλάκα και λέμε συνέχεια ότι θα την κάνουμε διάσημη (η μαμά μου ράβει ρούχα-φασόν)και λέμε αφού έχει γιαγιά σχεδιάστρια μόδας και γελάμε.Καταλαβαίνεις!

Ο άντρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής και αστυνομικός στο επάγγελμα και λέμε ότι οταν μεγαλώσει θα την παρακολουθούμε σαν ντέντεκτιβ με τα αγόρια και τέτοια.Της τραγουδάει τραγούδια της αεκ αντί για παιδικά τραγουδάκια.

Για μένα δεν ξέρω τι να πω... Μόνο ότι είμαι τρελά ευτυχισμένη ,(την έχω συνέχεια κολλημένη πάνω μου) που την έχω γιατί είχα κάνει εξωσωματικά και είχα δίδυμα και το αγοράκι όταν μπήκα στον μήνα μου πέθανε...Τέλος πάντων να μην σε στεναχωρώ...

Σου δίνω μια ιδέα πιο κάτω τι εννοώ χιουμοριστικά γιατί εγώ δεν τα καταφέρνω να φτιάξω ένα,εσύ είσαι ταλέντο σε αυτά.

Σε ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που σε βάζω σου είμαι υπόχρεη!!!.

Καλή μου μανούλα Μαμα-πλουπλούδι δεν ξέρω αν πλησίασα αυτό που ήθελες, ελπίζω πραγματικά να σου αρέσει …. Με το καλό και φιλιά πολλά !!!!

Τι να σας πρωτοπώ παιδιά, ειλικρινά δεν ξέρω

και τι συμπέρασμα άραγε, θα βγάλετε πιο κάτω,

Όταν σας πω πως η μαμά μου, με φωνάζει «κρεμαστό μου μαγουλάκι»

Και Όταν σας πω πως ο μπαμπάς μου, της ΑΕΚ τραγούδια μου λέει το βραδάκι.

Άστε πια όταν γνωρίσετε και την νονά μου, ήθελε λέει στρατιωτικός να γίνει

άλλαξε όμως στην πορεία και ξεναγός στο Dubai πήγε να γίνει.

Όλο clubing και βολτούλες ταξιδάκια και χαρούλες

Και ακούστε και αυτό, περιμένει πως και πώς για clubing να πάω προσεχώς.

Αʼ το καλό δεν σας το είπα, είμαι αστέρι λαμπερό

βγήκα πρώτη σε διαγωνισμό, αχʼ τι κουκλί που είμαι εγώ.

Αφήστε πια την γκαντεμιά μου, αστυνομικός είναι ο μπαμπάς μου

Μια βόλτα της προκοπής δεν θα απολαύσω

Όλο τα μάτια του στην πλάτη μου θα τα χω.

Ελπίζω ύστερα από όλα αυτά, στην βάφτιση μου να έρθετε με χαρά.

Την ……………Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα…….στην εκκλησία………

Οι γονείς μου………… Η νονά μου ………………….

καταρχην τα συγχαρητηρια μου για τα υπεροχα ποιηματακια που φτιαχνεις για ολες!!! μπραβο σου!!!

η βαπτιση μας με το καλο θα γινει αρχες οκτωβριου αλλα αρχισα σιγα-σιγα να τα διοργανωνω ολα απο τωρα!

τις προσκλησεις θα τις φτιαξω εγω οποτε θα τις αρχισω σιγα-σιγα!

το ποιηματακι μ'αρεσε παααρα πολυ, αλλα σκεφτηκα, οπως ειπες, να δωσω περισσοτερα στοιχεια ετσι ωστε να γινει πιο "προσωπικο"!

Την πριγκιπισσα μας θα την ονομασουμε Νάγια! μοιαζει του μπαμπα της,...οοοολα της τα χαρακτηριστικα! επειδη ειμαι απο κυπρο, την λεξη μπαμπας στο υποκοριστικο το λεμε παπακης...

εχει σχιστα ματακια και ζωγραφιστα χειλακια! τα χρωματα της τα πηρε απο μενα... εχει πολυ ασπρη επιδερμιδα... και εχει επισης φουσκωτα μαγουλακια ροδοκοκκινα!

εχει παααρα πολυ δυνατη φωνη... και οταν κλαιει δεν κλαιει οπως ολα τα βρεφη... αλλα στριγγλιζει!!!

και κατι αλλο πολυ ωραιο και σημαντικο...

η βαπτιση θα γινει στις 10/10/10!!! τελεια ημερομηνια ε??? αν ειναι δυνατον να βαλουμε την ημερομηνια στο ποιηματακι!

αυτα! ελπιζω να σε βοηθησα!

σ'ευχαριστω!!!:P

μανουλα με τα τρια στερακια σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!το ποιηματακι που προτεινεις το ειχα δει κ μαλιστα τυπωμενο!!!! :)P συγχαρητηρια βρε!ειναι πολυ ομορφο αλλα εχω κολλησει στο δικο μου....απλα θελω λιγη βοηθεια απο οποια μανουλα εχει χρονο,διαθεση κ φαντασια να το συμμαζεψω λιγο.μεχρι στιγμης εχω σκεφτει

μικρος κουρσαρος

ειμαι εγω

κ δε φοβαμαι να βραχω

στης κολυμπηθρας

τα νερα

θα κανω εγω

τρελη βουτια

ενα ονομα θα βγαλω

κ το ονομα αυτο

θα το θυμασται για καιρο

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ κτλ,κτλ

καμια ιδεα????δε μου κολλαει το τελευταιο διστιχο κ βιαζομαι κ λιγο πρεπει αυριο να το στειλω!τελευταια προθεσμια,pleeeeaseeee

Διαφημίσεις

μανουλα με τα τρια στερακια σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!το ποιηματακι που προτεινεις το ειχα δει κ μαλιστα τυπωμενο!!!! :)P συγχαρητηρια βρε!ειναι πολυ ομορφο αλλα εχω κολλησει στο δικο μου....απλα θελω λιγη βοηθεια απο οποια μανουλα εχει χρονο,διαθεση κ φαντασια να το συμμαζεψω λιγο.μεχρι στιγμης εχω σκεφτει

μικρος κουρσαρος

ειμαι εγω

κ δε φοβαμαι να βραχω

στης κολυμπηθρας

τα νερα

θα κανω εγω

τρελη βουτια

ενα ονομα θα βγαλω

κ το ονομα αυτο

θα το θυμασται για καιρο

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ κτλ,κτλ

καμια ιδεα????δε μου κολλαει το τελευταιο διστιχο κ βιαζομαι κ λιγο πρεπει αυριο να το στειλω!τελευταια προθεσμια,pleeeeaseeee

μικρος κουρσαρος ειμ'εγω

και δε φοβαμαι να βραχω

στης κολυμπηθρας τα νερα

θα κανω εγω τρελη βουτια

το ονομα που θα εχω εγω

θα το θυμαστε για καιρο

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ κτλ,κτλ

πως σου φαινεται τωρα???

χαρουλινι μιχαλη θα τον πουμε αλλα δε θα ηθελα να εμπεριεχεται στο προσκλητηριο.να χαιρεσαι κ το δικο σου ατερακι κ με το καλο η βαφτιση σας.

μικρος κουρσαρος ειμ'εγω

και δε φοβαμαι να βραχω

στης κολυμπηθρας τα νερα

θα κανω εγω τρελη βουτια

το ονομα που θα εχω εγω

θα το θυμαστε για καιρο

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ κτλ,κτλ

πως σου φαινεται τωρα???

μικρος κουρσαρος

ειμαι εγω

κ δε φοβαμαι να βραχω

στης κολυμπηθρας

τα νερα

θα κανω εγω

τρελη βουτια

ενα ονομα θα βγαλω

κ το ονομα αυτο

θα το θυμασται για καιρο

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ κτλ,κτλ

Μανούλα mamag τι λες για αυτό……

Μικρός κουρσάρος ειμ' εγώ

και δε φοβάμαι να βραχώ.

Στης κολυμπήθρας τα νερά

θα κάνω εγώ τρελή βουτιά.

Το όνομα που θα έχω εγώ

είναι πολύ πολύ γνωστό.

Μα όταν το αποκτήσω εγώ

θα γίνει και ξεχωριστώ.

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ λοιπών παιδιά

στης θάλασσάς τα όμορφα νερά.

Ταξίδι θα πάω μακρινό

θα κάνω καιρό για να σας ξαναδώ.

Θα περιμένω όμως εγώ

όλους εσάς που αγαπώ.

Να σας δω στην εκκλησία

και να σας γεμίσω με φιλιά.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 και ώρα …… στην εκκλησία……

Οι γονείς μου………… Η νονά μου ………………….

καταρχην τα συγχαρητηρια μου για τα υπεροχα ποιηματακια που φτιαχνεις για ολες!!! μπραβο σου!!!

η βαπτιση μας με το καλο θα γινει αρχες οκτωβριου αλλα αρχισα σιγα-σιγα να τα διοργανωνω ολα απο τωρα!

τις προσκλησεις θα τις φτιαξω εγω οποτε θα τις αρχισω σιγα-σιγα!

το ποιηματακι μ'αρεσε παααρα πολυ, αλλα σκεφτηκα, οπως ειπες, να δωσω περισσοτερα στοιχεια ετσι ωστε να γινει πιο "προσωπικο"!

Την πριγκιπισσα μας θα την ονομασουμε Νάγια! μοιαζει του μπαμπα της,...οοοολα της τα χαρακτηριστικα! επειδη ειμαι απο κυπρο, την λεξη μπαμπας στο υποκοριστικο το λεμε παπακης...

εχει σχιστα ματακια και ζωγραφιστα χειλακια! τα χρωματα της τα πηρε απο μενα... εχει πολυ ασπρη επιδερμιδα... και εχει επισης φουσκωτα μαγουλακια ροδοκοκκινα!

εχει παααρα πολυ δυνατη φωνη... και οταν κλαιει δεν κλαιει οπως ολα τα βρεφη... αλλα στριγγλιζει!!!

και κατι αλλο πολυ ωραιο και σημαντικο...

η βαπτιση θα γινει στις 10/10/10!!! τελεια ημερομηνια ε??? αν ειναι δυνατον να βαλουμε την ημερομηνια στο ποιηματακι!

αυτα! ελπιζω να σε βοηθησα!

σ'ευχαριστω!!!:P

Καλή μου Haroulliniελπίζω να είναι τώρα όπως το θες…Φιλιά!!!

Είμαι μια πριγκιποπούλα

είμαι η Νάγια η τσαχπινούλα.

Μοιάζω τόσο του μπαμπά μου

έχω τα χρώματα της μαμάς μου.

Έχω δυο σχιστά ματάκια

και ζωγραφιστά χειλάκια.

Έχω μαγουλάκια φουσκωτά

και φωνάζω δυνατά.

Ο παπάκης μου ο καλός

που είναι προνοητικός.

Όλους σας καλή στην εκκλησιά

στις 10-10 του 2010 ώρα(π.χ. επτά).

Φοβάται βλέπετε ο καημένος

πως αν δεν έρθετε……… (όνομα εκκλησίας).

Θα βάλω κλάματα δυνατά

που θα μοιάζουν με στριγκλιά.

Οι γονείς μου………… Η/Ο νονά/ος ………………….

Σ'ευχαριστω ξανα και ξανα για τα τελεια σου κειμενακια!

σκεφτηκα να ενωσω και να τα κανω 2 σε 1 τα 2 κειμενακια που μου εγραψες... δηλαδη...

"Είμαι μια πριγκιποπούλα

είμαι η Νάγια η τσαχπινούλα.

Μοιάζω τόσο του μπαμπά μου

κιʼ έχω τα χρώματα της μαμάς μου.

Έχω δυο σχιστά ματάκια

και ζωγραφιστά χειλάκια.

Έχω μαγουλάκια φουσκωτά

και φωνάζω δυνατά.

Ο παπάκης μου ο καλός

που είναι προνοητικός,

σας καλεί στην εκκλησσιά

Για να με δειτε που Θα βάλω τα κλάματα δυνατά

και θα μοιάζουν με στριγκλιά!

Κι όσο για την εκκλησσία

αν θέλετε λοιπά στοιχεία,

που τυφλά με υπακούνε.

Η αυτού μεγαλειοτάτη πριγκίπισσα ……….

Στις 10/10/2010 και ώρα 11.30

Στην εκκλησία ....

Θα ακολουθησει γευμα στο εστιατοριο....

Αν και θα μ'αρεσε να εμπαινε η ημερομηνια μεσα στο κειμενακι, εντελει δεν μου πολυαρεσε γιατι δεν εχει ομοιοκαταληξια... ημερομηνια ειναι... πως να εχει ομοιοκαταληξια!:shock:

επισης μ'αρεσει πολυ η φραση για τους υπηκοους... για αυτο και εβαλα εκεινο το κομματακι...:P

ομως τωρα το μονο που μενει για διορθωση.... ειναι πως στην αρχη λεει για πριγκιποπουλα και στο τελος για πριγκιπισσα... οποτε θα ηθελα να τα κανω ολα να ειναι τα ιδια... ;)ολα για πριγκιπισσα αλλα πρεπει να αλλαξουμε τοτε την λεξη τσαχπινουλα...για να εχει ομοιοκαταληξια με την λεξη πριγκιπισσα...;)

Μικρός κουρσάρος είμαι εγώ

και δε φοβάμαι να βραχώ.

Στης κολυμπήθρας τα νερά

θα κάνω εγώ τρελή βουτιά,

όνομα γλυκό θα βγάλω

και με το όνομα αυτό

τις θάλασσες θα κατακτώ!

Στην εκκλησιά θα καρτερώ

όλους εσάς που αγαπώ

να σας δω από κοντά

να σας γεμίσω με φιλιά!

ΣΑΛΠΑΡΟΥΜΕ....

τελειοοοοοο κοριτσαρες μου σας ευχαριστω πολυ!μανουλα με τα 3 αστερακια ηθελα να το βαλω ολο αλλα εβγαινε τεραστιο!χαρουλινι σε ευχαριστω κ εσενα για τον κοπο σου!ο μιχαλακος μου σας φιλα ολες γλυκα!

εχετε ενα ευχαριστηριο συντομο ωραιο και γλυκο??

καλή μου espoir ελπίζω να σου αρέσει .....Φιλιά !!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

μέσα από την καρδιά μου.

Θέλω τώρα να σας πω

που ήρθατε κοντά μου.

Ενθουσιαστηκα....

Και ενω εχουμε καταληξει σε προσκλητηριο με το κειμενο εχουμε προβλημα. Μανουλα με τα τρια αστερακια αν μπορεις βοηθησε με..

Το θεμα μας ειναι ο πειρατης... το προσκλητηριο μας ειναι σαν χαρτης θησαυρου, υπαρχει ενα καραβακι που ταξιδευει και προσπαθει να φτασει στον θησαυρο (εκκλησια)..

Σκεφτομαι κατι που να εχει σχεση με πειρατες και θαλλασσα αλλα να λεει και για το ταξιδι του μικρου μας πειρατη που προσπαθει να φτασει στον θησαυρο, να εχει χιουμορ αλλα να δινει και σημασια στην ημερα της βαπτισης και να ειναι σχετικα μικρο...... δυσκολα βαζω το ξερω...

Οποια ιδεα εχετε θα με βοηθησετε πολυ πολυ.. Ευχαριστω

Μανουλα με τα τρια αστερακια δε πιστευω να σου πηρα τη δουλεια ε??? δε με παρεξηγεις που..."χωνομαι"? εχω κατι για το θέμα, αλλιώς ανέλαβέ το!

Είμαι πειρατής τρανός,

ταξιδεύω διαρκώς,

και στο θησαυρό θα φτάσω,

δίχως το θάρρος μου να χάσω!

Κι άν θα δείτε κι ένα δάκρυ

να τ'αφήσετε στην άκρη,

θαλασσοπόρος ειμαι εγώ

στη κολυμπήθρα μου θα μπώ!* edit ή (στη κολυμπήθρα θα βουτώ)

Πειτε πως σας φαινεται να αλλαξω κατι?...να κανω κι αλλες σκεψεις, περιμενε MAXH αν ειναι και απο τη μανουλα ποιηματακι αν θες να διαλεξεις!!!!

φιλακιααα

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...