Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνάντηση στην Αθήνα, 17. Ιουνίου στην Πάρνηθα!

Recommended Posts

Εγώ για χάρη σου θα κολλήσω αυτοκολλητο.. Μην αγχωνεσαι!!! ασε που θα σε τρελλάνω και θα σου μείνω αξέχαστη.. :wink:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 350
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να σε κοροιδεψω προκειμένου να αισθανθείς καλά ευχαρίστως θα βάλω αυτοκολλητάκι!! Θα είμαι και Σοφία με τη βούλα!! Θέλω τόσο να σε γνωρίσω απο κοντά και να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά τόσο εσένα όσο και τον Νεκτάριο αν το θελήσει... που θα το κάνω με την καρδιά μου. Η Μαρία Στυλιανάκη, εσυ, ο Αlmak, o Fokion, και η Κική είσασταν ο λόγος που γράφτηκα στο parents και το αγάπησα... Τα υπόλοιπα μέλη είναι αυτά που με κάναν να το λατρέψω..

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Παιδιά έχουμε τρεις Σοφίες στο Forum? Τη Sophia, τη Sofia και τη ΣΟΦΙΑ?

Εμένα δεν με βλέπω να τα καταφέρνω νά ρθω. Έχουμε και μια βάφτιση εκείνη την μέρα, μου 'χει αγριέψει και λίγο ο Almak... :wink::wink: (χε..χε..)

Διαφημίσεις

ΣΣΣΣΣ ξάπλωσα να κοιμηθώ και μπούρου μπούρου κάντε λίγο ησυχία... ΣΟΦΙΑ εσύ τα φταις όλα :P

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ΣΣΣΣΣ ξάπλωσα να κοιμηθώ και μπούρου μπούρου κάντε λίγο ησυχία... ΣΟΦΙΑ εσύ τα φταις όλα :P

πολύ καλόοοοοοοοοο :!: , αφήστε την μικρή να ξεκουραστεί μπας και γεννήσει επιτέλουςςςςςς! :lol::lol::lol:

angela μου γλυκιά το κακό είναι ότι πλέον όταν έρθει η ώρα γεννήσω δε θα το πιστεύω ούτε και εγώ !!!!!! :lol::lol::lol:

Άσε Αντιγόνη μου άσε τι να πεις... Γλωσσοκοπάνες παιδί μου... Όλη την ώρα στο κους κους το ρίχνουν ... ! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Παιδιά έχουμε τρεις Σοφίες στο Forum? Τη Sophia, τη Sofia και τη ΣΟΦΙΑ?

Εμένα δεν με βλέπω να τα καταφέρνω νά ρθω. Έχουμε και μια βάφτιση εκείνη την μέρα, μου 'χει αγριέψει και λίγο ο Almak... :wink::wink: (χε..χε..)

Αντιγόνη μην ανησυχείς εγώ ξεχνώ εύκολα και δεν θυμάμε εύκολα ποιά μου 'φταιξε 8)8)

Όπως ακριβώς τα είπε και η angela δεν θα ξεχωρίζω ποιά είναι ποιά :oops::oops: αλλά εγώ δεν στεναχωριέμαι ότι θα με πετάξετε έξω όπως φοβάται η angela :lol::lol::lol:

Θα σας βοηθήσω τώρα με τους λίγους άντρες του 4ρουμ.

lepes (βασίλης) ο πιο ψηλός από τους τρεις , όμορφο παιδί και θηριόδης 8)

fokion (φωκίων) ομορφόπαιδο με πολλά κοντά άσπρα μαλλιά 8)

almak(αλέξης) ομορφόπαιδο κι αυτός με μακριά μαλλιά. 8)

blackdog ( χρήστος) ομορφόπαιδο επίσης κοντά μαλλιά , αμερικάνικη αξάντ , XXLarge.

Ξέχασα να πω πως μπλακ και λεπες τρώνε όλο το φαγητό τους πάντα :lol:

Θα χρειαστούν -

ας μας πεί και ο Almak τί να φέρουμε -

κανονικά εάν πηγαίναμε σε άλλο χώρο πχ δάσος θα χρειαζόμασταν

πολλές μπάλλες, σχοινιά, παλιό σεντόνι για κολπάκια κτλ...

Ναι να τα φέρετε όλα τα παραπάνω.....και χώρο έχουμε και γκαζόν για να πέσει κάτω όποιος θέλει χωρίς ατυχήματα :wink:

φαγητοκατάσταση..
θα έχουμε εμείς ποτά μπύρες κρασιά αναψυκτικά σαλάτες μπιφτεκάκια λουκανικάκια και home made pizza για τα παιδιά ή για όποιον νομίζει πως είναι παιδί :lol:

τι έχει εκεί Αλέξη? (δηλ. τι να μήν φέρουμε?) (για να αρχίσουμε την λίστα με τα απαραίτητα).
Έχει έναν μεγάλο κήπο με γκαζόν , έχει ίσκιο , έχουμε καρέκλες και επειδή μένει και ο αδελφός μου εδώ με δύο παιδιά 3~5 χρόνων υπάρχουν και ποδηλατάκια - παιχνιδάκια για τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Παρκοκρέβατα ρηλάξ και τέτοια τα έχουμε πετάξει προ πολλού 8)

Φέρτε ότι νομίζεται πως θα διευκολύνει την παραμονή σας εδώ.

Φέρτε τα ποδηλατάκια σας την παιδική σας πισίνα και κανα δυο αλαξιές ρούχα για τα παιδιά.

17 Ιουνίου Kυριακή θα χρειαστείτε και αντιηλιακό :idea::idea::!::!::!:

Ώρα από τις 17:00 και μετά για μένα είναι τέλεια.

Το 17:00 δεν σημαίνει ότι πρέπει να έλθετε σόνι και καλά στις 17:00.

Όποιος όμως έλθει είναι ευπρόσδεκτος :):)

Διαφημίσεις

17 Ιουνίου Kυριακή θα χρειαστείτε και αντιηλιακό :idea::idea::!::!::!:

Ώρα από τις 17:00 και μετά για μένα είναι τέλεια.

αντιηλιακό να χρειαστουμε ... ομπρέλες και αδιάβροχα να ΜΗΝ χρειαστούμε! :?

Δώξα τω θεώ αλμάκ! Είδα πάλι το "Αντιγόνη έγραψε" και το λευκό κουτάκι και λίγο τα χρειάστηκα. Αλλά ευτυχώς ήταν για καλό. Άσε που μάλλον θά ρθουμε τελικά. :) Θα μπω αν είναι στη λίστα επισήμως τη Δευτέρα που θα ξέρω σίγουρα. Και είστε και όλοι ομορφόπαιδα...! :lol::lol:

Θα σας βοηθήσω τώρα με τους λίγους άντρες του 4ρουμ.

lepes (βασίλης) ο πιο ψηλός από τους τρεις , όμορφο παιδί και θηριόδης 8)

fokion (φωκίων) ομορφόπαιδο με πολλά κοντά άσπρα μαλλιά 8)

almak(αλέξης) ομορφόπαιδο κι αυτός με μακριά μαλλιά. 8)

blackdog ( χρήστος) ομορφόπαιδο επίσης κοντά μαλλιά , αμερικάνικη αξάντ , XXLarge.

Ξέχασα να πω πως μπλακ και λεπες τρώνε όλο το φαγητό τους πάντα :lol:

καλά το φαί μας απότι κατάλαβα το τρώμε όλο και οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ με αρχηγό εμένα... :lol::lol::lol: , αλλά καλού κακού παρόλες τις λεπτομερείς περιγραφές εγώ το σκονάκι θα το έχω μαζί μου...μη γίνω και ρεζίλι! :oops:

1.Μαρία

2. Αngela Αγγελική (μαμά) - Γιώργος (μπαμπας) - Νεκτάριος 4 ετών - Βάρη -

3. ΣΟΦΙΑ Σοφία (μαμα) - Κώστας ( μπαμπάς) - Δημήτρης 2,5+

4.Dora (μαμα)-Θανος (μπαμπας)-μπεμπης

5. Renia Ειρηνη(μαμα), Νικος(μπαμπας), Βερα (~2.5 χρονων)

6. almak Αλέξανδρος & Jean , Χρόνης 12,5 & Άρης 11

7. Bizeli Χριστίνα-Ηλιάς (μαμομπαμπακια)-Αριάδνη 9 μηνών

8. ΙRINI -Μαμα Γιώργος μπαμπάς, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΚΑΣ 4 ΕΤΩΝ (όχι 100%)

9. Oh-Mamy

10.Roz - Παναγιώτης, Μαρία, Σωτηρία (14 μηνών)

11. Φωκίων - Ρουλα - Κατερινα 14 - Χριστιαννα 12 - Μπεμπα 0,4

12. mimika - Μικαελα - Μανος μελλοντικοι γονεις του μπεμπη μας

13. Aντιγόνη, Δημήτρης και στερνοπούλι Μελίνα 2χρ.

(Πρώτα ο Θεός)

Θα ήθελα και εμείς να έρθουμε αλλά άντε να πείσω τον σύζυγο να έρθει σε εκδρομή με αγνώστους.... :lol: !!
Σε αυτό το σημείο να πω πως είναι κατανοητό κυρίως για τους άντρες σας που δεν έχουν την επαφή με το parents να τους φαίνετε τουλάχιστον παράξενο ή άβολο τέτοια συνάντηση με τόσους "αγνώστους" !!!!!!!!! ΟΜΩΣ ξανά λεω πως έχουμε έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κήπο με γκαζόν ( κι ένα κομμάτι πλακόστρωτο) πράγμα που σημαίνει πως οι κύριοι μπορούν να ασχοληθούν με τα παιδάκια τους ( αφού φέρετε ποδηλατάκια παιχνιδάκια ή ότι άλλο νομίζετε πως θα μπορούσαν να παίξουν τα μπουμπούκια σας σε τέτοιο περιβάλλον).

Το να ασχοληθεί κανείς με το παιδί του είναι ο καλύτερος τρόπος να σκοτώσει κανείς την ώρα.

Γι αυτό λοιπόν κάντε τους το πιο ελκυστικό , είναι σίγουρο πως θα περάσουν καλά :wink::wink:

Ειλικρινά αν δεν είχα τον κατάλληλο χώρο για πρώτη συνάντηση δεν θα σας το πρότεινα......όταν έλθετε θα με θυμηθείτε :):)

Εμεις τελικα θα παμε στη βαφτιση στο Μαραθωνα. Μας καλεσαν προσωπικα τα παιδια και δεν μπορουσαμε να αρνηθουμε.

(Ειναι και κωφαλαλοι αλλα το αγορακι τους βγηκε υγιεστατο. Δεν μπορουσαμε να τους κακοκαρδισουμε)

Ελπιζω σε μια αλλη συναντηση να εχω κι εγω το ζουζουνι μου αγκαλιτσα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...