Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr

• Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΙΦΥΛΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΛΑ

ΖΟΥΖΟΥ
 Share

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, :D:D:D ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ(ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ) ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ"ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΡΙΦΥΛΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ :twisted: (ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ).

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?????????

PLEASE HELP ME!!!!

line_test_beg_16_time_1192161600_text_c720c6cfd5c6cfd520ccc1d320c5c9cdc1c9.gif

Διαφημίσεις

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, :D:D:D ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ(ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ) ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ"ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΡΙΦΥΛΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ :twisted: (ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ).

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?????????

PLEASE HELP ME!!!!

αν και κανονικα το πρωτο παιδι αν ειναι κοριτσι δινει η μαμα ονομα τεσπα ο αντρας σου τι λεει?

δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο εγω θα την φωναζα εριφυλη και να παέι να κουρευτει η πεθερα :twisted:

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο???Μπορείς να την φωνάζεις με το Εριφύλλη και να την γιορτάζεις του Αγ.Αλεξάνδρου που είναι το όνομα της πεθεράς σου.Από όσο ξέρω το Εριφύλλη δεν έχει δικιά του γιορτή οπότε μπορείς να "παραμυθιάσεις"την πεθερά σου έτσι.Το έχουν κάνει κάτι γνωστοί μου και είναι ικανοποιημένοι και οι δύο.

και αν το δευτερο ειναι παλι κοριτσακι πως θα το βγαλετε???

Να τις βγαλετε ενα ονομα, και αυτο της μαμας σου.. Και να πεις την πεθερουλα σου οτι στο δευτερο παιδι εχετε σειρα εσεις :D

Διαφημίσεις

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ Η "ΜΑΜΑ",ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΦΙΛΙΤΣΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΡΙΚΑ(ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ 'ΞΕΝΟ' ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΤΟ ΕΡΙΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΡΙΦΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ??ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ?? ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. :?

Πωπω, πολύ κρίμα να χαλάσετε το Εριφύλη και να το ενώσετε με κάτι άλλο. Είναι υπέροχο και σπάνιο όνομα. Βρε τι τραβάμε με αυτές τις πεθερές...

Ωραίο το Έρικα, αλλά είναι άλλο όνομα εντελώς. Το Εριάντα μου φαίνεται εύηχο. Σκέψου και το Ερισάνδρα. Αλλά κρίμα... :(

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Εριφυλλη και να πάει να κουρευτει η πεθερα !

επίσης πες στον αντρουλη σου οτι το παιδι θα μπερδευτει με 2 ονοματα ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΥΠΟΚΟΡΙΤΣΙΚΟ Δηλαδη εγω θα την βαφτισω Κονδυλία-Ραφαηλία αλλα εχω το Λία να την φωναζω , και αν ο Θεος θελει και κανετε 2 παιδακι θα το πειτε ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ .

Εριφυλλη και ξερό ψωμί .Τελος :D

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Εμ....το μισο φορουμ το ιδιο προβλημα εχει!!!! :lol:

Κι εγω πιστευω οτι δεν συνδυαζεται........η θα συμβιβαστουν με αυτο η θα βγαλετε ασχετο ονομα........

Βρε λυσσα τα πεθερικα με την διαιωνιση τους!!!!!!!!! ΑΝ τελικα εδραιωθει η κλωνοποιηση ειναι ικανοι να ζητανε να βαζετε το dna τους στο εμβρυο! Τετοια ταπεινοτητα!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Βρε λυσσα τα πεθερικα με την διαιωνιση τους!!!!!!!!! ΑΝ τελικα εδραιωθει η κλωνοποιηση ειναι ικανοι να ζητανε να βαζετε το dna τους στο εμβρυο! Τετοια ταπεινοτητα!!!!

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Καλύτερα ένα όνομα είναι τόσο ωραία και τα δυο που αν τα κοψεις πιστεύω οτι τα χαραμίζεις.Πάντως αν αναγκαστικά γίνει αυτό προτιμώ το Εριάννα

Ζουζου μου, Εριφύλη(7 γραμματα) Αλεξάνδρα(9 γραμματα).. μηπως ειναι λιγο τεραστιο? Το επιθετο ειναι πολυ μεγαλο? Σκεφτητε το καλα, μην εχει να κουβαλαει σιδηροδρομο το παιδι..

Κατα τα αλλα μιας και λες οτι λογω προβληματος ειναι δυσκολο για δευτερο παιδακι, μια παρα πολυ καλη λυση συνδυασμου ειναι το Εριανα.

Η μπορεις να την φωναζεις και σκετο Εριφυλη που ειναι τ ε λ ε ι ο και ειναι κριμα να το χαλασεις... Και αν η πεθερα σου παραπονεθει να τις πεις "πηρε κι απο σενα, το λαμδα" ! Αυτη την απαντηση εχει δωσει γνωστη μου στην πεθερα της σε παρομοια περιπτωση συνδυασμου.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :D:D:D

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΒΕΡΑ ΟΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!!!

ΛΟΥΚΙΑ, ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΕΙ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ λάμδα :wink::wink::wink::lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ.ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΡΙΦΥΛΛΗ.

Μην μασήσεις! Εξάλλου, όλα εσύ τα τράβηξες να τη φέρεις στον κόσμο, εσύ τη μεγαλώνεις. Πεθερούλα μου, από μένα πήρε το ονοματάκι της και από εσένα την επιθετάρα της! Άει στο καλό πια!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ :(

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ...... :cry::cry::cry:

ΑΠΟ' ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΜΙΛΑΜΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ.

ZOYZOY KAΛΗΜΕΡΑ.

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ. (ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ).

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ'' ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.

ΤΟ ΕΡΙΦΥΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΟΝΟΜΑ . ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.