Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

adinamia ston mpampa...

Limgirl

Recommended Posts

exw ena parapono kai ithela na to mirastw mazi sas. to mwro mou exei adinamia perisotero ston mpampa. einai 10 minwn agoraki kai otan eimaste mazi kai erxete o mpampas kanei opws ton trelo gia na tou dose simasia. se mena den antidra etsi otan gurisw apo mia douleia. me stenaxwrei afantasta auto. ti mporei na kanw la8os?

Διαφημίσεις

δεν κανεις τπτ λαθος κουκλα...ολα τα μωρα το ιδιο ακριβως κόλημα με το δικο σου εχουν!!! Ο παιδιατρος μου ελεγε και εμενα οτι επειδη τον βλέπουν λιγοτερο κανουν ετσι!

Απολαυσε το τωρα που μπορεις, σε 2-3 μηνες θα κολλίσει στη φούστα σου, ουτε τουαλέτα δεν θα μπορείς να πας!

Ακρίβως τα ιδια ελεγα και εγω πριν 2-3 μηνες και τωρα δεν τολμω να βγω απο το σπιτι και γινεται χαμος!! Επισεις δεν δεχετε απο κανεναν αλλο φροντιδα οταν ειμαι παρον παρα μονο απο μενα!

μακια σου :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

O μπαμπας ειναι ο ξεκουραστος ο οποιος μολι σχολασει απο την δουλεια το μονο που εχει να κανει σπιτι ειναι να παιξει με το μικρο του.

Η μαμα αντιθετα τρεχει να καθαρισει , να μαγειρεψει, να πλυνει, να σιδερωσει και με οσο κουραγιο της απομενει να παιξει με το μικρο της.

Ο Βασιλης μικρος ηταν τρελος και κολημενος με τον μπαμπα του. Θα ελεγα μπαμπακιας. Μετα εγινε μαμακιας (οταν πηγαινα τουαλετα καθοταν απ εξω και εκλαιγε) .Τωρα πια και με τους 2 μας ειναι το ιδιο. :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Για να πούμε και την αλήθεια εμάς μας βλέπουν όλη μέρα και είναι λογικό να μας βαρεθούν. Η μπέμπα μας είναι 10 μηνών και από τις πρώτες μέρες της ζωής της έχει αδυναμία στο μπαμπά της, λογικό για κορίτσι βέβαια. Θα συμφωνήσω και με τη maya, μόλις γυρίζει από τη δούλεια ο αντρούλης μου του την φορτώνω για να ξεκουραστώ, δυστυχώς δεν έχω βοήθεια και τρέχω σαν την τρελλή κάθε μέρα...Limgirl μην ανησυχείς καθόλου, θα έρθει η μέρα που θα είναι βδέλλα πάνω σου ο μπέμπης. :D

Κι εμένα η κόρη μου αδυναμία στο μπαμπά της έχει..ότι και να την ενοχλήσει μπαμπά θα φωνάξει..με ενοχλεί λίγο αυτό αλλά τι να κάνουμε.Την πιάνουν βέβαια κρίσεις αγάπης και προς εμένα,ειδικά τώρα που μεγαλώνει,αλλά ο μπαμπάς της είναι πάνω απ όλους!!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Και η δικιά μου μπαμπά φωνάζει, αλλά και στην τουαλέτα παρέα πάμε.

Χθες το βράδυ έκανα μπάνιο θέατρο με θεατής την κόρη και το σύζυγο.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμμονή μιλάμε με τον μπαμπά του!!!!!

Πάντως στην κατάταξη του έχω την δεύτερη θέση. Όπως συμπεριφέρεται στον πατέρα του, έτσι ακριβώς συμπεριφέρεται και σε μένα όταν ο μπαμπάς απουσιάζει.

dev277pr___.png

Διαφημίσεις

Εγώ κι ο γιος μου γίναμε κολληταράκια από την αρχή... τόσο πολύ που άρχισα να αναρωτιέμαι πώς θα καταφέρω να τον αφήνω στο σχολείο, στο στρατό, χαχαχαχα. Υπερβάλλω! Αλλά γενικά έχουμε ο ένας στον άλλο τρελή αδυναμία κι ο μπαμπάς μας ψιλοζηλεύει ώρες ώρες και μας λέει ότι όταν θα έρθει η κορούλα του θα πάρει το αίμα του πίσω. Γενικά εμείς το βιώνουμε έντονα το Οιδιπόδειο σαν οικογένεια! Αλλά όλα αυτά έχουν γούστο, σωστά; Είναι για να λιγωνόμαστε περισσότερο! Το σίγουρο είναι ότι τα μωρά μας χρειάζονται και τους δύο, ο καθένας καλύπτει κι ένα κομμάτι, οπότε όλα καλά!

eaZQp3.png KHFyp2.png

exw ena parapono kai ithela na to mirastw mazi sas. to mwro mou exei adinamia perisotero ston mpampa. einai 10 minwn agoraki kai otan eimaste mazi kai erxete o mpampas kanei opws ton trelo gia na tou dose simasia. se mena den antidra etsi otan gurisw apo mia douleia. me stenaxwrei afantasta auto. ti mporei na kanw la8os?
Να ξέρεις πως υπάρχουν πολλές μαμάδες που θα ήθελαν έναν "μπαμπά" ο οποίος να ασχολήτε με το παιδί τόσο που το παιδί να τον θέλει έτσι απροκάλυπτα.

Όταν ο μπαμπάς δεν ασχολείται , τότε το παιδί δεν κολλάει πάνω του ....αλλά κολά πάνω στην μαμά........και τότε η μαμά δεν μπορεί να ανασάνει , το είπατε άλλωστε.

Υπάρχουν άνθρωποι που και μόνο ο τρόπος που αγγίζουν τα παιδιά τα κάνουν να αισθάνονται μιαν ασφάλεια η οποία είναι το ζητούμενο για τα βρέφη.

Έχετε δει πόσο εύκολα κοιμάτε το μωρό σε μια αγκαλιά ενώ την ίδια στιγμή στην αγκαλιά του άλλου γονιού σπαράζει στο κλάμα????

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.

Ο εγωϊσμός πληγώνεται λίγο ( δεν λέω...) αλλά στο τέλος ο καθένας προσφαίρει στο παιδί του ότι καλύτερο έχει :wink:

ήτε αυτό είναι ένα νόστιμο φαγητό ή μια ζεστή αγκαλιά ή ή ή .........

Συμφωνά απόλυτα με τον almak. Ειδικά τα αγόρια, το έχουν τόσο ανάγκη που είναι συγκινητικό να βλέπεις ένα τόσο δα πλασματάκι να 'χειρίζεται' έναν άντρα και να κάνει ό,τι κάνει. Εσύ, όπως σου είπα και παραπάνω, απόλαυσέ το. Άλλωστε είσαι πάντα η ΜΗΤΕΡΑ. Η φύση δεν επιτρέπει σε κανέναν να σε αντικαταστήσει.....