Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

αχ κοριτσια και εγω την πατησα ετσι για 8παραμυθια 6βιβλια με πρωτες αναγκες και 8μουσικα παραμυθια 420 παρακαλω??Αχ το σκεφτομαι και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,αλλα τι να κανω κατι οι πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτικαι ολα ροδινα με ξεγελασε..:twisted::twisted::twisted::twisted:http://www.image.php?id=f384e

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• vera

vera 8 δημοσιεύσεις

• Antoinette

Antoinette 7 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• peony

peony 3 δημοσιεύσεις

Και μένα με επισκεφθηκε το κεντρο παιδιού όταν σαραντισα.Οχι...θα με άφηνε.Στην αρχή ψάρωσα,νόμιζα πως ήταν κάποιο πρόγραμμα ενημερωτικό του Δήμου.Μετά όταν βγήκαν τα παραμυθάκια οι εγκυκλοπαίδειες και τα cd καταλαβα.Της αρνήθηκα ευγενικά και εν ολίγοις μου είπε οτι αν δεν τα αγοράσω το παιδί μου σίγουρα θα πάθει δυσλεξία.

Της ανταπάντησα φανερά εκνευρισμένη οτι έχω υπόψιν μου το πρόβλημα της δυσλεξίας και αν παρουσιαστεί θα το αντιμετωπίσω με τον τρόπο που πρέπει.

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ την πάτησα σαν χαζή, δε μου έφτανε η πρώτη που μου κατσικώθηκε 2 ώρες και μου έλγε διάφορα και στο τέλος αφού της είπα ότι δεν θέλω μου είπε: "Θα έπερεπε να ενδιαφέρεστε έστω και λίγο για το παιδί σας". Η δεύτερη με είχε πάρει 100 φορές τηλέφωνο και αφού τους έλεγα συνεχώς ότι δεν μπορώ τελικά για να μην με ξαναπάρουν της είπα να έρθει και μου έλεγε με ύφος ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να πάρω μια σειρα με 30 ευρώ το μήνα (χωρίς βέβαια να λέει για πόσους μηνες!!!!!!) τελικά βέβαι δεν αγόρασα τιποτα από καμιά τους. Στη δεύτερη είπα ότι αν θέλω να πάρω κάποιο βιβλίο θα απευθυνθώ στα βιβλιοπωλεία και δεν έχω σκοπό να φορτωθώ με αχρηστες σειρες.

Επίσης λόγω δουλειάς (γραφιστική), γνωρίζω πολλά πράγματα για τις εκδόσεις.

Λοιπόν σας πληροφρώ ότι οι περισσότερες σειρές που τις παρουσιάζουν σαν καινούργιες είναι με φωτογραφίες του 80 για να μην πω και παλιότερες!!! (Την επόμενη φορά παρατηρήστε λιγάκι τα ρούχα και τα χτενίσματα των μοντέλων-από μόδα λίγο-πολύ όλες ξέρετε!!! Αλλά και την "ψάθα" πάνω στις φωτογραφίες που σημαίνει ότι τις έχουν σκανάρει από άλλα βιβλία. Δεν έχουν μπει στον κόπο όχι για φωτογράφηση - ούτε καν για ενοικίαση φωτογραφιών.

Πολύ κακές εκδόσεις - παλιές ξένες και κακοπροσαρμοσμένες που με μια σκληρή βιβλιοδεσία πάνε να μας τις πουλήσουν για αριστουργήματα. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Δεν είμαστε χαζές!!!

Αχ!!! Τα είπα και ξαλάφρωσα.

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια,εγώ για 2 μέρες ήμουν από την άλλη πλευρά-των πλασιέ...

Το χειρότερο σε αυτούς τους εκδοτικούς οίκους είναι ο τρόπος ακόμα που προωθούν τη δουλειά,βάζουν μια αγγελία και καλά για γραμματέας και μετά σου λέει "η θέση καλύφθηκε,μήπως ενδιαφέρεστε-τώρα που ανοίγει κι ο καιρός-να ενημερώνετε τους πελάτες μας (δικηγόρους,γιατρούς,υψηλά στελέχη κλπ κλπ) για τις νέες κυκλοφορίες?ναι,και βέβαια με ραντεβού πηγαίνετε,σας περιμένει και το αυτοκίνητο της εταιρείας απέξω για να μην κάνετε δρόμο,σίγουρα όλοι θα θέλουν να πάρουν έστω και κάτι παραμικρό...Εμείς είμαστε επαγγελματίες πωλήτριες,όχι ευκαιριακές πλασιέ..."

Πήγα η άμοιρη και ηλίθια γιατί αγαπώ πολύ τα καλά βιβλία και τη λογοτεχνία,λέω θα μιλάω με ανθρώπους για βιβλία,τι καλύτερο,και χωρίς περπάτημα,ουάου...

Μια μέρα μόνο βγήκα με μια άλλη κοπέλα για να δω την "περίφημη" δουλειά,το τι φτύσιμο φάγαμε,το πόση ντροπή ένιωσα και το πόσο περπάτημα και ανεβοκατέβασμα σε σκάλες ρίξαμε,δε λέγεται...Και να σκεφτείτε ότι αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ δουλειά που δεν ήθελα ποτέ να κάνω.

Αφήστε που τα βιβλία τους είναι πεπαλαιωμένων εκδόσεων και πολύ χάλια ποιοτικά,λένε πολύ ξεπερασμένα πράγματα και αν πήγαινα σε ένα βιβλιοπωλείο και τα έβλεπα θα έφευγα τρέχοντας.

Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα το πόδι μου...

Μην αγοράζετε τίποτα,δεν αξίζει...

Βέβαια την άλλη μέρα πήρα

• 2 εβδομάδες μετά...
Το Κέντρο λέγεται "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ" και πραγματικά είναι για καταγγελία. Σε παίρνουν για να κλείσουν ραντεβού να έρθουν στο σπίτι σου και καλά για να συμμετάσχεις σε έρευνα, και να πάρεις και δώρο για το μωρό...

Είπα κι εγώ άντε να βοηθήσω στην έρευνα (τρομάρα μου).

Ήρθε μια αξιοπρεπής κυρία, η οποία όμως κατσικώθηκε και αφού άρχισε να ρωτάει αν πιστεύω ότι η ανατροφή του παιδιού πρέπει να βασίζεται στο ένστικτο ή στη γνώση, και αν ξέρω πώς μπορεί να προληφθεί η δυσλεξία, το έφερε σιγά σιγά και με ΜΕΓΑΛΗ μαεστρία στο πλασάρισμα βιβλίων και με αρκετή πίεση.

Ευτυχώς ήταν και ο άντρας μου σπίτι και την έκοψε. Της είπαμε ότι θα το σκεφτούμε και αν είναι θα την ειδοποιήσουμε, και μας είπε το κορυφαίο "Η πολιτική της ετιαρείας είναι ότι δεν επανερχόμαστε". Ο άντρας μου της είπε "καλά, δώστε μας το τηλ. της εταιρείας και θα δούμε".

Οπότε μας το έδωσε , και μας πέταξε σχεδόν στα μούτρα το φοβερό δωρο που ήταν ενας χάρτινος μετρητής ύψους, και έφυγε.

Μετά μουτζωνόμουνα για το χάσιμο χρόνου, ειδικά στην φάση που ήμουν με μωρό 2 μηνών, και φυσικά για την κοροϊδία που είχα υποστεί.

Πάλι καλά που δεν έπεσα στη λούμπα.

Νομίζω ότι τους αξίζει μια καταγγελία για την παραπλάνηση ότι και καλά είναι ερευνητικό κέντρο, ενώ απλά πουλάνε βιβλία.Αλλά πού να τους καταγγείλει κανείς??

Ματ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Εγώ την πάτησα σαν το χαζό, υπέγραψα & γραμμάτια! Και αυτή που ήρθε με είχε τρομάξει. Τι θα κάνεις αν σου πνιγεί το παιδί κλπ κλπ. Και τα βιβλία ελεεινά!Κατάλαβα βέβαια αμέσως την κοτσάνα μου & το είπα στον άντρα μου ο οποίος έγινε έξαλλος! Τους πήρε τηλέφωνο, τους σκυλόβρισε & στο τέλος μας έφεραν πίσω τα γραμμάτια & μας έκαναν & δώρο & κάτι cd με παραμυθάκια για να γλιτώσουν τη μήνυση που τους έταξε ο άντρας μου! Να ξέρετε, οτι είναι παράνομο να έχουν τα στοιχεία σας τρίτοι -εκτός απο μαιευτήρια κλπ-. Έτσι όποτε σας παίρνουν δήθεν απο έρευνες κλπ, να ρωτάτε πάντα απο που βρήκαν τα στοιχεία σας & να επιμένετε. Οι απατεώνες φοβούνται έτσι & το κόβουν...

Διαφημίσεις

Μακάρι να ειχα διαβασει αυτο το ποστ πιο νωρις...αισθανομαι πολυ χαζη αυτη τη στιγμη....

Με πηραν και μενα τηλεφωνο και ηρθαν σπιτι του απο το Συμβουλευτικο Εκπαιδευτικο Κέντρο και με τουμπαραν να παρω σειρα απο παραμυθια με cd και ελληνοαγγλικα....

Βεβαια υπογραψαμε δελτιο παραγγελιας με ολα τα στοιχεια κλπ αλλα τωρα συνειδητοποιω οτι πιαστηκα ΚΟΤΣΟΣ!!!!!! (εμ...το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται !!!)

τελος παντων οτι εγινε εγινε .... τωρα θα ακυρωσω και την καρτα μου και απο δω και περα θα ειμαι πιο προσεκτικη....

catcatard20090414_-8_My+princess+is.png

xFcPp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Και εγώ frapedia72 θα συμφωνήσω μαζί σου....μακάρι να το είχα διαβάσει νωρίτερα.. την πάτησα και εγώ σαν χάζή...:( πρώτο παιδί βλέπεις και μου είπε αυτή η "κυρια" τα ίδια: "Ξερεις τι θα κάνεις άμα το παιδί σου πνιγεί???άμα πάθει το άλλο??άμα...άμα...άμα...." τρόμαξα κ εγω.... τώρα όμως στο επόμενο όταν θα ξανάρθουν-που θα ξανάρθουν τοτε θα πάρω το αίμα μου πίσωωωωω.....(πίσω έχει η αχλάδα την ουρά).....

ευτυχως εγω ημουν τυχερη γιατι ειχα δωσει την διευθυνση των γονιων μου σαν κατοικια μας και ετσι δεν με ενοχλησαν την πρωτη φορα ;). την επομενη ομως θα ειμαι προετοιμασμενη. στο πρωτο παιδι την πατας ευκολα σε πολλα πραγματα.

και μένα τις πρώτες μέρες που γύρισα σπίτι πήρε τηλεφωνο μια κυρια και μίλησε με τον μπαμπά μου. Μετά μου είπε ότι θα έρθει σπίτι και θα μου φέρει κάτι δωράκια για το μωρό. Εν τω μεταξύ περίμενα και για πρώτη φορά κάτι κρεμούλες της weleda και προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι η ίδια.

Τελος παντων αυτη η κυρία που ήρθε είπε ότι ήταν απο το Συμβουλευτικο Εκπαιδευτικο Κέντρο ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι και την είχα ρωτήσει και 2 φορές απο που βρήκε τα στοιχεία μου και φυσικά δε μου είπε. Μιλούσαμε και με ανέβαζε πάρα πολύ ως μητέρα που θήλαζα τη μικρή. Αργησα να καταλαβω ότι ήταν πλασιέ και έκανε τις ίδιες ερωτησεις που εκανε και σε σας οπως διαβασα παραπανω. Της είπα ότι εχω αντιστοιχα βιβλια που ειχα αγορασει πριν τον τοκετο. Ομως καταλαβε το ενδιαφερον μου για τα παραμυθια και εστιασε σε αυτο. Θεωρησα οτι το ποσο που ζητουσε ηταν υπερβολικο και της ειπα οτι θα το σκεφτομουν και τετοια. Της ζητησα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δε γινεται και τριχες κατσαρες. Εφυγε αρον αρον όταν καταλαβε οτι δεν εχω σκοπο να αγορασω. Επισης δεν ηταν εντονα πιεστικη. Μετα απο τοσους μηνες μολις ειδα οτι το εχουν συστημα.....

Μα το μεγαλο ρισκο σε αυτες τις περιπτωσεις δεν ειναι να αγορασεςι κατι το οποιο σου αρεσει και ισως και να το χρησιμοποιησεις.. το ρισκο ειναι να δωσεις λεφτα μπροστα και ο αλλος να εξαφανιστει.. Γι αυτο ειπα και πιο πανω να μην δινεται ποτε προκαταβολη.. Μονο αφου σαν παραδοσουν το "εμπορευμα".

το αλλο ρισκο ειναι να μην ειναι καν πλασιε.. αλλα καποιο που θελουν να βολιδοσκοπησουν το εδαφος.. σκεφτηκατε ποτε οτι μπορει να ανοιξετε την πορτα σε εναν επιτηδιο ληστη ο οποιος θα μπει θα σας βγαλει οπλο και θα σας παρει και και τα σωβρακα και το παιδι?

Παλιοτερα δεν το ειχα σκεφτει αυτο.. αλλα πλεον με τοσα που ακους καλυτερα να μην ανοιγεις την πορτα σου σε κανεναν.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ frapedia72 θα συμφωνήσω μαζί σου....μακάρι να το είχα διαβάσει νωρίτερα.. την πάτησα και εγώ σαν χάζή...:( πρώτο παιδί βλέπεις και μου είπε αυτή η "κυρια" τα ίδια: "Ξερεις τι θα κάνεις άμα το παιδί σου πνιγεί???άμα πάθει το άλλο??άμα...άμα...άμα...." τρόμαξα κ εγω.... τώρα όμως στο επόμενο όταν θα ξανάρθουν-που θα ξανάρθουν τοτε θα πάρω το αίμα μου πίσωωωωω.....(πίσω έχει η αχλάδα την ουρά).....

και εγω δυστυχως επεσα θυμα..μου ειπαν μαλιστα οτι ειναι σε συνεργασια με το Δημο Αθηναιων και με το Συνδεσμο υποστηριξης θηλασμου η κατι τετοιο τελοσπαντων..ψαρωσα τελειως, ηταν ευγενεστατη, πολυ πιεστικη με τον τροπο της και εγω ψωνισα μεχρι και μελι απο αυτην...τελευταια στιγμη με φωτισε ο θεος και ακυρωσα τα βιβλια των 300 ευρω και μετα απο τετραμηνη δικη μου πιεση στο τηλεφωνο δε μου εδωσαν πισω την προκαταβολη και με φορτωσαν με κακογραμμενα cd παραμυθια...ηταν που ηταν δυσκολη η αρχη για εμας ηρθε και αυτη και δεν μου περασε απο το μυαλο οτι ισως ειναι απατεωνες..που ηταν δηλαδη...μπορω αληθεια να πω το ονομα???

Μηπως πρεπει να αλλαξει το ονομα του τοπικ μηπως και το διαβασουν εγκαιρα νεοι γονεις?

Κατι σαν ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥς ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.....η κατι τετοιο? Βρειτε κατι ευστοχο να ζητησουμε απο τον αντμιν να το αλλαξει......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 2 months later...

Την πατησα και εγω σημερα,,δηλαδη ο συζυγοσ μου, :(

Εδωσε και προκαταβολη,δυστυχως!

Πως να συμπεριφερθω απο δω και περα?

Αυριο υποτιθεται θα μου φερουν τα παραμυθακια,ντιβιντι κτλ...δωστε τα φωτα σας..αν μπορεσουμε και γλιτωσουμε τα υπολοιπα λεφτα εχει καλως..

Np8Ep2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

ΝΑΙ!!!!!!! μασ επισκεφτικαν κ εμασ απο το :κεντρο μητερασ κ παιδιου"

μια κυρια πολυ καλη εβαλε την κορη μου να ζωγραφιση την μαμα τον μπαμπα κ την ιδια κ μου εκανε ερωτησεισ για την συμπεριφορα της κορης μου απεναντι στην αδελφουλα τησ, την ρωτησα εαν ειναι ψυχολογος κ μου ειπε οχι ειμαι οικογενειακη συμβουλος κ δασκαλα, ωραια λεω εγω μεγαλο ενδιαφερον εχει η πολιτια μασ για το θεμα τησ οικογενειας.. ολα καλα αφου περασαν 2 ολοκληρες ωρες να μου λεει οτι το παιδι μου θα αντημετωπισει ρατσιστικεσ συμπεριφορες οταν παει σχολειο γιατι λεει οτι ολα τα παιδακια κοροιδευουν τα αλλα κ εμεισ οι γονεισ δεν ξερουμε τι πρεπει να κανουμε,οτι η κορη μου μασ κανει οτι θελει κ πρεπει να εχει πιθαρχεια κ μετρο, μου εβγαλε απο την τσαντα το σκοπο τησ επισκεψης τησ... μια συλογη απο εκπεδευτικα βιβλια κ παραμυθια.... νευριασα τοσο πολυ που αρχισα να της λεω οτι απο τα παραμυθια το παιδι δεν θα καταλαβει το καθε προβλημα που θα αντιμετωπσει εαν πρωτα δεν το αντιμετωπισει,,, κ μου λεει οτι δεν ειμαστε γονεισ καλοι γιατι δεν δεινουμε 20? το μηνα για 3 χρονια για την ψυχικη υγεια του παιδιου μας,, (400?) ηθελε η γυναικα για παραμυθια που και καλα δεν υπαρχουν αλλα σαν κ αυτα,,, κ οντοσ υπηρχαν γιατι ηταν του στιλ,,, ο κωστακισ κανει τσισα πανο του , ο κωστακισ φοβατε το σκοταδι κτλ.. εφυγε χωρις αντιο η γυναικα γιατι σικωθηκα κ πηγα να ταισω τα παιδια αφηνοντασ την στο σαλωνι να μονολογει :D α!! το καλο ειναι οτι με το που βλεπει τον αντρα μου να ερχετε λεει.. δεν το πιστευω!!! σε ολα τα σπιτια που πηγα σημερα υπηρχαν οι αντρεσ στο σπιτι μα καλα δεν δουλευουν??

φενετε ηθελε να πουλισει η γυναικα κ φοβοταν οτι θα χαλασει την δουλεια ο καθε συζηγος.

Διαφημίσεις

Την πατησα και εγω σημερα,,δηλαδη ο συζυγοσ μου, :(

Εδωσε και προκαταβολη,δυστυχως!

Πως να συμπεριφερθω απο δω και περα?

Αυριο υποτιθεται θα μου φερουν τα παραμυθακια,ντιβιντι κτλ...δωστε τα φωτα σας..αν μπορεσουμε και γλιτωσουμε τα υπολοιπα λεφτα εχει καλως..

Είναι απλό βασικά, τους παίρνεις τηλέφωνο και λες ότι δεν τα θέλεις. Κι αν σου πουν μα μου σου του υπογράψατε και τέτοια, πες τους ότι αν δεν ακυρώσουν το πρόγραμμα θα τους κάνεις μια ωραία καταγγελία που θα τη θυμούνται για καιρό. Απλά και χωρίς πολλά πολλά, εγώ έτσι έκανα και λίτωσα, βέβαια έχασα την προκαταβολή. Αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτοί με τις προκαταβολές κυνηγάνε τελικά γιατί ξέρουν ότι αν το σκεφτείς καλύτερα θα καταλάβεις ότι σου τη φέρανε και θα τους ακυρώσεις. Επομένως απλά κερδίζουν την προκαταβολή. Κι επειδή κανείς μας δεν εχει καμία όρεξη να μπλέκεται σε καταγγελίες, αυτοί συνεχίζουν.

H9ROp3.png

KZr6p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγω την γλυτωσα!!!!

Η κουνιαδα μου ειναι δασκαλα, και οταν μου κουβαληθηκε μια παρομοια κυρια, την εβαλα μπροσταρισα. Της ειπα οτι τα βιβλια που μου πλασαρει, τα εχω και καλυτερα και πιο αναλυτικα απο την κουνιαδα μου. Μου ειπε βεβαια οτι χωρισ εικονες δεν ειναι τοοοσο καλα αλλα την εκανα περα.

Βασικα επειδη μενουμε πανω κατω με την πεθερα μου, ολους τους ενεπιθημητους τους διωψνει ο πεθερος μου που εκτελει και χρεη θηρωρου!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ.Η ΝΤΙΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑ ΝΤΙΛΕΡ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙΓΟΡΗΤΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ

tdbweddingda9.png

Baggy εδω το θεμα δεν ειναι οι ντιλερ γενικοτερα..

Κ φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που κανουν αυτη τη δουλεια οπως κ ανθρωποι που αγοραζουν κατ αυτον τον τροπο βιβλια..

Εγω αγοραζω απο ντιλερ εδω κ χρονια βιβλια κ πιο συγκεκριμενα βιβλια με κατασκευες κλπ που αφορουν τη δουλεια μου (ειμαι βρεφονηπιαγωγος) κ απλουστατος λογος ειναι οτι ειναι πανακριβα κ δεν μπορω να τα παρω αλλιως παρα μονο με δοσεις.

Πρεπει να εχω δωσει πανω απο 4.000 ευρω σε τετοια βιβλια τα τελευταια 10 χρονια.

Ομως τα αγοραζω απο αυτον που ερχεται συνηθως στη δουλεια μου κ μου φερνει εμπορευμα το οποιο με ενδιαφερει κ μου συστηνεται σαν ντιλερ... οχι σαν οικογενειακος συμβουλος ψυχολογος τριχολογος..

Κ τον σεβομαι κ κραταω την καρτα του κ οταν ακουσω για μια σειρα που με ενδιαφερει τον παιρνω απο μονη μου τηλεφωνο κ του λεω να μου τη φερει.

Ομως εκει εχω να κανω με επαγγελματια..

Δεν ειναι ντροπη να κανεις αυτο το επαγγελμα..

Ντροπη ειναι να προσπαθεις να ξεγελασεις τον αλλον με μπαρουφες κ να εκμεταλευτεις την δυσκολη περιοδο που περναει η καθε νεα μαμα που εχει πελαγωσει.

Διαβασε ποιο προσεχτικα το θεμα.. δεν κατηγορησαμε κανεναν που μας χτυπησε την πορτα κ μας ειπε "κυρια πουλαω βιβλια μηπως ενδιαφερεστε"..

Ουτε αυτον που μας πηρε τηλεφωνο κ ειπε ειμαι απο την ταδε εισαγωγικη εταιρια με εναν ατμομαγειρα ή ενα φιλτρο νερου κ αν θελετε θα σας κανω μια επιδειξη ..

Κατηγορουμε αυτους που μας χτυπανε την πορτα κ συστηνονται σαν κατι αλλο.

Τωρα σε ποια κατηγορια ανηκεις το ξερεις μονο εσυ.

Αλλα αν χτυπας τις πορτες κ λες οτι εισαι απο το ταδε κεντρο κ πας για ενημερωση κ δεν πεις αμεσως το λογο της επισκεψεις σου ωστε ο αλλος να αποφασισει αν θελει να σου διαθεσει το χρονο του τοτε ανηκεις κ εσυ σε αυτους που κατηγορουμε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ.Η ΝΤΙΛΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑ ΝΤΙΛΕΡ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙΓΟΡΗΤΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ.

Δεν ξέρω τι είπε η Παρασκευή & 13, αλλά δεν νομίζω οτι σε αυτό το θέμα τα έχουμε βάλει με τους ντίλερ γενικά. Σαφώς & είναι ένα αξιοπρεπέστατο επάγγελμα που κατα τη γνώμη μου θέλει να έχει κανείς κότσια για να το κάνει. Και για να μην παρεξηγούμαι, εννοώ οτι έχουν να αντιμετωπίσουν ανθρώπους που μπορεί να είναι αγενείς, επικίνδυνοι κλπ, έχουν μόνιμο άγχος για να πιάσουν τους στόχους και άλλα πολλά που τα γνωρίζω γιατί έχω δικό μου άνθρωπο που ασχολείται με αυτό (αλλά σε καλλυντικά).

Όμως, αν διάβασες τα περισσότερα ποστ, αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη κυρία -εκπρόσωπο μιας εκδοτικής εταιρείας- που είναι απαράδεκτη για να μην πω τίποτα χειρότερο. Εμένα προσωπικά αφ'ενός με εξαπάτησε για να μπει στο σπίτι μου (λέγοντάς μου οτι είναι απο κάποιο ερευνητικό κέντρο) αφ'ετέρου μου άσκησε τρομερή ψυχολογική πίεση προκειμένου να αγοράσω τη σειρά με τα βιβλία τους! Το έχω αναφέρει ξανά σε προηγούμενο ποστ μου, αλλά θα το ξαναπώ... ήμουν στο σπίτι με το νεογέννητο -πρώτο παιδί- ήμουν άυπνη & πελαγωμένη πράγμα που έκανε μπαμ απο χιλιόμετρα & αυτή μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ οτι χωρίς αυτά τα συγκλονιστικά βιβλία δεν θα μπορέσω να μεγαλώσω το παιδί μου. Μου μιλούσε για πιθανούς πνιγμούς, αρρώστιες & θανάτους, το καταλαβαίνεις? Και το μωρό μου να κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο! Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα κοπέλα μου. Και όποιος κάνει τέτοια πράγματα δεν είναι επαγγελματίας!!!

Και να σου πω & κάτι άλλο? Εσύ που είσαι ντίλερ θα έπρεπε να είσαι πιο έξαλλη απο όλους γιατί αυτοί είναι οι άνθρωποι κάνουν κακό στη δουλειά σας, όχι εγώ ή οι άλλες κοπέλες που κακοχαρακτηρίσαμε τη συγκεκριμένη. Πάντως, μετά απο αυτό θα δυσκολευτώ πάρα πάρα πάρα πολύ για να ξαναβάλω κάποιον στο σπίτι μου...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΛΕΡ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΙΖΑΜΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΠΑΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ(ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ)ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΙΛΕΡ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ

tdbweddingda9.png

baggy, εγώ πάντως νομίζω το έκανα ξεκάθαρο οτι δεν αναφερόμουν σε εσένα προσωπικά ή στη δουλειά που κάνεις εσύ & τόσοι άλλοι με επαγγελματισμό & συνέπεια. Όπως είπα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ -γιατί είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο στον γραπτό λόγο-.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΛΕΡ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΙΖΑΜΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΠΑΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΕΝΩ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΑΠΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ(ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ)ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΤΙΛΕΡ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΙΛΕΡ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

τα κοριτσια εδω αναφερονται σε συγκεκριμενη εταιρια που πουλαει παιδικα βιβλια αλλα οταν παιρνουν τηλ για να κλεισουν ραντεβου λενε πως ειναι απο τον μητρικο θηλασμο και ψαρωνουν ολες τις νεες μανουλες.καμια δουλεια φυσικα δεν ειναι ντροπη!!!αλλα ο τροπος προσεγγισης ειναι ψευτικος.εγω μολις ειχα σαραντισει και μου ρθε η κυρια και ενω την ειχα σπιτι μου 2 ωρες να μου εξηγει πως να θηλασω το παιδι μου που παρεπιπτοντως ηδη ειχα εναν επιτυχημενο θηλασμο......μολις τα αναλυσαμε ολα μου ξεφουρνιζει το παραμυθι με τα βιβλια......μου ρθε να σηκωθω να την ριξω μια σφαλιαρα και να την πεταξω εξω με τις κλωτσιες.....ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.........κι εγω ειμαι αντιπροσωπος σε καλλυντικα τι σχεση εχει αυτο που περιεγραψα με την δουλεια τη δικη σου και την δικη μου?

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Τώρα εκνευρίστηκα!

Όταν γέννησα την κόρη μου και η μικρή ήταν σχεδόν 30 ημερών, ένα πρωί γύρω στις 9 χτύπησε το κουδούνι... Από κάποιο κέντρο μου είπε ότι ήταν (σίγουρα είχε συμπεριλάβει τις λέξεις "Πρώτες Βοήθειες" και "ενημέρωση από το ΕΣΥ"). Της άνοιξα μέσα στην νύστα μου και την μαυρίλα μου, μέχρι να ανέβει πάνω έτρεμα για το τι μπορεί να είναι αυτή μιας και ήμουν μόνη στο σπίτι με το μωρό και αναρωτιόμουν πως την πάτησα και άνοιξα...

Τέλος πάντων, την άφησα να νομίζει ότι ο σύζυγος είναι στην κρεβατοκάμαρα και κοιμάται, κάτσαμε στο μπαλκόνι, άρχισε να με τρομοκρατεί με το τι μπορεί να συμβεί σε ένα μωρό (από αιφνίδιο θάνατο μέχρι εγκεφαλίτιδα), μου είπε ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟ ΗΜΕΡΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ (αυτό με έστειλε) και πριν να το καταλάβω είχε βγάλει το Δελτίο Παραγγελίας και μου μιλούσε για ένα πακέτο βιβλίων και παραμυθιών 350,00€. Ενώ σχεδόν είχαμε συμπληρώσει την παραγγελία ΞΥΠΝΗΣΑ και της είπα ότι επειδή δεν βάζουμε ποτέ δόσεις με τον άντρα μου και είναι ένα σεβαστό ποσό για να το πληρώσω μιας και έξω, θα έπρεπε να τον συμβουλευτώ (αυτό βέβαια είναι αλήθεια και ήταν το πρώτο που με "ξύπνησε"). Της ζήτησα το τηλέφωνο και το όνομά της, εκνευρίστηκε, (τα έχω ακόμα γιατί τα είχα καταγράψει στο ημερολόγιο που κρατούσα τότε για την διατροφή της μικρής) αφού την είδα έτσι την έφτιαξα παραπάνω με το "Χίλια ευχαριστώ που μου ανοίγετε τα μάτια, όμως δεν θα πρέπει κι εγώ να κάνω έρευνα αγοράς να δω αν με συμφέρει το πακέτο που μου προσφέρετε?"... Στο τέλος με παρακάλαγε να πάρω τα παραμύθια μόνο με 75€ (άκου μόνο) και φυσικά φεύγοντας μου είπε "Ελπίζω να μην συμβεί τίποτα στο μωρό σας και μετανιώσετε που λυπηθήκατε να ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ κάποια λεφτά στην υγεία του!!!"

Νόμιζα ότι ήμουν μόνη μου, σε καμία φίλη μου δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και τώρα εκνευρίστηκα που δεν έκανα τίποτα σε αυτήν...

Έχω βέβαια ακόμα το τηλέφωνο της και το όνομά της, λέτε να τα χρησιμοποιήσω?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

• 7 months later...

Κοριτσια προσοχή...Ακομη ερχονται τέτοιες και καλά "συμβουλοι"!

Χτυπησε το κουδουνι προχθες, ευτυχως ηταν ο καλος μου σπιτι..

Παει στο θυροτηλέφωνο οπου ειναι μια καλοβαλμενη κυρια και με ζηταει με το επωνυμου του που φυσικα δεν το χρησιμοποιω παρα μονο το ειχα δωσει στο μαιευτηριο...

Οταν του ειπε οτι ειναι συμβουλος ταδε, της ειπε οτι δεν μπορω γιατι θηλαζω το μωρό και αυτη επεμενε παρα πολύ να ανεβει να μας δειξει τρόπους να αντιμετωπισουμε πνιγμους κτλ.

Φυσικα αρνηθηκε να αφησει στοιχεια της και τηλεφωνα και ο καλος μου την ξαποστειλε...

Προσοχη μη σας βρουν σε αδυναμια!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...