anitapolonia Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 καλυσπερα , λοιπον μαμαδες ...εχο βαλει στο ματι ενα ζευγαρι παπουτσια για την κορη μου τορα και 2 εβδομαδες απο το γνοστο μαγαζι C..............O πριν 2 εβδομαδες ι τημη ειτανε 38 ε ( ροτισα και ολας μεσα την πολιτρια μια εβδομαδα πριν βγαλανε ολεσ τησ τημες απο την βιτρινα σιμερα περναο απο εκει και βλεπο το παπουτσι με αρχικι τημη 44 και με την εκπτοση 34 !!!!!! για πεστε μου μασ δουλεβουνε ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
#ΕΛΕΝΑ# Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 α καλα ναι δεν το ηξερες οτι μερικοι εξυπνοι κυριοι το κανουν αυτο μπορεις να κανεις καταγγελεια στο συνηγορ καταναλωτη αν δεν κανω λαθος....γιαυτο λεμε πρωτα βολτα για ψαξιμο καλο και μετα αγορες για να μην μας πιανουν κοροιδα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitapolonia Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 παντος ελενα δεν το περιμενα απο το σιγιεκριμενο μαγαζι ...... αν ειτανε κανενα μαγαζακι μικρο της γιτονιας να ελεγα εν νταξη αλλα αυτο ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaraki Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 http://www.inka.gr/ Τρόποι αποστολής παραπόνων ή καταγγελιών Τα παράπονα ή τις καταγγελίες σας μπορείτε να μας τις αποστείλετε στο e-mail: [email protected] ή στο FAX: 210 36.33.976 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama xrysa Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 χαχαχα!!εγω οταν αρραβωνιαζόμουν είχα παρει ενα ζευγαρι παπουτσια 99 ευρω.λίγο καιρό μετα στις εκπτωσεις το είδα με αρχικη 120 και με την εκπτωση 100.Στο ιδιο μαγαζι εννοείται!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marilu Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Λοιπόν μας δουλεύουν κανονικά. Εδώ και 1 μήνα είχα βάλει στο μάτι 2 μπλουζοφορέματα απο πολύ γνωστή μάρκα ρουχων που το δεύτερο συνθετικό θυμίζει....πρωτεύουσα ευρώπης.και μάλιστα τα ειχα δει και on line με τιμή 49.90. Μπαίνω χθες να δω αν έχουν κάνει έκπτωση και βλέπω απο αρχική τιμή 60.00 με την έκπτωση 49.90.και μετά παραπονιούνται ότι δεν έχουν δουλειά. Ντροπή τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viki35 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Οι κλασικοι Ελληνες παιδια , δυστηχως ετσι θα γινεται . Οοποιος δει και πεσει στην αντιληψη του κατι τετοιο ειναι καλο να καταγγελει γιατι αλλιωτικα δεν θα σταματησει ποτε αυτο .Εγω παντως ψωνιζω απο μεγαλες αλυσιδες και απο μεγαλα εμπορικα καταστηματα , ελεγχοντας ολο το χρονο τις τιμες . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinaki181 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 είναι φοβερό αυτό το κόλπο που γίνεται χρόνια, δυστυχώς Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitapolonia Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 επισης παρατιρισα οτι σε μεγαλα μαγαζια οπος το Z..A B......A , εχουν βαλει ολες σαβουρες που εχουνε στοκ απο παλαια και τα κομματια που ειχανε πριν την εκπτοσεις εκσαφανιστικανε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
talou Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 στο συγκεκριμενο καταστημα κανανε την ιδια πονηρια και με τις καλοκαιρινες εκπτωσεις και απο τοτε ουτε την βιτρινα τους δεν ξανακοιταξα Quote κοριτσακια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazitafagate Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Πήγα σήμερα στα Mothercare στο The Mall να ψωνίσω μερικά φορμάκια για το μωρό για να μην τα αφήσω τελευταία στιγμή.Να θυμίσω πως σήμερα υποτίθεται οτι είναι πρώτη μέρα εκπτώσεων όπου έκπτωση σημαίνει φθηνότερα από τις τιμές που ίσχυαν μέχρι χθες (εξηγώ γιατί μάλλον τα Mothercare δεν ξέρουν τί σημαίνει). Μπαίνω μέσα και πάω στα φορμάκια.Τα φορμάκια έχουν έκπτωση; Ααα ξέρετε δεν κάνουμε έκπτωση στα φορμάκια αλλά αν πάρετε δύο πακέτα των εφτά, το τρίτο πακέτο είναι στη μισή τιμή. Δεν κάνετε έκπτωση στα μωρουδιακά; Όχι μου λένε αλλά κάνουμε στην ένδυση για εγκύους και σε άλλα είδη. Παίρνω παρόλα αυτά μερικά σετ ρουχαλάκια γιατί με την κοιλιά πέρα και τα πόδια να με πονάνε δεν είχα τη δυνατότητα να ψάξω σε άλλο μαγαζί και πάω να πάρω σουτιέν θηλασμού.Δοκιμάζω, μου λέει η πωλήτρια την τιμή τη ρωτάω για την έκπτωση "Αυτά δεν έχουν έκπτωση" μου λέει.Της λέω "Τότε για ποιά είδη ένδυσης μιλάτε;" δεν μου απαντάει.Να μην μακρυγορώ το κατάστημα δεν είχε έκπτωση σε τίποτα παρά μόνο στα καρότσια και στις κούνιες των 600 ευρώ (χαίρω πολύ) και σε κάτι ελάχιστα σπασμένα νούμερα σε μπλουζάκια και παντελονάκια και θέλω να ρωτήσω. Όταν ένα ολόκληρο υπουργείο αναγγέλει εκπτώσεις μπορεί ο κάθε ξύπνιος να κάνει σε όποια και όσα είδη του γουστάρει; Τοτε τί σόι εκπτώσεις είναι αυτές, κατ' επιλογή; Μου είχαν πει πως τα Mothercare το έχουν ξεφτιλίσει με την ακρίβεια (κάτι κουβερτούλες τις είχαν 40 ευρώ τη μία χωρίς έκπτωση ενώ έχω βρεί στη γειτονιά μου κουβέρτα για ολόκληρο παιδί σε αυτή τη τιμή ή τα σελτεδάκια τα είχαν 25 ευρώ όταν τα Τζάμπο τα έχουν 4 ευρώ) κάτι που θεωρώ απαράδεκτο όχι μόνο σε περίοδο εκπτώσεων αλλά και σε περίοδο κρίσης όμως δεν ήξερα οτι κοροιδεύουν κι απο πάνω.Τουλάχιστον να βγάλουν από τη βιτρίνα τα αυτοκόλλητα που διαφημίζουν έκπτωση 30% γιατί είναι κρίμα να εξαπατάνε τον καταναλωτή.Πρώτη και τελευταία φορά που πάτησα το πόδι μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thaumataki Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Γενικότερα τα καταστήματα αυτά δε τα έχω σε υπόληψη και από άποψη ποιότητας και ''γούστου''. Μου 'χει τύχει να πάω στους Tsakili Mallas για παπούτσια και είχα βάλει κατί γόβες στο μάτι, επειδή ήταν όμως λίγες μέρες πρίν τις θερινές εκπτώσεις σκέφτομαι να πάω να τις πάρω τη 1η μέρα των εκπτώσεων. Η αρχική τιμή ήταν 169, πάω στης εκπτώσεις και ως αρχική λέγανε 189 και με κόκκινο μαρκαδοράκι το είχανε διαγράψει και είχανε γράψει 169!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazitafagate Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Γενικότερα τα καταστήματα αυτά δε τα έχω σε υπόληψη και από άποψη ποιότητας και ''γούστου''. Μου 'χει τύχει να πάω στους Tsakili Mallas για παπούτσια και είχα βάλει κατί γόβες στο μάτι, επειδή ήταν όμως λίγες μέρες πρίν τις θερινές εκπτώσεις σκέφτομαι να πάω να τις πάρω τη 1η μέρα των εκπτώσεων. Η αρχική τιμή ήταν 169, πάω στης εκπτώσεις και ως αρχική λέγανε 189 και με κόκκινο μαρκαδοράκι το είχανε διαγράψει και είχανε γράψει 169!!!!!! Και μετά κλαίγονται ότι πεινάνε και κλείνουν.Μωρέ να ψοφήσουν μπορούν;Όταν κάνουν λαμογιές είναι καλά.Θύμωσα πολύ με τα Mothercare.Να στριμώχνεσαι Σάββατο πρωί με την κοιλιά στο Θεό για να πάρεις τα πράγματα φθηνότερα και να σε κοροιδευει.Απο ποιότητα μου έχουν πει οτι είναι αθάνατα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει μετά απο αυτό που μου λες.Μετά μου είχαν πει για τα Marks and spencer αλλά ήταν σε άλλο όροφο και η μέση μου πόναγε φρικτά δεν μπορούσα να κουνηθώ.Έχεις εμπειρία απο Marks; Γενικά που ψωνίζεις για το μωρό καλά και φθηνά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thaumataki Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Και μετά κλαίγονται ότι πεινάνε και κλείνουν.Μωρέ να ψοφήσουν μπορούν;Όταν κάνουν λαμογιές είναι καλά.Θύμωσα πολύ με τα Mothercare.Να στριμώχνεσαι Σάββατο πρωί με την κοιλιά στο Θεό για να πάρεις τα πράγματα φθηνότερα και να σε κοροιδευει.Απο ποιότητα μου έχουν πει οτι είναι αθάνατα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει μετά απο αυτό που μου λες.Μετά μου είχαν πει για τα Marks and spencer αλλά ήταν σε άλλο όροφο και η μέση μου πόναγε φρικτά δεν μπορούσα να κουνηθώ.Έχεις εμπειρία απο Marks; Γενικά που ψωνίζεις για το μωρό καλά και φθηνά; Ούτε από τα Marks ψωνίζω...γενικότερα είναι αγγλικά πρότυπα και δε μ'αρέσουν.... Συνήθως ψωνίζω πιο ακριβά και κυρίως από τα Lapin House... Ό,τι φορμάκια είχα στο μωρό για το σπίτι από τα Mothercare με τα πλυσίματα ξεχείλωσαν και γίνανε σα πανιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUPERMOM Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Μερικοί είναι κάτι απατεώνες!!! Ένα μαγαζί με παπούτσια στο Κερατσίνι έβαλε όλα τα παπούτσια μισή τιμή. Πήρα δύο ζευγάρια μπότες και δοκίμασα και ένα τρίτο ζευγάρι και επειδή δεν κρατούσα μαζί μου άλλα χρήματα τους είπα να μου τα κρατήσουν για την επόμενη μέρα. Η μισή τιμή ήταν 75 ευρώ και για να είμαι σίγουρη ρώτησα και την πωλήτρια η οποία μου το επιβεβαίωσε ( ήταν και ο άντρας μου μαζί και το άκουσε κι εκείνος 75 ευρώ). Σήμερα που πήγα στο ταμείο για να τις πάρω μου πάω να πληρώσω και μου λέει η ίδια πωλήτρια : " 100 ευρώ παρακαλώ. Ξέρετε αυτές είναι geox δεν είναι στη μισή τιμή." Αγανακτισμένη της εξηγώ οτι χθές μου είπε οτι έχουν75 ευρώ. Ε, λοιπόν πήγε να μας βγάλει και τους δύο τρελους !!! Τελικά βέβαια δεν τις πήρα. Μόνο και μόνο για την κοροϊδία, έφυγα τσαντισμένη και ούτε θα ξαναπάω εκεί να ψωνίσω. Quote Εχω το πιο γλυκό κουνελάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinaki181 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 τα mothercare ποτέ δεν κάνουν έκπτωση σε όλα τα είδη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Labrinoula Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Συμφωνω περι κοροιδιας στα mothercare την περιοδο των εκπτωσεων και στις προηγουμενες τα ιδια και δεν ξερω αν αυτο επιτρεπεται δλδ εκπτωση μονο σε επιλεγμενα ειδη, αν αυτο δεν επιτρεπεται κανονικα πρεπει να τους γινει αναφορα. Αλλα για την ποιοτητα στα φανελακια η αληθεια ειναι πως εγω μονο απο κει παιρνω γιατι ειναι τα μονα που βρηκα να πλενονται στους 90 και να μην εχουν παθει τιποτα απολυτως ουτε τα χρωματα ουτε η υφανση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marialina Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 εμένα τα βρακάκια της μικρής ξεχίλωσαν όλα στην ραφη κ τα πεταξα. αίσχος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
#ΕΛΕΝΑ# Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 επισης παρατιρισα οτι σε μεγαλα μαγαζια οπος το Z..A B......A , εχουν βαλει ολες σαβουρες που εχουνε στοκ απο παλαια και τα κομματια που ειχανε πριν την εκπτοσεις εκσαφανιστικανε!!! α.......ναι σε αυτο συμφωνω μαζι σου ολα τα χαλια...σημερα πηγα ερμου και ειχαν ακομα καλα κομματια και μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση μαλλον επειδη ηταν η πρωτη μερα σημερα!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seniora Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ούτε από τα Marks ψωνίζω...γενικότερα είναι αγγλικά πρότυπα και δε μ'αρέσουν.... Συνήθως ψωνίζω πιο ακριβά και κυρίως από τα Lapin House...Ό,τι φορμάκια είχα στο μωρό για το σπίτι από τα Mothercare με τα πλυσίματα ξεχείλωσαν και γίνανε σα πανιά! Oλα τα άλλα τα δέχομαι αλλά ότι τα φορμάκια ξεχειλώνουν καμία σχέση. Τα καλύτερα σε ποιότητα και οι κόπτσες τους δεν παθαίνουν τίποτα!!!!!!!!!!!!! Κι έχω δοκιμάσει και από τα lapin, και από τα prenatal κτλ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazitafagate Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Δέχομαι ότι τα Mothercare μπορεί να κάνουν έκπτωση σε επιλεγμένα είδη (αν κάτι τέτοιο είναι όντως νόμιμο και όχι η κλασσική "πολιτική της εταιρίας" που βάζουν μόνιμα μπροστά και δεν ανοίγει μύτη) αλλά εδώ μιλάμε για έκπτωση σε δύο είδη κούνιες καρότσια και τέλος.Δεν πρέπει η έκπτωση να εφαρμόζεται έστω στο 50% του συνόλου των ειδών; Έκπτωση σε δύο είδη από τα χιλιάδες δεν είναι έκπτωση σε επιλεγμένα είναι έκπτωση σε ανύπαρκτα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalamaraki Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Δυστηχώς και εγω θα συμφωνήσω, εχω δοκιμάσει εσωρουχακια φορμακια απο τις εξης εταιρειες Benetton Prenatal La Redoute Chico Allouete Marks and Spencer Mothercare Jumbo Zara Orchestra και φυσικά απο ελληνικές βιοτεχνιες no name............. Τα καλύτερα μακράν ειναι του Mothercare,Zara και Jumbo αλλά..... δεν πλενω πανω απο 40βαθμους... εχω παντα πολλά κομμάτια δηλαδη 14-20 τεμ για να βγάζω την βδομάδα με ενα πλυντήριο Απο του τζάμπο αγοράζω παντα αυτα που εχουν ενιαιο σχεδιο και οχι σταμπα γιατι παρατήρησα οτι αυτα που ειχαν μονο στάμπα μπροστα γάριαζαν και κομπιαζαν ποιο ευκολα, ενω εκεινα που ειναι ολο το υφασμα μια οψη δεν γαριαζαν ετσι . Απο αυτες τις τρεις μαρκες ποτε δεν ειχα κοπιτσες να βγουν, ποτε δεν μου ξεχειλωσαν κτλπ Ενω απο ολες τις υπολοιπες εχω μονο τα χειροτερα να πω σε σχεση τιμής-ποιότητας γιατι δεν γινεται φιλε να μου πουλας εσωρουχο με 10ευρω το ενα και στο πρωτο πλυσιμο να φευγουν οι κοπιτσες.... Δεν γινεται να μου πουλάς εσώρουχο με 10 ευρω και να ξεχειλώνει.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazitafagate Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Καλά τα z....a και τα b...ka είναι επιεικώς απαράδεκτα.Εξυπηρέτηση μηδενική μονίμως επικρατεί το απόλυτο χάος τα ρούχα κουρέλια πεταμένα στο πάτωμα και σε περίοδο εκπτώσεων βγάζουν πάντα όλη τη σαβούρα και δίπλα ρούχα σχεδόν ίδιου σχεδίου με τη σαβούρα χωρίς έκπτωση να τα ονομάζουν "νέα κολεξιόν".Μια χρονιά μου έτυχε και το τραγελαφικό.Βλέπω στα ζ....ρα ένα τζιν παντελόνι τάχα νέας κολεξιόν 50 ευρώ.Λίγο πιο πέρα σε άλλες κρεμάστρες με ρούχα σε έκπτωση το ΙΔΙΟ παντελόνι έκανε 25 ευρώ.Πάω ρωτάω την πωλήτρια τί διαφορά έχει το ένα με το άλλο και η απάντηση αυτή που φαντάζεστε.Το ένα είναι νέα κολεξιόν.Μα είναι και τα δύο ίδια.Ναι αλλά το ένα ήρθε χθες.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!Τα βαφτίζουν και με ημερομηνία παραγωγής σαν τα αυγά.Δεν ντρέπονται λιγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantinop Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Πέρασα και εγώ από τα mothercare χτες το απόγευμα....σπασμένα νούμερα και ελάχιστα κομμάτια πήρα μονάχα ένα παντελονάκι του μικρού και ένα υπνόσακο για του χρόνου. Δεν έχω αγοράσει άλλης εταιρείας φορμάκια αλλά σε κάποια οι κόπιτσες χαλάσαν πολύ γρήγορα και σε καναδυό ξηλώθηκαν σε κάποια σημεία οι ραφές Ξεχειλώματα, γαριάσματα ή ξέβαμα δεν έπαθε όμως ποτέ κανένα. Βέβαια κι εγώ δεν τα πλένω πάνω από τους 40 βαθμούς και έχω και πολλά κομμάτια οπότε σημαίνει γενικότερα μικρότερη καταπόνηση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladycat Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 εγω το λεω εδω κ καιρο τα ελληνικα mothercare μας παινουν το οπισθιο στης Αγγλιας το καταστημα κανουν κ εκπτωσεις κ τα βρισκω στην μιση τιμη κ εδω μου ζηταν μια περιουσια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts