Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιοτχνίες Βαπτιστικών

margi1

Recommended Posts

Θα ήθελα εδω να γράψουμε όλες ό,τι βιοτεχνία γνωρίζουμε που να έχει βαπτιστικά σε πολύ καλές τιμές.

Έπίσης κάλο είναι να αναφέρουμε και βιοτεχνίες για όλο το σετ της βάπτισης.

Για παράδειγμα έγώ ξέρω μια βιοτεχνία η οποια έιναι Ιερά οδό και πειραιώς η οποία έχει τα πάντα για την βάπτιση σε πολύ καλές τιμές.

Όταν πάω θα σας το πώ.

Ξέρω και μια κυρία η οποία στο σπίτι της φτιάχνει μπομπονιέρες στην Νίκαια και έχει καταπληκτικές τιμές .

Απο εκεί πήρα της μπομπονιέρες του γάμου μου με 1? μόνο.(Ένα πουγκάκι τέλειο οργάντζα με μία μεταλλική πεταλλούδα.Όποιος θέλει πληροφορίες να του στείλω το τηλεφωνο της

Διαφημίσεις

Για μπές και δες στην Βάπτηση έχω ανεβάσει όλα τα στοκατζίδικα. Στο κομμάτι με τα παιδικά έχει το MARASIL κάπου στο Περιστέρι που έχει φέρει ονειρεμένα βαπτιστικά stok περσινά[λές και άλλαξε η μόδα στα βαπτιστικά απο πέρσυ...]Απο περιέργια ρώτησα γιατί η νονά μας τα έχει πάρει απο τώρα για την βάπτηση άρα δεν ψάχνω...και το σετάκι με τα ρούχα χωρίς λαμπάδα και κουτί[το οποιο και είναι πολύ άχρηστο...]έγραφε 70 ευρώ. Ηταν αξιοπρεπέστατα και ξεχωριστά.Εγω είμαι της minimal λαμπάδας και κουτιού και πήρα μια απο βάση πλεξι γκάς κταπληκτική και μέσα το κερί και έχει σκαλισμένο στην βάση το ονομα και κρέμεται ο μικρός πριγκιπας.Ξεχωριστή και πρωτοτυπη.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αγγελουδιτσα την λαμπαδα την πηρες εσυ? Ωραια ακουγεται!!! Που βρηκες την βαση απο πλεξι? Αναρρωτιεμαι που θα στεκεται η λαμπαδα μας......εχεις φωτο να την δουμε?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

κριμα που δεν εχω φωτο.ειναι τελεια.φανταστειτε μια βαση διαφανη επιδαπεδειαπου μεσα χωραει το χοντρο κερι της λαμπάδας σκετο και το αφηνει να προεξεχει καπου στε 10 εκατοστα απο πανω το κερι.στο το πανω μερος του πλεξι γκλας υπαρχει μια τρυπιτσα και απο εκει παλι απο πλέξι γκλας κρεμεται η φιγουρα του μικρου πριγκιπα με διαφορες κορδελες.Οχι πολύχρωμες γιατι το βασικό χρώμα και σχεδιο της βάπτησης είναι το ασπρο-γαλάζιο, πουά.

Λοιπόν.χαραγμένο πάνω στην πλέξι γκλάς βάση είναι το ονομα του μωρου με παιζοκεφαλαία, και διάτρυτο.Την είδα και επαθα. Ηταν η ωραιότερη που είχα δει και ξεφευγε απο οτι άλλο συνηθισμένι κυκλοφορεί.Αν καταφέρω και μου δωσει φωτο η κοπέλα που μου φτιάχνει μπομπονιέρες, στολισμό και την λαμπάδα, θα σας την βάλω να την δείτε.Κάτι παρόμοιο θα έχουν και τα τραπέζια Πλεξι γκλάς φιγούρες απο το ιδιο υλικό και μέσα σε χαρτινα κουτιά γεμισμένα με μάς μελοου. Ευτυχώς κατάφερα και εφτιαξα αυτό που ηθελα στην πιο λογική τιμή και ναναι και κάτι που δεν τοχουν δει σε πολλές βαπτήσεις.Μπορεί και σε καμία γιατι σε τοσες έχω παει , ολο τα ίδια βλέπω...

Διαφημίσεις

Πολυ ομορφα ακουγονται ολα.......

Καλες οι τιμες για τα πλεξι? Συνηθως βγαινουν ακριβα τετοιες κατασκευες.....που τις εκανες?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

πολυ καλυτερη τιμη απο του μεγαλου μου που ηταν λαπεν[συγνωμη για τα γκρικλις και τα μικρα γραμματα, παραλληλα βγαζω γαλα και γραφω με ενα χερι...] και πριν 3 χρονια ειχε 150 ευρω και ηταν υφασμα με 1 μεγαλο φιογκο σκετο!!!!τα εκανα στην μαρθα.

Α ναι......οι λαμπαδες απο αυτα τα μαγαζια (λαπεν και σια) ειναι μια βλακεια και μιση, ενα φιογκος με ενα αρκουδι και το χρυσοπληρωνεις.......καμμια πρωτοτυπια.....

΄γιαυτο και τα εκανα ολα εκει και τελειωσα.πρωτοτυπα και ξεχωριστα.να τελειωνω και με το catering τωρα για να πιασω την εξωτερικη μου εμφανιση μετα που εχω εκει πολύ δουλεια!!!

Διαφημίσεις

Οχι σε όλα αλλά το MARASIL απόσο ξέρω έχει ώραια και φθηνά. Μην τρελαθούμε τώρα και καλά αλλάζει η μόδα των βαπτιστικών κάθε χρόνο. Γιατι ενα φουστανάκι να έχει 60 με 80 ευρώ ως απλό φουστανάκι και οταν το ζητησεις για βάπτηση υπερτιμάται ξαφνικά στα ...200 και βάλε;Γιατι ενα απλότατο κουτι να κάνει 10!!!!!![και ομως]ευρω και με λίγο φιόγκο να ...βαπτιζεται βαπτιστικό με 130!!!!ευρώ. Το είδα και αυτό.

Εμεις τα ρουχαλάκια μας τα πήραμε αλλά όσο γυρίζω...μυρίζω και οτι δει το ρεπορταζιακό ματι μου θα σας το παραθέσει.

Διαφημίσεις

κριμα που δεν εχω φωτο.ειναι τελεια.φανταστειτε μια βαση διαφανη επιδαπεδειαπου μεσα χωραει το χοντρο κερι της λαμπάδας σκετο και το αφηνει να προεξεχει καπου στε 10 εκατοστα απο πανω το κερι.στο το πανω μερος του πλεξι γκλας υπαρχει μια τρυπιτσα και απο εκει παλι απο πλέξι γκλας κρεμεται η φιγουρα του μικρου πριγκιπα με διαφορες κορδελες.Οχι πολύχρωμες γιατι το βασικό χρώμα και σχεδιο της βάπτησης είναι το ασπρο-γαλάζιο, πουά.

Λοιπόν.χαραγμένο πάνω στην πλέξι γκλάς βάση είναι το ονομα του μωρου με παιζοκεφαλαία, και διάτρυτο.Την είδα και επαθα. Ηταν η ωραιότερη που είχα δει και ξεφευγε απο οτι άλλο συνηθισμένι κυκλοφορεί.Αν καταφέρω και μου δωσει φωτο η κοπέλα που μου φτιάχνει μπομπονιέρες, στολισμό και την λαμπάδα, θα σας την βάλω να την δείτε.Κάτι παρόμοιο θα έχουν και τα τραπέζια Πλεξι γκλάς φιγούρες απο το ιδιο υλικό και μέσα σε χαρτινα κουτιά γεμισμένα με μάς μελοου. Ευτυχώς κατάφερα και εφτιαξα αυτό που ηθελα στην πιο λογική τιμή και ναναι και κάτι που δεν τοχουν δει σε πολλές βαπτήσεις.Μπορεί και σε καμία γιατι σε τοσες έχω παει , ολο τα ίδια βλέπω...

Μήπως τα έχεις πάρει από την Νεφέλη Φωτίου?

Έχω δει τις λαμπάδες της από πλέξι και είναι πολύ προχωρημένες!!!

Μου άρεσαν τόσο πολύ που ακόμα κι αν δεν θέλει η νονά κάτι τέτοιο σίγουρα θα αγοράσω μία για στολισμό στη δεξίωση και μετά στο σπίτι...

έχω ήδη σκεφτεί σε ποιό σημείο θα την βάλω... :D

.png.png

οχι.απ οτιεχω καταλαβει προκειται για εναν βασικο προμηθευτη που τα κατασκευαζει και μετα τα αγοραζουν τα καταστηματα και τα πουλουν.εγω το πηρα απο την κοπελα που μου κανει ολη την επιμελεια της βαπτησης, το ειδα σε προσπεκτους της το εδειξα και μου το πηρε στην μιση τιμη της φωτιου.

οχι.απ οτιεχω καταλαβει προκειται για εναν βασικο προμηθευτη που τα κατασκευαζει και μετα τα αγοραζουν τα καταστηματα και τα πουλουν.εγω το πηρα απο την κοπελα που μου κανει ολη την επιμελεια της βαπτησης, το ειδα σε προσπεκτους της το εδειξα και μου το πηρε στην μιση τιμη της φωτιου.

στη μισή τιμή?......θα μπορούσες να μου πεις ποιά είναι...? :oops:

.png.png

το εχω πει πολλές φορες και φοβαμαι μηπως θεωρηθει διαφημιση.ειναι η μαρθα 2106010833 που μου τα εχει κανει σχεδον ολα.αλλου εχω γραψει για αυτην και ποσο καλη δουλεια κανει με ισορροπημενες τιμες μπροστα σε ουι εχω δει πριν ,εξω.ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ....

ARKI NA PSAKSIS LIGAKI EGO EKLISA TIN BAPTISI PSAHNODAS PARA POLI WRIKA ENA MAGAZAKI KATAPLIKTIKO ME TRELES TIMES KIE EKLISA TO PAKIETO ME 300 E LOGIKOS TIPAKOS TO PAKIETO PARALAMWANE

FOREMA 100

KUTI 30

PAPUTSAKIA 45

KALTSULES 2

MARTIRIKA TA 50 20

KUTI MARTIRIKON 4

LAMBADA 50

3 KIERAKIA 10

LADOPANA 50

ESORUXA ME TA LADOPANA

KAI DORO 50 PROSKLITIRIA

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ(Κεντρικό τμήμα-βιοτεχνία-έκθεση-πωλήσεις)

ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΤΖΗΣ

Αγησιλάου 100 & Kλεομβρότου 9 , στην συμβολη Πειραιώς & Ιερας Οδου

210 3426620

Υποκατάστημα

Αιόλου 68 (5ος οροφος)

210 3212014

http://www.ariswed.gr

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

βιοτεχνία έκθεση πωλήσεις

str: kodrigktonos 32 pl.viktorias

tel: 0030 2130373898

http://www.baptistika.gr

ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

βιοτεχνία έκθεση πωλήσεις

str: myriofitu 35-37 agaleo

tel: 0030 2105317395

http://www.adorex.gr

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...