Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δομνίνα μου,

δεν είναι αστοχή η θέση σου,απλά εσύ προσπαθείς να συλλάβεις και εμείς να διατηρήσουμε τις εγκυμοσύνες μας. και οι δυο περιπτώσεις είναι ψυχοφθόρες απλά στην δικιά μας κατηγορία παίρνουμε την χαρά και μετά την ψυχρολουσία και φοβόμαστε να ξαναμείνουμε εγκυες μην και συμβει το ίδιο και μας τρώει το αγχος για αυτό και ψάχνουμε αιτίες εαν υπάρχουν όπως ακριβώς είπες.

εν μέρει έχεις δίκιο , εξετάσεις για να συντηρήσουν το κυκλωμα το ιατρικό από την αλλή τι μας συμβουλεύεις? να συνεχίσουμε να μένουμε εγκυες και ότι πτοκύψει? εγώ δεν αντέχω αυτή την ψυχολογική φθορά. από την άλλη κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθεί τελειόμηνη εγκυμοσύνη επομένως???

δεν ειναι μονο ψυχοφθορο στην ψυχη αλλα κ στην τσεπη χθες πληρωσα 160 την κλινικη 350 τον γιατρο 320 ο καρυοτοπος κ εκκρεμει η εξεταση για τυχον φλεγμονη που δεν μας ειπαν ποσο θα στοιχισει ουτε ρωτησαμε γιατι εκεινη την ωρα το μονο που δεν με ενοιαζε ειναι αυτο

Διαφημίσεις

Luvelina μου,

προς θεού καταλαβαίνω ακριβώς πόσο μεγάλη κρυολουσία είναι αυτό που περνάτε. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί σας και σας συμπονώ γιατί επ' ουδενί δεν πρέπει να το περνάει αυτό καμία γυναίκα.

Απλώς το μόνο που λέω είναι ότι και οι γιατροί πάνε ψάχνοντας αλλά πολλές φορές δεν υπάρχουν εξηγήσεις για όλα τα ερωτήματα διότι αν υπήρχαν ο Θεός τι δουλειά θα έκανε; Δεν είμαι θρήσκα ούτε οπισθοδρομική απλώς νομίζω ότι υπάρχει κάτι εκεί πάνω που βλέπει την αγωνία μας και σύντομα θα μας κάνει το δώρο που περιμένουμε.

Ηρεμία χρειάζεται το όλο θέμα, αγάπη και καταννόηση από το σύντροφο και την οικογένειά μας και σίγουρα θα ρθουν καλύτερες μέρες.

Ανδριανή μου, ναι, υπάρχουν πολλά αυτοάνοσα τα οποία δυστυχώς δεν έχουν θεραπεία.. υπάρχουν πολλές κοπέλες εδώ στο φόρουμ (στην κατηγορία Ιατρικά θέματα) που πάσχουν από αυτοάνοσα και αντιμετωπίζουν με θάρρος την όλη κατάσταση. Αν θες μπορούν να σου λύσουν αυτές κάποιες απορίες.

Όσο για το οικονομικό του όλου θέματος; ας μη το συζητήσουμε καλύτερα..

οχι δεν εκανα καμια εξεταση γιατι εμεινα πολυ γρηγορα εγκυος κ δεν μας επαιρνε ο χρονος για να ψαξουμε αν χρειαζεται η οχι κ ετσι τις χορηγησε προοληπτικα να ειμαστε σιγουρη εφοσον δεν θα ειχε επιπτωσεις στην εγκυμοσυνη

η εξέταση που σου εγραψα γίνεται από όσο έχω καταλάβει από αλλα κορίτσια, πχ τιτη, κατευθείαν στο ιατρείο και έχουν άμεσα απαντήσεις και έτσι σου δίνουν την ηπαρινη.και με την γραμματέα της γιατρού μου αυτό κατάλαβα ότι θα γίνει άμα μείνω εγκυος.

δομνίνα,

προς θεού δεν τόνισά η χαζή σωστά αυτά που εγραψα. όχι δεν πιστευω ότι δεν μας καταλαβαίνεις όχι..προς θεου. απλά αναρωτιώμουν και εγω φωναχτά. ξέρεις πόσες φορές έχω παιδέψει το μυαλό μου με αυτές τις σκέψεις ότι δεν παρατάω τις εξετάσεις και βουρ για εγκυμοσύνη και ότι γίνει έγινε.

με έβαλες σε διαδικασία την δευτέρα να παρω τηλ να κλείσω ραντεβού μ ένα γιατρό γυναικολόγο που μου είπαν για να βάλω μπρος για επόμενη εγκυμοσύνη. να μου πει εαν χρειάζεται κάτι αλλό και τι να κάνω εκτός από το ωνάσειο οταν με το καλό θα είμαι εγκυος.

το κόστος αστα να πάνε .....

ανδριαννή,

υψηλή ομοκυστείνη σημαίνει χαμηλό φολλικό οξυ στον οργανισμό μας, είναι όμως πολύ σημαντικό στην αρχή της εγκυμοσύνης για τον σχηματισμο και σωστή νευρολογική ανάπτυξη του εμβρύου άρα μπορεί και να είχαμε τις παλλίνδρομες λόγω κακού και ατελούς ανάπτυξης του εμβρύου, λόγω ανεπάρκειας του φολλικου οξέως στον οργανισμό μας.

μεταξύ των 2 εγκυμοσυνώ πόσος καιρός μεσολάβησε?

Διαφημίσεις

ναι στο παρελθον,

το 2006 γιατί έιχα εναν αναιτιολόγητο πυρετο 45 ημέρες και τίποτα δεν μου βρήκαν.

βέβαια για τα αυτοάνοσα πριν τα εξετάσουν βλέπουν ον ρευματοειδή παράγοντα εαν είναι αυξημένος. εμένα ήταν πολύ λ΄΄ίγο και για αυτό έκανα εξετάσεις αλλά όλα καλα΄.βέβαια είχα κάνει για συγκεκριμένες παθησεις και όχιγια όλες γιατλί ακόμη μπορει και να ψαχνόμουν.

η πρωτη ηταν τελος ιουλιου κ η δευτερη αχες δεκεμβρη αλλα δεν το ανακαλυψα μνωρις μαλλον πολυ αργα αλλα ηδη ειχα μερικες μερες που επαιρνα φιλισιν ισως κ απο τις πρωτες μερες τις συληψης

ανδριαννή πράγματικα ξαναπελάγωσα. εκεί που λέω ότι όλα καλά , τότε βάζω με το μυαλό μου τα χειρότερα και με πιάνει ένας φόβος. βέβαια και οι αναμνήσεις που εχω από την όλη κατάσταση είναι ακρως αγχωτικές.

η δομνίνα έχει παντώς δίκιο σε πολλά. μας αγχώνουν και δεν φτάνει αυτό μετά δεν μας λύνουν και πολλες απορίες και ας μας ξεπα΄ραδιασαν

Διαφημίσεις

ειμαι πολυ στεναχωρημενη κ πολυ αγχομενη αν εχω αυτοανοσο ισως να μην καταφερω να κανω παιδι αφου τα περισσοτερα δεν παιρνουν θεραπεια

ηρεμία,

ένα ένα τα πράγματα. το πιθανότερο να μην έχεις αυτοάνοσο, τα περισσότερα κορίτσια ήξεραν την υπαρξ'η του πριν την εγκυμοσύνηκαι συνηθως ακόμη και με αυτοάνοσο πολλές εχουν γίνει μανούλες.

μην φέρνεις το ΄τελος του κόσμου από τώρα. να δούμε πρώτα εαν έχεις κάτι , τι είναι αυτό και μετά όλα τα αλλά. επόνται. μην τρελλαίνεσαι

ανδριαννή,

τέλος μαίου , αλλά φοβάμαι τόσο που ψαχνω συνεχώς γιατρους και ραντεβού μαζί τους και περναει ο χρόνος. βέβαια είμαι τόσο κότα που το καθυστερω εσκεμμένα γιατί είμαι και τόσο ηλίθια που θεωρώ ότι θα ξανασυλλάβω τόσο ευκολά όπως και την προηγουμενη φορ΄α. είμαι τόσο ηλίθια και κομπλεξική.

σ ε ευχαριστώ και εσύ το ίδιο σε γερό μωράκι και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλα τα κορίτσια.

ανδριαννή σου είπε ο γιατρός σου επόμενη εγκυμοσύνη μετά από 3 μήνες.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...