Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εκανα εξετασεις στο νοσοκομειο του ριου για θρομβοφιλια αλλα δεν εχω μονο προβλημα με την ομοκυστεινη ειναι υψηλη γιυτο εκανα ενεσεις κ επαιρνα κ φολικο

εμενα μου ειπε αποβολες κανει η θρομβοφιλα στο 2 τριμηνο αλλα εγω εμεινα εγκυος πολυ γρηγορα τωρα κ η εξεταση της ομοκυστεινης εκρεμουσε την πηρα αρχες δεκεμβρη κ ξεκινησα τοτε το φιλισιν αλλα επρεπε να παρω ενα μηνα το φιλισιν κ μετα να μεινω εγκυος αλλα εγω δεν ηξερα οτι ημουν το εμαθα καθηστεριμενα επαοιρνα βεβαια φιλισιν αλλα προοληπτικα κ ακομα τωρα πρεπει να το συνεχισω

Διαφημίσεις

και εγώ ομοκυστείνη 18 ,4 μήνες μετά την παλλίνδρομή.ετερ'οζυγη μετάλλαξη mthfr c 677. επίσης δεν θεωρούμε θρομβοφιλική αλλά σε εγκυμοσύνη δεν είναι σίγουρο.

όταν ξαναε΄μεινες εγκυος πόση ήταν η ομοκυστείνη σου και για πόσο καιρό πριν την εγκυμοσύνη επαιρνές φιλικό οξύ?μήπως μαζί εμ το φολλικό οξυ σου έδιναν και β12?

ναι επαιρνα κ νευρομπιον εγω ειμαι ομοζυγωτης μαλον ειναι πιο κακο απο το δικο σου ε?παω να δω την εξεταση να σου πω [ποσο υψηλη ηταν ενα λεπτακι ερχομαι

Σωστά τα λέει η LUVELINA (τι κάνεις βρε παιδί?)!

Επίσης, όταν κατάλαβες ότι έχεις θρομβοφιλία ποιος σου έδωσε την αντιπηκτική αγωγή? Ο γυναικολόγος σου? Ή σε έστειλε σε αιματολόγο?

Πάντως ύποπτες για θρόμβο είναι οι παλινδρομήσεις στις 8-10 εβδομάδες, χωρίς να αποκλείεται να γίνει νωρίτερα ή αργότερα, σου λέω ποιο είναι το πιο συνηθισμένο...

Άσχετο: υστεροσκόπηση δεν είναι ίδιο με την υστεροσαλπιγγογραφία?

Καλά κάνεις adriani και παίρνεις filicine, θωρακίζει τον οργανισμό για να αντιμετωπίσει καλύτερα μια μελλοντική εγκυμοσύνη...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ανδριαννη, εξέταση ομοκυστείνης που έκανες πόσο ήταν ακι τώρα πόσο είναι. όλα αυτα στα έδωσε γυναικολόγος ή αιματοιλόγος? ομόζυγο που γράφεις παραπανω τι έχεις?

επίσης όσο ήσουν εγκυος και σου εδωσάν τις ενέσεις ηπαρίνης θρομβοελαστόγραμμα σου έκαναν?

Διαφημίσεις

όχι νομίζω ότι δεν είναι ίδια εξέταση χωρίσ αν είμαι σίγουρη. από όσο γνωρίζω η υστεροσκόπηση μπορεί να εχει και παρεμβετικό χαρακτήρα αφαιρώ κάτι εαν το εντοπ΄ιζω και χρήζει να μην είναι εκει ,ενω σαλπιγγογραφία, εξετ'αζει εαν οι σαλπιγγες ειναι διαβατες και δεν γειτουργει παρεμβατικά

πρεπει να τη αφησα στο γιατρο η πρωτη εξεταση πριν μεινω ακομα ηταν αν θυμαμαι καλα 320 αλλα ξεκινησα το φιλισιν κ το νερομπιον μετα απο λιγες μερες πρεπει να εμεινα εγκυος υπολογιζω στην βδομαδα δηλαδη κ οταν το μαθαμε οτι ημουν εκανα αμεσως ελεγχο κ ηταν 8 απο 5-22 που ειναι το φυσιολογικο κ 2 γενικες αιματος που ηταν πολυ καλες δεν ξερω τι εφταιξε κ ο γιατρος μου ειναι λιγο επιφυλακτικος συο γεγονος να παλινδρομησε απο αυτο γιατι με το που το μαθαμε εκανα τις κλεξαν τις ενεσεις πιστευει οτι ειναι κατι αλο

Διαφημίσεις

ο γιατρος μου εδωσε τις αντιπηκτικες γιατι δεν ειχα πολυ καιρο που επαιρνα το φιλισιν κ φοβοταν 1 βδομαδα το ειχα ξεκινησει

Ρώτησα ποιος σου έδωσε την αγωγή, επειδή για να κάνεις σωστή αντιπηκτική αγωγή σύμφωνα με τις εξετάσεις που έχεις κάνει, αρμόδιος είναι μόνο ο αιματολόγος.

Έχω ακούσει για έναν πασίγνωστο γυναικολόγο-φονιά ο οποίος την έχει δει πολυτεχνίτης και δίνει συγκεκριμένες μονάδες για οποιαδήποτε μορφή θρομβοφιλίας. Δεν ψάχνει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, δίνει σε όλες τις κοπέλες τις ίδιες μονάδες.

GEXxp3.png

ο λογος που μου τις εδωσε ηταν επειδη δεν επαιρνα καιρο το φιλισιν παρα μονο λιγες μερες κ για να αποφυγουμε τυχον θρομβωσεις εξαλου ειχα την πεθερα μου που πηρε τους γιατρους που εχει ο πεθερος μου για θρομβοφιλια (αιματολογο)κγιατι δεν ηθελε να τις παρω φωναζε κ τις ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα με εγκυμοσυνη

το μονο που με ειχε τσαντησει στον δικο μου ηταν που μου ελεγε να μην δεθω με το μωρο γιατι ειναι επικυνδινη εγκυμοσυνη επρεπε να ποερασει λιγος καιρος που θα επαιρνα το φιλισιν πανω απο 1 μηνα για να ειναι καλα τα παργματα κ να που βγηκε αληθινος .αν κ ο ιδιος πιστευει οτι δεν ηταν το αιτιο αυτο το ψαχνουμε τωρα πιο συγκεκριμενα

Εντάξει τότε... Το κατάλαβα ότι είσαι από κάπου κοντά στο Ρίο...

Κοίταξε, αφού έκανες ό,τι σου είπε ο γιατρός - και κάτι παραπάνω - μάλλον δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις.

Να σκέφτεσαι ό,τι και εγώ: πλέον πολλές γυναίκες περνάνε τουλάχιστον 1 φορά από τον κυκεώνα των παλινδρομήσεων και μετά "παίρνουν μπρος" και κάνουν μια χαρά υγιή παιδάκια... Δεν σου λέω να μην αγχώνεσαι, διότι θα αγχώνεσαι και είναι λογικό! Μέχρι να πάρεις αγκαλιά το δικό σου ροζ μωράκι θα αγχώνεσαι γι' αυτό...

Τι σκ-τα πλέον έχει γίνει την τελευταία 5ετία με την κατάρα αυτή? Όταν ακούω ότι μια γυναίκα μένει έγκυος σκέφτομαι: θα το κρατήσει μέχρι τέλους? Όλο για ατυχίες ακούω γμτ!!

Προσπάθησε να βγαίνεις έξω, δεν σου λέω σε κλαμπάκια, έστω για σουβλάκια με τον άντρα σου. Και ας κλαις, απλά μην μένεις σπίτι...

GEXxp3.png

το μονο που με ειχε τσαντησει στον δικο μου ηταν που μου ελεγε να μην δεθω με το μωρο γιατι ειναι επικυνδινη εγκυμοσυνη επρεπε να ποερασει λιγος καιρος που θα επαιρνα το φιλισιν πανω απο 1 μηνα για να ειναι καλα τα παργματα κ να που βγηκε αληθινος .αν κ ο ιδιος πιστευει οτι δεν ηταν το αιτιο αυτο το ψαχνουμε τωρα πιο συγκεκριμενα

Και εμένα έτσι είναι ο γιατρός μου. Ενώ είναι τέλειος επιστήμονας και άνθρωπος, κάτι τέτοια κουλά πετάει (όταν ήμουν έγκυος) και γενικότερα ήταν απαισιόδοξος... Ενώ μου είχε πει ότι στην αρχή της καριέρας του όποτε παλινδρομούσε μια εγκυμονούσα, αυτός πάθαινε κατάθλιψη. Μέχρι που τον έπιασαν συνάδελφοί του και του είπαν να μην παθαίνει τέτοια, διότι είναι μέσα στο πρόγραμμα...

Τέσπα, ας είναι σωστοί επιστήμονες... Όλα τα άλλα μάλλον τα λένε επειδή έχουν δει πολλά και τις παλινδρομήσεις τις θεωρούν κάτι συνηθισμένο...

GEXxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...