Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

βάλε τον γιατρό να του το προτείνει.. καλό θα είναι γιατί φαντάσου να έγινε ότι έγινε από κακό δνα και ίσωσ δικό του. να πάρει και αυτός δεν θα πάθει τίποτα σιγουρά θα του κάνει καλό στην υγεία του πάνω από όλα. εγώ θα πρέπει να παίρνω σε όλη μου την ζωη λόγο της μετάλλαξης που έχω βέβαια από όταν παίρνω αυτο την β 12 και το σίδηρο περιπου 25 μερεσ τώρα ο οργανισμός μου έχει πα΄ρει τα πανω του.

μαγδα ασχετό λες από τον σιδηρο να σου αργησε λίγο η περίοδος? εμένα μου ήρθε κανονικά αλλά ροή ανύπαρκτη σε σχέση με άλλες φορές λες από τον σίδηρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΕ σμουτσ τόσο χάλια είμαστε? εγώ αλ΄'ηθεια λεώ δεν μπορούσα να πάρω το πόδια μου και είμαι πρωην αθλητρια μπασκετ και ατομό με μεγάλες αντοχές και η χαζη ενώ είδα ότι ο αιμοτοκρίτης ήταν πολύ πιο χαμηλος από τις αλλες φορές δεν μου έκοψε....τι να πω. ρε συ τόσο χάλια έιμαστε?

Διαφημίσεις

SMOYTS H ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!! ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΜΑΙΣΦΑΡΙΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ)

LUVELINA ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΠΡΑΣΙΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΦΟΛΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ!!!! ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ Ή ΑΠΟ ΚΡΥΩΜΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!! ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΑΛΙ!!!:(

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

μαγδα ,

πάρε τηλεφωνο τον γιατρό σου και συμβουλέψου τον.βέβαια η ουρολόιμοξη είναι πιθανόν αν αλλάξε τον κύκλο σου, βασικά η αντιβίωσηγια την ουρολοίμοξη.

μαγδά δεν παίζει τρελλό σενάριο για καθυστεημένη σύλληψη κλπ...λέω εγώ

ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 7 ΙΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

θα μπορουσε ομως μαγδα να ειναι πολυ νωρις για τη χοριακή να δειξει κατι. Εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη (την παλλινδρομη) μετα απο 11 μερες καθυστερησης η χοριακή εδειξε 414 μοναδες, και ο γιατρός επειδή οταν πηγα, το εμβρυο το βρήκαμε κανονικοτατο με καρδιακο παλμο και στις μετρήσεις του ολα σωστα, το απεδωσε σε καθυστερημενη συλληψη.

CYaip2.png

Διαφημίσεις

τι να πω βρε παιδί μου, αναποδίες.....ο γιατρος μάγδα γνωρίζει για την καθυστερηση , για της 06 ιανουρίου και λοιπά και σου εκλεισε ραντεβού να σε δει τότε? η το είχες κλεισμένο από πριν.

αρνητική χοριακή είναι αρνητική...να ανήκεις στις εξαιρέσεις , πολύ δύσκολο είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

μάγδα εγώ θα παραγγείλω από το ελληνικό σαιτ τα τεστ εγκυμοσύνης που είναι φθηνα και θα τα εχω σπίτι για όποτε χρειάζεται.

Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!! 0.01 ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΧΑΠΙΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΣMOUTS ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!!!! ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

SMOUTS ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΛΛΙΔΡΟΜΗ?

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Διαφημίσεις

τελικά σε όλες μας τυχαίο. εμένα προμβοφιλια δεν είναι, η ομοκυστεινη ηταν λίγο ανεβασμενη αλλά ύτε αυτή ευθύνεται.... και εγω περίπου στην 10 εβδομάδα, αλλα το αντιλήφθηκα στην 13. κορίτσια εσάς σας έκαναν καρυότυπο εμβρύου μετά την απόξεση. εμένα όχι και ας ήταν αυτό που ουρλίαζα πριν με βάλουν για απόξεση, γιατί κατά την νοσοκομειακό γιατρό ήταν η πρώτη αποβολη και δεν χρειαζόταν θα με αγχωνε εαν εβγαζε χρωμοσωματικες ανωμαλίες.

τι να της πω, οι εξετάσεις και το τρέχα από γιατρό σε γιατρο για 8 μήνες και τώρα είναι καλύτερο? και όλο το αγχος...τι να πω...

LUVELINA ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!!!!! ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!! ΔΕΣ ΤΗΝ SMOUTS!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ SMOUTS ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ 1/12 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΞΕΣΗ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΩ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ''ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ'',ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.(ΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΩΣΤΕΣ,ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΙΣΧΥΕΙ 42,5% ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΔΕΙΞΕ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΥΡΣΟΚΙΛΗ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ.ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

καλημερα!

ειμαι πολυ πολυ χαλια........vasdeli κουκλα μου σε καταλαβαινω απόλυτα!

νομιζω πρεπει να ξεσπάσεις!

εκανα ενα clear blue και εδειξε αχνο θετικο αλλα τελικα η χοριακη 1.2 και μετα απο 1 μερα αδιαθέτησα.

δεν μπορω αλλό δεν μπορω απλα!λυπαμαι για αυτο που έχασα λυπαμαι που δεν μπορω να ηρεμησω λυπαμαι που δεν κοιμαμαι τα βραδια λυπαμαι που νιωθω σαν χαμενη,,,,,,,,,,

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...