Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Μόλις γύρισα από το Ιασώ .......

Είμαι λίγο μπερδεμένη να πω την αλήθεια. Καλή μου φάνηκε η Τζανάτου....

Εκανα εκεί την εξέταση για τα ΜΚ και τα άλλα θα τα κάνω το Σάββατο αλλού. Μου έγραψε πάρα πολλές εξετάσεις και μου ζήτησε να πάρω από το μητερα το υλικό των αποξέσεων για να το εξετάσει και αυτή......

Πάντως βγαίνοντας την ώρα που μου έγραφε ο γιατρός μου τις εξετασεις τον ρώτησα αν θεωρεί ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλη μια απόπειρα χωρίς αυτές τις εξετάσεις. Απόρρησε που του το είπα μετα΄το ραντεβού και συμφωνήσαμε μετά τις εξετάσεις να το συζητήσουμε. Αν βέβαια πάμε παλι χωρίς θεραπεία (που ίσωσ μου δώσει η Τζανάτου) μου είπε να ξεκιήσω φελισίν και σαλοσπίρ μετα τις εξετάσεις και με το που μείνω έγκυοσ θα κάνω τις αντιπικτικές ενέσεις.

Επίσηση ο γιατρός μου μου είπε ότι ο αιματολόγος στο μητέρα δεν δέχεται αυτά για τα ΜΚ που λέει η Τζανάτου αλλά εχει βοηθήσει πολλές κοπέλες....

Επίσησ η Τζανάτου φεύγοντας μου είπε ότι από τη στιγμή που συνάλαβα θα κάνω σίγουρα(και το τόνισε) παιδί! Αυτό το λέω για όλες μας!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένη... αυτό που έλεγα και στον άντρα μου είναι να κάνω τις εξετάσεις αλλά αν υπαρξει πρόβλημα με το ΜΚ να μη βιαστούμε για θεραπεία , να κάνουμε αλλη μια προσπάθεια και αν αποτύχει την κάνουμε μετα.....

Συγγνώμη αν σας ζάλισα........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

martha8, το να ξεκινήσεις filicine το καταλαβαίνω, γιατί είναι μια απλή βιταμίνη. Το ξεκινήσεις salospir και, μόλις μείνεις έγκυος, να αρχίσεις αντιπηκτικές, δεν το καταλαβαίνω. Έχεις κάνει έλεγχο θρομβοφιλίας και σου έχουν πει ότι είσαι θρομβοφιλική?

Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, γιατί να κάνεις ενέσεις? Κι αν το αίμα σου αραιώσει πολύ με τις αντιπηκτικές και πάθεις το αντίθετο?

Εξέταση για ΝΚ μου έκανε κι εμένα ο αιματολόγος μου τώρα που ήμουν έγκυος (γιατί είπε ότι στην εγκυμοσύνη δείχνουν σωστή τιμή) και βγήκαν άριστα.

5f27b8bd0c.png

Εκανα κάποιες βασικές εξετάσεις για θρομβοφιλία και είναι καλές εκτός από μία που είναι μεν στα όρια αλλά είναι χαμηλή . Τώρα βέαβια θα κα΄νω και άλλες εξετασεις που αφορούν στη θρομβοφιλία. Τι να πω Bpίτσα.... Εχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω ....

Όσο για τα ΝΚ ελπίζω και εμένα να βγουν καλά γιατί και η θεραπεία΄κοστίζει νομίζω και δεν ξέρεις κιόλας αν αξίζουν τα λεφτά που δίνεις....

Εσύ bp ίτσα πώς είσαι;;;; Τι σου είπε ο γιατρός;;; Θα ξεκινήσεις πάλι σύντομα τις προσπάθειες;

Εκανα κάποιες βασικές εξετάσεις για θρομβοφιλία και είναι καλές εκτός από μία που είναι μεν στα όρια αλλά είναι χαμηλή . Τώρα βέαβια θα κα΄νω και άλλες εξετασεις που αφορούν στη θρομβοφιλία. Τι να πω Bpίτσα.... Εχεις δίκιο αλλά δεν ξέρω ....

Όσο για τα ΝΚ ελπίζω και εμένα να βγουν καλά γιατί και η θεραπεία΄κοστίζει νομίζω και δεν ξέρεις κιόλας αν αξίζουν τα λεφτά που δίνεις....

Εσύ bp ίτσα πώς είσαι;;;; Τι σου είπε ο γιατρός;;; Θα ξεκινήσεις πάλι σύντομα τις προσπάθειες;

Πού έκανες έλεγχο θρομβοφιλίας?

Ψάξτο μην το αφήσεις. Κι εγώ είμαι θετικη σε 3 παράγοντες αλλά δεν επηρεάζουν την έκβαση της εγκυμοσύνης, απλώς μου είπαν να παίρνω filicine.

Καλά, είμαι, κατέβηκε το αίμα, δεν έχω ακόμη κανονική ροή αλλά είμαι σε καλό δρόμο.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Στη Βιοιατρική και εκεί θα πάω πάλι τώρα για τις καινούριες εξετάσεις. Μου έγραψε και καμπύλη σακχάρου και άλλα πολλά!!! Θα το ψάξω γιατί είναι κάτι σοβαρό η θρομβοφιλία για την εγκυμοσύνη. Για τα Νκ δεν ξέρω.... υπάρχει κάμία΄κοπέλα που να έκανε θεραπεία για ΝΚ και τελικά απέβαλε;;;;;

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

eirinitas όλες όσες επισκεπτόμαστε αυτό το τόπικ και είμαστε ομοιοπαθούσες περάσαμε αυτόν τον πόνο και ξέρουμε πόσο τρομερό είναι. Έτσι προσπαθούμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη να ορθοποδίσει και να συνεχίσει αυτό το δρομο προς την ευτυχία της μητρότητας. Είναι θετικό καλή μου ότι δε θα χρειαστείς απόξεση. Καλό είναι να βλέπεις τα θετικά ακόμη μέσα στα χειρότερα που μπορεί να συμβούν. Σκέψου ότι έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις άμεσα ξανά προσπάθειες κι όχι να περιμένεις (όπως εγώ για παράδειγμα) κάποιους κύκλους περιόδου. Όπως το είπε και η Τζανάτου αφού μείναμε μια φορά έγκυες θα τα καταφέρουμε. Απλά για κάποιες γυναίκες (εμείς είμαστε αυτές) η διαδικασία είναι πιο δύσκολη. Μην το βάζεις κάτω όπως είπα και πιο πάνω και πρέπει να γίνει βίωμα σε όλες μας : θα τα καταφέρουμε!!!

Patousitsas μου γιατί σε πήρε πάλι από κάτω; Δεν τα είπαμε; Περάσες ένα μονοπάτι γεμάτο βάτους το λιβάδι είναι όμως μπροστά σου πολύχρωμο και μυρωδάτο. Αν σε πάρει από κάτω πως θα βαδίσεις μέχρι εκεί. Τα αγκάθια τα αφαιρούμε και συνεχίζουμε το δρόμο μας. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. Για να επιτευχθεί όμως πρέπει να συνεχίζουμε να βαδίζουμε

Martha σου έδωσε κι εσένα την ειδική διατροφή για το σάκχαρο;

Καλημέρα κορίτσια!!

Να ρωτήσω τι είναι τα ΝΚ??

NK=Νatural Killers.Φυσικά κυτταροκτόνα κύτταρα. Tα κύτταρα αυτά χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό μας ως πρώτη γραμμή άμυνας εναντίον ιογενών λοιμώξεων και καρκινικών κυττάρων.Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ελέγχουν την υπέρμετρη διείσδυση της τροφοβλάστης στο φθαρτό (δηλαδή του εμβρύου μέσα στο ενδομήτριο της μήτρας), ελέγχουν τις τυχόν ανιούσες μικροβιακές λοιμώξεις στην εμβρυομητρική επιφάνεια και με τις ουσίες που εκκρίνουν (κυτταροκινες) συμμετέχουν στη φυσιολογική ανάπτυξη της τροφοβλάστης και του εμβρύου. Από την άλλη πλευρά, επειδή είναι κύτταρα που δεν χρειάζονται ειδική αναγνώριση του στόχου τους (προετοιμασία) για να ασκήσουν τις δράσεις τους, ενδέχεται σε ορισμένες περιπτώσεις να δρουν κυτταροτοξικά (βλαπτικά) έναντι της τροφοβλάστης, δηλαδή στη περιοχή που εμφυτεύουμε το έμβρυο, χωρίς να υπάρχει κάποιος ειδικός εμφανής λόγος.

O δικός μου γιατρός δεν τα παραδέχεται, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής κοινότητας. Οπότε δεν έκανα αυτή την εξέταση, παρόλο που την ζήτησα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ clelia μου για την απάντησή σου. Να ρωτήσω και κάτι ακόμη? Είναι ίδια με τα αντιπατρικά που έκανα εγώ?

Παρακαλώ patousitsas!!

Τα αντιπατρικά δεν είναι ίδια με τα ΝΚ:

Δεσμευτικά αντισώματα (Αντιπατρικά Αντισώματα). Η παραγωγή αυτών των αντισωμάτων από την υποψήφια μητέρα θεωρείται ότι είναι μια πολύ σημαντική λειτουργία, για την επιβίωση του νεοσχηματισθέντα πλακούντα και κατ' επέκταση για την εξέλιξη και ανάπτυξη του εμβρύου. Αφ'ης στιγμής παραχθούν, από την υποψήφια μητέρα, τα πιο πάνω αντισώματα δημιουργούν τρόπο τινά ένα μανδύα παραλλαγής που περιβάλλει γύρω γύρω τον πλακούντα έτσι ώστε να καμουφλάρονται τα πατρικά στοιχεία του εμβρύου που βρίσκονται πάνω στον πλακούντα (δηλαδή τα ΗLΑ - G αντιγόνα) και τα οποία είναι ένας ξένος ιστός για τη μητέρα, ο οποίος ως ξένος θα έπρεπε να δεχθεί την επιθετικότητα του ανοσολογικού -αμυντικού συστήματος της μητέρας, με στόχο να τον καταστρέψει. Κάτι τέτοιο όμως τώρα δεν συμβαίνει διότι το αμυντικό σύστημα της μητέρας δεν αναγνωρίζει, λόγω της παρουσίας των προστατευτικών αντισωμάτων, τα ξένα γι' αυτήν πατρικά στοιχεία που φέρει το έμβρυο, ώστε να κινητοποιηθεί ο επιθετικός μηχανισμός της μητέρας εναντίον του εμβρύου (του οποίου ο μισός ιστός είναι ξένος προς αυτήν γιατί προέρχεται από τον πατέρα). Ευνόητο είναι ότι η μη δημιουργία των «προστατευτικών αντισωμάτων» έχει σαν συνέπεια το θάνατο του πλακούντα, άρα και του εμβρύου.Όπως έγινε αντιληπτό η δυνητική αδυναμία της υποψήφιας μητέρας να παράγει «δεσμευτικά αντισώματα» ή αν θέλετε του υποψήφιου πατέρα να διεγείρει την υποψήφια μητέρα για παραγωγή « δεσμευτικών αντισωμάτων» έχει σαν αποτέλεσμα την καθολική απόρριψη του ιστού της κύησης ή κατ' άλλην έκφραση την αδυναμία του εμβρύου να επιζήσει.

Τα ΝΚ επιτίθενται χωρίς λόγο στο έμβρυο, αντιλαμβάνεται ο οργανισμός ότι το έμβρυο είναι βλαβερό κύτταρο.

Τα αντιπατρικά έχουν να κάνουν με τον μηχανισμό καμουφλάζ του εμβρύου και έχουν να κάνουν με τον πατέρα του εμβρύου. Δημιουργούνται για να μην τα θεωρήσει ο οργανισμός ως βλαβερό κύτταρο και τους επιτεθεί. Όταν δεν υπάρχουν αυτά τα αντισώματα, τότε ο οργανισμός της γυναίκας επιτίθεται στο έμβρυο του συγκεκριμένου άντρα.

Αυτά κατάλαβα.

Ούτε αυτά τα αναγνωρίζει ο γιατρός μου, ούτε αυτά έκανα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia ευχαριστώ πολύ. Πολύ διευκρινιστικά όσα έγραψες. Εγώ τα ΝΚ δεν τα έκανα. Τα αντιπατρικά μου τα έδωσε ο γιατρός μετά την απόξεση αλλά μου ξεκαθάρισε ότι δεν τα δέχεται. Τέλοσπάντων τα έκανα και απ'ότι μου είπε μάλλον κανονικά ήταν.

kWrwp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Όπως είδη σας είπα μου ήρθε περίοδος μετά την απόξεση στις 29/10. Ωστόσο δεν ξέρω αν μπορώ να το πω περίοδο. Από 8 μέρες που είχα παλιότερα αυτή τη φορά είχα μόνο 3. Το αίμα ήταν ελάχιστον (μόνο τη μία μέρα το πρωί και πάλι λίγο) ωστόσο είχα πολλά καφέ πολύ σκούρα υγρά και κομμάτια. Συγνώμη που γίνομαι τόσο αηδιαστικά λεπτομερής αλλά μου χρειάζεται η γνώμη σας. Μίλησα με τη γιατρό μου και από τη μια δεν της άρεσε που δεν είχα πολύ αίμα αλλά από την άλλη το ότι είχα κομμάτια την ικανοποίησε. Καμιά ιδέα από σας; :confused::confused::confused:

Κορίτσια καλησπέρα. Όπως είδη σας είπα μου ήρθε περίοδος μετά την απόξεση στις 29/10. Ωστόσο δεν ξέρω αν μπορώ να το πω περίοδο. Από 8 μέρες που είχα παλιότερα αυτή τη φορά είχα μόνο 3. Το αίμα ήταν ελάχιστον (μόνο τη μία μέρα το πρωί και πάλι λίγο) ωστόσο είχα πολλά καφέ πολύ σκούρα υγρά και κομμάτια. Συγνώμη που γίνομαι τόσο αηδιαστικά λεπτομερής αλλά μου χρειάζεται η γνώμη σας. Μίλησα με τη γιατρό μου και από τη μια δεν της άρεσε που δεν είχα πολύ αίμα αλλά από την άλλη το ότι είχα κομμάτια την ικανοποίησε. Καμιά ιδέα από σας; :confused::confused::confused:

Κι εγώ πέρσι που έκανα απόξεση, ενώ μου είχαν πει στο ΛΗΤΩ που την έκανα ότι θα έχω αίμα μια βδομάδα, τελικά είχα 3-4 μέρες. Δεν με ανησύχησε ιδιαίτερα. Ο γιατρός μου είπε οτι δεν χρειαζόταν να με δει, γιατί ήταν σίγουρος ότι με είχε καθαρίσει καλά και έτσι ήταν τελικά.

Μην ανησυχείς.

Εγώ από χθες έχω μπει στη διαδικασία της αποβολής. Ξεκίνησε χθες το πρωί το αίμα, σήμερα είναι πολύ περισσότερο σε σχέση με χθες αλλά δεν έχω περισσότερο από μια συνηθισμένη περίοδο, αν και περίμενα ότι θα είχα πάρα πολύ αίμα.

Περιμένω να καθαρίσω και μετά να πάω στο γιατρό να με δει για τυχόν υπολείμματα.

5f27b8bd0c.png

Κι εγώ πέρσι που έκανα απόξεση, ενώ μου είχαν πει στο ΛΗΤΩ που την έκανα ότι θα έχω αίμα μια βδομάδα, τελικά είχα 3-4 μέρες. Δεν με ανησύχησε ιδιαίτερα. Ο γιατρός μου είπε οτι δεν χρειαζόταν να με δει, γιατί ήταν σίγουρος ότι με είχε καθαρίσει καλά και έτσι ήταν τελικά.

Μην ανησυχείς.

Εγώ από χθες έχω μπει στη διαδικασία της αποβολής. Ξεκίνησε χθες το πρωί το αίμα, σήμερα είναι πολύ περισσότερο σε σχέση με χθες αλλά δεν έχω περισσότερο από μια συνηθισμένη περίοδο, αν και περίμενα ότι θα είχα πάρα πολύ αίμα.

Περιμένω να καθαρίσω και μετά να πάω στο γιατρό να με δει για τυχόν υπολείμματα.

Ιολάκι μου μάλλον δεν κατάλαβες δεν είναι το αίμα μετά την απόξεση αλλά η πρώτη περίοδος μετά από αυτήν. Απλά προβληματίστικα γιατί καμιά περίοδος μου δεν ήταν ετσι. Είχα πάντά πολύ αίμα και όλα η περίοδος κρατούσε 8 μέρες. Εσένα η περίοδος σου ήταν ίδια μετά την πρώτη απόξεση;:confused:

Διαφημίσεις

Λευκή έπαθα ακριβώς το ίδιο στην 1η κανονική περίοδο, αφού καθάρισα απ' την απόξεση. Κράτησε λίγο και είχε μικρή ένταση, αλλά χάρηκα τόσο που επιτέλους ήρθε (στις 53 μέρες) που δεν αγχώθηκα για τίποτα άλλο!:shock: Τώρα διανύω την επόμενη κανονική περίοδο και όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Θελω να πιστεύω ότι και ο δικός σου κύκλος θα στρώσει..Υπομονή.

age.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΣΗ ΗΤΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΟΠΗΚΕ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Martha σου έδωσε κι εσένα την ειδική διατροφή για το σάκχαρο;

esys είπε ότι θα μου δώσει αλλά τελικά το ξεχάσαμε. Πήρα στη Βιοιατρική και μου είπαν ότι αν μου έχει δώσει ο γιατρός διατροφή να την κανω. Αυτόι συστήνουν να φάω ελαφριά το προηγούμενο βράδυ και τίποτα την ίδια μέρα. Τι λες να την πάρω να μου πει τη διατροφή ή δεν πειράζει;;;;

Λευκή, όντως δεν κατάλαβα καλά. Όμως τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ, νόμιζα ότι η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση θα ήταν πλημμύρα στο αίμα. Κι όμως κράτησε λίγο. Α, και το καλό της απόξεσης (ναι, εγώ ψάχνω και στα κακά να βρω θετικά, γιατί είμαι οπαδός του ρητού "ουδέν κακόν αμιγές καλού") είναι ότι δεν ξαναπόνεσα ποτέ μα ποτέ στην κοιλιά μου κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Α, και κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι, ενώ μου ήρθε το αίμα της αποβολής και νόμιζα ότι θα πλημμυρίσω τον τόπο, τελικά χθες είχα αρχικά καφετιά και μετά προς το κόκκινο, σήμερα το πρωί είχα αρκετό αίμα (όχι πολύ περισσότερο απ' ότι σε κανονική περίοδο) και τώρα το αίμα μου είναι ανοιχτόχρωμο προς το ροζ και βλεννώδες.

Τι να πω? Προβληματίζομαι. Θα το δω πως θα πάει και αύριο. Πάντως για πρώτη φορά η κοιλιά μου πονάει πολύ.

5f27b8bd0c.png

Λευκή, όντως δεν κατάλαβα καλά. Όμως τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ, νόμιζα ότι η πρώτη περίοδος μετά την απόξεση θα ήταν πλημμύρα στο αίμα. Κι όμως κράτησε λίγο. Α, και το καλό της απόξεσης (ναι, εγώ ψάχνω και στα κακά να βρω θετικά, γιατί είμαι οπαδός του ρητού "ουδέν κακόν αμιγές καλού") είναι ότι δεν ξαναπόνεσα ποτέ μα ποτέ στην κοιλιά μου κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Α, και κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι ότι, ενώ μου ήρθε το αίμα της αποβολής και νόμιζα ότι θα πλημμυρίσω τον τόπο, τελικά χθες είχα αρχικά καφετιά και μετά προς το κόκκινο, σήμερα το πρωί είχα αρκετό αίμα (όχι πολύ περισσότερο απ' ότι σε κανονική περίοδο) και τώρα το αίμα μου είναι ανοιχτόχρωμο προς το ροζ και βλεννώδες.

Τι να πω? Προβληματίζομαι. Θα το δω πως θα πάει και αύριο. Πάντως για πρώτη φορά η κοιλιά μου πονάει πολύ.

Buscopan plus. Ελπίζω να πήρες!

Καλημερα μπορείς να δοκιμάσεις και voltaren υποθετα ή και τα ΜΙΝ-ΑPON ενδεικνεται!

Ελπίζω οτι το σκ θα νιώθεις καλύτερα!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Αργυρώ και Giotapc, ευχαριστώ για τις παντήσεις σας. Με χαλάρωσαν κάπως μπορώ να πω. Αντε με το καλό να έχουμε σύντομα όλες ένα μικρό φασολάκι μέσα μας.

Απο το στόμα σου και στου Θεου το αυτί!!!

εγω πάντως κορίτσια εχω αποφασίσει οτι την επόμενη φορα (πρώτα ο Θεός) δεν θα κάτσω στην δουλεια καθόλου.Λυπάμε που το λέω αλλά το ωραριο το σπαστο και το να πηγαινω σπίτι μονο για 1 ωρα το μεσημερι και μετα στις 9 το βραδυ στην καλύτερη δεν θα το ξανακάνω!!Συνεχεια σκέφτομαι οτι ήμουν στην πιεση και στην τσίτα και οτι ακόμη και στο γιατρο μου για να πάω έκανα απο πριν συμφωνια να φυγω 20 λεπτα νωρίτερα το βράδυ...οποτε δεν θα το αφησω ξανα να συμβεί αυτο!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Απο το στόμα σου και στου Θεου το αυτί!!!

εγω πάντως κορίτσια εχω αποφασίσει οτι την επόμενη φορα (πρώτα ο Θεός) δεν θα κάτσω στην δουλεια καθόλου.Λυπάμε που το λέω αλλά το ωραριο το σπαστο και το να πηγαινω σπίτι μονο για 1 ωρα το μεσημερι και μετα στις 9 το βραδυ στην καλύτερη δεν θα το ξανακάνω!!Συνεχεια σκέφτομαι οτι ήμουν στην πιεση και στην τσίτα και οτι ακόμη και στο γιατρο μου για να πάω έκανα απο πριν συμφωνια να φυγω 20 λεπτα νωρίτερα το βράδυ...οποτε δεν θα το αφησω ξανα να συμβεί αυτο!!

Καλημέρα και από μένα!!!! Δεν δουλεύω σήμερα........... :)

mariaefi καλά θα κάνεις... και εγώ την πρώτη φορά είχα αιμορραγία μετα΄από μία πάρα πολύ κουραστική μέρα. Ξέρω ότι αυτό δεν φταίει αλλά και εγώ το σκεφτόμουν συνέχεια μετά. Εφυγα από το σπίτι στις 7:30 το πρωί και γύρισα στις 8 το βράδυ. Στις 8:15 απέβαλα. Για αυτό λοιπόν συμφωνώ μαζί σου. Σου εύχομαι σύντομα να φουσκώσει η κοιλίτσα σου....!!!!

Καλημέρα. Τελικά σήμερα έχω περισσότερο αίμα (Πάρτυ θα κάνω από τη χαρά μου, χαχαχα).

Παυσίπονα δεν παίρνω, γιατί παλιά που πονούσε η κοιλιά μου κι έπαιρνα μου σταματούσαν τη ροή του αίματος. Φοβάμαι οτι και τώρα θα συμβεί το ίδιο (μιας κι έχω να πάρω παυσίπονα πάνω από ένα χρόνο) και δε θέλω, προτιμώ να φύγει όλο το αίμα και να καθαρίσω καλά.

5f27b8bd0c.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...