Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΣΤΙΣ 28/09/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/10/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ....ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

καλησπερα!!καλυτερα ειναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατι αλλιώς θα πάρεις πολλες διαφορετικες απαντήσεις.Εγω έκανα την απόξεση στις 6/10 δεν εχω κανει χοριακή βέβαια αλλά περιμένω σίγουρα αρχες του μηνα.

Ποσο ήταν η χοριακη πριν την αποξεση??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!καλυτερα ειναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου γιατι αλλιώς θα πάρεις πολλες διαφορετικες απαντήσεις.Εγω έκανα την απόξεση στις 6/10 δεν εχω κανει χοριακή βέβαια αλλά περιμένω σίγουρα αρχες του μηνα.

Ποσο ήταν η χοριακη πριν την αποξεση??

65.000

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

to perasmeno savatokyriako eixa ola ta sumptomata periodou kai liga kafe ygra.....ayto htan tora den exo tipota!!!!:roll::roll::roll:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε καλά!!

Desiwn1 έτσι ακριβώς έγινε και με μένα. Είχα πόνους και όλα τα συμπτώματα περιόδου για αρκετές μέρες. Μετά μια βδομάδα περίπου χωρίς κανένα σύμπτωμα και ένα δυνατό πόνο την ημέρα που ήρθε τελικά 35 μέρες μετά την απόξεση. Δεν το πίστευα! Ο κύκλος μου ήταν 28 μέρες νταν.

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

65.000

Nομίζω οτι δικαιολογείται γιατι ήταν αρκετά υψηλα η χοριακή σου!κανε λίγο υπομονή και ειμαι σίγουρη οτι απο βδομάδα θα μας πείς οτι αδιαθέτησες.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

κι εμένα έχουν περάσει 40 ημέρες και φως στο τούνελ δεν βλέπω. Ούτε έχω και συμπτώματα

Μίλησες με τον γιατρό??βεβαία εχω ακούσει κοπέλες που τους ήρθε μετα απο 50 μέρες....

ας ελπίσουμε οτι δεν ειμαστε απο αυτες!!

και εγω περιμενω πως και πως για να πάω μετα να κανω τις καλλιέργιες που μου ζήτησε....μπας και δουμε τι μικρόβιο είναι....

εντωμεταξύ ρε κορίτσια βλεπω κατι περίεργα όνειρα που όσως έχουν να κανουν με την εγκυμοσύνη...βλέπω λεει εναν άντρα να μου χτυπάει την πόρτα και εγω να μην το αφήνω να μπεί αλλά αυτος προσπαθει.Το έχω δει 2 φορές ως τωρα.Και άλλη μια φορα με είδα μεσα στα αίματα στο πάτωμα και να κρατω την κοιλιά μου(αυτο μετα την απόξεση και το ψιλοδικαιολογώ)

Ξερει καμμια απο αυτα??

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλησπέρα κορίτσια!!! Ελπίζω να είστε καλά!!

Desiwn1 έτσι ακριβώς έγινε και με μένα. Είχα πόνους και όλα τα συμπτώματα περιόδου για αρκετές μέρες. Μετά μια βδομάδα περίπου χωρίς κανένα σύμπτωμα και ένα δυνατό πόνο την ημέρα που ήρθε τελικά 35 μέρες μετά την απόξεση. Δεν το πίστευα! Ο κύκλος μου ήταν 28 μέρες νταν.

οπότε αντε να βάλεις τον επόμενο μήνα μπροστά!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΣΤΙΣ 28/09/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/10/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ....ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Καλησπέρα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Το έκανα εγώ για σένα και σήμερα αποδείχτηκε λάθος. Έκανα απόξεση στις 27/8 και η περίοδος μου ήρθε μόλις σήμερα! Οπότε υπομονή και θα σου έρθει σε άλλες έρχεται αμέσως και σε άλλες αργεί λίγο. Εύχομαι τα καλύτερα!

Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα επιτέλους μου ήρθε περίοδος! Πρώτη φορά χαίρομαι τόσο που μου ήρθε περίοδος. Η γιατρός μου, μου είπε να περιμένω άλλον έναν κύκλο αλλά δεν ξέρω αν έχω υπομονή να περιμένω κι άλλο. Θέλω να κάνω ένα μωρό και τώρα αν γίνεται!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Σήμερα επιτέλους μου ήρθε περίοδος! Πρώτη φορά χαίρομαι τόσο που μου ήρθε περίοδος. Η γιατρός μου, μου είπε να περιμένω άλλον έναν κύκλο αλλά δεν ξέρω αν έχω υπομονή να περιμένω κι άλλο. Θέλω να κάνω ένα μωρό και τώρα αν γίνεται!!!

Μετά από πόσες μέρες Λευκή;

Λευκή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ τέτοια χαρά που έκανα με κείνη την περίοδο δεν λέγεται!Γιατί μωρέ δεν περιμένεις άλλο έναν κύκλο;καταλαβαίνω την αγωνία σου, μόλις μπήκα στο φόρουμ μετά την απόξεση ρώταγα πότε να ξαναπροσπαθήσω και ...προσπαθώ!

Λευκή μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ τέτοια χαρά που έκανα με κείνη την περίοδο δεν λέγεται!Γιατί μωρέ δεν περιμένεις άλλο έναν κύκλο;καταλαβαίνω την αγωνία σου, μόλις μπήκα στο φόρουμ μετά την απόξεση ρώταγα πότε να ξαναπροσπαθήσω και ...προσπαθώ!

Εμένα η γυναικολόγος μου (είναι λιγάκι αυστηρή βεβαια) μου είπε να μην κάνω προσπάθειες πριν κλείσουν δυο κύκλοι περιόδου γιατί το ενδομήτριό μου δεν έχει τη δυνατότητα να κρατήσει εμβρυάκι ακόμη.

Κι εμένα τρεις κύκλους μου είπε να περιμένω αλλά τους έκανα πέντε γιατί δεν ένιωθα μετά έτοιμη(και τώρα μου δίνω άλλα πέντε για την έμπνευση, χαχαχα!)

καλά εγώ δεν έχω και πολύ χρόνο πλησιάζω τα 39, δε μπορω να περιμένω έμπνευση :-(

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα,και εμενα μετα απο 50 μερες και με την βοηθεια του ντουφαστον επιτελους η περιοδος εκανε την εμφανισει της.φυσικα την ημερα που ηταν να μου ερθει και χωρις να το ξερω ειχα αφορητους πονους χαμηλα.Τελικα τωρα ειμαι πιο ηρεμη δεν εχω νευρα και προχωραω μπροστα.Αν θελει ο θεος να μου χαρισει παιδακι καλως.Τερμα οι συεναχωριες και το αχγος καθε μηνα.

:-)

Γεια σας κορίτσια.

Τελικά Μαράκι, πολύ ευχάριστο που σου ήρθε η περίοδος.

Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό και το βράδυ θα έχετε νεότερα. Τι νεότερα δηλαδή, χάλια, αφού η χθεσινή χοριακή ήταν 1200 και είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων.

Απόψε θα διαλευκανθεί η υπόθεση. Είδα κι ένα τρομακτικό όνειρο. Είδα ότι πλημμύρισα στο αίμα και περίμενα να με δει ο γιατρός κι αυτός δεν με έβλεπε, ενώ είχα σειρά, έβλεπε όλες τις άλλες κι εμένα με άφηνε να περιμένω. Και μετά μου έδωσε να κάνω ένα κατεβατό εξετάσεις.

5f27b8bd0c.png

καλημερα. κι εγω κοντευω 2μηνες τωρα.απο τις 3σεπτεμβριου που εκανα την αποξεση.ειναι νορμαλ που εχει περασει τοσος καιροσ κ ακομα δεν......την περιμενω πως κ πως για κανω νεα προσπαθεια

MpuUp2.png

καλημέρα κορίτσια,

εγώ έχω σήμερα ψιλοπονάκια χαμηλά αλλά δεν έχω υγρά (ούτε λευκά ούτε καφέ). Λέτε να μου έρθει η περίοδος; Πάντως τη Δευτέρα αν δεν έρθει θα πάω στο γιατρό. Στυλιάνα μην το αφήνεις κι εσύ άλλο, πήγαινε στο γιατρό σου να του το πεις.

Είχα ζητήσει απο τον άντρα μου να με πάει στο Μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλλάντου από τότε που μάθαμε για την παλίνδρομη. Τελικά σήμερα βρήκε λίγο χρόνο και πήγαμε. Συγκινήθηκα να σας πω την αλήθεια. Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου έχει κάνει πολλά θαύματα και έχει βοηθήσει αρρώστους και γυναίκες να αποκτήσουν υγιές και γερό μωράκι. Αναψα ένα κεράκι για να βοηθήσει όλες τις κοπέλες εδώ στο site που επιθυμούν να αποκτήσουν μωράκι. Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου είναι πάντα δίπλα σε όποιον της το ζητήσει

καλημέρα κορίτσια,

εγώ έχω σήμερα ψιλοπονάκια χαμηλά αλλά δεν έχω υγρά (ούτε λευκά ούτε καφέ). Λέτε να μου έρθει η περίοδος; Πάντως τη Δευτέρα αν δεν έρθει θα πάω στο γιατρό. Στυλιάνα μην το αφήνεις κι εσύ άλλο, πήγαινε στο γιατρό σου να του το πεις.

Είχα ζητήσει απο τον άντρα μου να με πάει στο Μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλλάντου από τότε που μάθαμε για την παλίνδρομη. Τελικά σήμερα βρήκε λίγο χρόνο και πήγαμε. Συγκινήθηκα να σας πω την αλήθεια. Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου έχει κάνει πολλά θαύματα και έχει βοηθήσει αρρώστους και γυναίκες να αποκτήσουν υγιές και γερό μωράκι. Αναψα ένα κεράκι για να βοηθήσει όλες τις κοπέλες εδώ στο site που επιθυμούν να αποκτήσουν μωράκι. Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου είναι πάντα δίπλα σε όποιον της το ζητήσει

esys ευχαριστουμε πολυ.βοηθεια σου

θελω κ εγω να παω καποια μερα.πολλες μανουλες την εχουν προστατιδα.

να εισαι καλα κ ευχομαι συντομαι να μεινεις εγκυος κ να πανε ολα καλα αυτη τη φορα

MpuUp2.png

Ιόλη, όλα καλά θα πάνε, μην στενοχωριέσαι! Οσο για το όνειρο έπαθα πλάκα όταν το διάβασα, γιατί κι εγώ ( μετά την εγχείριση) όταν πλησίαζε ο καιρός να πάω στο γιατρό για να μου δώσει οδηγίες, έβλεπα ότι τον έψαχνα και μόλις τον έβρισκα και ήμουν έτοιμη να τον ρωτήσω για την υγεία μου, αυτός εξαφανιζόταν. Και ξαφνικά να μαζεύονται πολλοί γιατροί μαζί, να με εξετάζουν, να γελάνε και να με κοροιδεύουν. Τι εφιαλτικό όνειρο! Μάλλον το άγχος τα δημιουργεί όλα. Στο ίδιο όνειρο έβλεπα επίσης ότι ξαφνικά έσβησαν τα φώτα στο νοσοκομείο και δεν ήξερα πού να πάω. Τότε είδα έναν μισοφωτισμένο διάδρομο που ήταν γεμάτος παιγχίδια και στην εισοδό του να κάθεται μια μαυροφορεμένη γυναίκα και να μου λέει " εδώ να πας". Και προχωρώντας έβλεπα μέσα στους θαλάμους μαμάδες με μικρά παιδιά. Πω, πω!!! Το είχα ξεχάσει αυτό το όνειρο.....

Εsys, κι εμένα πήγε η μάμα μου στην Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου, μου έφερε μήλο, τη ζώνη, και λαδάκι. Οταν διάβασα τα θαύματα της συγκινήθηκα πολύ, με πήραν τα κλάμματα. Εφαγα το μηλαράκι, φοράω τη ζώνη και σταυρώνομαι με το λαδάκι κάθε βράδυ. Μακάρι να είναι δίπλα μας η Αγία και να μας βοηθήσει να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Μετά από πόσες μέρες Λευκή;

Εκανα απόξεση στις 27 Αυγούστου. Με παρακολουθούσε η γιατρός μου όλο αυτό το διάστημα και δεν ανησύχησε ούτε λεπτό γι' αυτήν τη καθυστέρηση. Τώρα θα περιμένω να μου έρθει άλλη μία φορά μου είπε και μετά ανοίγει ο δρόμος για νέο μωρό!!!:P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...