Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια...

ειμαι 32 ετων & σε φαση προσπαθειας να γινω μανουλα.Διαβασα τα οσα γραφετε & ειλικρινα θαυμαζω εσας για το θαρρος κ τις προσπαθειες σας (οπως κ οσες φιλες μου με αποβολες που συνεχιζουν) & φοβαμαι για μενα για τα περιθωρια χρονου που στενευουν...ειλικρινα σε ολες συγχαρητηρια κ μπραβο για τον αγωνα σας...τελικα ειναι πολυ ισχυρη η επιθυμια της μητροτητας,μην το βαζετε κατω...συνεχιστε τον αγωνα σας με την δυναμη της ψυχης σας...απο εσας παιρνω δυναμη κ εγω.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ...

4usdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι καλύτερα σήμερα.

Χθες βράδυ επισκέφτηκα τον γιατρό.

Στον υπέρηχο αποκλείστηκε πλέον η πιθανότητα εξωμητρίου, αφού στη μήτρα πλέον διακρινόταν ξεκάθαρα ο σάκος.

Τον ρώτησα αν ο σάκος έχει εμβρυϊκά στοιχεία και μου είπε ότι έχει και μάλιστα μου έδειξε ένα πάρα πολύ μικρό ασπράκι που φαινόταν αμυδρά.

Θα με ξαναδεί το Σάββατο το απόγευμα στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, αν κάνει ιατρείο, αν όμως δεν κάνει, θα με ξαναδεί σε μια βδομάδα.

Θα σας ενημερώσω για τα νέα μου.

Μου είπε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί από την Παρασκευή που με είδε, φαίνεται ότι υπάρχει εξέλιξη.

TEΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Όλα καλά πάνε......!!!!!!!!!!!!!! ΄Χαρηκα πάααααααααααααρα πολύ με τα νέα σου bp-ίτσα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ioli, χαρηκα πολύ με τη θετική εξέλιξη. Να μην φοβάσαι, να έχεις αισιοδοξία κι όλα να πάνε πολύ καλά από εδώ και πέρα.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Αποφάσισα ότι θα κάνω μόνο θετικές σκέψεις κι ό,τι θέλει ας γίνει.

Με το να μαυρίζω την ψυχή μου κάθε μέρα με πιθανότητες, δε νομίζω οτι κερδίζω κάτι.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Ετσι μπραβο, κοπέλα μου! Μονο θετικές σκέψεις απο δω και πέρα. Κι εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να μην σκέφτομαι εγκυμοσύνες και γόνιμες μέρες. Αλλες φορές το καταφέρνω, άλλες πάλι όχι. Καπου στην άκρη του μυαλού μου φοβάμαι λίγο μην μου ξανατύχει αυτό που μου έτυχε το καλοκαίρι και το απεύχονται όλες οι κοπέλες (εξωμήτριο). Βλέπεις, ήμουν ιδιαίτερα άτυχη, γιατί εκτος από μωρό, έχασα και τη μία σάλπιγγα,:cry: οπότε μειώνονται, σύμφωνα με πολλούς γιατρούς η πιθανότητες εγκυμοσύνης,τουλάχιστον για τους μήνες που κάνω ωορρηξία από την τζούφια πλευρά. Για να πω την αλήθεια το σκεφτομουν πολύ όλον αυτό τον καιρό,(έμμονη ιδέα μου είχε γίνει : να φανταστείς ήμουν αδιάθετη και νόμιζα ότι είμαι έγκυος και με πάει πάλι για μια από τα ίδια) μέχρι που δεν άντεξα άλλο και είπα " ας γίνει ό,τι είναι να γίνει. Θα ζήσω χωρίς να με στοιχειώνει αυτό που έπαθα". Πήρα λοιπόν τον αντρούλη μου, πήγαμε ταξιδάκι, δεν μιλήσαμε καθόλου γι αυτό που έγινε, τα περάσαμε τέλεια και ποιος ξέρει....μπορεί και να πετύχαμε και κανά μωράκι. Θα δούμε.... Ιόλη μου, πάθαμε πολλά όλες μας. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτό το φόρουμ και τα λέμε λίγο. Βρήκα πολύ παρηγοριά μετά απο αυτά που έπαθα. Θα είμαστε εδώ και θα περιμένουμε να συμβεί το θαύμα για όλες μας. Σε σένα συμβαίνει ήδη,. Το έχεις μέσα σου και μεγαλώνει....

margi, το καλύτερο που έκανες για τον εαυτό σου και τον άντρα σου ήταν το ταξιδάκι. Βγάλε από το μυαλό σου, όσο δύσκολο κι αν είναι, το θέμα παιδί κι εγκυμοσύνη. Τουλάχιστον εγώ το μήνα που έμεινα το παράτησα εντελώς. Ειχα αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να μείνω.

Σ' αυτό το φόρουμ βρήκα κι εγώ παρηγοριά και στήριξη και είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με ανθρώπους αγνώστους που όμως τους νιώθουμε πιο δικούς μας κι από τους δικούς μας. Στην πραγματική ζωή ελάχιστοι άνθρωποι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) είναι αυτοί που γνωρίζουν το τι πέρασα πέρσι και το τι περνάω φέτος. Και ξέρεις γιατί? γιατί άλλοι αδιαφορούν, άλλοι δείχνουν οίκτο, άλλοι δεν καταλαβαίνουν, λίγοι είναι αυτοί που όντως νιώθουν. Και εδώ μέσα υπάρχουν κορίτσια που καθημερινά μου δίνουνε κουράγιο και μου στέλνουν θετική ενέργεια.

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε συλλάβει το μωράκι.

Ξέχνα το ότι έχασες τη μια σου σάλπιγγα και με μία σάλπιγγα, γίνεται δουλειά.

5f27b8bd0c.png

Ioli, τα ίδια ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Λίγοι είναι εκείνοι που με καταλαβαίνουν. Η κολλητή μου θεωρεί πως είμαι πολύ υπερβολική με το όλο θέμα. Με τους γονείς μου δεν το συζητώ καθόλου, για να μην τους στενοχωρώ ( ούτε ήξεραν οι άνθρωποι τι είναι το εξωμήτριο ), ο αντρας μου δεν θέλει να του λέω τίποτα και είναι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του και να τα καταφέρουμε. Εσύ κοίτα να είσαι καλά. Να προσέχεις, να μην αγχώνεσαι, να προσεύχεσαι ( κάτι τέτοιες στιγμές εμένα η προσευχή με βοηθάει πολύ) και να δεις που πολύ σύντομα θα βγεις από το θεματάκι αυτό και θα σε ψάχνουμε στο " 1ο τρίμηνο εγκυμοσύνης" να λες τις εμπειρίες σου με τ' άλλα κορίτσια.

patousitsas, κι εγώ είμαι ετερόζυγη στο MTFHR. Ο γυναικολόγος μου (ο οποίος δεν είναι αιματολόγος) μου είπε οτι πρέπει να πάω σε αιματολόγο κι ότι μάλλον θα χρειαστώ ηπαρίνη σε εγκυμοσύνη.

Πήγα σε δύο αιματολόγους (σε δημόσιο νοσοκομείο και σε ιδιώτη) και μου είπαν και οι δύο ότι η ετεροζυγία στο MTFHR δεν επηρεάζει την εγκυμοσύνη κι ότι δε θα χρειαστώ ηπαρίνη στην εγκυμοσύνη.

Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς και αιματολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι δεν ξέρουν.

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Ιόλη πήγα σε αιματολόγο και μου έδωσε να κάνω και τις υπόλοιπες εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Επιπλέον μου είπε ότι το MTFHR ευθύνεται για παλίνδρομες από την 8η μέχρι τη 12η εβδομαδα και ότι πολύ πιθανόν να έχασα το μωράκι μου εξαιτίας αυτού. Επίσης ενέσεις υπαρίνης θα κάνω σίγουρα καθ'όλη τη διάρκεια επόμενης εγκυμοσύνης. Δεδομένου ότι η μαμά μου νοσηλεύτηκε εξαιτίας θρόμβωσης στο πόδι τον Αύγουστο και έκανε θεραπεία με ενέσεις υπαρίνης η συγκεκριμένη γιατρός είναι σίγουρη ότι οι εξετάσεις που μου έδωσε θα δείξουν και κάτι άλλο πέρα από αυτό που βρέθηκε ήδη. Η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί πολύ και σκέφτομαι μήπως όλα αυτά είναι υπερβολικά. Εσένα γιατί δύο γιατροί σου είπαν ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα και ότι το MTFHR δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη? Τι να κάνω να το ψάξω και με άλλο γιατρό???

kWrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλά!!

Ιόλη πήγα σε αιματολόγο και μου έδωσε να κάνω και τις υπόλοιπες εξετάσεις της θρομβοφιλίας. Επιπλέον μου είπε ότι το MTFHR ευθύνεται για παλίνδρομες από την 8η μέχρι τη 12η εβδομαδα και ότι πολύ πιθανόν να έχασα το μωράκι μου εξαιτίας αυτού. Επίσης ενέσεις υπαρίνης θα κάνω σίγουρα καθ'όλη τη διάρκεια επόμενης εγκυμοσύνης. Δεδομένου ότι η μαμά μου νοσηλεύτηκε εξαιτίας θρόμβωσης στο πόδι τον Αύγουστο και έκανε θεραπεία με ενέσεις υπαρίνης η συγκεκριμένη γιατρός είναι σίγουρη ότι οι εξετάσεις που μου έδωσε θα δείξουν και κάτι άλλο πέρα από αυτό που βρέθηκε ήδη. Η αλήθεια είναι ότι έχω προβληματιστεί πολύ και σκέφτομαι μήπως όλα αυτά είναι υπερβολικά. Εσένα γιατί δύο γιατροί σου είπαν ότι δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα και ότι το MTFHR δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην εγκυμοσύνη? Τι να κάνω να το ψάξω και με άλλο γιατρό???

patousitsas, εμένα μου είπαν ότι το MTHFR από μόνο του δεν επηρεάζει. Πρέπει να υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες (ένας απο αυτούς είναι το Leiden, στο οποίο είμαι φυσιολογική). Οικογενειακό ιστορικό δεν έχω.

Απλώς μου είπαν να προσέχω τη διατροφή μου (δεδομένου ότι καπνίζω κι έχω χοληστερίνη), για να μην αναπτύξω αγγειακή νόσο.

Τι να σου πω, δεν ξέρω κάτι άλλο.

Α, εκτός από το MTHFR, είμαι ετερόζυγη και στο ΡΑΙ 1 και ΡΑΙ 2 (αν θυμάμαι καλά). Εμένα μάλιστα μου βρήκαν και κάτι παράγοντες αιμορροφιλίας στα όρια, που πρέπει να τους ψάξω. Τους έψαξα λίγο παραπάνω και μου είπαν οκ.

Όταν πάω σπίτι, θα κοιτάξω τα αποτελέσματα της θρομβοφιλίας και θα σου πω ακριβώς σε ποιους παράγοντες είμαι θετική.

5f27b8bd0c.png

Ιόλη εγώ αρχικά εκτός από το MTHFR είχα ελέγξει μόνο την αντιθρομβίνη ΙΙΙ, τις πρωτεϊνες C & S καθώς και ένα APC που ήταν φυσιολογικά. Η αιματολόγος μου έδωσε τώρα τον πλήρη έλεγχο που από ό,τι είδα περιλαμβάνει τα RAI, Leiden κλπ. Ίσως κάτι από αυτά περιμένει ότι δεν θα είναι καλό. Τι να πω. Θα τα κάνω από βδομάδα και θα δούμε. Ομολογουμένως το περιστατικό με τη μαμά μου έδειξε να την προβλημάτισε γι΄αυτό ήταν απόλυτη ως προς τον περαιτέρω έλεγχο παρόλο που μου είπε ότι τις ενέσεις δεν πρόκειται να τις γλιτώσω έτσι κι αλλιώς.

kWrwp3.png

Ιόλη εγώ αρχικά εκτός από το MTHFR είχα ελέγξει μόνο την αντιθρομβίνη ΙΙΙ, τις πρωτεϊνες C & S καθώς και ένα APC που ήταν φυσιολογικά. Η αιματολόγος μου έδωσε τώρα τον πλήρη έλεγχο που από ό,τι είδα περιλαμβάνει τα RAI, Leiden κλπ. Ίσως κάτι από αυτά περιμένει ότι δεν θα είναι καλό. Τι να πω. Θα τα κάνω από βδομάδα και θα δούμε. Ομολογουμένως το περιστατικό με τη μαμά μου έδειξε να την προβλημάτισε γι΄αυτό ήταν απόλυτη ως προς τον περαιτέρω έλεγχο παρόλο που μου είπε ότι τις ενέσεις δεν πρόκειται να τις γλιτώσω έτσι κι αλλιώς.

patousitsas, όλα αυτά που γράφεις τα έχω ελέγξει και είναι φυσιολογικά. Πάντως ο ένας αιματολόγος, για να πω την αλήθεια, μου είπε ότι μέχρι την 30η εβδομάδα δεν θα χρειαστώ ηπαρίνη, αλλά στην 30η εβδ. θα πάω να κάνω μια ειδική εξέταση που θα δείξει αν τυχόν χρειαστώ ηπαρίνη από τότε και μέχρι τον τοκετό.

5f27b8bd0c.png

Αχ βρε Ιόλη μου δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Από τη μια λέω μήπως είναι υπερβολή όλα αυτά και από την άλλη δε θέλω να το διακινδυνεύσω. Η γιατρός ήταν κάθετη στο ότι έχω κληρονομήσει την πάθηση αφού και η μαμά μου έχει αντίστοιχο πρόβλημα. Τώρα γιατί μου ζητάει περαιτέρω έλεγχο αφού ηπαρίνες θα κάνω έτσι κι αλλιώς με το που θα αντιληφθώ εγκυμοσύνη, δεν ξέρω. Να σου πω την αλήθεια, έχω βαρεθεί! Εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις, αγωνία να περιμένω αποτελέσματα και αυτά να μη δείχνουν κάτι συγκεκριμένο, γιατροί που σου δίνουν ένα χρησμό και άντε βγάλε άκρη, κλπ. κλπ. κλπ.

kWrwp3.png

Αχ βρε Ιόλη μου δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Από τη μια λέω μήπως είναι υπερβολή όλα αυτά και από την άλλη δε θέλω να το διακινδυνεύσω. Η γιατρός ήταν κάθετη στο ότι έχω κληρονομήσει την πάθηση αφού και η μαμά μου έχει αντίστοιχο πρόβλημα. Τώρα γιατί μου ζητάει περαιτέρω έλεγχο αφού ηπαρίνες θα κάνω έτσι κι αλλιώς με το που θα αντιληφθώ εγκυμοσύνη, δεν ξέρω. Να σου πω την αλήθεια, έχω βαρεθεί! Εξετάσεις και κόντρα εξετάσεις, αγωνία να περιμένω αποτελέσματα και αυτά να μη δείχνουν κάτι συγκεκριμένο, γιατροί που σου δίνουν ένα χρησμό και άντε βγάλε άκρη, κλπ. κλπ. κλπ.

η κληρονομικότητα σίγουρα παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο σε πολλες αν όχι όλες τις ασθένειες.Σιγουρα η καλή λήψη ενος ιστορικου βοηθάει οπότε κάνε υπομονη και τον σταυρο σου και πιστεύω πραγματικά οτι θα βρεθει λύση!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Διαφημίσεις

10 εβδομάδων. Και τον Μάιο, και τον Αύγουστο (δις οι παλινδρομήσεις).

Απλά σήμερα είναι από τις μέρες που δεν περνάνε...

Και όχι, ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει... Θα έπρεπε να το έχω ξεπεράσει, λέει. Και εγώ αναρωτιέμαι: ποια από τις 2 περιπτώσεις? Ή και τις 2?

Καλά! Ό,τι πει...

Παντα πρέπει ο ενας απο τους δυο να ειναι πιο ψύχραιμος!!δεν ειναι κακό αυτο!βοηθάει τις περισσότερες φορες...και ειναι λογικοτατο να αισθανεσαι ετσι γιατι ειναι 2 πολυ συντομες οι φορες που σου συνεβει!εχεις κάνει έλεγχο??ξερεις κατι πολυ απλά ας πουμε ενα μικρόβιο να προκαλει την παλλινδρομη.Θα σου έλεγα αν δεν εχεις ήδη κάνει να κανεις μια καλλιέργεια τραχηλου και μητρας για μικροβια.Καποιοι γιατροι την αφηνουν τελευταια γιατι είναι το πιο απλο και οι περισσότεροι ξεκινανε με πιο πολυπλοκες εξετάσεις.

Και εννοειται αιματος για θρομβοφιλία....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι καλύτερα σήμερα.

Χθες βράδυ επισκέφτηκα τον γιατρό.

Στον υπέρηχο αποκλείστηκε πλέον η πιθανότητα εξωμητρίου, αφού στη μήτρα πλέον διακρινόταν ξεκάθαρα ο σάκος.

Τον ρώτησα αν ο σάκος έχει εμβρυϊκά στοιχεία και μου είπε ότι έχει και μάλιστα μου έδειξε ένα πάρα πολύ μικρό ασπράκι που φαινόταν αμυδρά.

Θα με ξαναδεί το Σάββατο το απόγευμα στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, αν κάνει ιατρείο, αν όμως δεν κάνει, θα με ξαναδεί σε μια βδομάδα.

Θα σας ενημερώσω για τα νέα μου.

Μου είπε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί από την Παρασκευή που με είδε, φαίνεται ότι υπάρχει εξέλιξη.

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!

χαίρομαι πολύ για σένα!να ξεκουράζεσαι όμως και να προσέχεις!!

όλα θα πάνε καλά!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

η κληρονομικότητα σίγουρα παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο σε πολλες αν όχι όλες τις ασθένειες.Σιγουρα η καλή λήψη ενος ιστορικου βοηθάει οπότε κάνε υπομονη και τον σταυρο σου και πιστεύω πραγματικά οτι θα βρεθει λύση!

Μακάρι!!! Θα σας πω και μία απορία που εξέφρασε ο άντρας μου μόλις βγήκαμε από την αιματολόγο. Ήταν η μοναδική γιατρός που πέρα από τις εξετάσεις μου, μου ζήτησε και οικογενειακό ιστορικο. Αν και οι γυναικολόγοι έκαναν το ίδιο όσον αφορά το οικογενειακό ιστορικό και μας έδιναν τις ανάλογες εξετάσεις πέραν του τυποποιημένου προγεννητικού ελέγχου, που δεν είναι και τόσο προγεννητικός αφού τον κάνουμε όντας ήδη έγκυες και τρέχουμε μετά, δε θα μπορούσαμε ίσως να προλάβουμε κατάστασεις δυσαρέστες και ψυχοφθόρες? Γιατί για παράδειγμα να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας μετά που έχασα το μωράκι μου αφού αν με είχαν ρωτήσει θα τους έλεγα για το ιστορικό της μαμάς μου και μπορεί τώρα να το είχα ακόμη στην κοιλίτσα μου.......

kWrwp3.png

Μακάρι!!! Θα σας πω και μία απορία που εξέφρασε ο άντρας μου μόλις βγήκαμε από την αιματολόγο. Ήταν η μοναδική γιατρός που πέρα από τις εξετάσεις μου, μου ζήτησε και οικογενειακό ιστορικο. Αν και οι γυναικολόγοι έκαναν το ίδιο όσον αφορά το οικογενειακό ιστορικό και μας έδιναν τις ανάλογες εξετάσεις πέραν του τυποποιημένου προγεννητικού ελέγχου, που δεν είναι και τόσο προγεννητικός αφού τον κάνουμε όντας ήδη έγκυες και τρέχουμε μετά, δε θα μπορούσαμε ίσως να προλάβουμε κατάστασεις δυσαρέστες και ψυχοφθόρες? Γιατί για παράδειγμα να κάνω έλεγχο θρομβοφιλίας μετά που έχασα το μωράκι μου αφού αν με είχαν ρωτήσει θα τους έλεγα για το ιστορικό της μαμάς μου και μπορεί τώρα να το είχα ακόμη στην κοιλίτσα μου.......

κι εγω την ιδια απορια εχω! γιατι δεν κανουν ολες τις εξετασεις απο την αρχη?επρεπε πρωτα να αποβαλω στις 35 εβδομαδες για να μου πουν οτι ισως φταιει η θρομβοφιλια. περιμενω πως κ πως της απαντησεις για να ξεκινησω εμβρυομεταφορα μεσα στον νοεμβρη.θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα. υπομονη κ να ξερεις οτι υπαρχουν κ χειροτερα

MpuUp2.png

patousitsa & στυλιανα και όλες μας όντως δεν γίνεται έλεγχος απο την αρχη..ισως γιατι οι εξετάσεις κοστίζουν ίσως γιατι το θεωρουν ανουσιο στην πρωτη "ατυχια" ίσως απλά δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν το εχουν βιώσει ισως ισως ισως.....το θέμα είναι αν εμπιστευεσαι τον γιατρό αν αυτος έχει δουλεια και το εννοω αυτο γιατι τουλαχιστον εδω μενω εγω (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ) όλα μαθαινονται και όλα ακουγονται και σιγουρα δεν θα παω σε εναν γιατρο που κάνει μόνο αμβλώσεις ουτε σε άλλον που εχει γεννα 1 φορά τον μήνα!αυτο που θέλω να πω είναι να είμαστε πολύ προσεκτικες στο που πάμε και τι μας λένε!

Εγω ξέρω οτι θα πάω και θα περιμένω στο ιατρείο μπορει και 1 ώρα και 2 γιατι όταν είμαι μέσα στο γραφειο με τον γιατρό θα μου τα εξηγήσει όλα και θα φύγω με το κεφάλι μου καθαρό!ξέρω οτι μου είναι ΑΥΤΟ και τέλος!αλλά ειναι εκει δίπλα μου!θα με στηρίξει και θα καθοδηγήσει.Παρτε την γνωμη μιας φίλης μιας ξαδελφης ακομη και της μαμας σας και πηγαινετε σε εναν επιστήμονα με πείρα!!Και οι εξετάσεις θα γίνουν και τα αποτελεσματα θα έρθουν τα πολυπόθητα μωράκια μας με το καλό!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

patousitsa & στυλιανα και όλες μας όντως δεν γίνεται έλεγχος απο την αρχη..ισως γιατι οι εξετάσεις κοστίζουν ίσως γιατι το θεωρουν ανουσιο στην πρωτη "ατυχια" ίσως απλά δεν καταλαβαίνουν γιατι δεν το εχουν βιώσει ισως ισως ισως.....το θέμα είναι αν εμπιστευεσαι τον γιατρό αν αυτος έχει δουλεια και το εννοω αυτο γιατι τουλαχιστον εδω μενω εγω (ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ) όλα μαθαινονται και όλα ακουγονται και σιγουρα δεν θα παω σε εναν γιατρο που κάνει μόνο αμβλώσεις ουτε σε άλλον που εχει γεννα 1 φορά τον μήνα!αυτο που θέλω να πω είναι να είμαστε πολύ προσεκτικες στο που πάμε και τι μας λένε!

Εγω ξέρω οτι θα πάω και θα περιμένω στο ιατρείο μπορει και 1 ώρα και 2 γιατι όταν είμαι μέσα στο γραφειο με τον γιατρό θα μου τα εξηγήσει όλα και θα φύγω με το κεφάλι μου καθαρό!ξέρω οτι μου είναι ΑΥΤΟ και τέλος!αλλά ειναι εκει δίπλα μου!θα με στηρίξει και θα καθοδηγήσει.Παρτε την γνωμη μιας φίλης μιας ξαδελφης ακομη και της μαμας σας και πηγαινετε σε εναν επιστήμονα με πείρα!!Και οι εξετάσεις θα γίνουν και τα αποτελεσματα θα έρθουν τα πολυπόθητα μωράκια μας με το καλό!!

κι ομως ο γιατρος που εχω ειναι απο τους κορυφαιους στις εξωσωματικες κ γι'αυτο κ πηγα. κ γι'αυτο εμεινα με την πρωτη φορα εγκυος κ γι'αυτο θα ξαναπαω.μεχρι την εμβρυομεταφορα ομως.εχω ελπιδες οτι ολα καλα θα πανε. κ αυτο θελω για ολες εμας που προσπαθουμε για το μεγαλυτερο δωρο που υπαρχει τελικα

MpuUp2.png

Και ο δικός μου γιατρός είναι πολύ καλός, μου εξηγεί τα πάντα και έχει πάντα τόσο κόσμο στο ιατρείο του που είναι αδύνατον να μην περιμένω τουλάχιστον 1 ώρα παραπάνω από την ώρα του ραντεβού. Εξάλλου είναι γιατρός μου εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Μάλλον η πολιτική τους είναι να μην ψάχνουν από την αρχή τίποτα άλλο πέραν των τυπικών μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί κάτι. Και το λέω αυτό γιατί όσο ήμουν έγκυος πήγαινα και σε ένα δεύτερο γυναικολόγο που είναι καθηγητής στο Αλεξάνδρας (δεν είχα αποφασίσει αν θέλω να γεννήσω σε ιδιωτικό ή δημόσιο) ο οποίος επίσης δε μου ζήτησε το οικογενειακό ιστορικό. Θεωρούν μάλλον ότι όλα είναι καλά μέχρι να συμβεί το πρόβλημα οπότε και θα αρχίσουμε να ψαχνόμαστε.

kWrwp3.png

Με το σχόλιο της patousitsas κοντοστάθηκα λίγο. Συμφωνω και υποστηρίζω αυτό που λεει η mariaefi ότι δεν μπορούν να μας κάνουν τις εξετάσεις πριν δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα γιατί είναι πολλές, είναι ακριβές και άλλωστε πριν υπάρξει ένδειξη προβλήματος δεν προχωράμε να ψάχνουμε γενικώς και αορίστως ότι πιθανόν θα μπορούσε να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Αλλά πολύ εύστοχο Patousitsas μου αυτό που λες. Καλά εξετάσεις δεν κάνουν αλλά ιστορικό ... γιατί δεν παίρνουν το ιστορικό μας ρε παιδιά; Αυτό είναι αδιαφορία, άγνοια ή γενική (αδικαιολόγητη) τακτική των γιατρών;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΣΤΙΣ 28/09/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/10/2009 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ....ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

patousitsa και στυλιανα απλά επειδή τελευταία ακούω πολλές κοπέλες οτι πάνε σε οποιον γιατρό να ναι και μετα ψάχνονται για αυτο και σας είπα να είστε σίγουρες για την επιλογή και πραγματικά χαίρομαι για αυτο!!:)

και θα συμφωνήσω και με την esys και την patousitsa ΟΛΟΙ οι γιατροί ανεξαρτήτως ειδικότητας έπρεπε να παίρνουν ιστορικό!!και μάλιστα να το κρατάνε και αρχείο!Ελεος δηλ ενας υπολογιστης υπάρχει παντου πια !!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...