Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Αν εννοείς ανοσολογικούς, γονιδιακό θρομβοφιλίας, καρυοτυπο ζεύγους τα έχω κάνει. Η ιστολογική δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία. Δυστυχώς τα έκανα μετά την παλίνδρομη η οποία συνέβη λόγω αποκόλλησης αμνιακού σάκου και μου συνέστησαν πλήρη ακινησία που μάλλον χειροτέρεψε τα πράγματα. Αν ήξερα για την θρομβοφιλία και έκανα την αντιπηκτική θεραπεία ίσως να σωνόταν. Το θέμα είναι ότι έχω 4 ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες και κανένα μωρό...:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν εννοείς ανοσολογικούς, γονιδιακό θρομβοφιλίας, καρυοτυπο ζεύγους τα έχω κάνει. Η ιστολογική δεν έδειξε χρωμοσωμική ανωμαλία. Δυστυχώς τα έκανα μετά την παλίνδρομη η οποία συνέβη λόγω αποκόλλησης αμνιακού σάκου και μου συνέστησαν πλήρη ακινησία που μάλλον χειροτέρεψε τα πράγματα. Αν ήξερα για την θρομβοφιλία και έκανα την αντιπηκτική θεραπεία ίσως να σωνόταν. Το θέμα είναι ότι έχω 4 ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες και κανένα μωρό...:cry:

Θα έρθει ένα μωράκι σίγουρα κι εύχομαι γρήγορα. Έχω ακούσει πολλά άτομα που μετά από καθ'εξιν αποβολές και παλίνδρομες κατάφεραν να κάνουν ένα υγειές και γερό μωράκι. Βέβαια είναι τρελό να περάσεις όλα αυτά και μετά να ξεκινας εξετάσεις. Φυσικά λένε αν δεν υπάρχει σύμπτωμα δεν κάνουν καμία εξέταση αλλά εγώ θα προτειμούσα να με είχαν ξεψαχνίσει πριν ακόμη κι αν το κόστος είναι υψηλό. Δεν ήθελα να περάσω αυτή την ταλαιπωρία και να ψάχνομαι μετά.

Κοριτσια είναι όντως πολυ δυσκολο........20 μερες μετα και τα βραδυα ακομή κλαίω΄Πριν μια βδομαδα ο αντρας μου είχε τροχαίο με την μηχανη και βγήκε ζωντανός με αρκετα καταγματα και χειρουργειο οστεοσυνθεσης....ειμαι τόσο κομματια απο όλα αυτα δεν εχω δύναμη....όταν τον ακουσα το ιδιο βράδυ του τροχαιου κα ι ενω είχε διασειση να μονολόγεί με κλειστα τα ματια οτι χάσαμε το παιδι και τωρα αυτο δεν μπορω να ησυχασω!!Ξερω οτι ηταν τυχερος και ΖΕΙ αλλά δεν αντέχω αλλο πονο!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Τι λες βρε κορίτσι μου!!! Περαστικά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχει περάσει παραπάνω από μήνας που έχασα το μωρό μου και ο πόνος εδώ. Όμως προσπαθώ...

Πάψε να το σκέφτεσαι συνέχεια και δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να το ξεπεράσει. Θα νιώσετε και συ και ο άντρας σου πολύ καλύτερα. Η αισιοδοξία διώχνει τη γρουσουζιά, το έχω διαπιστώσει. Αν είμαστε καλά εμείς θα έρθουν και τα μωράκια μας!!

kWrwp3.png

mariaefi, περαστικά στον αντρούλη σου, εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία σας ατυχία..Ελπίζω να βγείτε δυνατότεροι από αυτές τις δικιμασίες και σύντομα να σας έρθουν όλες οι χαρές μαζεμένες!! Μην κοιτάς πίσω στα άσχημα, βάλε νέους στόχους και ξεκίνα με ελπίδα και πίστη ξανά!

age.png

Διαφημίσεις

Θα έρθει ένα μωράκι σίγουρα κι εύχομαι γρήγορα. Έχω ακούσει πολλά άτομα που μετά από καθ'εξιν αποβολές και παλίνδρομες κατάφεραν να κάνουν ένα υγειές και γερό μωράκι. Βέβαια είναι τρελό να περάσεις όλα αυτά και μετά να ξεκινας εξετάσεις. Φυσικά λένε αν δεν υπάρχει σύμπτωμα δεν κάνουν καμία εξέταση αλλά εγώ θα προτειμούσα να με είχαν ξεψαχνίσει πριν ακόμη κι αν το κόστος είναι υψηλό. Δεν ήθελα να περάσω αυτή την ταλαιπωρία και να ψάχνομαι μετά.

Σ΄ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια. Δυστυχώς οι πρώτες 2 προσπάθειες ήταν με άλλο σύντροφο και άλλο γιατρό. Με το σύντροφο χώρισα μετά από 1 χρόνο. Με το γιατρό μου θύμωσα για το ότι δεν με έστειλε καν για αυχενική, από δική μου επιμονή ανέβηκα Αθήνα και μου ήρθε κεραμίδα μόλις μου είπαν για διακοπή κύησης. Καταλαβαίνεις περασαν 5 χρόνια στην νέα μου σχέση να ξαναδοκιμάσω για παιδί και είχα πάλι την ίδια ματαίωση. Είναι πολύ άδικο αλλά συνειδητοποιώ από το φόρουμ πόσες κοπέλες περνούν παρόμοιες δυσκολίες και κάνω κουράγιο. Τουλάχιστον τώρα έχω υποστηρικτικό σύντροφο και αισιόδοξο γιατρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι λες βρε κορίτσι μου!!! Περαστικά σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχει περάσει παραπάνω από μήνας που έχασα το μωρό μου και ο πόνος εδώ. Όμως προσπαθώ...

Πάψε να το σκέφτεσαι συνέχεια και δώσε στον εαυτό σου λίγο χρόνο να το ξεπεράσει. Θα νιώσετε και συ και ο άντρας σου πολύ καλύτερα. Η αισιοδοξία διώχνει τη γρουσουζιά, το έχω διαπιστώσει. Αν είμαστε καλά εμείς θα έρθουν και τα μωράκια μας!!

patusitsa & argyro73 Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεται!!πραγματικά δεν ξέρω που να στηριχτώ....η μικρή μας κάθε βραδύ ξυπνάει και κλαίει, οι γονεις του αντρα μου το έχουν πάρει και αυτοι με την σειρά τους άσχημα το τροχαίο του ...Σήμερα ήρθε η μητέρα μου απο Αθηνα να μας βοηθήσει αλλά εγω νιώθω λές και οτι όλα συνομωτούν εναντίον μου.......περιμένω πως και πως να αδιαθετήσω ομολογώ γιατι έχω ακόμη ναυτίες και ρεψιμάτα που είχα στην εγκυμοσύνη...ήταν αρκετά ανεβασμένη η χοριακη 37000 μονάδες και θέλει το χρόνο της.....

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Σ΄ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια. Δυστυχώς οι πρώτες 2 προσπάθειες ήταν με άλλο σύντροφο και άλλο γιατρό. Με το σύντροφο χώρισα μετά από 1 χρόνο. Με το γιατρό μου θύμωσα για το ότι δεν με έστειλε καν για αυχενική, από δική μου επιμονή ανέβηκα Αθήνα και μου ήρθε κεραμίδα μόλις μου είπαν για διακοπή κύησης. Καταλαβαίνεις περασαν 5 χρόνια στην νέα μου σχέση να ξαναδοκιμάσω για παιδί και είχα πάλι την ίδια ματαίωση. Είναι πολύ άδικο αλλά συνειδητοποιώ από το φόρουμ πόσες κοπέλες περνούν παρόμοιες δυσκολίες και κάνω κουράγιο. Τουλάχιστον τώρα έχω υποστηρικτικό σύντροφο και αισιόδοξο γιατρό.

δυστυχώς είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ αλήθεια!πολλές παλλινδρομες κυήσης το τελευταιο διαστημα και δυστυχώς δεν ξέρουν σε τι μπορει πραγματικά να οφείλεται.......ας μην ρίχνουμε όμως τον ευατό μας και πραγματικά να σκεφτόμαστε θετικά γιατί οταν θέλουμε κάτι πραγματικά όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει για να συμβεί.Μην σταματήσεις τις προσπάθειες και αν θες την γνώμη μου άλλαξε γιατρό παιζεί μεγάλο ρόλο να του έχεις εμπιστοσύνη ,να ξερεις οτι θα τον βρεις οποια στιγμή τον χρειαστείς και οτι θα σου εξήγηση οτιδήποτε!εγω τον γιατρό μου τον ευχαριστώ καθε μερα!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

δυστυχώς είναι μια ΤΡΑΓΙΚΗ αλήθεια!πολλές παλλινδρομες κυήσης το τελευταιο διαστημα και δυστυχώς δεν ξέρουν σε τι μπορει πραγματικά να οφείλεται.......ας μην ρίχνουμε όμως τον ευατό μας και πραγματικά να σκεφτόμαστε θετικά γιατί οταν θέλουμε κάτι πραγματικά όλο το σύμπαν θα συνομωτήσει για να συμβεί.Μην σταματήσεις τις προσπάθειες και αν θες την γνώμη μου άλλαξε γιατρό παιζεί μεγάλο ρόλο να του έχεις εμπιστοσύνη ,να ξερεις οτι θα τον βρεις οποια στιγμή τον χρειαστείς και οτι θα σου εξήγηση οτιδήποτε!εγω τον γιατρό μου τον ευχαριστώ καθε μερα!!

ναι έχω αλλάξει γιατρό και είμαι ευχαριστημένη. σ ευχαριστω, θέλει χρόνο για να κλάψεις την απώλεια και κατά τη γνώμη μου χρειάζεται πριν μπορέσεις να επενδύσεις σε κάτι καινούριο. Περαστικά στον άντρα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας...περασα και εγω πριν ενα μηνα περιπου μια παλλινδρομη κυηση στην 10η εβδομαδα....τα συναισθηματα ειναι αναμικτα....αλλα η ζωη συνεχιζεται...ευτυχως εχω ενα κοριτσακι 8.5 ετων και μου δινει δυναμη.....τωρα ειμαι σε διαδικασια εξετασεων ελεγχος θρομβοφιλιας,κολλαγονου κ.τ.λ.

καλη δυναμη να εχουμε ολες μας και ας μην ξαναπερασουμε κατι αναλογο!!!!

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Διαφημίσεις

ναι έχω αλλάξει γιατρό και είμαι ευχαριστημένη. σ ευχαριστω, θέλει χρόνο για να κλάψεις την απώλεια και κατά τη γνώμη μου χρειάζεται πριν μπορέσεις να επενδύσεις σε κάτι καινούριο. Περαστικά στον άντρα σου.

σιγουρα θέλει χρόνο κούκλα μου και οτι πιο ευχαριστο σε αυτην την περίπτωση ειναι μια γρήγορη εγκυμοσύνη που πιστεύω οτι θα έρθει σε όλες μας γιατι το θέλουμε απο καρδιάς!!σε ευχαριστω και για τα περαστικά!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Εγώ από την άλλη δεν θέλω. Πριν από ένα μήνα (που ήταν πρόσφατη η 2η) έλεγα να το παλέψω, αλλά τώρα δεν θέλω.

Δεν είμαι καλά, δεν θέλω να έρθουν Χριστούγεννα, δεν θέλω τπτ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Εγώ από την άλλη δεν θέλω. Πριν από ένα μήνα (που ήταν πρόσφατη η 2η) έλεγα να το παλέψω, αλλά τώρα δεν θέλω.

Δεν είμαι καλά, δεν θέλω να έρθουν Χριστούγεννα, δεν θέλω τπτ...

βρε κορίτσι μου μην πέφτεις έτσι!!

και τα Χριστούγεννα θα έρθουν και όλα θα γίνουν!μην είσαι αρνητική γιατι χαλάς την ψυχολογία σου!!

πήγαινε ενα ταξιδάκι με τον άντρα σου κανε μια άλλαγή.Η ζωη προχωράει!!

πόσο εβδομαδων παλλινδρόμησε αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Γεια σας...περασα και εγω πριν ενα μηνα περιπου μια παλλινδρομη κυηση στην 10η εβδομαδα....τα συναισθηματα ειναι αναμικτα....αλλα η ζωη συνεχιζεται...ευτυχως εχω ενα κοριτσακι 8.5 ετων και μου δινει δυναμη.....τωρα ειμαι σε διαδικασια εξετασεων ελεγχος θρομβοφιλιας,κολλαγονου κ.τ.λ.

θα στηριχτείς απο το κοριτσάκι σου και εγω είμαι στην ίδια θέση.Εμενα η κορη μου είναι 5 χρονων και προσπαθουμε να της δώσουμε το αδελφάκι που τόσο πολύ θελει εδω και 3 χρόνια....ακόμη και εμεις που έχουμε παιδια νιώθουμε την απώλεια στην καρδια μας και στο μυαλό μας!είναι λοιπόν πολύ λογικό να νιώθεις έτσι!

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ!ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

Κορίτσια, υπομονή, η απώλεια είναι απώλεια είτε έχεις ένα, είτε δύο παιδιά ή κανένα.

Πρεπει να το διαχειριζόμαστε με ψυχραιμία.

Το βράδυ θα πάω στο γιατρό και μετά θα σας γράψω αν παλλινδρόμησε ή όχι.

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, υπομονή, η απώλεια είναι απώλεια είτε έχεις ένα, είτε δύο παιδιά ή κανένα.

bp-IOLH πόσο δίκιο έχεις σ'αυτό.. Μακάρι εσύ απόψε ν' ακούσεις απ' το γιατρό σου ότι το μωράκι σου θα τα καταφέρει..

929924sn1kv1iope.gif

age.png

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελπίζω να έχεις τα πιο ευχάριστα νέα!Μέσα απο την καρδια μου στο εύχομαι!!

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

μόλις είδα οτι είσαι από Ηράκλειο Κρήτης.Και εγω μένω Ηράκλειο αν θες στείλε μου πμ.

ΕΦΗ 20/12/2004

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΟΥ 11/12/2010 

βρε κορίτσι μου μην πέφτεις έτσι!!

και τα Χριστούγεννα θα έρθουν και όλα θα γίνουν!μην είσαι αρνητική γιατι χαλάς την ψυχολογία σου!!

πήγαινε ενα ταξιδάκι με τον άντρα σου κανε μια άλλαγή.Η ζωη προχωράει!!

πόσο εβδομαδων παλλινδρόμησε αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

10 εβδομάδων. Και τον Μάιο, και τον Αύγουστο (δις οι παλινδρομήσεις).

Απλά σήμερα είναι από τις μέρες που δεν περνάνε...

Και όχι, ο άντρας μου δεν καταλαβαίνει... Θα έπρεπε να το έχω ξεπεράσει, λέει. Και εγώ αναρωτιέμαι: ποια από τις 2 περιπτώσεις? Ή και τις 2?

Καλά! Ό,τι πει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

bp-ίτσα εύχομαι ό,τι καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μου......... περιμένουμε τα ευχάριστα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι καλύτερα σήμερα.

Χθες βράδυ επισκέφτηκα τον γιατρό.

Στον υπέρηχο αποκλείστηκε πλέον η πιθανότητα εξωμητρίου, αφού στη μήτρα πλέον διακρινόταν ξεκάθαρα ο σάκος.

Τον ρώτησα αν ο σάκος έχει εμβρυϊκά στοιχεία και μου είπε ότι έχει και μάλιστα μου έδειξε ένα πάρα πολύ μικρό ασπράκι που φαινόταν αμυδρά.

Θα με ξαναδεί το Σάββατο το απόγευμα στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, αν κάνει ιατρείο, αν όμως δεν κάνει, θα με ξαναδεί σε μια βδομάδα.

Θα σας ενημερώσω για τα νέα μου.

Μου είπε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί από την Παρασκευή που με είδε, φαίνεται ότι υπάρχει εξέλιξη.

5f27b8bd0c.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι καλύτερα σήμερα.

Χθες βράδυ επισκέφτηκα τον γιατρό.

Στον υπέρηχο αποκλείστηκε πλέον η πιθανότητα εξωμητρίου, αφού στη μήτρα πλέον διακρινόταν ξεκάθαρα ο σάκος.

Τον ρώτησα αν ο σάκος έχει εμβρυϊκά στοιχεία και μου είπε ότι έχει και μάλιστα μου έδειξε ένα πάρα πολύ μικρό ασπράκι που φαινόταν αμυδρά.

Θα με ξαναδεί το Σάββατο το απόγευμα στο ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ, αν κάνει ιατρείο, αν όμως δεν κάνει, θα με ξαναδεί σε μια βδομάδα.

Θα σας ενημερώσω για τα νέα μου.

Μου είπε να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, γιατί από την Παρασκευή που με είδε, φαίνεται ότι υπάρχει εξέλιξη.

Σούπερ! Καταλαβαίνω την αγωνία που θα έχεις μέχρι την επόμενη επίσκεψη, προσπάθησε να χαλαρώσεις τώρα με τα καλά νέα.Ευχομαι μέσα απ΄την καρδιά μου όλα να εξελιχθούν καλά:-P:razz::-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...