Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

μαριλου το απογευμα μετα της 5 εσυ τι κανεις?

καλα ειμαι ξανθομαλλουσα μου!

εκανα το πρωι γενικες αιματος και ουρων και εξεταση για θυρεοειδη

σε 10 μερες θα παρω αποτελεσματα

τι εχει παθει το φορουμ, εχει προβλημα?

γυρισα στην προηγουμενη σελιδα να διαβασω και εχει ημερομηνιες 15-9 μεχρι 22-9 ενω ειχε και αλλες συζητησεις ενδιαμεσα που δεν τις βγαζει...

κατι τρεχει...

σημερινα βγαζει μονο 6-7 μηνυματα...

IEVCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsia kalispera, einai i proti fora pou grafo an kai sas parakoloutho arketo kairo. Ki ego to savvatokuriako pou mas perase eixa mia asximi empeiria. Hmoun 5 evdomadon kai dustuxos apevala...To sok opos katalavainete itan polu megalo giati prospathousame sxedon 10 mines gi auto to moro...Oi giatroi stin arxi fovontousan gia eksomitrio alla telika to apekleisan, omos mexri na vgoun ta apotelesmata eixa trellathei...

Eutuxos exo idi ena agoraki 18 minon kai pairno kouragio.

Euxomai mono na mporeso suntoma na tou xariso ena aderfaki...

Alexandros 24-02-2008 :D

Διαφημίσεις

ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 5 ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΙΔΙΟΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

GIOTAPC, αυτά που σου λένε είναι για να σε παρηγορήσουν κι όχι για να σε κάνουν να πονέσεις. Προσπαθούν να σου δώσουν ελπίδες για τη συνέχεια ώστε να μην το βάλεις κάτω και σύντομα να μείνεις πάλι έγκυος. Ο πόνος τεράστιος είναι δεν το συζητώ, φαντάσου ότι κι εγώ κλαίω ξαφνικά εκεί που κάθομαι χωρίς να το σκέφτομαι (ή μάλλον το σκέφτομαι υποσυνείδητα και δεν το αντιλαμβάνομαι). Στον περίγυρό μου έχω μεγάλη γκάμα ατόμων που είχαν αποβολές ή παλίνδρομες. Η γιαγιά μου είχε αποβολή πριν κάνει τον πατέρα μου. Η αδελφή του πατέρα μου έχασε 4 μωράκια σε αποβολές και παλίνδρομες. Η κουνιάδα μου είχε 2 παλίνδρομες στην 7η εβδομάδα και 1 αποβολή στον 5ο μήνα (ολόκληρο μωρό). Η μητερα μου πριν από μένα γέννησε πρόωρο παιδί και μόλις έγινε τριών μηνών το μωράκι απεβίωσε. Το γεγονός όμως ότι όλες κάνανε παιδιά μετά την ταλαιπωρία τις κάνει να λένε δεν πειράζει,μη στεναχωριέσαι, θα ξαναπροσπαθήσετε και θα τα καταφέρετε ο καιρός θα γιατρέψει την πληγή αυτή. Δεν είναι ολοι αυτοί έξω από το χορό αλλά σου δίνουν ώθηση να πας μπροστά. Και να είσαι σίγουρη καλή μου ότι την ώθηση αυτή την χρειαζόμαστε ίσως για να μην μπούμε σε λίθαργο και να μην απενεργοποιηθούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και από την άλλη σκέψου και είναι αλήθεια θα ήθελες να γεννήσεις ένα μωρό με σύνδρομο ή άλλες ανωμαλίες; Σκέψου ότι αυτό το παιδάκι θα ήταν δυστυχισμένο και θα παιδευόταν σε όλη του τη ζωή. Κρίμα δε θα ήταν; Σίγουρα το γαμώτο στην ιστορία είναι το γιατί να υπάρχουν προβλήματα στο έμβρυο και πως δημιουργήθηκαν; Οι στατιστικές δίνουν 1 στα 5 έμβρυα να μην καταφερνουν να γεννηθούν. Ορισμένες φορές η αποβολή γίνεται στις πρώτες 4 εβδομάδες και απλά το αντιλαμβάνεσαι ως περίοδο. Ας πάρουμε λίγο δύναμη να συνεχίσουμε, το χρειαζόμαστε τόσο εμείς οι ίδιες όσο και οι σύντροφοί μας οι οποίοι πονάνε εξίσου κι ας μην το δείχνουν. Καλή επιτυχία να έχουμε όλες στην επόμενη προσπάθεια και να καταφέρουμε να έχουμε από ένα μικρουλάκι στην αγκαλιά μας μέσα στο 2010!

Koritsia kalispera, einai i proti fora pou grafo an kai sas parakoloutho arketo kairo. Ki ego to savvatokuriako pou mas perase eixa mia asximi empeiria. Hmoun 5 evdomadon kai dustuxos apevala...To sok opos katalavainete itan polu megalo giati prospathousame sxedon 10 mines gi auto to moro...Oi giatroi stin arxi fovontousan gia eksomitrio alla telika to apekleisan, omos mexri na vgoun ta apotelesmata eixa trellathei...

Eutuxos exo idi ena agoraki 18 minon kai pairno kouragio.

Euxomai mono na mporeso suntoma na tou xariso ena aderfaki...

Να σου ζήσει το μωράκι σου και να παίρνεις δύναμη από αυτό. Και σκέψου επίσης ότι αν ήταν εξωμήτριο σε τι ταλαιπωρία θα έμπαινες. Εκτός από την αποβολή θα έχανες και τη σάλπιγγα. Καλό κουράγιο για τη συνέχεια και εύχομαι να πάνε καλά όλα από δω και πέρα

κοριτσια που εχετε κανει εξετασεις θρομβοφιλιας..και κάνατε ενσταση για τα λεφτά που πήρατε πισω..η ερώτηση ειναι για εσας.

:arrow: -- τι γράφατε ως αιτια πανω στην ενσταση που καταθεσατε στο ικα???

σημερα πηρα τα λεφτά πισω 230ε ,μετα απο 3 μηνες που κατέθεσα τα χαρτια μου.

το αρχικο ποσο ηταν 380ε. και οταν ζήτησα να κανω ένσταση,μου φέρανε αντιρρήσεις

του στυλ δεν πρόκειται να παρεις παραπάνω,και πρεπει να γράψεις τον λογο που κανεις ενσταση.

οταν τους ρωτησα δηλαδη σαν τι λογο?τι πρεπει να γραψω.

μου απάντησαν εσυ την κανεις την ενσταση οχι εμεις...

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

καλησπέρα σε όλες,

εμένα παλινδρόμησε πριν 4 βδομάδες, ήμουν στην 5η εβδομάδα. Έκανα απόξεση στις 04/09. Ήταν το πρώτο μωράκι μετά από προσπάθεια 10 μηνών. Από τότε είμαι πολύ χάλια. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, δεν θέλω να δω κανέναν. Φοβάμαι πολύ ότι είμαι μεγάλη για να γίνω μητέρα (31 ετών), ότι πέρασαν τα χρόνια και άλλες "μαύρες" σκέψεις.

Μου δίνει πραγματικά κουράγιο να διαβάζω τις δικές σας ιστορίες, να μην νοιώθω μόνη και να παίρνω θάρρος για να κάνω πάλι προσπάθεια.

Γιατί να είναι όσο δύσκολο να κάνεις ένα μωράκι; Πάντα θεωρούσα ότι ήταν ότι ευκολότερο στον κόσμο...

tzo γλυκια μου λυπαμαι, κι εγω απο παλλιδρομη πριν απο 3 μερες, κι εγω παρακαλω ειμαι 40!!!!! Για μενα ναι, ειναι σαν να εχασα το τραινο, αλλα παλι λεω θα παρω το επομενο!! Θετικη σκεψη και οχι [οσο μπορουμε] αγχος. Ευχομαι συντομα να φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!!!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ???00574b.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλες,

εμένα παλινδρόμησε πριν 4 βδομάδες, ήμουν στην 5η εβδομάδα. Έκανα απόξεση στις 04/09. Ήταν το πρώτο μωράκι μετά από προσπάθεια 10 μηνών. Από τότε είμαι πολύ χάλια. Δεν έχω όρεξη για τίποτα, δεν θέλω να δω κανέναν. Φοβάμαι πολύ ότι είμαι μεγάλη για να γίνω μητέρα (31 ετών), ότι πέρασαν τα χρόνια και άλλες "μαύρες" σκέψεις.

Μου δίνει πραγματικά κουράγιο να διαβάζω τις δικές σας ιστορίες, να μην νοιώθω μόνη και να παίρνω θάρρος για να κάνω πάλι προσπάθεια.

Γιατί να είναι όσο δύσκολο να κάνεις ένα μωράκι; Πάντα θεωρούσα ότι ήταν ότι ευκολότερο στον κόσμο...

μην στεναχωριεσε γλυκια μου τα περασα κ γω πριν 2 μηνες στην 5 εβδομαδα κ μας το πρωτο ηταν κ μετα απο προσπαθεια 2 χρονων μη χανεις το κουραγιο σου το θετικο ειναι αν δηλαδη υπαρχει θετικο σε αυτη την ιστορια ειναι οτι μειναμε μια φορα κ θα ξαναμεινουμε .εγω δεν εκανα αποξεση αλλα ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 3 μηνες εγω εβαλα ηδη μπροστα γιατι δεν αντεχω αλλη αναμονη ευχομαι να σου πανε ολα καλα!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια που εχετε κανει εξετασεις θρομβοφιλιας..και κάνατε ενσταση για τα λεφτά που πήρατε πισω..η ερώτηση ειναι για εσας.

:arrow: -- τι γράφατε ως αιτια πανω στην ενσταση που καταθεσατε στο ικα???

σημερα πηρα τα λεφτά πισω 230ε ,μετα απο 3 μηνες που κατέθεσα τα χαρτια μου.

το αρχικο ποσο ηταν 380ε. και οταν ζήτησα να κανω ένσταση,μου φέρανε αντιρρήσεις

του στυλ δεν πρόκειται να παρεις παραπάνω,και πρεπει να γράψεις τον λογο που κανεις ενσταση.

οταν τους ρωτησα δηλαδη σαν τι λογο?τι πρεπει να γραψω.

μου απάντησαν εσυ την κανεις την ενσταση οχι εμεις...

μην μασας πηγαινε και κανε την ενσταση και γραψε ο,τι θελεις. απλα επεσες σε ζωα, εμενα με προετρεψε ο υπαλληλος και τις 2 φορες να κανω ενσταση και δεν εγραψα αιτιολογια. που τις εκανες εγω εχω παρει λεφτα απο ενσταση και απο δημοσιο και απο ιδιωτικο νοσοκομειο.

γραψε εκτακτα εξοδα λογο του ταδε προβληματος, εμενα κατι τετοιο εγραψαν στο πορισμα της ενστασης και πηρα τα χρηματα.

sq3Zp2.png

Καλησπέρα, αν μιλάτε ρε κορίτσια για φόβο ότι χάσατε το τρένο στα 30 όντως εμείς που περάσαμε τα 38 τι να πουμε να πάμε για φούντο; Αλλά για να σας τονώσω το ηθικό λίγο θα σας πω ότι γνωρίζω γυναίκα που είναι έγκυος από εξωσωματική στα 49 αυτή την περίοδο. Επομένως υπάρχει ελπίδα!

Διαφημίσεις

esys πηρα πολυ κουραγιο με αυτο που εγραψες, εγω ειμαι 40 και νομισα οτι εχασα το τραινο μετα απο 2 πολλιδρομες, αλλα λεω δεν πειραζει, θα παρω το επομενο!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!!!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ???00574b.png

μην μασας πηγαινε και κανε την ενσταση και γραψε ο,τι θελεις. απλα επεσες σε ζωα, εμενα με προετρεψε ο υπαλληλος και τις 2 φορες να κανω ενσταση και δεν εγραψα αιτιολογια. που τις εκανες εγω εχω παρει λεφτα απο ενσταση και απο δημοσιο και απο ιδιωτικο νοσοκομειο.

γραψε εκτακτα εξοδα λογο του ταδε προβληματος, εμενα κατι τετοιο εγραψαν στο πορισμα της ενστασης και πηρα τα χρηματα.

το μονο σίγουρο ειναι οτι ειναι ζώα.

μου ειπαν ομως οτι πρεπει να δικαιολογήσω τον λογο της ένστασης.

δηλαδή- γιατι ενίσταμαι κατα της αποφασης που ηδη βρηκε?γιατι ζητάω παραπάνω λεφτά?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

εγω δεν εγραψα αιτια. Στο πορισμα ομως εκεινοι εγραψαν οτι πραγματι πληρωσα αυτα τα λεφτα και λογω των εκτακτων εξοδων τα οποια δεν ειχε υπολογισει η οικογενεια δεχονται να μου αποδοσουν ...ευρω εφαπαξ.

sq3Zp2.png

esys πηρα πολυ κουραγιο με αυτο που εγραψες, εγω ειμαι 40 και νομισα οτι εχασα το τραινο μετα απο 2 πολλιδρομες, αλλα λεω δεν πειραζει, θα παρω το επομενο!!

Μπράβο θαυμάζω τη δύναμη που έχεις μέσα σου και σίγουρα το επόμενο τρένο είναι αυτό που θα σε μεταφέρει στον προορισμό σου.

Καλημέρα, έκανα απόξεση πριν λίγες μέρες (την Τρίτη συγκεκριμένα). Από εκείνη τη μέρα έχω έντονο πρήξιμο στην κοιλιακή χώρα και έχω πάρει 2 κιλά ενώ δεν τρώω ιδιαιτέρως πολύ ή τουλάχστον περισσότερο από πριν. Φυσικά παιρνω αντιβιώσεις βαριές για να αποφευχθεί τυχόν μόλυνση αλλά μπορεί η όλη κατάσταση να προέρχεται από τα φάρμακα;

esys καλημερα κουκλα μου, το πιο πιθανο ειναι να φταινε τα φαρμακα, δεν ειμαι σιγουρη βεβαια, αλλα αν συνεχιστει τηλ. στο γιατρο

Μέσα στην εβδομάδα έχω κλείσει ραντεβού για να με δει. Άσε που οι αντιβιόσεις αυτές είναι τόσο δυνατές που μου έχουν ξεκάνει το στομάχι (έχω ένα μικρό ιστορικούλι με γαστρεντερίτιδες στο παρελθόν).

Φαε και κανενα γιαουρτακι αν μπορεις, κανει καλο. Θα περιμενω αυριο να δω πως εισαι, Φιλακια!!!!!

Έχεις δίκιο θα κάνω παραγγελία στο σούπερ μάρκετ και θα πάρω γιαούρτια. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά μετά την αντιβίωση είμαι σίγουρη για τον γύρο των μυκήτων. Κάθε φορά που παίρνω αντιβίωση με επισκέπτονται μια βδομάδα μετά (φαρμακαποθήκη σκέτη είναι φέτος το σώμα μου)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...