Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Καλημέρα Girls εγω μετά από ένα χρόνο που είχα την παλίνδρομη τώρα ξεκίνησα να κανω διάφορες εξετάσεις γαιτί δεν τα έχουμε καταφέρει να κάνουμε παιδάκι ακόμα.

Και δεν περίμενα και 3 μένες όπως οι περισσότερες γαιτί μου είπε η γιατρός τότε να ξεκινήσουμε αμέσως μετά την περίοδο.

Σας το λέω αυτό γαι να δείτε ότι δεν πειράζει που θα περιμένετε μερικούς μήνες όταν είναι αυτό να έρθει θα έρθει.

Και εγω που δεν περίμενα παλι δεν ήρθε. Ισως μάλιστα να είναι και καλύτερα να περιμένεις κάποιους μήνες να συνέλθει ο οργανισμός. Τι να πω δεν ξέρω εύχομαι για εσας να είναι πιο ευκολο και να τα καταφέρετε γρήγορα :D:D:D

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, καλησπέρα. Εχω ξαναγράψει όταν ήθελα απεγνωσμένα συμπαράσταση. Εκανα απόξεση στις 5/2 και μόλις σήμερα πήρα το γιατρό μου τηλ. για τα αποτελέσματα της ιστολογικής. Ευτυχώς μου είπε ότι δεν έδειξε τίποτα απολύτως και ότι από την επόμενη περίοδο να ξαναξεκινήσουμε προσπάθειες. Μου έκανε και ένα υπερηχογράφημα για να δουμε ότι καθαρισα εντελώς και όλα ήταν πεντακαθαρα. Ρε κοριτσια, δεν είναι πολύ σύντομα μετά την πρώτη περίοδο; Και κάτι άλλο: όταν του είπα να κάνω εξετάσεις ώστε να αποκλείσουμε θρομβοφιλίες κ.λπ., μου είπε ότι με την πρώτη αποβολή είναι υπερβολικό και ότι το ψάχνουν μόνο μετά τη 2η ή 3η. Τι να κάνω; Να τις κάνω από μόνη μου ή είναι όντως υπερβολή;

Μαριανθη μου κ εγω εκανα αποξεση (μετα απο αποβολλη στην 5η εβδομαδα) και μου ειπε μετα απο 2 περιοδους να ξαναρχισουμε προσπαθειες.Τον ρωτησα κ εγω για περαιτερω εξετασεις και ειπε οχι.Βεβαια σε μενα παιζει ρολο πως ηδη εχω ενα παιδακι.

Ουτε ιστολογικες ουτε τιποτα δεν εκανα.Το θεωρησε τυχαιο γεγονος....

Ποσο καιρο προσπαθειτε;;;Οντως μετα απο 2-3 ατυχεις εγκυμοσυνες το ψαχνουν...

Εγω λεω να ηρεμησεις και να προσπαθησετε ξανα με τον καλο σου... :wink::D

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

καλησπερα Μαριανθη ειχα και εγω μια παλλινδρομη πριν 4 μιση μηνες δεν εχω παιδακι εγω θα σου ελεγα να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι ειναι υπουλη!εχω και την βρηκαμε στον προγεννετικο μου την εδωσε εξτρα απο τις συνηθισμενες του προγεννετικου!!!

γιατι να ξαναμπεις στην ιδια διαδικασια κουφια η ωρα που το ακουει!

αλλα δυστυχως πολλοι γιατροι το θεωρουν τυχαιο!!!

οσο για την ιστολογικη δεν δειχνει και κατι!

υπαρχουν αλλες που πρεπει να ζητησει ο γιατρος για να δουνε!

ξερω 2 περιπτωσεις δικων μου ανθρωπων που τισ αφησαν ετσι οι γιατροι τους και μετα απο 2 παλλινδρομες τελικα αρχισαν να ψαχνονται!!

ξερεις τι εδεικσαν οι εξετασεις τους?

ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ

συγνωμη για το κειμενο αλλα επειδη ειμαι παθουσα σου λεω να πας να την κανεις εστω και μονη σου!!

ακουσεμε!!!

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Να σε ρωτήσω αθηνά76, πού να πάω να κάνω τις εξετάσεις; Πρέπει να μου τις γράψει ο γιατρός ή μου μπορώ να τις κάνω και μόνη μου; Αυτός το θεωρεί υπερβολή, αλλά εγώ δεν ησυχάζω. Εχω βιβλιάριο Δημοσίου. Πόσο θα μου κοστίσουν, ξέρεις; Και τι να ζητήσω; Μόνο για θρομβοφιλία; Γιατί υπάρχουν και άλλες εξετάσεις εκτός από αυτές της θρομβοφιλίας. (Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις)

Διαφημίσεις

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Να σε ρωτήσω αθηνά76, πού να πάω να κάνω τις εξετάσεις; Πρέπει να μου τις γράψει ο γιατρός ή μου μπορώ να τις κάνω και μόνη μου; Αυτός το θεωρεί υπερβολή, αλλά εγώ δεν ησυχάζω. Εχω βιβλιάριο Δημοσίου. Πόσο θα μου κοστίσουν, ξέρεις; Και τι να ζητήσω; Μόνο για θρομβοφιλία; Γιατί υπάρχουν και άλλες εξετάσεις εκτός από αυτές της θρομβοφιλίας. (Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις)

οχι δεν ειναι υπερβολη να πας να τις κανεις!

σου γραφω ακριβως οτι λενε οι απαντησεις μου για την θρομβοφιλια

ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΙΝΗ ΙΙΙ

APGR-αυτη εδεικσε θρομβοφιλια

ΠΡΩΤΕΙΝΗ S

ΠΡΩΤΕΙΝΗ C αυτες ειναι!!!

δεν χρειαζεται να σου της γραψει καποιος και σε ενα μικροβιολογικο να πας και να τους πεις οτι θελεις να κανεις την εξεταση που δειχνει εαν εχεις θρομβοφιλια θα στην κανουν!εαν θυμαμαι καλα γυρω στα 50 ευρω!αλλα την εκανα ακριβως πριν 1 χρονο!!!!και δεν ειναι καθολου υπερβολη!!!τον εχει καιρο?τον ξερεις καλα?μηπως να επερνες και μια δευτερη γνωμη?

καλησπερα σε ολες. σημερα εκλεισα 1 εβδομαδα απο την αποξεση......πριν 8 μερες πιστευα οτι το μωρακι μου ειναι καλα. τωρα δεν το εχω. αχ δεν μπορω να το ξεχασω, να το ξεπερασω. ολοι μου λενε οτι θα κανω αλλο κλπ κλπ αλλα το δικο μου το μυαλο δεν ξεκολλαει. ......κριση.........σε ολους λεω οτι ειμαι οκ, χαμογελαω μονο ο αντρουλης μου το καταλαβαινει. τι να κανει κ αυτος? εντωμεταξυ χθες κ σημερα εχω περισσοτερα καφε. μεχρι τωρα ηταν ελαχιστο, τωρα αυξηθηκε λιγο νομιζω. αυτα. θελω να περασει ο καιρος να βγει τομ αποτελεσμα κ να ειναι ολα καλα........λετε να εχω προβληματα με επομενες εγκυμοσυνες??????????

Καλησπερα Μαρακι!οχι δεν θα εχεις προβλημα στις επομενες θα το δεις!τα καφετια ειναι λογικο να τα εχεις ακομη μεχρι να πας στο γιατρο να σε δει θα εχουν σταματησει!

δυστυχως ολοι τα ιδια μας λενε και ειδικα οι γυναικες που δεν ξερουν πως ειναι αυτο το συναισθημα ειναι οι χειροτερες!ο χρονος γιατρευει ολες τις πληγες θα το δεις θα ηρεμεις σιγα σιγα!

εαν δεν εχεις μπες στο καφε να δεις τι γινεται!υπαρχει μεγαλη βοηθεια απο τα υπολοιπα κοριτσια!!!

μπες να δεις θα γελασεις αρκετα και θα σου αλλαξουν τη διαθεση!!! :D

Αθηνά76, τον ξέρω καλά.Πηγαίνω σε αυτόν εδώ και 3 χρόνια, για γυναικολογική παρακολουθηση και τον έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα. Θα σου πω γιατί: εχω πολυκυστικές και ο γιατρός δεν ανησυχούσε, καθώς τις παρακολουθουσαμε κάθε 6 μήνες ανελλιπώς. Λοιπόν δεν ήθελε να μου δώσει φάρμακα για να αντιμετωπιστούν (γενικά είνα κατά των φαρμάκων και υπερ κάθετι φυσιολογικού) και εγώ είχα αρχίσει να σκέφτομαι γιατί δεν μένω έγκυος, αφού προσπαθούσαμε 6 μήνες. Πήγα να πάρω μια δεύτερη γνωμη και ο άλλος γιατρός ήθελε να με βομβαρδίσει με φαρμακα. Τέλος πάντων, πριν από τα σπερμοδιαγράμματα και τις σαλπιγγογραφίες που θα κάναμε μετά τα Χριστουγεννα, μετά από επιμονή δική μου για να αρχίζω να αποκλείω παράγοντες που μπορεί να ευθύνονται που δεν έμενα έγκυος, χαλαρώσαμε και να σου η σύλληψη. Επίσης, μόλις είδα αίμα, μου είπε να πάω αμέσως να με δει, αν και θα μπορούσε να μου πει να κάτσω στο κρεβάτι. Με παίρνει πάντα πίσω τηλ. όταν δεν μπορεί να μου μιλήσει, με καθάρισε καλά, τι να πω...

Τέλος πάντων, εκτός από τη θρομβοφιλία, τι άλλες εξετάσεις πρέπει να γίνουν, κατά τη γνώμη σου; κάτι για ουρεόπλασμα κ.λπ. ακούω.

Μώρε να το αφήσω; Εχω αγχωθεί και μπερδευτεί επίσης!

ΟΚ αφου ο γιατρος ολα καλα!οσο για τις πολυκυστικες ειχε και η αδερφη μου δεν πηρε χαπια και φυσικα το καλυτερο χαπι οπως της ειπε ο γιατρος

της ειναι η εγκυμοσυνη τωρα εχει 2 κοριτσακια!ασχετα ολα αυτα!

δεν εχω κανει αλλες περα απο της θρομβοφιλιας! στη 2 παλλινδρομη ειχα εναν ιο που προκαλει αποβολες τον οποιο τον εχουμε ολες μεσα μας!και δυστυχως δεν φαινεται σε καποια εξεταση και οι πιθανοτητες να προκαλεσει αποβολη ειναι 1 στο δις !

οχι δεν αγχωνεσαι τσαμπα πλεον το θεμα θρομβοφιλιας εχει γινει επιδημια!

απο την ημερα που το εμαθα και απεβαλλα δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω ακουσει!!!για μενα να τισ κανεις τις εξετασεις!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν ειναι υπερβολη να πας να τις κανεις!

σου γραφω ακριβως οτι λενε οι απαντησεις μου για την θρομβοφιλια

ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΙΝΗ ΙΙΙ

APGR-αυτη εδεικσε θρομβοφιλια

ΠΡΩΤΕΙΝΗ S

ΠΡΩΤΕΙΝΗ C αυτες ειναι!!!

δεν χρειαζεται να σου της γραψει καποιος και σε ενα μικροβιολογικο να πας και να τους πεις οτι θελεις να κανεις την εξεταση που δειχνει εαν εχεις θρομβοφιλια θα στην κανουν!εαν θυμαμαι καλα γυρω στα 50 ευρω!αλλα την εκανα ακριβως πριν 1 χρονο!!!!και δεν ειναι καθολου υπερβολη!!!τον εχει καιρο?τον ξερεις καλα?μηπως να επερνες και μια δευτερη γνωμη?

Συγνώμη που επεμβαίνω για ένα θέμα που δεν θέλω καν να το θυμάμαι αλλά επειδή και εγώ έκανα έλεγχο για θρομβοφιλία έχω να πω ότι το πλήρες πακέτο για τον έλεγχο θρομβοφιλίας δεν περιλαμβάνει μόνο αυτές τις εξετάσεις. Αυτές Αθηνά μου είναι εξετάσεις για την πηκτικότητα του αίματος και όχι για έλεγχο θρομβοφιλίας. Ο πλήρης έλεγχος περιλαμβάνει περίπου 20 εξετάσεις και στοιχίζει γύρω στα 1200-1500 Ευρώ. Προσωπικά τις έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο ενώ είχα κάνει ήδη αυτές τις εξετάσεις που αναφέρεις πάνω από 4 φορές στο παρελθόν..

Συγνώμη για την παρεμβολή αλλά είναι κρίμα μια κοπέλα να πιστεύει ότι με αυτές τις 3-4 εξετάσεις έχει καλύψει το κεφάλαιο της θρομβοφιλίας.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

female πολυ καλα εκανες εγω αυτες εκανα για αρχη και εκανα και αλλες με κσθοδηγηση αιματολογου! εαν θελεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες!!!!

απλα ας ξεκινηση με τις απλες λεω!!!!

τελικα εσυ εχεις?

καλημερα

ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ & ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΗΣ, INR, APPT, Ινωγόνο, D-DIMER, FVIII, vWFAG, FIX, FXI, FXII, PROT C:C, ATIII:C, PROT S: AG (FREE), PROT S:C, APC-resistance, a2-αντιπλασμίνη, Πλασμινογόνο, Ομοκυστείνη ορού, Αντιπηκτικά λύκου, FV leiden, G20210A FII0, MTHFR.

Αυτές τις τιμές περιελάμβανε ο δικός μου έλεγχος που έγινε με καθοδήγηση του γυναικολόγου μου αλλά και του Διευθυντή της αιματολογικής κλινικής.

Τελικά οι πρώτες απλές εξετάσεις που αναφέρεις δεν έδειξαν ποτέ πρόβλημα, ενώ αυτός ο πλήρης έλεγχος έδειε κάτι ύποπτο, οπότε μόλις έμεινα έγκυος άρχισα προληπτικά αντιπηκτική αγωγή μέχρι την 12η εβδομάδα. Τώρα την έχω σταματήσει πλέον.

Εγώ έκανα και άλλες εξετάσεις πάντως αν και ήταν 1η παλίνδρομη.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια, καλησπέρα. Female σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εσύ, κατά τη γνώμη σου, λες να κάνω όλες τις εξετάσεις, εκτός από αυτές της θρομβοφιλίας; Όλοι μου λένε να μην τρελαίνομαι και να μην έχω συνέχεια αυτό στο μυαλό μου, αλλά εγώ τρώγομαι. Ο γιατρός μου, όπως είπα, μου είπε ότι είναι υπερβολή από τώρα να κάνω εξετάσεις, αλλά εγώ δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Με το βιβλιάριο Δημοσίου ξερεις τι γίνεται; Αν πάω, π.χ., στη Βιοϊατρική θα πληρώσω πολλά;

Κορίτσια, καλησπέρα. Female σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εσύ, κατά τη γνώμη σου, λες να κάνω όλες τις εξετάσεις, εκτός από αυτές της θρομβοφιλίας; Όλοι μου λένε να μην τρελαίνομαι και να μην έχω συνέχεια αυτό στο μυαλό μου, αλλά εγώ τρώγομαι. Ο γιατρός μου, όπως είπα, μου είπε ότι είναι υπερβολή από τώρα να κάνω εξετάσεις, αλλά εγώ δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Με το βιβλιάριο Δημοσίου ξερεις τι γίνεται; Αν πάω, π.χ., στη Βιοϊατρική θα πληρώσω πολλά;

Κοίτα να δεις mariathip, πέρασα από το στάδιο σου και θα σου πω τα συν και τα πλην. Αν μπεις στην διαδικασία των εξετάσεων κερδίζεις τα εξής: είσαι σχετικά ήρεμη και πιο σίγουρη για το που πατάς, αποκλείεις κάποιες συχνές αιτίες ή βρίσκεις κάποιο πρόβλημα και το αντιμετωπίζεις την επόμενη φορά. Τα μείον είναι τα παρακάτω: είσαι συνεχώς στο άγχος για τα αποτελέσματα όπως και το τρέξιμο καθώς έχει φασαρία το σκηνικό, δε ξεχνάς το γεγονός της παλίνδρομης και παρατείνεις τον χρόνο να γιατρεύσεις την πληγή γιατί ο ελεγχος κρατάει κάποιους μήνες και αν το κόστος δεν στο καλύπτει το ταμείο σου είναι μεγάλο.

Βάλτα κάτω και αποφάσισε. Τώρα που είμαι έγκυος και Δόξα το Θεό όλα πάνε καλά λέω πως άξιζε η ταλαιπωρία και το άγχος από την μια γιατί πήρα κάποια μέτρα αλλά μπορεί και όλα αυτά να ήταν περιττά. Προσωπικά δεν το μετάνιωσα αλλά μετά τον έλεγχο κανείς δεν σου λέει ότι έχεις καλύψει όλες τις πιθανότητες και δεν θα το ξαναπάθεις... Είναι καθαρά στην κρίση σου και πως νιώθεις εσύ καλύτερα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ΑΙΜΟΣΤΑΣΗ & ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΘΡΟΜΒΙΝΗΣ, INR, APPT, Ινωγόνο, D-DIMER, FVIII, vWFAG, FIX, FXI, FXII, PROT C:C, ATIII:C, PROT S: AG (FREE), PROT S:C, APC-resistance, a2-αντιπλασμίνη, Πλασμινογόνο, Ομοκυστείνη ορού, Αντιπηκτικά λύκου, FV leiden, G20210A FII0, MTHFR.

Αυτές τις τιμές περιελάμβανε ο δικός μου έλεγχος που έγινε με καθοδήγηση του γυναικολόγου μου αλλά και του Διευθυντή της αιματολογικής κλινικής.

Τελικά οι πρώτες απλές εξετάσεις που αναφέρεις δεν έδειξαν ποτέ πρόβλημα, ενώ αυτός ο πλήρης έλεγχος έδειε κάτι ύποπτο, οπότε μόλις έμεινα έγκυος άρχισα προληπτικά αντιπηκτική αγωγή μέχρι την 12η εβδομάδα. Τώρα την έχω σταματήσει πλέον.

Εγώ έκανα και άλλες εξετάσεις πάντως αν και ήταν 1η παλίνδρομη.

εχουμε κανει ακριβως τις ιδιες!και εννοειται οτι ολα γινανε με καθοδηγηση του γυναικολογου μου και μετα βεβαια με συνεχη παρακολουθηση του αιματολογου!!!!!!απλα αρχικα καναμε για την πηκτικοτητα!!!!!!

female συγνωμη ξεχασα να σε ρωτησω αφου δεν υπαρχει προβλημα γιατι κανατε τις ενεσεις?

με το καλο να γεννηθει το νινι σου

γερο και δυνατο να ειναι!!!! :o

Δεν είπα ότι δεν είχα πρόβλημα αν διάβασες καλά, αλλά ότι μια τιμή ήταν ύποπτη και για αυτόν τον λόγο κάναμε τις ενέσεις... Αργότερα μου είπε ο γιατρός θα δούμε αν έφταιγε η θρομβοφιλία για να κινηθούμε ανάλογα και σε επόμενη εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ Αθηνά μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Female, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις όοοολες αυτές τις εξετάσεις, αν και σοκαρίστηκα με το κόστος. Να σε ρωτήσω πάλι, εκτός από τις εξετασεις θρομβοφιλίας, τι άλλες υπάρχουν για να βρεθεί τυχόν αιτία; Γνωρίζεις;

Άντε, και καλή Τσικνοπέμπτη!

female συγνωμη ξεχασα να σε ρωτησω αφου δεν υπαρχει προβλημα γιατι κανατε τις ενεσεις?

με το καλο να γεννηθει το νινι σου

γερο και δυνατο να ειναι!!!! :o

Δεν είπα ότι δεν είχα πρόβλημα αν διάβασες καλά, αλλά ότι μια τιμή ήταν ύποπτη και για αυτόν τον λόγο κάναμε τις ενέσεις... Αργότερα μου είπε ο γιατρός θα δούμε αν έφταιγε η θρομβοφιλία για να κινηθούμε ανάλογα και σε επόμενη εγκυμοσύνη.

Ευχαριστώ Αθηνά μου και σε εσένα εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Ευχαριστω!!!!!!

Female, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις όοοολες αυτές τις εξετάσεις, αν και σοκαρίστηκα με το κόστος. Να σε ρωτήσω πάλι, εκτός από τις εξετασεις θρομβοφιλίας, τι άλλες υπάρχουν για να βρεθεί τυχόν αιτία; Γνωρίζεις;

Άντε, και καλή Τσικνοπέμπτη!

Marianthip καλημέρα. Οι εξετάσεις είναι πολλές και ο πιο αρμόδιος να σε κατατοπίσει είναι ο γυναικολόγος σου. Εγώ εκτός από έλεγχο για θρομβοφιλία έκανα ανοσολογικό έλεγχο, αντιπατρικά αντισώματα που δεν έχουν ισχύ έτσι και αλλιώς, θυροειδή που συχνά ευθύνεται για αποβολές καθώς και υστεροσκόπηση απλά για να δούμε αν είχανμ είνει συμφύσεις μετά την απόξεση και ταυτόχρονα να δούμε αν έχω δίκερη ή διθάλαμο μήτρα κάτι που δεν έχω.

Άλλα ζευγάρια που κάνουν πιο εξονυχιστικό έλεγχο κάνουν και καρυότυπο ζεύγους, πράγμα που εμείς δεν κάναμε. Μπορεί να είναι και άλλες εξετάσεις που τώρα μου διαφεύγουν..Οι πιο σημαντικές για μένα είναι οι 3 πρώτες...θρομβοφιλία, ανοσολογικός έλεγχος και θυροειδής. Όμως επαναλαμβάνω μόνο ένας γυναικολόγος μπορεί να σε κατατοπίσει. Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις έλεγχο μπορείς να το συζητήσεις με τον γυναικολόγο σου αν μπορεί να σε βοηθήσει και αν τον δεις αρνητικό να απευθυνθείς κάπου αλλού.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλησπέρα female!Εχω κάνει ανοσολογικό έλεγχο, ξέρω ότι έχω θυρεοειδίτιδα (αυξημένα αντισώματα) και ήδη, από πριν μείνω έγκυος, παίρνω την ελάχιστη δόση Τ4, μόνο η θρομβοφιλία μένει, αλλά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα. Όλο αυτό σκέφτομαι και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Εδώ έχω τον άντρα μου τον κακομοίρη σε αποχή εδώ και 2 μήνες (2 εβδομάδες μετά την απόξεση, αν και ο γιατρός μου είπε μόνο 1)! Θα τρελαθούμε ομαδικώς. Θα το αφήσω, θα απολαύσω αυτούς τους 2 μήνες και μετά βλέπουμε. Αϊ στο καλό!

Σ' ευχαριστώ πάντως για όλα και συγγνώμη που σε έπρηξα!

Κορίτσια εγώ έχω ταμείο ΤΑΠΟΤΕ και στη βιοιατρική μου είπαν ότι μόνο 3 από τις εξετάσεις αίματος για θρομβοφιλία που έχει γράψει ο γιατρός δεν θα πληρώσω. Για τις υπόλοιπες μου ζητούν 291 ευρώ!

Πέρα από αυτές θα πρέπει να πάω ξανά στο γιατρό για να πάρουν λίγο κολπικό υγρό ώστε να δούμε για τυχόν μικρόβια.

Η ιστολογική πάντως δεν έδειξε κάτι. Φάνηκε σαν να ήταν τυχαίο πιθανόν λόγω ανωμαλιών των χρωμοσωμάτων.

Πάντως ότι και να γίνει εγώ θα τις κάνω τις εξετάσεις για να αποκλείσω 2 παράγοντες που μπορεί να φταίνε για μια επόμενη παλίνδρομη (ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!).

Οσο για επόμενη εγκυμοσύνη, σκοπεύω να προσπαθήσω άμεσα και μάλιστα θα κάνω πάλι το τεστ ωορρηξίας το οποίο με βοήθησε και την 1η φορά.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλες μας... :)

καλησπερα κοριτσια. κ εγω περιμενω αποτελεσματα απο αποξεση την αλλη εβδομαδα. μετα θελω να κανουμε κ εμεις εξετασεις. ο γιατρος μας ειπε οτι λογικα η παλινδρομη ηταν τυχαια αλλ εγω εχω κολλησει. οποτε θελω να κανω καποιες εξετασεις να αποκλεισω καποια γεγονοτα. ο γιατρος ειπε να κανουμε αυτον τον προγεννητικο ελεγχο τον οποιο δεν καναμε πριν το γαμο. σε αυτοες τις εξετασεις φαινονται θρομβοφιλια, ουρεοπλασμα κλπ που ακουω συχνα? αν ηταν καποιο μικροβιο θα φανει απο την εξεταση του εμβρου ε?

Στον προγεννητικό έλεγχο απ' ότι ξέρω δεν υπάρχουν οι εξετάσεις για θρομβοφιλία. Υπάρχουν άλλες όμως επίσης σημαντικές (τοξόπλασμα-μεγαλοκυταροιος κ.α.) Αν είναι κάποιο μικρόβιο θα φανεί απο την ιστολογική. Περίμενε μέχρι την Παρασκευή και μετά βλέπεις πώς θα κινηθείς! Περιμένουμε να μας πεις τί θα σου πει ο γιατρός σου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...