Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Να σε ρωτήσω, χθες είχα αίμα και σήμερα σχεδόν καθόλου. Τι είναι φυσιολογικό;

Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι οσο περισσοτερο αιμα εχω τοσο καλυτερα.... Και οντως ειχα πολυ για 3 μερες. Οσο ακριβως μου ειχε πει...

Εγω ειχα την παλλινδρομη τελη οκτωβρη....

Τωρα ομως τελευταια ειχε και μια φιλη μου παλλινδρομη (απαισια συμπτωση ε?) και δεν ειχε σχεδον καθολου αιμα και ο γιατρος της ειπε οτι καλυτερα που δεν ειχε γιατι αυτο σημαινει οτι την καθαρισε καλα......

Αυτο με εβαλε σε πολλες σκεψεις να σας πω την αληθεια, αλλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο μου ενω δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στο γιατρο της κοπελας..... Εδω της ειπε να της κανει την αποξεση στο ιατρειο του για να της παρει λιγοτερα χρηματα!!!!!!!! Τι να πω..... Ας μας διαφωτισουν και οι υπολοιπες στο θεμα με το αιμα......

Α! Μαλιστα μου ειχε πει ο γιατρος μου οτι μπορει να δω αιμα να σταματησει να ξαναξεκινησει αλλα να μη φοβηθω με τιποτα...

Εσενα τι σου ειπε ο γιατρος σου? Ειναι καλυτερα να εχεις αιμα ή οχι???

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Πρωινή πρωινή. irida85 ήταν τέτοια η στενοχωρια που δεν ρώτησα για το αίμα. Μου είπε ο γιατρός ότι ο κόλπος μου είχε πάρα πολύ αίμα, όμως δεν καταλαβα αν βγήκε με την απόξεση ή θα βγει τώρα. Τέλος πάντων. Μάλλον θα τον πάρω τηλ. κάποια στιγμή σήμερα το πρωί να δω τι θα μου πει. Μια φίλη μου, πάντως, που πέρασε τα ίδια, είχε αίμα συνεχώς για 40 μέρες!

Αν και δε θέλω να θυμάμαι καθόλουκαι στις τρεις αποβολές αίμα είχα για λίγες μέρες. Τις πρώτες σαν περίοδο και μετά ελάχιστο. Κατά τη γνώμη ιστολογικές πρέπει να γίνονται πάνταααααααααααααααααααα!!΄Εγώ δεν έκαν τη πρώτη φορά και το μετάνιωσα.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Καλημέρα κορίτσια! marianthip δώσε δύναμη στον εαυτό σου να μπορέσεις να καταφέρεις να ξεχάσεις γρήγορα ότι έγινε,αν κι εγώ ακόμα και τώρα όταν το σκέφτομαι στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Όσον αφορά την αντιβίωση που παίρνεις για 4 μέρες είναι να μην πάθεις κάποια μόλυνση μετά τον καθαρισμό. Όλες πρέπει να την παίρνουν. Εν συνεχεία εμένα βγήκε η ιστολογική που έδειξε τα μικρόβια και ξεκίνησα θεραπεία μαζί με τον σύζυγο για να τα καταπολεμήσουμε. Γι αυτό σας έγραψα οτι θα ακολουθώ την θεραπεία για 1 μήνα. Η ιστολογική όπως έγραψε και η irida μπορεί να μην δείξει τίποτα, άν δείξει θα είναι απο κάποιο πρόβλημα που θα προέρχεται απο το ζευγάρι κι ευτυχώς ότι και να δείξει υπάρχει και η ανάλογη θεραπεία. Για το αίμα που λες εγώ είχα αρκετό αίμα την πρώτη μέρα και τις υπόλοιπες λίγο-λίγο μειώνονταν όμως 10-15 μέρες είχα που και που αίμα ή καφετιά,όπως είναι τις τελευταιές μέρες της περιόδου. Όλα είναι και θέμα γιατρού, άκουσα μια περίπτωση που η κοπέλα έπαθε συμφύσεις λόγω μή καλού καθαρισμού, απο κει και πέρα τί άλλο να πεις! Δύναμη κορίτσια! Δεν ξέρουμε τί μας περιμένει παρακάτω αλλά χρειάζεται αισιοδοξία! Ο άνθρωπος δεν ηρεμεί με τίποτα. Τώρα για παράδειγμα εγώ φοβάμαι μήπως τα μικρόβια δεν καταπολεμηθούν ή αν φουντώσουν πάλι. Μου είπε ο γιατρός κανα δυο πονηριές αλλά ξέρω κι εξώ~~Δεν είναι και θεός!

Διαφημίσεις

Οι δυο τελευταιες έδειξαν συγκεκριμένη χρωμοσωμική ανωμαλία 22. Απλά ήμασταν περίεργοι αν και η πρώτη ήταν το ίδιο. Πάντως τα μικρόβια σπάνια έχουν σχέση με αποβολές. Ακούγεται ότι έχουν.Και εμείς στη 2η είχαμε χλαμύδια και κυταρομεγαλοϊό αλλά η αποβολή δεν οφειλόταν σε αυτό. Ο δικός μου γιατρός πάντως πίστευει ότι τα μικρόβια παίζουν ρόλο μόνο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

K6Nzp2.pngv6d5p2.png

Μίλησα τελικά με το γιατρό σήμερα το πρωί και μου είπε είναι φυσιολογικό να έχω αίμα την πρώτη μέρα μετά την απόξεση και ελάχιστο μετά, αν και μου είπε να μην ανησυχήσω αν ξαναδώ στην πορεία. Λόγω της σύγχυσης τις προηγούμενες μέρες δεν τον είχα ρωτήσει καποια πράγματα. Τα αποτελέσματα της ιστολογικής θα βγουν περίπου στις 15/02, οπότε περιμένουμε. Θα πάω την Παρασκευή να μου κάνει ένα υπερηχογράφημα για να δουμε, λεει, ότι όλα καθάρισαν καλά. Παντως, βρε κορίτσια, το ξεπερνάω πολύ γρήγορα, και απορώ με τον εαυτό μου. Μήπως είμαι αναίσθητη; Το θέλαμε το μωρό, αλλά σκέφτομαι μερικές φορές μήπως δεν ήμασταν έτοιμοι... Τι να πω!

pikoulinaki εσύ έκανες αποβολές και ίσως να είναι διαφορετικά απο την παλίνδρομη που είχα εγώ στον τρίτο μήνα. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και τώρα σε τί φάση είσαστε;προσπαθείτε; η ψυχολογία σου πώς είναι;Marianthip καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι έτσι! Η κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανησυχίες!

Με μπέρδεψες λιγάκι. Εμένα μου είπε ο γιατρός πως αν βρούν το μωρό νεκρό στον υπέρηχο τότε αυτό λέγεται παλίνδρομη άν δείς αίμα τότε είναι αποβολή! Πάντως χάρηκα για σένα που τελικά καταφέρατε να κάνετε παιδάκι! Δίνεις κουράγιο σε όλες εμάς!!!

Διαφημίσεις

Με μπέρδεψες λιγάκι. Εμένα μου είπε ο γιατρός πως αν βρούν το μωρό νεκρό στον υπέρηχο τότε αυτό λέγεται παλίνδρομη άν δείς αίμα τότε είναι αποβολή! Πάντως χάρηκα για σένα που τελικά καταφέρατε να κάνετε παιδάκι! Δίνεις κουράγιο σε όλες εμάς!!!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΛΥΒΕΡΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΛΕΝΕ :cry::cry::cry: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΟΠΨΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. :? ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.

Ε τότε βρε καλή μου, δεν συγκαταλέγεται καν στις παλλίνδρομες...! Βιοχημική λέγεται. Το ξέρεις ότι οι επιστήμονες υπολογίζουν πως 1 στις 2 γονιμοποιήσεις ωαρίου αποβάλλονται?

Και εγώ το ίδιο πέρασα πριν 3 μήνες, και η γιατρός μου δεν με άφησε να περιμένω... κατευθείαν τον ίδιο μήνα μου λέει προσπαθείστε και μην ακούω χαζά. Και εγώ ανησυχούσα μήπως το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο, αλλά το σώμα μου επέλεξε να μην γονιμοποιήσει απο μόνο του τελικά. Η γιατρός μου περιμένει μέσα σε 3 μηνες ξανά εγκυμοσύνη.

Μην ανησυχείς, αλλά απο εκεί και πέρα, ο καθενας ας ακούει το γιατρό του. Καλη επιτυχια για το ραντεβού σου. :wink:

Ε τότε βρε καλή μου, δεν συγκαταλέγεται καν στις παλλίνδρομες...! Βιοχημική λέγεται. Το ξέρεις ότι οι επιστήμονες υπολογίζουν πως 1 στις 2 γονιμοποιήσεις ωαρίου αποβάλλονται?

Και εγώ το ίδιο πέρασα πριν 3 μήνες, και η γιατρός μου δεν με άφησε να περιμένω... κατευθείαν τον ίδιο μήνα μου λέει προσπαθείστε και μην ακούω χαζά. Και εγώ ανησυχούσα μήπως το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο, αλλά το σώμα μου επέλεξε να μην γονιμοποιήσει απο μόνο του τελικά. Η γιατρός μου περιμένει μέσα σε 3 μηνες ξανά εγκυμοσύνη.

Μην ανησυχείς, αλλά απο εκεί και πέρα, ο καθενας ας ακούει το γιατρό του. Καλη επιτυχια για το ραντεβού σου. :wink:

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ.ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.

Διαφημίσεις

Να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να γίνεις δυνατή γιατί αυτό χρειάζονται τα μωράκια από τις μανούλες τους!

Όσο για την απόξεση, εγώ είχα 3 βδομάδες αίμα, και παρόλο που η γιατρός φοβόταν αφού είχε και την ευθύνη να μην πάθω κάτι η γυναίκα και μου το πρότεινε όταν είδε πως είχα πολύ αίμα και συσπάσεις έντονες, εγώ κρατήθηκα με χαπάκια που μου εδωσε και τη γλυτώσαμε την απόξεση. Ένα ωάριο ήταν και έφυγε. Δεν χρειάζεται απόξεση.

Πάμε δυνατά μαζί. Οκ?

Να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να γίνεις δυνατή γιατί αυτό χρειάζονται τα μωράκια από τις μανούλες τους!

Όσο για την απόξεση, εγώ είχα 3 βδομάδες αίμα, και παρόλο που η γιατρός φοβόταν αφού είχε και την ευθύνη να μην πάθω κάτι η γυναίκα και μου το πρότεινε όταν είδε πως είχα πολύ αίμα και συσπάσεις έντονες, εγώ κρατήθηκα με χαπάκια που μου εδωσε και τη γλυτώσαμε την απόξεση. Ένα ωάριο ήταν και έφυγε. Δεν χρειάζεται απόξεση.

Πάμε δυνατά μαζί. Οκ?

ΟΚ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.!!!!!!!!!! :wink:

καλημερα κοριτσια. κ ο δικος μου γιατρος στο ιασω ειναι κ εμεινα απολυτως ευχαριστημενη. ο γιατρος ηταν πολυ καλος εδειξε κατανοηση κλπ εγω επαθα πλακα με αυτον που μου εκανε τον υπερηχο, πολυ αποτομος, μας ειπε οτι ειναι παλονδρομη κυηση λες κ ηταν κατι τοσο φυσιολογικο. ασε.....! το ψυχολογικο μου προβλημα ειναι μεγαλο. μου εχει μεινει ο φοβος. θα καταφερω να μεινω εγκυος μετα? ποτε?

Nα εισαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις.Αφου τα καταφερα εγω που μου το ειχαν αποκλεισει τοττε μια χαρα θα τα καταφερεις και εσυ

3-08-09.Η ημερομηνια που αλλαξε τη ζωη μου.Εγινα και εγω μανουλα

16-3-12.Μανουλα ξανα!!!!!!!!!!!!!!! 

καλημερα κοριτσια. κ ο δικος μου γιατρος στο ιασω ειναι κ εμεινα απολυτως ευχαριστημενη. ο γιατρος ηταν πολυ καλος εδειξε κατανοηση κλπ εγω επαθα πλακα με αυτον που μου εκανε τον υπερηχο, πολυ αποτομος, μας ειπε οτι ειναι παλονδρομη κυηση λες κ ηταν κατι τοσο φυσιολογικο. ασε.....! το ψυχολογικο μου προβλημα ειναι μεγαλο. μου εχει μεινει ο φοβος. θα καταφερω να μεινω εγκυος μετα? ποτε?

tha meineis koritsaki ypomoni thelei mono akou kai emena meta apo 2 pallindromes!emena eftuxws tous yperixous tous ekana sto giatro mou opote mou ta eipe ekeinos ta nea kai me wraio tropo!oso einai afto dunato!

αθηνα 76 να σε ρωτησω κατι? μετα τις παλινδρομες σε ποσο καιρο σου ειπε ο γιατρος να ξαναπροσπαθησετε για παιδι? εμενα μου ειπε κανενα 6μηνο. μου το ειπε βεβαια τη μερα που ειδαμε την παλινδρομη που εγω ημουν πολυ σοκαρισμενη κ δεν τον ρωτησα. μας ειπε να σταθεροποιηθει ο κυκλος να ηρεμησω κ να ξανααρχισουμε. αλλες κοπελες απο εδω ειπαν οτι ειναι πολλοι οι 6 μηνες κ αυτες αρχισαν στους 3 μηνες. ειμαι 27 κ αυτην τη φορα εμεινα ευκολα εγκυος. εχω λιγο ανησυχησει παλι.............θελω να παρω το γιατρο να τον ρωτησω τοσα πραγματα, αλλα θελω να περιμενω μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα απο το εμβρυο. εσυ τι λες? ευχαριστω εκ των προτερων.

αθηνα 76 να σε ρωτησω κατι? μετα τις παλινδρομες σε ποσο καιρο σου ειπε ο γιατρος να ξαναπροσπαθησετε για παιδι? εμενα μου ειπε κανενα 6μηνο. μου το ειπε βεβαια τη μερα που ειδαμε την παλινδρομη που εγω ημουν πολυ σοκαρισμενη κ δεν τον ρωτησα. μας ειπε να σταθεροποιηθει ο κυκλος να ηρεμησω κ να ξανααρχισουμε. αλλες κοπελες απο εδω ειπαν οτι ειναι πολλοι οι 6 μηνες κ αυτες αρχισαν στους 3 μηνες. ειμαι 27 κ αυτην τη φορα εμεινα ευκολα εγκυος. εχω λιγο ανησυχησει παλι.............θελω να παρω το γιατρο να τον ρωτησω τοσα πραγματα, αλλα θελω να περιμενω μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα απο το εμβρυο. εσυ τι λες? ευχαριστω εκ των προτερων.

kalispera molis eida to minima sou sinithos eimai sto kafe mporeis na mou milas kai ekei tuxaia to eida twra!loipon stin prwti mou eipe molis adiathetisw na ksekinisoume bebaia stis 15 meres meta tin apoksesi me eide kai mou edwse to ok!adiathetisa stis 38 meres apo to katharisma! sti 2 mou edwse to prasino fws twra to gennari giati eixa ena io pou i therapeia kai i apotherapeia kartise 2misi mines sxedon!kai etsi twra ksekinisame monoi mas telos tou mina tha kserw!

oso gia tous 6 mines einai polu giati sou eipe toso den kserw!

oso gia tin ilikia den exei simasia o dikos mou leei oti kai meta ta 40 mporeis na kaneis paidi alla me megaluteri prospatheia!afou tha pas na se dei kane ligi ypomoni kai tha ta peite ola!to esteile gia istologiki?kouragio kai ypomoni se niotho apoluta kserw polu kala pws eisai koritsaki mou :(

Τελικά ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του. Εγώ έκανα απόξεση στις 22/1 και εκτός από την αντιβίωση που δίνουν όλοι για 4 μέρες, μου έδωσε και χάπια για να ξαναφτιάξει ο κύκλος μου. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για υπέρηχο όπου είδε ότι όχι μόνο είχα καθαρίσει εντελώς αλλά είχα και ωορρηξία! Πιστεύει λοιπόν ότι μπορώ να προσπαθήσω ξανά άμεσα. Επειδή εγώ μετά την παλίνδρομη έχω φοβηθεί πολύ του ζήτησα να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και μετά από πίεση μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αίματος για θρομβοφιλία.

Πάντως να σας πω την αλήθεια αισθάνομαι καλύτερα και πιο αισιοδόξη μετά την τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα όλες μας θα πετύχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα...μια υγιή εγκυμοσύνη! Κουράγιο κορίτσια!

Τελικά ο κάθε γιατρός έχει την άποψή του. Εγώ έκανα απόξεση στις 22/1 και εκτός από την αντιβίωση που δίνουν όλοι για 4 μέρες, μου έδωσε και χάπια για να ξαναφτιάξει ο κύκλος μου. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα για υπέρηχο όπου είδε ότι όχι μόνο είχα καθαρίσει εντελώς αλλά είχα και ωορρηξία! Πιστεύει λοιπόν ότι μπορώ να προσπαθήσω ξανά άμεσα. Επειδή εγώ μετά την παλίνδρομη έχω φοβηθεί πολύ του ζήτησα να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και μετά από πίεση μου έδωσε να κάνω εξετάσεις αίματος για θρομβοφιλία.

Πάντως να σας πω την αλήθεια αισθάνομαι καλύτερα και πιο αισιοδόξη μετά την τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα όλες μας θα πετύχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα...μια υγιή εγκυμοσύνη! Κουράγιο κορίτσια!

kalispera kai polu kala ekanes sunithos oi giatroi den dinoun tetiou eidous eksetaseis!perimenoun na ginoun toulaxiston 2 pallindromes kai meta na arxizoun na psaxnoun!eutuxws o dikos mou mou tis edwse ston progennitiko giati einai pseiras genika!ti sou prokalese tin pallindromi?i istologiki ti edeikse?me ypomoni kai epimoni tha erthei sigoura! :D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...